Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    • 1
    • 2
    • 1295
    • 1296
    • 1297
    • 1298
    • 1299
    • 1985
    • 1986
    • 1297 / 1986
    Αντίλογος
    117
    39706
    585169
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • L
      lap @fiverg last edited by lap

@fiverg

Αστεία λέω;;;; Μάλιστα!!!!

Στις ιδιωτικές αναλόγως του προγράμματος ασφάλισης συμμετέχεις ως ένα ποσό και εσύ και το υπόλοιπο είναι συμμετοχή του δημοσίου ασφαλιστικού φορέα σε κάποιες περιπτώσεις. Να ρωτήσω το εξής απλό. Ποιος κοστολογεί τις υπηρεσίες των ιδιωτικών στο οποίο ζητούν συμμετοχή του δημοσίου; Γίνεται τέτοια αξιολόγηση;
      Εσύ θεωρείς ότι το κόστος, νοσηλείας και θεραπείας στα ιδιωτικά είναι λελογισμένο και όχι φουσκωμένο; Δεν το γνωρίζω αυτο. Δηλαδή μια κλίνη με το απαραίτητο προσωπικό που απαιτείται τι κοστος έχει για το ασφαλιστικό ταμείο μέσω του ΕΣΥ και τι κόστος μέσω των ιδιωτικών;

Το ΕΣΥ είναι όντως ένα μπαχαλο γιατί όπως γράφουν οι ειδικοί του χώρου

1. Τα νοσοκομεία παίζουν τον ρόλο της ΠΦΥ με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται κατά την λειτουργία τους. Δεν ενισχύονται οι περιφέρειακες μονάδες ΠΦΥ

2. Είναι σούπερ υποστελεχωμένα διότι οι μισθοί που δίνονται είναι κάτω από τον μέσο όρο της αγορας και δεν ανοίγονται νέες θέσεις ακόμα και σε όσους θέλουν να πάνε. Αντι να προσελκύουν καλούς γιατρούς με σοβαρούς μισθούς αφήνουν να έχουν και τα ιδιωτικά τους με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνητρο για καθυστερήσεις ώστε να επιλέξει ο ασθενής το εξωτερικό ιδιωτικό ιατρείο του ίδιου του γιατρού.

3. Γίνεται πάρτι υπερκοστολογησεων σε υλικά. Όταν πήγαν να τους κάνουν ελέγχους και να ξεκινήσει η διαδικασία κάποιοι δημ υπάλληλοι να πάνε ακομα και φυλακή, ασχολούμασταν με το αν καπνίζει ο υπουργός στην συντευξη τύπου και αν μιλά σαν τσομπανης. Δεν ασχολήθηκε κάνεις με το πρόβλημα και την ουσία των υπερκοστολογησεων, οι οποίες είναι 70-90 δις σε βάθος 20 ετιας αν θυμάμαι καλά. Δηακδη με +90 δις ξέρετε τι ΕΣΥ θα είχαμε;;;;;

4. Όλη αυτή κατάσταση είναι σταθερή για να πεις εσύ και όλοι μας πως δεν αντέχουμε άλλο, θα πληρώσουμε 700-1000 ευρώ το έτος έξτρα σε μια ιδιωτική, η οποία για να συμπληρώσει τις αμοιβές της αναλόγως το περιστατικό και το νοσοκομείο, τα υπόλοιπα θα τα πάρει από το δημόσιο ταμείο ασφαλισμένου, που πάλι εμείς το πληρώνουμε μεσω των υπολοίπων σχετικών φόρων.

Συνεπώς τι λέτε....αν όχι εσύ οι δεξιοί σαν τον andya3

Στην υπόθεση πως υπάρχουν υπερκοστολογήσεις και στις ιδιωτικές, δεν πειράζει ας τις πληρώνει το κράτος και ας πληρώνουμε και εμείς κάθε έτος από την τσέπη μας.

Το θέμα μας είναι το ΕΣΥ. Τώρα αν φτιάξει αυτό και οργανωθεί πάνω σε άλλο μοντέλο δεν θέλουμε αυτό να έχει υψηλοτερους φόρους.

Άρα ως λαός δεν ξέρουμε τι θέλουμε.

Κλείνοντάς να πω το εξής. Δεν είναι κακές οι ιδιωτικές ασφάλειες υγείες. Προσφέρουν ανέσεις και καλούς γιατρούς. Το θέμα είναι πως μπορεί να προσφερθεί η ίδια υπηρεσία και σε αυτούς που δεν μπορούν να πληρώσουν την ιδιωτική.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • F
        fiverg last edited by fiverg

@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Εσύ θεωρείς ότι το κόστος, νοσηλείας και θεραπείας στα ιδιωτικά είναι λελογισμένο και όχι φουσκωμένο;;;;

Βεβαίως και ναι διότι υπάρχει ο μπόγιας των ασφαλιστικών και δεν μπορούν να χρεώνουν ότι να' ναι. Πράγμα που δεν ισχύει στα δημόσια με τον ΕΦΚΑ.
        Που εν τέλη βέβαια κανείς δεν χρεώνει και δεν πληρώνει τίποτα γιατί από την μία τσέπη μπαίνουν και από την άλλη βγαίνουν, οπότε πληρώνει ο μάπας ο φορολογούμενος δια του προυπολογισμού.

Δεν πληρώνεις λέμε με την ιδιωτική ασφάλεια, αν έχεις π.χ. μια κάλυψη μέχρι 100Κ ανά νοσηλεία γιατί να πληρώσεις;

ΥΓ: Για δες παραπάνω του Famas, όπως το καταλαβαίνω 4600 για αφαίρεση χολής. Χωρίς τις εξετάσεις. Πόσο λες ότι πληρώνεις στο ιδιωτικό;

• L
          lap last edited by lap

Σωστά πληρώνεις αν πας σε νοσοκομείο εκτός της λίστας συμβεβλημένων.

Τόσα χρόνια γιατί δεν έχουν κόψει κώλους για τις υπερσυνταγογράφησεις και τις υπέρτιμολογησεις; Γιατι οπότε πάει να γίνει κάτι και ξεκινα ο δημόσιος διάλογος, τελικά ο κόσμος ασχολείται με άλλα.

Δεν ξέρω από κοστολόγηση χειρουργείων. Ας πουν οι γιατροί.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• A
            andya3 last edited by

Όπως το περίμενα υπάρχει πλήρη άγνοια περί του τρόπου λειτουργίας και των καλύψεων των ιδιωτικών ασφαλιστικών υγείας. Και η παπαρολογία που διαβάζω από τους κρατιστές (θα σταματήσω το αριστεροί, δεν θα υπάρχουν σε λίγο 😊) δεν έχει όρια.

Αν και σε μεγάλο βαθμό οι καλύψεις εξαρτώνται από το συμβόλαιο και τι πληρώνει ο καθένας, θα μεταφέρω προσωπικές εμπειρίες, ότι έχω πρόχειρο στο μυαλό μου.

Με τον covid στα χειρότερά του, έπαθα ιογενή πνευμονία. Νοσηλεύτηκα με την ασφάλεια σε ιδιωτικό νοσοκομείο για 4 ημέρες.

Παρατήρηση 1: Έμεινα μέσα 4 ημέρες. Και η ασφαλιστική που έλεγξε μετά τον ιατρικό μου φάκελο, το πήδηξε το ιδιωτικό νοσοκομείο. Τους είπε με βάση την ιατρική μου εικόνα έπρεπε να βγω σε 2 ημέρες και δεν τους πληρώνει την 3η και την 4η.
            Ας κάνει κάποιος συνειρμικά τη σύγκριση με τα δημόσια νοσοκομεία και αν, πως και από ποιον ελέγχονται. Η μη αξιολόγηση να είναι καλά. Μην πειράξει κανείς το στρατό κατοχής των ΔΥ και γκρεμιστεί ο ίδιος και η χώρα.

Παρατήρηση 2: Τα δημόσια νοσοκομεία τότε δε δεχόντουσαν ούτε καν έκτακτα περιστατικά στα πνευμονολογικά. Ήταν πηγμένα με τον covid. Πιθανόν να κινδύνευε και η ζωή μου αν δεν είχα ιδιωτική ασφάλεια.

Συμπέρασμα: Επειδή έχω την οικονομική δυνατότητα να έχω ασφάλεια. Αλλά σέβομαι και σκέφτομαι κι αυτούς που δεν έχουν. Να τους απελευθερώσει πόρους το κράτος από τις υποχρεωτικές εισφορές για τη υγεία. Και να κάνουν μια ασφάλεια. Ακόμα και μικρότερο πακέτο.

Το ιδιωτικό νοσοκομείο αν μπορείς έστω μια αρχική επίσκεψη με την ασφάλειά σου. και σε κρίνει επείγον περιστατικό. Δεν θα σε πετάξει. Θα μπορέσει ακόμα και να σε βοηθήσει να πας σε ένα δημόσιο. Ή να σε περιθάλψει με τη σύμβαση του ΕΟΠΠΥ προσωρινά για να σωθείς και μετά να σε μεταφέρει σε δημόσιο να συνεχίσεις τη νοσηλεία σου.

Πεθαίνει ο κόσμος στη χώρα και οι κρατιστές έχουν κολλήσει με τη μεγάλη ιδέα του ΕΣΥ. Πιο πιθανό θεωρώ να ξαναπάρουμε την Πόλη, παρά να φτιάξει το Δημόσιο το ΕΣΥ που φαντάζονται κάποιοι.

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

D 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • L
              lap last edited by lap

Το ερώτημα είναι άλλο.

Εσύ ως ασθενής ένιωθες ότι πρέπει να βγεις στην 2η μέρα;

Οι γιατροί τι έλεγαν;

Δηλαδή εάν όντως η ιατρική επιστήμη έλεγε πως πρέπει για 4 ημέρες να σε παρακολουθήσει ιατρικό προσωπικό και ο εκάστοτε υπάλληλος της ασφαλιστικής αξιολογεί και πληρώνει για 2 ημέρες επειδή έχει ως πρωτεύον κίνητρο το μικρότερο κόστος και πιθανών κάποιο bonus απόδοσης, τι γίνεται;

Διότι αν όντως η ιατρική επιστήμη λέει πως σε τέτοια περιστατικά με όλα τα άλλα μεταβαλλόμενα δεδοεμαν, όπως υγεία ασθενούς, καταχρήσεις, εποχές COVID κτλ απαιτούνται 4 ημέρες εσύ με το να κομπαζεις που αναγκάζουν την κλινική να βγεις σε 2 ημέρες, απλώς για να υποστηρίξεις το αφήγημα σου σε βάρος της υγείας και της ζωής σου, μας οδηγεί σε χαρακτηρισμούς και επίθετα που φαντάζεσαι. Και μάλιστα με περικεφαλαία.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • gatoz
                gatoz last edited by gatoz

επειδη καποιοι εχουμε ιδεα ζωντας στο χωρο, αστο άντυ, δεν το σωζεις....
                και το πως και τι πληρωνει η ασφαλιστικη στα ιδιωτικα και παλι αστο και αυτο δεν το σωζεις....
                ...η βασικη εταιρεια που κανει τις αξιολογησεις για τις ασφαλιστικες τυγχανει ας πουμε οικογενειακης προσβασεως. το λιγοτερο.
                και οτι τα ιδιωτικα νοσοκομεια εαν πας χωρις καλυψη ασφαλειας σου παιρνουν το σκαλπ, αν θελετε να σας γραψω και παραδειγματα κοστολογησης. σκεφτειτε σε σχεση με φεκ, ενα συντελεστη επι 15!!!!
                οι ασφαλειες πλεον επισης εχουν κλεισει καθε κανουλα δικαιως για τους καταχραστες ΑΛΛΑ και αδικα με περιορισμους και κοψιμο παροχων που βγαζουν απο τη κοιλια τους κυριολεκτικα....
                αντυ, την ιατρικη σου εικονα η ασφαλιστικη δεν την μετραει, μονο τι της κοστιζεις

προφανως για να λειτουργουν οι ιδιωτικες ασφαλειες με λογικο κοστος εστω και για τους ελαχιστους που το αντεχουν, υπευθυνη ειναι η υπαρξη του εσυ, αλλιως θα ηταν μονοπωλιο
                επισης μια και μιλατε για τη 'δημοκρατια' σας, τι ειδους δημοκρατια ειναι αυτη που η παροχη υπηρεσιων υγειας ειναι αποτελεσμα του ατομικου εισοδηματος?

#milf-a-man

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • L
                  lap last edited by

Ο αντυ είναι ο καλύτερος πελάτης που μπορούσα να σκεφτώ. Σε λατρεύω Άντυ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• A
                    andya3 last edited by

Όσο συνεχίζετε τα αριστερά καραγκιοζιλίκια, που κοστίζουν ζωές συμπατριωτών μας για να μη θιγεί το αγαπημένο σας κράτος και ο αριστερός σας εγωισμός. Τόσο θα συνεχίζω να σας κράζω. Με συγκεκριμένα, πραγματικά παραδείγματα.

Ο κουμπάρος μου προ ολίγων ετών νιώθει αδιαθεσια Κυριακή απόγευμα. Τον πηγαίνει η γυναίκα του στο ιατρικό Περιστερίου. Δεν ξέρω τι είναι αυτό, μάλλον όχι νοσοκομείο, σαν κέντρο υγείας νομίζω.

Παθαίνει έμφραγμα με το περνάει την πόρτα του νοσοκομείου. Τον βουτάει ο γιατρός που ήταν εκεί, του δίνουν την ιατρική βοήθεια που χρειάζεται και τον μεταφέρουν με δικό τους ασθενοφόρο άμεσα στο Λαικό. Οι ίδιοι δεν είχαν υποδομές εκεί για αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών. Ποτέ δεν του ζήτησαν λεφτά, ούτε είχε ιδιωτική ασφάλεια.
                    Αργά ή γρήγορα θα καταλάβει ο Ελληνικός λαός τι καπνό φουμάρετε και τι κακό του προκαλείτε. Ήδη φαίνεται να έχει αρχίσει να το υποψιάζεται. Και θα χαθείτε από προσώπου πολιτικής. Για το καλό όλων μας.

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

V 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • L
                      lap last edited by lap

Δεν μου απάντησες.

Όταν η ασφαλιστική σου είπε πως πληρώνει για 2 ημέρες τι είπες στους γιατρούς που φρόντιζαν την υγεία σου;;

"Σας την σκάσαμε κορόιδα!!! Δύο μέρες πληρώνουν για την υγεία μου....όχι 4 όπως λέτε εσείς. Κλέφτες με νοοτροπία κρατιστη. "

Δεν υπάρχεις λέμε. Είσαι ο καλύτερος πελάτης που μπορούσε να σκεφτεί κανείς.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                      • D
                        dimitrioskosmas @andya3 last edited by

@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

πως και από ποιον ελέγχονται. Η μη αξιολόγηση να είναι καλά. Μην πειράξει

Tελικά δεν καταλάβαμε...Σε πέταξαν έξω την 3η μέρα ή πλήρωσες κανά διχιλιαρο για 2 μέρες έξτρα νοσηλεία (+ την ασφαλιστική)

A 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • V
                          vagkirk @andya3 last edited by

Όσο συνεχίζετε τα αριστερά καραγκιοζιλίκια, που κοστίζουν ζωές συμπατριωτών μας για να μη θιγεί το αγαπημένο σας κράτος και ο αριστερός σας εγωισμός. Τόσο θα συνεχίζω να σας κράζω. Με συγκεκριμένα, πραγματικά παραδείγματα.

Ο κουμπάρος μου προ ολίγων ετών νιώθει αδιαθεσια Κυριακή απόγευμα. Τον πηγαίνει η γυναίκα του στο ιατρικό Περιστερίου. Δεν ξέρω τι είναι αυτό, μάλλον όχι νοσοκομείο, σαν κέντρο υγείας νομίζω.

Παθαίνει έμφραγμα με το περνάει την πόρτα του νοσοκομείου. Τον βουτάει ο γιατρός που ήταν εκεί, του δίνουν την ιατρική βοήθεια που χρειάζεται και τον μεταφέρουν με δικό τους ασθενοφόρο άμεσα στο Λαικό. Οι ίδιοι δεν είχαν υποδομές εκεί για αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών. Ποτέ δεν του ζήτησαν λεφτά, ούτε είχε ιδιωτική ασφάλεια.
                          Αργά ή γρήγορα θα καταλάβει ο Ελληνικός λαός τι καπνό φουμάρετε και τι κακό του προκαλείτε. Ήδη φαίνεται να έχει αρχίσει να το υποψιάζεται. Και θα χαθείτε από προσώπου πολιτικής. Για το καλό όλων μας.

Αν είχε ιδιωτική θα πήγαινε κατευθείαν ή με ιδιωτικό ασθενοφόρο σε κάποιο ιδιωτικό νοσοκομείο ;

• argyn
                            argyn last edited by

H άποψη μου για τα ιδιωτικά νοσοκομεία ως ασθενή και συνοδού είναι η χειρότερη (πχ Υγεία, Ιατρικό, Μετροπόλιταν). Οι τύποι είναι ικανοί όχι απλά να υπερκοστολογήσουν για μη απαραίτητες υπηρεσίες αλλά ακόμα και να θέσουν την ζωή του αρρώστου σε κίνδυνο προτείνοντας αχρείαστα, και ακριβά, χειρουργεία. Επίσης αν δεν ξέρεις τον γιατρό ή δεν είσαι τυχερός το επίπεδο ιατρικών υπηρεσιών που παρέχουν είναι απαράδεκτο.

Από την άλλη το δημόσιο σύστημα στηρίζεται βασικά σε ηρωϊκές προσπάθειες ρομαντικών και στο φακελάκι ενώ λειτουργεί με υποδομές και φόρτο δουλειάς μπανανίας. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα τόσο τα ιδιωτικά όσο και τα δημόσια. Βάρδα και μην αρρωστήσεις και χρειαστείς τις υπηρεσίες τους.

Γενικώς η γνώμη μου για την πλειονότητα των γιατρών που έχω νταραβεριστεί ως ασθενής ή συνοδός ανεξαρτήτως ιδιωτικού ή δημόσιου συστήματος είναι : Αλήτες με κοστούμια. Δεν νομίζω δηλαδή ότι τίθεται ζήτημα συστήματος αλλά ποιότητας, προθέσεων και κινήτρων του προσωπικού.

Εξαίρεση πιθανόν τα αντικαρκινικά νοσοκομεία/τμήματα του δημοσίου που έχω νταραβεριστεί. Πιθανόν η συνεχής επαφή με τον θάνατο τους έχει βοηθήσει να ισιώσουν.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                            • fanis75
                              fanis75 moderator last edited by

Κάποτε ο συγχωρεμένος ο θειός μου είχε ένα πρόβλημα υγειας που κανένα ιδιωτικό νοσοκομείο δεν μπορούσε να βρει τι έχει. Το βρήκαν τελικά στον Ευαγγελισμό (και τον έστειλαν στην Αμερική). Οι γιατροί στον Ευαγγελισμό ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, οι συνθήκες χάλια. Ο θείος (λόγω θέσης) ήταν σε σουίτα (στον τελευταίο όροφο) οπότε είχε εξαιρετικό δωμάτιο, συνθήκες και απίστευτη προσοχή από όλο το προσωπικό - δλδ και στο ΕΣΥ μετράει ποιος είσαι (και πόσο πληρώνεις έμμεσα), δεν έχουν όλοι την ίδια περίθαλψη και προσοχή.

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

elteo 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                              • A
                                andya3 @dimitrioskosmas last edited by

@dimitrioskosmas said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

πως και από ποιον ελέγχονται. Η μη αξιολόγηση να είναι καλά. Μην πειράξει

Tελικά δεν καταλάβαμε...Σε πέταξαν έξω την 3η μέρα ή πλήρωσες κανά διχιλιαρο για 2 μέρες έξτρα νοσηλεία (+ την ασφαλιστική)

Ρε σεις θα σταματήσετε επιτέλους την προπαγάνδα και τις ασυναρτησίες?
                                Τι χαζομάρες διαβάζω Θεέ μου?
                                Αλήθεια τώρα δεν καταλαβαίνετε ή κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε?
                                Έλαβα πλήρως τη θεραπεία που συνέστησε ο θεράπων ιατρός. Όχι 4, 104 μέρες θα έμενα μέσα αν δεν υπέγραφε ο γιατρός να βγω.

Η ασφαλιστική μπαίνει στο παιχνίδι μετά το εξιτήριο. Το τι θα κάνει με το νοσοκομείο και τι θα αποζημιώσει τα βρίσκουν μεταξύ τους. Και υπάρχουν και διαδικασίες 3ου κριτή με διαιτησία αν διαφωνούν.
                                Τι τον νοιάζει τον ασφαλισμένο τι θα κάνουν οι 2 καρχαρίες? Ας κόψουν το λαιμό τους μεταξύ τους.
                                Ο ασθενής θα λάβει τη φροντίδα που επιβάλλει ο γιατρός.

• elteo
                                  elteo @fanis75 last edited by

@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Κάποτε ο συγχωρεμένος ο θειός μου είχε ένα πρόβλημα υγειας που κανένα ιδιωτικό νοσοκομείο δεν μπορούσε να βρει τι έχει. Το βρήκαν τελικά στον Ευαγγελισμό (και τον έστειλαν στην Αμερική). Οι γιατροί στον Ευαγγελισμό ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, οι συνθήκες χάλια. Ο θείος (λόγω θέσης) ήταν σε σουίτα (στον τελευταίο όροφο) οπότε είχε εξαιρετικό δωμάτιο, συνθήκες και απίστευτη προσοχή από όλο το προσωπικό - δλδ και στο ΕΣΥ μετράει ποιος είσαι (και πόσο πληρώνεις έμμεσα), δεν έχουν όλοι την ίδια περίθαλψη και προσοχή.

τι θέση είχε δηλ? πρώην βουλευτής? μητροπολίτης?

fanis75 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                  • L
                                    lap last edited by lap

Ο ασθενής θα λάβει τη φροντίδα που επιβάλλει ο γιατρός.

Αν για παράδειγμα υπάρξει ρίξη μεταξύ ασφαλιστικής και ιδιωτικής κλινικής, μήπως τελικά την επόμενη φορά στον επόμενη ασθενή με παρόμοια περίπτωση μειώσουν τις ημέρες νοσηλείας σε 2 για να μην έχουν θέματα μεταξύ τους, ενώ θα έπρεπε να είναι 4 ημέρες; Πως μπορούμε να ξέρουμε ότι αποκλείεται να συμβεί;
                                    Υπάρχει περίπτωση να σου πει κατάμουτρα ο γιατρός πως "εγώ θα ήθελα να κάτσεις 4 μέρες αλλά επειδή μας έχουν βάλει χέρι, θα στο κάνω τελικά 2 ημέρες;" Ή δεν θα το μάθεις ποτέ διότι είσαι ο πελάτης;

Μήπως απλώς έκατσε σε εσένα η περίπτωση; Ίσως αν πήγαινες ξανά σου έλεγαν να κάτσεις 2 μέρες ενώ θα ήξεραν πως έπρεπε να είναι 4;

Μήπως έπρεπε να κάτσεις μια εβδομάδα και σου είπα 4 ημέρες και τελικά δεν ήθελαν να πληρώσουν ούτε αυτές; Ο γιατρός γιατί σε κράτησε 4 ημέρες και όχι ας πούμε 7;

Η λογική τι λέει;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

A 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • gatoz
                                      gatoz last edited by gatoz

φιρστ ούι τέικ μανχάταν δεν ούι τέικ μπερλίν
                                      ας αρχισουμε απο τους καρκινοπαθεις
                                      https://www.news247.gr/ekloges/apanthropi-dilosi-pneymatikoy-proteinei-dialogi-karkinopathon-sta-nosokomeia-gia-meiosi-kostoys.10072224.html

μετα ακολουθουν οσοι κουτσαινουν

μετα οι τυφλοι

μετα οσοι εχουν ζαχαρο

επεσες παιδι μου και ανοιξε το γονατο σου? άντε γειά....

#milf-a-man

• argyn
                                        argyn last edited by

triage

gatoz 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • gatoz
                                          gatoz @argyn last edited by

@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

triage

εχουμε πολεμο αλλωστε
                                          τι, όχι?

#milf-a-man

• argyn
                                            argyn last edited by

Καθημερινές παραστάσεις στην ΜΕΘ της γειτονιάς σας - όπως και σε κάθε γενική εφημερία κάθε νοσοκομείου της χώρας. Αφού τα ξέρεις εκ των έσω ρε γάτε, γιατί λαϊκίζεις?

gatoz 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1295
                                            • 1296
                                            • 1297
                                            • 1298
                                            • 1299
                                            • 1985
                                            • 1986
                                            • 1297 / 1986