-
@sxetikos13 said in 2020 Toyota Yaris:
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΗΘΟΣ ΜODERATOR. Δουλεύει σε απορριμματοφΟ'ρο εξ΄ου και ο ίδιος νιώθει ανώτερος!!!!
Και μόνο ότι χαρακτήρισε κάποιον που δεν γνωρίζει υποτιμητικά εξαιτίας του επαγγέλματός του λέει πολλά από μόνο του...
Τα υπόπλοιπα που λες τα αφήνω ασχολίαστα, γιατί είσαι εμπαθής και δεν πρόκειται να πεσω στο επίπεδό σου. Αλλά αυτό δεν το αφήνω γιατί βάζεις λόγια στο στόμα μου και με προσβάλεις.
Για να καταλαβεις λοιπόν (εαν μπορείς), δεν τον υποτίμησα ούτε αναφέρθηκα υποτιμητικά στο επάγγελμά του. Το ανέφερα για να απαντήσω στο ποιος είναι και στο ότι δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο (δεν είναι δοκιμαστής, δημοσιογράφος, μηχανικός, κλπ.) όπως αρκετοί με κανάλι, αλλά ένας απλός κάτοχος σαν εμάς με καμία σχετική του αντικειμένου ιδιότητα. Πότε δεν έχω κρίνει υποτιμητικά κάποιον λόγω επαγγέλματος, ίσα ίσα κάθε δουλειά είναι τιμή και ποτέ δεν ξέρω εαν θα χρειαστεί να την κάνω.
@kozani76 said in 2020 Toyota Yaris:
Άντε και κερδίζεις 4000€ στα 200000 km (και πάντα με την προϋπόθεση ότι κινείσαι πολύ σε μεγαλούπολη). Όταν πάει 200000Km το υβριδικό, δε θα σας ζώνουν τα φίδια για τις μπαταρίες;
Είναι πολύ σχετικό αυτό. Βασικό ερώτημα είναι εαν θα είναι εντός εγγύησης (11 χρόνια έχει η μπαταρία). Λογικά δεν θα είναι. Αλλά το κέρδος είναι περί τα €10.000 για 200.000χλμ. Οπότε και ένα έξοδο των €2-3.000, πάλι θετικό ισοζύγιο έχει. Επίσης, η χρήση έχει δείξει ότι με σωστή συντήρηση αντέχουν περί τα 15 χρόνια και 300-400.000χλμ.
-
@alexandros-k said in 2020 Toyota Yaris:
Εσύ τελικά φίλε έχεις toyota ή όχι???
Το περιμενει τωρα
Γιατι τωρα αυτη η παπατζα? Μηπως σε πειραξε κατι που ειπα? Μεινε εσυ με στριφτερο διαμετρου στροφης 11 μετρα και ιπποδυναμης που θεωρουνταν αξιοπρεπης το 2000, να ονειρευεσαι πως θα το πας με αναπρογραμματισμο στα 100 και ασε με εμενα.
-
@spi_duster said in 2020 Toyota Yaris:
Το περιμενει τωρα
Γιατι τωρα αυτη η παπατζα? Μηπως σε πειραξε κατι που ειπα? Μεινε εσυ με στριφτερο διαμετρου στροφης 11 μετρα και ιπποδυναμης που θεωρουνταν αξιοπρεπης το 2000, να ονειρευεσαι πως θα το πας με αναπρογραμματισμο στα 100 και ασε με εμενα.
Οκ παω να ονειρευτω . Καληνυχτα
-
Σχετικε εδω δεν ειναι καποια ομαδα του fb. Οποιος θελει, μπαινει οπου θελει και καταθετει τη γνωμη του. Αν θελεις να βαλεις face control κανε το καπου αλλου. Αλιμονο αν υπηρχαν τετοιες προυποθεσεις για να γραφει καποιος εδω μεσα.
-
Το περιμενει τωρα
Οκ παω να ονειρευτω . Καληνυχτα
Καληνυχτα
-
Αχ αν δεν υπήρχαν οι άνθρωποι της καθαριότητας. Αχ!....
Αυτοί οι άνθρωποι μας προσφέρουν την πολυτέλεια να νιώθουμε πολιτισμένοι.
Απεριόριστο σεβασμό σε αυτούς που η εργασία τους έχει πραγματικά προστιθέμενη αξία.
-
Φίλε μου μάλλον παρεξήγηση έγινε. Ας λήξει το θέμα, πάμε παρακάτω.
-
Nαι ρε παιδια , μην λετε άλλα τωρα, εγω πρεπει να παω και για υπνο, τα λετε αυριο , να μην τα σβησουν και τα χασουμε
-
@sxetikos13 Κανείς δεν σας εξύβρισε, μην είστε τόσο εύθικτος, χωρίς λόγο. Αυτό το χαλαρό ύφος, είναι σύνηθες στο Forum και είναι ανεκτό, από την στιγμή που δεν υπάρχει χρήση υβριστικών λέξεων και προσβολών (και όχι το "άσχετος" δεν είναι υβριστικό). Το θέμα έχει κουράσει. Προσπάθησα να σας το εξηγήσω, αλλά δεν θέλετε να το εννοήσετε. Αν δεν το λήξετε εδώ, θα γίνει πράξη η ευχή σας για αποχή από το Forum...
-
Σχετικε εδω δεν ειναι καποια ομαδα του fb. Οποιος θελει, μπαινει οπου θελει και καταθετει τη γνωμη του. Αν θελεις να βαλεις face control κανε το καπου αλλου. Αλιμονο αν υπηρχαν τετοιες προυποθεσεις για να γραφει καποιος εδω μεσα.
Είπαν αυτοί που κάνουν original face control.. Απάντηση δεν έδωσες αλλά και πάλι: ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ TOPIC στην τελική σε yaris 2020 hybrid να μην μπαίνουν οι "λεπροί" και σας χαλάνε τη σούπα...
Εσύ δοξάζεις τα υβριδικά toyota με εκτεταμένες αναλύσεις και ταυτόχρονα λες εγώ "δεν είμαι κάτοχος toyota" όταν σε στρίμωξα σε προηγούμενη σελίδα που επιτέθηκες απρόκλητα σε ένα παλληκάρι που τόλμησε να εκφράσει τις όποιες επιφυλάξεις του.... Τουλάχιστον οξύμωρο για να μην πω κάτι άλλο και γίνω κακός...
Ανθρωπε μου δε ξερεις τι λες. Εγραψα τη γνωμη μου και τπτ αλλο. Δε θα μου υποδειξεις εσυ πως θα γραφω και τι θα γραψω.
Επισης δεν ειμαι κατοχος ενος Τουοτα σημερα και το εχω γραψει σελιδες πισω πολλες. Εχω οδηγησει αρκετα οχηματα ομως και για αρκετα χλμ της φιρμας.
Εχω επισης ενα κακο. Δε μπαινω στα νηματα των αυτοκινητων παρα μονο οταν εχω κατι καλο να αναφερω που βλεπω σε αυτα. Για αυτο το λογο σπανια ερχομαι στην δυσκολη θεση να διαπληκτιστω με κατοχους οπως η αφεντια σου.
Αλλο αν επεσα στην περιπτωση με εσενα. Δε μπηκα για να ακουνε και κατι αλλα τζιμανια στο νημα πχ του μαζντα 2 για να πω γιατι καποιος δεν πρεπει να το παρει.
ή να ειρωνευτω οποιον το πηρε. Αυτο λεγεται τακτ που καποιοι ουτε που αντιλαμβανονται τι μπορει να σημαινει. Αντε καλημερα. Εχω ταξιδακι σημερα και σηκωθηκα νωρις. -
Σιγα μην καταλαβαινες τι σου εγραψα. Καμια ελπιδα. Αντε πηγαινε κοιμησου ανθρωπε. Τοση τοξικοτητα που κουβαλας πως την αντεχεις?
-
Και φυσικα δεν ειμαι περαστικος. Σχεδον δεκαετια εχω κλεισει στο φορουμ κι εχω δει αρκετους που περιστασιακα εμπαιναν να ριξουν χολη και να φυγουν.
-
@aea4tf said in 2020 Toyota Yaris:
@sxetikos13 Κανείς δεν σας εξύβρισε, μην είστε τόσο εύθικτος, χωρίς λόγο. Αυτό το χαλαρό ύφος, είναι σύνηθες στο Forum και είναι ανεκτό, από την στιγμή που δεν υπάρχει χρήση υβριστικών λέξεων και προσβολών (και όχι το "άσχετος" δεν είναι υβριστικό). Το θέμα έχει κουράσει. Προσπάθησα να σας το εξηγήσω, αλλά δεν θέλετε να το εννοήσετε. Αν δεν το λήξετε εδώ, θα γίνει πράξη η ευχή σας για αποχή από το Forum...
@aea4tf Ευτυχώς που είμαστε καθυστερημένοι και δεν καταλαβαίνουμε ότι μας εξηγείτε... Δεν περίμενα να πάρετε το μέρος μου αλλά όχι και να μας κοροϊδεύετε μέσα στα μούτρα μας... Την τελευταία μόνο βδομάδα ο κύριος @fanis75 έχει λιντσάρει 3 διαφορετικούς χρήστες...
Φιλικό και χαλαρό ύφος το "άσχετε κούρασες άφησε μας ήσυχους" τελείως αναιτιολόγητα και χωρίς να τον έχω προκαλέσει στο παραμικρό... Ο καθένας κρίνεται από τις απαντήσεις του και εσείς φυσικά...
Εκβιαζετε κιόλας με ban αντί να απαντήσετε στα καίρια ερωτήματα που εκφράζω με πολύ κόσμιο τρόπο παρόλο που προηγουμένως με χαρακτηρίσετε "εριστικό".
Στις απαντήσεις του κ. @fanis75 διακρίνεται μήπως κάποια εριστικότητα ή μόνο "χαλαρό και φιλικό ύφος".
Τι ακούμε καλοκαιριάτικα... Και κερατάδες και γδαρμένοι είναι η φάση!!!
Καλό ban και καλά μυαλά!!!
Y.Γ: Γράφετε: "Κανείς δεν σας εξεβρισε χωρίς λόγο και από κάτω γραφετε το άσχετος δεν είναι υβριστικό". Τελικά με εξεβρισε αλλά υπήρχε λόγος ή δεν με εξέβρισε καθόλου μιας και το ασχετος δεν είναι υβριστικό???
**Για τη συμπεριφορά και τα γραφόμενα του κ.
Φάνη έχετε κάτι να πείτε ή δεν είδατε δεν ακούσατε τίποτα???Δυστυχώς δεν ξέρετε πότε να σταματήσετε. Παρόλο που βρίσκομαι σε διακοπές (για αυτό και ξύπνιος τέτοια ώρα), η δουλειά δεν σταματάει ποτέ, όπως φαίνεται. Σας προσέφερα ανοχή προτύτερα, παρ' όλην την συμπεριφορά σας, αλλά δεν το εκτιμήσατε. Μια βδομάδα ξεκούραση λοιπόν και σε εσάς, προφανώς απαραίτητη. Άκου εκεί "εκβιάζουμε"...
Μιλάς εσύ για τοξικότητα??? Πήγαινε παραπερα.... Είπε ο γάιδαρος τον πετινό κεφάλα.. Δόξα το Θεό έχω και πτυχίο Πολυτεχνείου και μεταπτυχιακό..
Συνεχίζετε την επίθεση σε διάφορα άλλα μέλη βλέπω. Λυπάμαι πραγματικά που νιώθετε την ανάγκη να κάνετε επίδειξη των πτυχίων σας. Περισσότερο λυπάμαι βέβαια που στο Πολυτεχνείο δεν σας έμαθαν γραμματική. Η έκφραση "τω Θεώ", είναι σε δοτική και άρα γράφεται με "ω"...
-
Άντε και κερδίζεις 4000€ στα 200000 km (και πάντα με την προϋπόθεση ότι κινείσαι πολύ σε μεγαλούπολη). Όταν πάει 200000Km το υβριδικό, δε θα σας ζώνουν τα φίδια για τις μπαταρίες;
Φίλων
Citroen C3 9,5 μέση σε ενα χρόνο που το εχει
Skoda fabia 9 στο εξάμηνο
Skoda camiq 9,5 στο χρόνο
δεν πάνε ταξίδια μια-δυο φορές τον χρόνοαγορασμένα όλα καινούργια , μόνιμο παράπονο τους καίνε πολύ και όπως εχω πει αλλάζω τις ενδείξεις οταν μπαίνουν στο YC για να ΜΗΝ βλέπουν την κατανάλωση και στεναχωριόνται ...
Αν φτιάξω τα νούμερα υπερ τους βάζοντας μέση κατανάλωση 5 το YC και 8 τα δικά τους μιλάμε για οικονομία 12.000 € στα 200.000 χλμ!
-
@spi_duster said in 2020 Toyota Yaris
Δε μπηκα για να ακουνε και κατι αλλα τζιμανια στο νημα πχ του μαζντα 2 για να πω γιατι καποιος δεν πρεπει να το παρει.
Παλι αναφερεσαι σε μενα. Μια πλακα σου εκανα, εννοωντας οτι αφου σου αρεσει τοσο πολυ το υβριδικο Toyota, μαλλον θα εχεις παραγγειλει ενα. Δεν καταλαβαινω γιατι επιμενεις να με προσβαλεις .Μου ειπες να ονειρευτω και δεν το συνεχισα. Τωρα με λες τζιμανι. Γιατι? Αναφορα θα σου δωσω τι μ αρεσει και τι θα αγορασω?? Τι σε ενοχλησε? Οτι δεν μ αρεσει τοσο πολυ το Yaris?
Αντε καλο ταξιδι κι εχω κι εγω να ταξιδεψω σημερα -
Στο νησί, πλοία, αναβάσεις καταβάσεις, χώμα, στενακια, δεν χαμπαριαζει τίποτα.
-
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
Φίλων
Citroen C3 9,5 μέση σε ενα χρόνο που το εχει
Skoda fabia 9 στο εξάμηνο
Skoda camiq 9,5 στο χρόνο
δεν πάνε ταξίδια μια-δυο φορές τον χρόνοαγορασμένα όλα καινούργια , μόνιμο παράπονο τους καίνε πολύ και όπως εχω πει αλλάζω τις ενδείξεις οταν μπαίνουν στο YC για να ΜΗΝ βλέπουν την κατανάλωση και στεναχωριόνται ...
Αν φτιάξω τα νούμερα υπερ τους βάζοντας μέση κατανάλωση 5 το YC και 8 τα δικά τους μιλάμε για οικονομία 12.000 € στα 200.000 χλμ!
Εγώ έχω σχεδόν δύο χρόνια ένα corolla sedan και έχω μέση κατανάλωση 5,3/100km. Σε σχέση με τα άλλα αυτοκίνητα που είχα, παλιάς τεχνολογίας φυσικά είδα τρομερή διάφορα.Για αυτό μιλάω για μικρές διαφορές.εμεις στην περιφέρεια έχουμε άλλα μέτρα σύγκρισης τελικά.
-
Οποιος θελει, μπαινει οπου θελει και καταθετει τη γνωμη του.
Το οποίο τα τελευταία χρόνια προφανώς και δεν ισχύει, αλλά τέλος πάντων.
Το σίγουρο είναι ότι, αν κρίνω από μένα, ότι όποιος θέλει να παραμείνει στο φόρουμ θα πρέπει να γράφει τόσο, όσο χρειάζεται ώστε να μην μπει σε καμιά αντιπαράθεση με κανέναν.
Και όσο αφορά τη διαγραφή του @sxetikos13 εγώ διαφωνώ. Όχι ότι σημαίνει κάτι αυτό, αλλά διάβαζα τις απόψεις του, έβρισκα ενδιαφέροντα πράγματα σε αυτά που έγραφε για την Toyota και ομολογώ ότι προτιμώ να διαβάζω απόψεις κριτικής παρά λιβανιστήρια.
Ποτέ κανείς δεν διαγράφεται για τις απόψεις του, εκτός αν είναι ρατσιστικές και ό,τι άλλο απαγορεύει ο Κανονισμός. Διαγράφηκε γιατί δεν ακολουθούσε τους κανόνες και παραβίασε τα μισά άρθρα του Κανονισμού, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις που δέχθηκε. {Admin}
Το κορυφαίο είναι ότι χθες πήγα να κάνω παράθεση σε μία άποψή του γιατί είχα κάποιες ερωτήσεις για την Toyota στα Γλυκά Νερά, αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν αξίζει το κόπο γιατί θα πέσουν να ακυρώσουν και την δική μου άποψη.
Οπότε αυτά και τέλος.
-
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
Για αυτό μιλάω για μικρές διαφορές.εμεις στην περιφέρεια έχουμε άλλα μέτρα σύγκρισης τελικά.Αν έμενα σε κάποιο χωριό περιξ της Κοζάνης BMW θα είχα .
Για μέσα στην Κοζάνη τώρα ,πολύ ανηφόρα φίλε έχετε τα άτιμο το e-cvt κάνει θαύματα , αν όχι καινούργιο κάποιο μεταχειρισμένο (για την γυναίκα οχι για μένα ) απο τον αντιπρόσωπο εκει τον Γιαραμάζη ή απο τον Σιώζο στην Καστοριά. -
@spi_duster said in 2020 Toyota Yaris
Δε μπηκα για να ακουνε και κατι αλλα τζιμανια στο νημα πχ του μαζντα 2 για να πω γιατι καποιος δεν πρεπει να το παρει.
Παλι αναφερεσαι σε μενα. Μια πλακα σου εκανα, εννοωντας οτι αφου σου αρεσει τοσο πολυ το υβριδικο Toyota, μαλλον θα εχεις παραγγειλει ενα. Δεν καταλαβαινω γιατι επιμενεις να με προσβαλεις .Μου ειπες να ονειρευτω και δεν το συνεχισα. Τωρα με λες τζιμανι. Γιατι? Αναφορα θα σου δωσω τι μ αρεσει και τι θα αγορασω?? Τι σε ενοχλησε? Οτι δεν μ αρεσει τοσο πολυ το Yaris?
Αντε καλο ταξιδι κι εχω κι εγω να ταξιδεψω σημεραΟχι δεν ηταν για σενα. Καλημερα και παντα με υγεια και ασφαλεια.
2020 Toyota Yaris