-
Αντ1 τωρα ο Αρχηγος των Σπαρτιατων. Ε ρε διαφημιση...
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Υπάρχει δηλαδή άνθρωπος εδω μέσα που εμπιστεύεται να κάνει με τρένο το ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη εκτός αν υπάρχει απόλυτη ανάγκη και καμία αλλη εναλλακτική ;
Θα βγάζατε εισητήριο στα παιδιά σας να πάνε ;
Δικιο εχεις. Οπως σταματησαμε να καβαλαμε καραβια για τα νησα μετα το Σαμενα.
Δεν είναι το ίδιο , εδώ έχεις μόνο μια γραμμή και μια εταιρεία.
Στις θαλλάσιες μεταφορές μας έχεις εκατοντάδες προορισμούς και πολλές διαφορετικές εταιρείες που ανταγωνίζονται για την ίδια υπηρεσία-διαδρομή.
Επίσης μετά το Σάμενα ήρθαν τα πάνω κάτω στους κανόνες ασφαλείας και συμμορφώθηκάν εις το έπακρον οι πάντες.
Εδώ, 3 μήνες μετά δεν ξέρουμε λόγω πετσωμένων και μορντορ τι πρόοδος έχει γίνει στα μέτρα ασφάλειας , τι έγινε με την τηλεδιοίκηση , το κέντρο επιχειρήσεων , το προσωπικό που τα στελεχώνει , τις συμβάσεις για νέους σταθμάρχες και με ποια προσόντα , σκοτάδι μάυρο.
-
Υπάρχει δηλαδή άνθρωπος εδω μέσα που εμπιστεύεται να κάνει με τρένο το ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη εκτός αν υπάρχει απόλυτη ανάγκη και καμία αλλη εναλλακτική ;
Ξέρεις πόσα ατυχήματα με τρένο τέτοιου τύπου έχουν γίνει τα τελευταία 70 χρόνια ? 3-4.
Με τα άλλα μέσα ?
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δικιο εχεις. Οπως σταματησαμε να καβαλαμε καραβια για τα νησα μετα το Σαμενα.
Δεν είναι το ίδιο , εδώ έχεις μόνο μια γραμμή και μια εταιρεία.
Στις θαλλάσιες μεταφορές μας έχεις εκατοντάδες προορισμούς και πολλές διαφορετικές εταιρείες που ανταγωνίζονται για την ίδια υπηρεσία-διαδρομή.
Επίσης μετά το Σάμενα ήρθαν τα πάνω κάτω στους κανόνες ασφαλείας και συμμορφώθηκάν εις το έπακρον οι πάντες.
Εδώ, 3 μήνες μετά δεν ξέρουμε λόγω πετσωμένων και μορντορ τι πρόοδος έχει γίνει στα μέτρα ασφάλειας , τι έγινε με την τηλεδιοίκηση , το κέντρο επιχειρήσεων , το προσωπικό που τα στελεχώνει , τις συμβάσεις για νέους σταθμάρχες και με ποια προσόντα , σκοτάδι μάυρο.
Το καραβι που καιγονταν 2 μερες στην Ανδριατικη το ξεχασες? Το Ελ Βενιζελος που καιγονταν 2 μερες στον Πειραια? Το βαπορι που βουλιαξε στην Σαντορινη? Αδιαβαστο σε βρισκω.
-
Γάτε αυτό με τα τρένα δεν ισχύει. Άκουσα στον real τον εκπρόσωπο των μηχανοδηγων που δηλωσε ότι έκαναν ελιγμούς για να συνδεθούν.
-
Και τι ξερει αυτος?
-
Το βλεπω Σε λιγο θα μπει εισιτηριο στο φορουμ. Ποπ κορν κοκα κολα αλτ ταμπ και φυγαμε!
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Την φοροδιαφυγή την συντηρεί ο πελάτης που τον βολεύει.
O πελάτης μπορεί να απαιτεί να κάτσει ο ΕΕ να τον μ@μήσει....σημαίνει ότι πρέπει να κάτσει ο ΕΕ?!?! Άρα και ο ΕΕ κάνει ό,τι τον συμφέρει, δεν το κάνει για το καλό του πελάτη, για δικό του όφελος το κάνει...αφήστε τα παραμύθια. Είναι υποχρέωση του ΕΕ να είναι σωστός και νόμιμος, άσχετα με το τι ζητάει ο πελάτης.
ΥΓ: αλλά τέτοιοι είστε, δεν περίμενα κάτι άλλο, όπως η κατάπτυστη αδερφή του ΠΘ που έστειλε ΣΔΟΕ σε εταιρεία επειδή της έκψοε τιμολόγιο και ήθελε να γλυτώσει το ΦΠΑ αυτή....το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει και μεγαλύτερη λέρα από αυτήν δεν υπάρχει.
-
Αμα την άλλη μέρα πρέπει να πληρώσει το αδηφάγο κράτος, ή τις απατεώνισσες τράπεζες, μπορεί να το σκεφτεί...
-
Αμα την άλλη μέρα πρέπει να πληρώσει το αδηφάγο κράτος, ή τις απατεώνισσες τράπεζες, μπορεί να το σκεφτεί...
Το κράτος δεν είδα να το κάνει λιγότερο αδηφάγο η ΝΔουλα σας!! Μάλλον χειρότερο το έκανε....
Όσο για τις τράπεζες, τελευταία φορά που κοίταξα δεν ήταν υποχρεωτική η χρήση τους, όποιος θέλει πάει με το ανάλογο κόστος που είναι γνωστό εξ' αρχής.
-
@panormus772 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δε νομίζω στο σύστημα της ΕΣΣΔ που ασπάζεται το ΚΚΕ να υπήρχαν ελευθ.επαγγ/τιες-αυτοαπασχολούμενοι γιατροί,μηχανικοί,υδραυλικοί,αλουμινάδες,εστιάτορες κ.λ.π.
The Constitution of the USSR of 1936 and 1977, along with the general guarantee of the right to employment, allowed self-employment in the form of small private house holds, handicrafts and individual labor activity, thus enabling the creation of an adequate mechanism for its legal regulation in the established social relations.
https://pravovedenie.spbu.ru/article/view/6791
Αν ένας γιατρός ή μηχανικός όμως χρειάζονταν σε δημόσια δομή, προφανώς εκεί θα πήγαινε... -
Ολα αυτα οντως συνεβαιναν στην Σ.Ενωση και οσο κι αν μας ξενιζουν ειχαν αποτελεσμα τη συσσωρευση πλουτου απο τα χερια των εργατων και αυξηση του επιπεδου ζωης στο συνολο.
Καποιες αγκυλωσεις και η βαθμιαια αναδειξη των τοπικων κομισαριων στη θεση των παλιων φεδουαρχων εφεραν το τελος του παραμυθιου.Οι λιγοι βοσκοι ανελαβαν το ρολο των λυκων και ορμησαν επανω στα προβατα που ειχαν ταχθει να καθοδηγουν και να πρωστατευουν. Ο πλουτος περασε παλι στα χερια των λιγων φυσικη συνεπεια της ατιμωρησιας των γαματων στελεχων του κομματος... -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το κράτος δεν είδα να το κάνει λιγότερο αδηφάγο η ΝΔουλα σας!! Μάλλον χειρότερο το έκανε....
Όσο για τις τράπεζες, τελευταία φορά που κοίταξα δεν ήταν υποχρεωτική η χρήση τους, όποιος θέλει πάει με το ανάλογο κόστος που είναι γνωστό εξ' αρχής.
Αυτό δεν ήταν υποχρεωτική η χρήση τους πάει στα ανέκδοτα κατ΄ ευθείαν...
Εδώ θέλετε να καταργήσουμε τα μετρητά και να είμαστε όμηροι αυτών που μπορούν να χρεοκοπήσουν ένα βράδυ, όπως έγινε το 2008 σε όλο τον κόσμο και πρόσφατα στο αμέρικα...
Α και το κόστος δεν ήταν γνωστό, αφού επιτόκια και προμήθειες αλλάζουν κατά το δοκούν και συνολικά από όλες που δρουν σε μορφή τράστ...
-
Καπιταλισμός - ελεύθερη αγορά - φοροφυγάδες - σεντούκια με μετρητά - οχι κάρτες ,τραπεζες - καθόλου δημόσιο - φουλ αστυνομία - 0 φπα
ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ
-
@gtsartsal said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καπιταλισμός - ελεύθερη αγορά - φοροφυγάδες - σεντούκια με μετρητά - οχι κάρτες ,τραπεζες - καθόλου δημόσιο - φουλ αστυνομία
ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ
Θα στο εξηγήσω απλά
Ο καπιταλισμός είναι ο δύσκολος δρόμος ο δρόμος της αρετής πχ θέλει να διαβάζεις στο σχολείο να προσπαθείς να γίνεις καλλίτερος να δουλεύεις σκληρά να αναλαμβάνεις ευθύνες.
Ο σοσιαλισμός είναι ο εύκολος δρόμος που οδηγεί στην οκνηρία στα επιδόματα στην ηδονιστική κοινωνία ,ευθύνη δεν εχει κανένας για τα κακά φταίει το σύστημα. -
@monman2 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καπιταλισμός - ελεύθερη αγορά - φοροφυγάδες - σεντούκια με μετρητά - οχι κάρτες ,τραπεζες - καθόλου δημόσιο - φουλ αστυνομία
ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ
Θα στο εξηγήσω απλά
Ο καπιταλισμός είναι ο δύσκολος δρόμος ο δρόμος της αρετής πχ θέλει να διαβάζεις στο σχολείο να προσπαθείς να γίνεις καλλίτερος να δουλεύεις σκληρά να αναλαμβάνεις ευθύνες.
Ο σοσιαλισμός είναι ο εύκολος δρόμος που οδηγεί στην οκνηρία στα επιδόματα στην ηδονιστική κοινωνία ,ευθύνη δεν εχει κανένας για τα κακά φταίει το σύστημα.Ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλά δεν βοήθησες.
Ο δύσκολος δρόμος είναι της φοροδιαφυγής?
Η ανάληψη ευθυνών είναι οι συναλλαγές με μετρητά και μαύρα?Στο τελευταίο έχεις τεράστιο δίκιο.
Το έλεγε υπουργός στον πατέρα μου. ''Φταίει το σύστημα''
Και ρώτησε ο πατέρας μου.
Ποιο είναι το σύστημα, αν δεν είστε εσείς? Απάντηση δεν πήρε -
Νεα προσπάθεια
-
Ωραία τα ανεβάζεις.
Τι σχέση έχουν όμως τα παραπάνω με την κλεψιά και τα μαύρα?
Ακριβώς τα αντίθετα εκφράζουν.Το ανέφερα και χθες.
''Εγώ έχω διαφορετική σειρά στο μυαλό μου.
Πληρώνω ---> απαιτώ και όχι απαιτώ ---> θα πληρώσω κάποια στιγμή.''Και αν θέλεις το ανοίγω λίγο ακόμα.
Προσφέρω --> Ελπίζω -
Ωραία τα ανεβάζεις.
Τι σχέση έχουν όμως τα παραπάνω με την κλεψιά και τα μαύρα?
Ακριβώς τα αντίθετα εκφράζουν.Το ανέφερα και χθες.
''Εγώ έχω διαφορετική σειρά στο μυαλό μου.
Πληρώνω ---> απαιτώ και όχι απαιτώ ---> θα πληρώσω κάποια στιγμή.''Και αν θέλεις το ανοίγω λίγο ακόμα.
Προσφέρω --> ΕλπίζωΤι χρώμα είναι το αυτοκίνητό σου?
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πληρώνονται προμήθεια από ότι αγοράζεις με κάρτα, λόγω του νόμου για το 30% υποχρεωτικης κατανάλωσης εισοδήματος μέσω καρτών.
Btw οποίος τα παίρνει μαύρα το 30% το γράφει ξέρετε που. Οι σφαλιάρες είναι για τους νόμιμους μόνο...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2