-
Ε ναι το είδαμε. Μεζονέτες, διαθέσια ροουντστερ, υπάλληλοι, κληρονόμοι. Αυτα φύτρωσαν.
Διάβασε
https://el.m.wikipedia.org/wiki/ΣοσιαλδημοκρατίαΩς πολιτική, κοινωνική και οικονομική φιλοσοφία υποστηρίζει οικονομικές και κοινωνικές παρεμβάσεις για την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης στο πλαίσιο μιας φιλελεύθερης δημοκρατίας και μιας καπιταλιστικής μικτής οικονομίας. Με αυτόν τον τρόπο, η σοσιαλδημοκρατία σκοπεύει να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα οδηγήσουν σε περισσότερη δημοκρατία, ισότητα και αλληλεγγύη. Ιστορικά, η σοσιαλδημοκρατία ήταν ένα σοσιαλιστικό κίνημα που υποστήριζε τη δημιουργία μιας σοσιαλιστικής οικονομίας, με τη στενή έννοια του όρου, μέσα από τις πολιτικές μεταρρυθμίσεις οι οποίες επρόκειτο να επιτευχθούν με την ταξική πάλη. Στηρίχθηκε στα σοσιαλιστικά δόγματα του 19ου αιώνα, δηλαδή αυτά των Μαρξ και Ένγκελς, και είχε κοινές ιδεολογικές ρίζες με τον κομμουνισμό, αλλά χωρίς την πολεμικότητα και τον ολοκληρωτισμό του τελευταίου. Στις αρχές του 20ου αιώνα, ωστόσο, μια σειρά σοσιαλιστικών κομμάτων στη Δυτική Ευρώπη απέρριψε την επανάσταση και άλλες παραδοσιακές ιδέες του μαρξισμού, όπως η ταξική πάλη, και έλαβε πιο μετριοπαθείς θέσεις. Αυτές οι μετριοπαθείς θέσεις περιλαμβάνουν την πεποίθηση ότι ο ρεφορμισμός είναι ένας επιθυμητός δρόμος προς την επίτευξη του σοσιαλισμού. Γι' αυτό, η σοσιαλδημοκρατία συνδέθηκε με τον αναθεωρητισμό, αφού άλλαξε το βασικό δόγμα του μαρξισμού, δηλαδή τη χρήση της επανάστασης για την εγκαθίδρυση σοσιαλιστικής κοινωνίας[1]. Αντιθέτως, πραγματικές βελτιώσεις στις συνθήκες διαβίωσης όλων των κοινωνικών τάξεων θα μπορούσαν να επιτευχθούν με σταδιακό και ειρηνικό τρόπο[2]. Μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, εξάλλου, παγιώθηκαν οι αρχές της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας, δηλαδή η μικτή οικονομία με την υπεροχή της ιδιωτικής ιδιοκτησίας και τον περιορισμό του κράτους μόνο στην ιδιοκτησία των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και των δημοσίων υπηρεσιών, η υιοθέτηση της κευνσιανής οικονομικής θεωρίας, ο κρατικός παρεμβατισμός και, κυρίως, το κράτος πρόνοιας. Οι σοσιαλδημοκράτες πίστευαν πλέον ότι οι ιδέες τους μπορούσαν να πραγματοποιηθούν με τη μεταρρύθμιση και όχι την καταστροφή του καπιταλισμού[3].
Δεν τα λέει όλα, υπάρχουν θέματα με τον καθορισμό της αξίας στην παραγωγή, όπου έχει διαφοροποιηθει από την αριστερά. Τεσπά. Αυτά είναι τα βασικά.
Όσο για την συγκυβέρνηση. Έχεις καμία γνώση ιστορίας, έστω λιγάκι. Θες να σου πούμε τι υποχωρήσεις υπήρχαν σε άλλους πολιτικούς χώρους λόγω συνθηκών; Δεν θες να ήσουν σε αυτές.
-
O τηλεβόας μπήκε δυνατά στο ματσάκι...
Γεωργιάδης σε Κασσελάκη: Όταν έχεις μεγαλώσει στην Εκάλη, άσε και λίγο την κλάψα
«Ο κύριος που βλέπετε, είναι η ενσάρκωση της επιτυχίας του καπιταλισμού. Ένας υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, καπιταλιστής», είπε ο υπουργός Εργασίας
Την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.Ο υπουργός ο οποίος ήταν καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, όπου παρουσιάστηκε το βίντεο ανακοίνωσης της υποψηφιότητά του Στέφανου Κασσελάκη, αρχικά είπε: «Αν κατάλαβα καλά ο κ. Κασσελάκης πήγε στην Αμερική φτωχός, αλλά μετά από 10 χρόνια μπορούσε να πάρει με προσωπική εγγύηση δάνειο για να αγοράσει πλοίο. Αυτό δεν είναι μια απλή υπόθεση. Αυτό σημαίνει ότι είχε καταφέρει να αποκτήσει μία τεράστια περιουσία. Αυτή είναι η δύναμη του καπιταλισμού θα έλεγα στον κ. Κασσελάκη».
«Εγώ έχω αποφύγει να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο αφορά στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Οφείλω να πω μόνο για το βίντεο που δείξατε, ότι η ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου και η επιτυχία του καπιταλιστικού συστήματος, είναι ο κ. Κασσελάκης. Τώρα αν ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος προφανώς έχει πάρα πολύ καλούς επικοινωνιολόγους και ακριβούς από ό,τι μπορώ να δω γιατί αυτό το βίντεο δεν γίνεται σε κινητό τηλέφωνο, αυτό έχει τρικάμερο, μακιγιέζ, φώτα, digital επεξεργασία… Έχει ξοδέψει αρκετές χιλιάδες ευρώ για να γίνει αυτό το βίντεο. Ο άνθρωπος λεφτά έχει, καλά κάνει να τα χαίρεται, καμία αντίρρηση», τόνισε Άδωνις Γεωργιάδης.«Με ενδιαφέρει το πολιτικό σκέλος. Ο κύριος που βλέπετε, είναι η ενσάρκωση της επιτυχίας του καπιταλισμού. Ένας υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, καπιταλιστής. Εμένα μου αρέσει. Ο καπιταλισμός μου αρέσει δεν το έχει κρύψει ποτέ. Το αν θα εκλεγεί, θα το αποφασίσει το εκλογικό σώμα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα το αποφασίσω εγώ», συνέχισε ο υπουργός.
«Είναι καλό για τη χώρα, να πάψει η τοξική αντιπαράθεση των κομμάτων, όταν μιλάμε για προγραμματικά ζητήματα, να μην φοβόμαστε να πούμε ότι δούλεψα στην Goldman Sachs, ότι είμαι εφοπλιστής, ότι πήρα δάνειο από τράπεζα και αυτή ήταν καλή, μου έδωσε το δάνειο και πήρα το πλοίο, είναι θετικά πράγματα. Αλλά δεν είναι πολύ ΣΥΡΙΖΑϊκά. Το γεγονός θα το κρίνουν αυτοί», συμπλήρωσε.
Σχολιάζοντας την φιλική σχέση που έχει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Παύλο Πολάκη, απάντησε: «Αυτά είναι τα προσωπικά γούστα των ανθρώπων. Είμαι πολύ ανοικτός στα θέματα, δεν κάνω κριτική ποτέ. Είναι προσωπικά θέματα».
«Μου κάνει λίγο περίεργο. Όταν έχεις μεγαλώσει στην Εκάλη, ε, άσε και λίγο την κλάψα. Σας το λέω εγώ που επίσης έχω μεγαλώσει στην Εκάλη, αλλά δεν έχω αρχίσει την κλάψα. Κι εγώ έχασα τους γονείς μου, κι εγώ αφού μεγάλωσα στην Εκάλη μετά έγινα φτωχός, κι εγώ έκανα επιχείρηση μετά και μπήκα στην πολιτική. Δεν άρχισα ποτέ την κλάψα, ότι με κυνήγησε κανένα παραδικαστικό και βρέθηκα από το παραδικαστικό στην Goldman Sachs. Να είμαστε λίγο συνεννοημένοι», συμπλήρωσε.
«Ξαναλέω, έχει καλούς επικοινωνιολόγους ο κύριος αυτός, προφανώς έχει αρκετά λεφτά. Έχει ενδιαφέρον ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εναλλακτική πρόταση έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ό,τι πιο αντίθετο στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φανταστεί κάποιος. Αυτό θα το κρίνουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Ως προς την κλάψα και την καταγγελία για τον Μητσοτάκη, θα συνιστούσα πολύ ευγενικά κύριε Κασσελάκη αφήστε την κλάψα, μπείτε με τις πολιτικές σας ιδέες. Αφήστε την κλάψα, στην Εκάλη καλά μεγαλώσατε, όπως κι εγώ καλά μεγάλωσα με πολύ ωραίο κλίμα», σχολίασε κλείνοντας.
https://www.protothema.gr/politics/article/1406759/georgiadis-se-kasselaki-otan-eheis-megalosei-stin-ekali-ase-kai-ligo-tin-klapsa/ -
Πάντως είναι προφανές ότι τον αβαντάρουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ - σε βαθμό τέτοιο που αυτό να μην δικαιολογείται αποκλειστικά από τις εναλλακτικές σεξουαλικές του επιλογές και την πιασάρικη ομορφιά του.
Ο τύπος, όπως ορθώς επισήμανε ο @lap , θα ταίριαζε περισσότερο στο ΠΑΣΟΚ παρά στο ΣΥΡΙΖΑ. Έχει ατζέντα αμερικάνων δημοκρατικών στο περίπου - για αυτό και οι δεξοί Μπουμπούκοι των αθρόων προσλήψεων στο δημόσιο και της άνευ προηγουμένου επιδοματικής πολιτικής που αντίστοιχη της δεν είχε γνωρίσει η χώρα από την περίοδο του Αντρέα, καλό θα ήταν να σταματήσουν την διανομή σανού περί καπιταλιστικών ιδεωδών ...
Η γνώμη μου είναι ότι το συγκεκριμένος θα παίξει ρόλο στην ανασύσταση της κεντροαριστερής πολυκατοικίας.
-
Αυτό διαπιστώνω. Μιλάμε για πολύ διαφήμιση! Εάν έβαζε ο Τεμπονέρας δεν θα είχαν τέτοιο χαμό. Άλλο άξιο παλικάρι και αυτός. Μυαλό!
Φυσικά και η Έφη είναι εξαιρετικό μυαλό. Γενικά η νέα γενιά είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών! Πραγματικά άριστοι!Είδα το βίντεο του. Δεν μου άρεσε αυτό το "θέλετε κάποιον που να μιλάει καλύτερα αγγλικά; Θέλετε κάποιον που να ξέρει τι σημαίνει επιχειρείν ή κληρονόμους;"
Ήταν μη ευγενικό το μήνυμα αυτό. Δεν είχε τακτ
Δεν μου άρεσε αυτός ο επικοινωνιακός τρόπος. Λογικά οι επικοινωνιολόγοι θα του είπαν πως αυτά μετρούν στους ψηφοφόρους. Η εμφάνιση, τα αγγλικά, τα πτυχία και αυτά προβάλει που όντως τα έχει στον υπέρτατο βαθμό.
Έχει πτυχία, έχει γνώσεις. Λοιπόν θέλω να μας το δείξει. Θέλω ολοκληρωμενες προτάσεις ενός ανθρώπου που είναι υπερβολικά μορφωμένος. Με αρχή μέση τέλος.
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φυσικά δεν έψεξα όσα αναφέρεις...
Και προφανώς θεωρείς τυχαίο η Μαμά να είναι στο Πανεπιστήμιο Α και ο γιος, απ' όλα τα πανεπιστήμια της χώρας, όλως τυχαία, να πάρει υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Α!!!
Βέβαια θα μου πεις μικρή χώρα η γιούσα, ένα πανεπιστήμιο έχει όλο κι όλο κλπ κλπ. ΟΚ.Φανατικοί Νεοδημοκράτες να μιλάνε για το νεποτισμο και την οικογενειοκρατία, τί άλλο θα δουν τα μπιρμπιλωτά μας μάτια;
-
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση τελικά ... είμαι περίεργος που θα κάτσει η μπίλια ...
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!!!!!!
Στον ...διαχωρισμό κράτους και εκκλησιας , και στην κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας με κέρδισε για πάντα!
Say no more kasellakis i am yours forever!!!!!Εχουν τρελλαθεί και όλα τα κορίτσια και οι γεροντομπεμπέκες όλες με το τι κόυκλος είναι, έκανε μεγάλο γκελ ο τύπος σε λίγες μέρες.
Απο την άλλη όλα τα κομματόσκυλα στα κουλάδικα θα πρέπει να έχουν επιδοθεί στον υπερ πάντων αγώνα να βγάλουν τα άπλυτα του στη φόρα!
Μέχρι και την ΕΥΠ θα έχουν βάλει στο παιχνίδι, λογικά θα ακούσουμε πολλά στις επόμενες μέρες.Το κερασάκι στην τούρτα είναι και το πως είναι γκει και μάλιστα στο παραπάνω μύνημα ανέφερε και έδειξε τον σύντροφο του , βγάζουν αφρούς τα διάφορα μπαρμπάδια ανα την επικράτεια και αυτό είναι ίσως ένα απο τα λίγα όμορφα πράγματα που μας διασκεδάζει μέσα στην μαυρίλα του δυσώδους δρακουλιστάν που ζουμε τις τελευταίες εβδομάδες.
Μακάρι λοιπον να είναι αυτός το εναυσμα για να βγεί απο την αφάνεια όλα αυτή η γενιά των προοδευτικών 30άρηδων και 40άρηδων που έχουν σκύψει το κεφάλι και με την αποχή τους απο τις εκλογές παρέδωσαν τη χώρα στο σκοτάδι και τις φωτιές της Μόρντορ.
Απο την άλλη βέβαια ας κρατάμε μια πισινή καθώς ότι αναβαίνει απότομα στις μέρες των κοινωνικών δικτύων ξεφουσκώνει και απότομα με τον αντίστοιχο ρυθμό , αλλά και πραγματικά άριστος και άξιος να είναι, ο Έλληνας έχει δείξει όπως στην περίπτωση του Βαρουφάκη πως κρατάει ακόμη την ραγιάδικη νοοτροπία των 400+ χρόνων σκλαβιάς.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φυσικά και η Έφη είναι εξαιρετικό μυαλό. Γενικά η νέα γενιά είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών! Πραγματικά άριστοι!
-
Η Ελλάδα επιζει μέσα από διαδοχικά θαύματα!!!
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εχουν τρελλαθεί και όλα τα κορίτσια και οι γεροντομπεμπέκες όλες με το τι κόυκλος είναι, έκανε μεγάλο γκελ ο τύπος σε λίγες μέρες.
Ψήφος με κριτίρια όχι αστεία.
Απο την άλλη όλα τα κομματόσκυλα......
....στο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρω πόσο θα τον αποδεχτούν ως πρόεδρό τους. Βέβαια μιλάμε για ένα κόμμα που πριν τις εκλογές ο Τσίπρας προσπαθούσε να σφετεριστεί τις ορφανές ψήφους του Κασιδιάρη οπότε....
-
Πλάκα θα έχει να εκλεγεί πρόεδρος του Σύριζα...
Τώρα για ποιον θα είναι η πλάκα, μένει να αποδειχθεί...
-
Σαν ηλιαχτίδα στο παχύ σκοτάδι της Μόρντορ ο Κασελλακης, αλλά δεν φτάνει να αλλάξει τίποτα όταν 9 μέρες μετά οι φωτιές της κολάσεως ακόμα καίνε...
https://www.tiktok.com/@tasostsomp/video/7271979007174905121?is_from_webapp=1&sender_device=mobile&sender_web_id=7191997219037349381ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !
-
Κάποιες από τις προτάσεις για τα πανεπιστήμια του κασελλακη
Μόνο δημόσια, με συνεργασίες με μεγάλα ιδιωτικά του εξωτερικού να φτιάχνουν τμήματα(?) κάτω από την δημόσια ομπρέλα. Λογικά για να έχουν δικαίωμα όλοι ανεξαρτήτως χρημάτων.Ένα άλλο, οι φοιτητικοί συλλογοι μαζί με την σύγκλητο όταν θα εντοπίζουν φθορά δημόσιας περιουσίας στο πανεπιστήμιο θα ορίζουν τις ποινές σε αυτούς που τις προκαλούν. Χμμμμ
-
Ο Κασελάκης προς το παρόν και για τα επόμενα χρόνια, στην ... Κασέλα του θα παραμείνει.
Να έρθει με το καλό στη χώρα, να βάλει και υποψηφιότητα για βουλευτής, να εκλεγεί, να αναλάβει και κανένα δικοικητικό πόστο να δούμε το καπνό φουμάρει και πως μπορεί να προσαρμοστεί στην Ελληνική πραγματικότητα. Την οποία εκ των πραγμάτων αγνοεί πλήρως!!
Και τον ξανασυζητάμε τον κ. Κασελάκη μετά από μερικά χρονάκια πάλι.
Επειδή πήραν φόρα τα ΜΜΕ, που ψάχνουν αντίπαλο δέος στον Κυριάκο, γιατί τυχόν παντοκρατορία του δεν τους συμφέρει, δε σημαίνει ότι θα ψαρώσει και ο κόσμος.
Ο κόσμος δεν πιστεύει πια σε υπεράνθρωπους σωτήρες, που θα κάνουν μαγικά και θα μετατρέψουν τη χώρα σε Ελβετία. Φρόντισε και η 1η φορά για την "προσγείωση" στην πραγματικότητα.
-
Άλλο ένα καινούργιο πρόσωπο. Πόσα άλλα πέρασαν και, τα περισσότερα, δεν ακούμπησαν...
Είπε κι αυτός τα δικά του, θα θα θα θα θα θα θα θα θα (μεγάλε Βασίλη Τριανταφυλίδη δεν σε ξεχνάμε)
Μακάρι ρε παιδί μου, μπορεί να μην έχει πείρα αλλά δεν σημαίνει και πολλά. Ελπίζω μόνο να μην βγει πρωθυπουργός σαν τον Ουκρανό και μας φέρει κανένα πόλεμο... -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
και θα μετατρέψουν τη χώρα σε Ελβετία
Πανεύκολο είναι αρκεί κάποιος α) να θέλει και β) να μην φοβάται το πολιτικό κόστος. Στην Ελλάδα δεν έχουμε κανέναν τέτοιο.
-
Οι πολιτικοί είναι διακοπές.
Η πολιτική είναι διακοπές..
Η Ελληνική πολιτική - εκλογές #2 είναι σε οργασμό... -
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επειδή πήραν φόρα τα ΜΜΕ, που ψάχνουν αντίπαλο δέος στον Κυριάκο, γιατί τυχόν παντοκρατορία του δεν τους συμφέρει
Το πέτσωμα τότε γιατί έγινε;
Ποιό πέτσωμα? Αυτά τα λένε οι αριστερούληδες για να δικαιολογήσουν την καθίζησή τους. Μια τους φταίει το ένα, μια το άλλο, η μοίρα, ο καιρός, μόνο τα χάλια τους δεν κοιτάνε!
Περιμένουν οι μεγαλο-εκδότες, που ταυτόχρονα είναι και πάμπλουτοι επιχειρηματίες, τα επιδόματα από τον Κυριάκο? Τα ΜΜΕ είναι μέσο πίεσης, για να εξυπηρετούν τα πραγματικά επιχειρηματικά τους συμφέροντα.
Ε, όσο να 'ναι, λογικό να μη θέλουν να εξαρτώνται αποκλειστικά από τον Κυριάκο. Να υπάρχει ένα αντίπαλο δέος. Αν κάπου στραβώσει η κατάσταση, να έχουν μια έξοδο διαφυγής τα παιδιά...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πλάκα θα έχει να εκλεγεί πρόεδρος του Σύριζα...
Τώρα για ποιον θα είναι η πλάκα, μένει να αποδειχθεί...
Θεωρώ ότι η κλίκα του Πολάκη επιδιώκει με κάθε τρόπο να κόψει τον αέρα που έχει η Αχτσιόγλου.
Η οποία από ότι είπε δεν θα δεχτεί Πολακισμούς και στην ουσία δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Πολάκη. Και επειδή ο Πολάκης θεωρεί ότι κάνει κουμάντο, έριξε στην αρένα το μικρό ομορφόπαιδο που έχει πέραση σε διάφορες κοινότητες και κατηγορίες πολιτών.Αν περάσει στο 2ο γύρο ο Κασελάκης τότε είναι πιθανό να τον εκλέξουν. Εξαρτάται από το ποσοστό συμμετοχής.
Ρίξε μία ματιά, σε ανύποπτο χρόνο...
https://fimotro.gr/an-eklegei-i-achtsioglou-tha-dioxei-apo-ton-syriza-ton-polaki/Και φρέσκο...
https://fimotro.gr/syriza-an-psifisoun-pano-apo-70-000-tha-chasei-i-achtsioglou-kai-tha-kerdisei-o-kasselakis/Όμως!Όμως! Αν βγει ο Κασσελάκης να περιμένετε διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ.
Γιατί; Γιατί ήδη ο Κασσελάκης ανέφερε και το νέο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ...
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Ανασυγκρότησης.
https://www.protothema.gr/politics/article/1404147/surizanasugrotisi-tora-nea-politiki-platforma-apo-ton-stefano-kasselaki/Με λίγα λόγια, τέρμα κάθε αναφορά στην Αριστερά και πλέον κόμμα με τα πάντα όλα.
Οι παραδοσιακοί Αριστεροί (όσο μπορεί κάποιος να πει ότι είναι Αριστεροί) προφανώς θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θα αποσυρθούν.
Και μετά θα αρχίσει το μεγάλο σόου...
Γιατί όμως γίνονται όλα αυτά; Μα γιατί από πίσω βρίσκονται επιχειρηματικά λόμπι. Για κανένα άλλο λόγο.
-
Γιατί είχες παράπονο pgs. Δεν σου μειώθηκαν οι εισφορές σου;
Πληρώνεις σωστά; δεν πληρώνεις εισφορές;
Σου αύξησαν την φορολογία;
-
@storm. Αν δεις το μήνυμα της αναγγελίας του, σε δεύτερο χρόνο ως αφήγηση αναφέρει "για μια σύγχρονη ή νέα αριστερά", κάπως έτσι, δεν θυμάμαι ακριβώς.
Συνεπώς αυτό που σχολιάζεις όντως θα το εντόπισαν και θα το προσέθεσαν αργότερα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2