Η πολιτική ανάλυση του cruiser είναι εκτός τόπου και χρόνου. ΠΟΤΕ δεν πήρε η αριστερά την εξουσία στη χώρα, το συνεταιράκι σας ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησε μόνο. Εκτός και αν έφερε "αριστερές" ιδιωτικοποιήσεις, Μνημόνιο, ΝΑΤΟική συνεργασία και στήριξη στο ευρώ μαζί με παραμονή στην ΕΕ οπότε έχουμε περάσει πλέον στη σφαίρα της παράνοιας.
Δε θυμάμαι ποτέ να έχω "στηθεί στην ουρά για 20ρικο", εφόσον πάντα δούλευαν οι κάρτες και μια χαρά μπορούσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Πρόβλημα είχαμε μόνο αν μια εταιρική εισαγωγή ήταν πάνω από 10,000 ευρώ και χρειαζόταν τραπεζική διαδικασία η οποία έπαιρνε χρόνο. Ελάτε τώρα, στην ίδια χώρα ζούσαμε, δε μπορεί να διαστρεβλώνουμε την ιστορία ελάχιστων χρόνων πριν λέγοντας ψέματα! Και κάπου εδώ πρέπει να σταματήσουμε να ποστάρουμε και τη φώτο του παππού που έκλαιγε μπροστά στο ATM, εκτός και αν το βρούμε και τώρα να δούμε πως κλαίει που με τον πληθωρισμό και την κλοπή των παρόχων με τη στήριξη των γαλάζιων ακρίδων, η σύνταξή του έχει γίνει χαρτζηλίκι. Κάτι μου λέει οτι δε συμφέρει όμως.
Επίσης ο Κασσελάκης απέχει από την αριστερά όσο ένας απλός άνθρωπος από το φεγγάρι. Δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνουν καν στην ίδια πρόταση αυτά. Επιτελείο Biden, "αυτοδημιούργητος" εφοπλιστής, GS κτλ. "Φωνάζει" Πρεσβεία από μακριά ο τύπος, τι συζητάμε; Βέβαια για το μέσο λοβοτομημένο κυρ Παντελή, αυτά δεν είναι πρόβλημα, πρόβλημα είναι οτι είναι gay και θα έχει "Πρώτο Κύριο" αν γίνει πρωθυπουργός, για τέτοιο επίπεδο μιλάμε, παντού στα social τέτοια σχόλια γράφουν τα κνώδαλα.
Επίσης η εμμονή με το "τέλος της αριστεράς στην Ελλάδα" είναι μια επική κοτσάνα. Κανένα τέλος δεν έχει έρθει για την αριστερά που συνεχίζει τους αγώνες, εκτός ίσως από της χώρας που "σταθερά, τολμηρά, μπροστά" κάνει βήματα προς το γκρεμό από τότε που ανέλαβε ο χειρότερος όλων, ο πιο χυδαίος πρωθυπουργός που θυμάμαι στα 34 μου μακράν του δεύτερου. Εχουμε φτάσει να θυμόμαστε με νοσταλγία ΚΚ, Σαμαρά και Τζίφρα κτλ γιατί μπροστά σε αυτό το χάλι έμοιαζαν λίγο....ηθικοί και σοβαροί, για τετοια κατάντια μιλάμε. Θα μπορούσε κανείς να πει οτι ήρθε το τέλος των ψευδαισθήσεων όμως, τουλάχιστον τώρα είδε και ο τελευταίος οτι αριστερά και ΕΕ ΔΕΝ πάνε μαζί, οπότε τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ περι...αριστερής διαχείρησης των Μνημονίων πήγαν στον αγύριστο και ελπίζω μαζί και όλοι οι ψεύτες και οπορτουνιστές που πατώντας πάνω στο όνομα της αριστεράς, ανέβηκαν και συνέχισαν δεξιές πολιτικές.