Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    • 1
    • 2
    • 1293
    • 1294
    • 1295
    • 1296
    • 1297
    • 1985
    • 1986
    • 1295 / 1986
    Αντίλογος
    117
    39706
    587139
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • gatoz
      gatoz last edited by

και ακομη ενας βλεπω με ιατρικη αποψη, το σπουδασε αλλωστε

#milf-a-man

monman2 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • monman2
        monman2 @gatoz last edited by

@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

στο σχολείο της ζωής ...

Από τον FORDισμό στον ELONισμό με ενδιάμεσο σταθμό τον TOYOTισμό
        Με τέτοια εγγύηση #monoTOYOTA!

gatoz 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • L
          lap last edited by lap

Βάζω πηγές γατε. Δεν έχω γνώμη. Παρά μόνο αποψη. Η άποψη λέει να διαβάσω και να δω τι κάνουν οι άλλοι που τα κατάφεραν και έχουν τις γνωσεις. Δηλώνω άσχετος. Όπως και αναγνωρίζω και στους άλλους την ασχετοσυνη τους.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

gatoz 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • gatoz
            gatoz @andya3 last edited by

@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Γάτε ελπίζω να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέμε.
            Τι λέμε? Ότι αυτό το τέρας που λέγεται ΕΣΥ δεν είναι βιώσιμο. Και λεφτά παραπάνω να βρεθούν, που δεν υπάρχουν, σε βαρέλι δίχως πάτο θα πέφτουν.
            Μπορεί η λύση να είναι η επέκταση της ιδιωτικοποίησης που λέω εγώ. Ή το συμάζεμα που λέει ο duster. Ή κάτι άλλο που θα προτείνει κάποιος πιο ειδικός.

Πάντως λύση δεν είναι να κάνεις τη Μάρθα Βούρτση για τους φτωχούς, όπως κάνεις εσύ.

Για να μην το τραβήξω παραπάνω και μιλήσω πέραν από ιδεοληψία και για υποκρισία. Την ώρα που πεθαίνει κόσμος εσείς τα 'χετε βάλει με τη ΝΔ επειδή δεν είναι ο Χουντίνι.

Και κυνηγάτε φαντάσματα και αδύνατες λύσεις, για να μην πληγωθεί ο αριστερός σας εγωισμός.
            Σε τελική ανάλυση αυτό είναι η πραγματική αδιαφορία για το συνάθρωπο και συμπατριώτη σας.Ο ορισμός του παρτάκια.

το εσυ αγαπητε αντυ νοσει
            και φταινε συγκεκριμενοι
            μαντεψε ποιοι
            ....ειναι οι ιδιοι που εσυ περιμενεις προκοπη
            και σπί μάι μπρόδερ, ειδες οτι ΔΕΝ λεγατε τα ιδια?

#milf-a-man

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • gatoz
              gatoz @lap last edited by gatoz

@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Βάζω πηγές γατε. Δεν έχω γνώμη. Παρά μόνο αποψη. Η άποψη λέει να διαβάσω και να δω τι κάνουν οι άλλοι που τα κατάφεραν και έχουν τις γνωσεις. Δηλώνω άσχετος. Όπως και αναγνωρίζω και στους άλλους την ασχετοσυνη τους.

εσυ απο που πεταχτηκες?
              στο διπλανο στουντιο εχεις συνεντευξη

#milf-a-man

• L
                lap last edited by

Πήγα τουλαετα στο διάλυμα.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• L
                  lap last edited by

Ποιον έχει;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• gatoz
                    gatoz @monman2 last edited by

@monman2 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

στο σχολείο της ζωής ...

ε, καρδουλα

#milf-a-man

• F
                      fiverg @lap last edited by fiverg

Τι σχέση έχει ο επιχειρηματίας με την υγεία και πως έχει οργανωθεί αυτή έχοντας ως βάση την κτήριακη εγκατάσταση;

Πόσο άσχετοι πια; Βασικά όλοι άσχετοι είμαστε. Ας διαβάσουμε τι λένε οι ειδικοί και τι έχουν κάνει άλλες χώρες.

Οι ειδικοί του χώρου έχουν αναφέρει πως πρέπει να γίνει ΠΦΥ.
                      Να γίνουν διάσπαρτες μονάδες πφυ στη χώρα.

Το μοντέλο του κεντρικού νοσοκομείο είναι το λάθος και εσείς το προτείνετε ως λύση;
                      Με ποια κριτήρια προτείνετε λύσεις; Με αυτά αλυσίδας ταχυφαγείων και καφετέριας;;;;

Ότι να ναι!

Διαβάστε να δείτε τι γίνεται στην Ευρώπη

25% κάτω σε χρηματοδότηση το ΕΣΥ από τον μέσο ορο της Ευρώπης και ανύπαρκτη ΠΦΥ.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://ixek.gr/wp-content/uploads/2019/07/1402-07.pdf&ved=2ahUKEwi82qT_vrH_AhXS8qQKHdaECV0QFnoECA0QAQ&usg=AOvVaw2CqLVdf2Z9M4EnFcPnoi2X

Ξέρεις αλήθεια τι σημαίνει ΠΦΥ;

Το έχω ξαναγράψει, σημαίνει λοιπόν ότι πας με 40 πυρετό στον πρωτοβάθμιο και αν αυτός αποφασίσει ότι έχεις "ιωσούλα" θα σου γράψει 2 εβδομάδες άδεια να την πέσεις σπίτι σου να "γίνεις καλά" (μήτε αντιβίωση...).

Υπάρχει βέβαια ένα ποσοστό που μπορεί να έχει κάτι πιο σοβαρό (π.χ. μηνιγγίτιδα) και να μην προκάμει γιατι ο "πρωτοβάθμιος" δεν έκρινε σωστά και το έστειλε σπίτι αντί για νοσοκομείο...

Αν εδώ εφαρμοστεί το μοντέλο αυτό (αμην και πότε...) και γίνει η πρώτη στραβή πρώτα οι "σοσιαλιστές" θα ξεσηκωθούν για την "υγεία του λαού". Εδώ έχεις ένα βηχαλάκι, πας στα εξωτερικά, κράζεις το "κράτος" που δεν εξυπηρετείσαι αμέσως (γιατί μαζί με εσένα έχουν πάει άλλοι 200 κατά φαντασίαν ασθενείς) και μόλις έρθει η σειρά σου απαιτείς αξονική, μαγνητική, εξετάσεις αίματος κλπ, κανένα 500κι δλδ κόστος στο ΕΣΥ για πλάκα επειδή "πληρώνεις" και "δικαιούσαι".

Δεν γίνονται όλα μαζί, το έχω ξαναγράψει. Στην ελλάδα ο άρρωστος είναι ένα πορτοφόλι που όλοι θέλουν να αδειάσουν, στις "προηγμένες" χώρες του βορρά ο άρρωστος είναι ένα ποσρτοφόλι που δεν πρέπει με τίποτα να γεμίσει. Έχουν πολύ καλές υποδομές υγείας αλλά και πολύ αυστηρό έλεγχο κόστους με βάση αυστηρά πρωτόκολλα για το πόσα θα ξοδέψουν για την πάρτη σου και πότε. Αλλιώς δεν βγαίνει ο λογαριασμός ούτε για αυτούς και ας μην έχουν "λαμόγια", "τρωκτικά" κλπ.

Εδώ γράφει ο άλλος από πάνω οι Ολλανδοί σε στέλνουν να γεννήσεις σπίτι σου και λες κι ευχαριστώ (που δεν απασχόλησες γιατρούς, μαίες κλπ)! Πόσο κοστίζει ένας τοκετός στο ΕΣΥ οέο;

Ότι γράφει ο Σπύρος. Το ΕΣΥ πρέπει να ζήσει. Αλλά γαι να ζήσει πρέπει να μαζευτεί (όπως και πολλά άλλα στην χώρα...). Τα νοσοκομεία πρέπει να τα φυλάμε ως κόρη οφθαλμού, να μπαίνει μέσα και να ξοδεύει το σύστημα μόνο όποιος έχει πράγματι ανάγκη, όχι για τον κάθε πικραμένο που καλεί ασθενοφόρο για να παρακάμψει την ουρά στα επείγοντα..

1 Reply Last reply Reply Quote 6
                      • A
                        andya3 last edited by

Η οικονομία της υγείας είναι ολόκληρη επιστήμη. Νομίζω στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
                        Στη Γερμανία οι νοσοκομειακοί γιατροί, πέρα από τα ιατρικά τους καθήκοντα, επιβαρύνονται και με data entry. Έχουν ένα πρόγραμμα σα βάση δεδομένων και ο θεράπων ιατρός περνάει όλα τα δεδομένα. Τι φάρμακα έδωσε, χρήση νοσοκομειακών υλικών, διάγνωση, διάρκεια νοσηλείας, αιτία, τα πάντα. Και βγαίνει κοστολόγιο αυτόματα από το πρόγραμμα.
                        Μάλιστα αγγόγυστα σπαταλούν πολύ χρόνο σε τέτοια διοικητικά καθήκοντα. Τα πάντα είναι διάφανα, κοστολογημένα και ελεγχόμενα.
                        Κι εδώ με την καβάτζα των αριστερών οι Έλληνες ΔΥ αντιδρούν σε στοιχειώδη αξιολόγηση.
                        Φωτιά και τσεκούρι στο Δημόσιο, αλλά ποιος να τολμήσει να τα βάλει με το στρατό κατοχής, θα τον φάει η μαρμάγκα.

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                        • storm
                          storm last edited by

Επειδή διάβαζα το παρακάτω:
                          https://www.intronews.gr/news/nea-makri-19xroni-ekav-kentro-ygeias/

και άκουσα στην τηλεόραση ότι οι συγγενείς της κοπέλας δεν έπαιρναν τηλέφωνο το 166 τις πρωϊνές ώρες αλλά το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης και δεν απαντούσε κανένας, μήπως, λέω μήπως, είναι ποιο μπερδεμένη η όλη ιστορία;
                          Το ΕΚΑΒ ισχυρίζεται ότι πρώτη κλήση δέχτηκε στις 10.59, ενώ οι συγγενείς καλούσαν κάπου αλλού από τις 8.30 το πρωί.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, το πρώτο τηλεφώνημα έγινε στις 10.59 και το συμβάν δεν χαρακτηρίστηκε υψηλής προτεραιότητας καθώς ο σύζυγος και η άτυχη κοπέλα έκαναν λόγο για ήπια αδιαθεσία.

• L
                            lap last edited by lap

@fiverg Γιατί να πιάσεις την ακραία περίπτωση. Να αναφέρουμε άλλες ακραίες με το δικό μας σύστημα;;;

Ας μην γίνουμε όπως αυτοί στο εξωτερικό ας πάρουμε το μοντέλο τους και ας το βελτιώσουμε. Ο Σπύρος λέει τις αποψεις του ως άσχετος επί του θέματος όπως και εσύ, όπως και εγώ και όλοι μας.

Οι ειδικοί λένε κάτι συγκεκριμένο και αυτό προσθέτω στην συζήτηση.

Πρέπει να αποσυνδεθει η πφυ από τα νοσοκομεία και να ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό σε κάθε επίπεδο.
                            Αυτό έκαναν όλες οι χώρες αυτό λείπει από εμάς.
                            Ας το κάνουμε και αν όντως υπάρχουν θέματα ας το βελτιώσουμε και να το φέρουμε στα μέτρα της κοινωνίας μας

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

F 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • piliourits
                              piliourits last edited by

Δεν θα πετάμε τα λεφτά σε μονάδες ΜΕΘ κι Ασθενοφόρα με πληρώματα, όταν μπορούμε να προσλάβουμε Ειδικούς φρουρούς και να έχουμε σε κάθε διασταύρωση από ένα περιπολικό κούτα.

alt text

Mountains all around me, reaching out to heaven...

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                              • A
                                andya3 last edited by

Όσο ποινικοποιούνται τα επιχειρηματικά κέρδη από την αριστερά, προσδοκώμενα ή απρόσμενα, ένα θα είναι το αποτέλεσμα.

Ή δεν θα πατάει κανείς για επενδύσεις. Αυτό που συμβαίνει έως τώρα δηλαδή.

Ή θα έρχονται μόνο αρπακολατζήδες. Θα κάνουν αρπαχτές και θα φεύγουν. Κι αυτό το έργο το έχουμε δει πολλάκις.

Και μάλλον είναι και το πιθανότερο. Ότι αρπάξουν από κάνα Δημόσιο έργο ή καμιά ευρωπαική επιδότηση και μετά Los poulos.
                                Κι άσε τους αριστερούς να τους ψάχνουν να τους πάρουν τα λεφτά...

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                • F
                                  fiverg @lap last edited by

Πρέπει να αποσυνδεθει η πφυ από τα νοσοκομεία και να ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό σε κάθε επίπεδο.
                                  Αυτό έκαναν όλες οι χώρες αυτό λείπει από εμάς.

Σου εξηγώ ότι αυτό έγινε για λόγους κυρίως ελέγχου του κόστους και όχι για παροχή καλύτερης περίθαλψης. Οι ειδικοί μπορεί να λένε ότι θέλουν, στην Σουηδία αν πάει η γυναίκα σου να γεννήσει, θα γεννήσει με γιατρό και μαία "υπηρεσίας", στην Ολλανδία στην μπανιέρα, σου αρέσει αυτό; Το μαιευτήριό τους όμως θα είναι lux...
                                  Προφανώς και είμαι υπέρ της ΠΦΥ, είπα αμήν και πότε, όσοι δεν ξέρετε όμως προσέχετε τι εύχεστε... Καμία σχέση το σύστημα αυτό με το "πάω στο εφημερεύων νοσκομείο γιατί βήχω κι έχω και 38...".

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                  • L
                                    lap last edited by lap

Ξαναλέω. Οι ειδικοί λένε πως είναι δύσκολο για τα νοσοκομεία να έχουν ρόλο ΠΦΥ.
                                    Το τι κάνουν στο εξωτερικό είναι ένα δεδομένο το πώς θα το εφαρμόσουμε εμείς και ποια κριτήρια θα βάλουμε σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες είναι ένα άλλο.

Εγώ δεν έχω τέτοια εικόνα με αυτήν που έχεις εσύ, και έχω φίλους στο εξωτερικό. Αλλά δεν θα παίξω το παιχνίδι των εντυπώσεων και των περιπτώσεων.

Το γενικότερο όμως πλαίσιο που πέρα από τη Σουηδία που το αναφέρεις συνεχώς είναι πως όλη η Ευρώπη κινείται σε αυτήν την κατεύθυνση. Μάλιστα χρηματοδοτούν για αυτόν τον σκοπό κατά 25% (ο μέσος όρος της Ευρώπης) παραπάνω από εμάς την δημόσια υγεία.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• L
                                      lap last edited by lap

@andya3
                                      Θεωρεις ότι μπορείς να αντέξεις την ιδιωτική υγεία;;;; Εδώ ένα dacia δεν μπορείς να αγοράσεις. Εσύ προσωπικά που και τώρα μπορείς να φορολογηθείς όσο επιθυμείς μέχρι και να μη πληρώσεις καθόλου φόρο, θεωρείς ότι μπορείς χωρίς δημόσια υγεία;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

A 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                      • P
                                        panormus772 last edited by panormus772

Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου (αν και πλέον πέρασε μια 10ετία που είμαι μακριά από το ΕΣΥ ως ειδικευόμενος).
                                        Την αλήθεια για το πως είναι τα πράγματα εδώ και στο εξωτερικό,την έχουν πλησιάσει κατά πολύ ο fiverg κι ο Σπύρος.
                                        Lap,ωραία ακούγονται όλα αυτά για την ΠΦΥ που λες,αλλά πολύ γενικά κι αόριστα.Ο έλληνας ασθενής και συγγενής ασθενούς έχει μάθει-εκπαιδευθεί πως και στο αγροτικό ιατρείο ή Κ.Υ. της Κάτω Ραχούλας των 50 κατοίκων όλο το χρόνο,πρέπει να μπορεί να κάνει μέτρηση πίεσης ως μαγνητική τομογραφία αν χρειαστεί.Απαιτεί παντού και τα πάντα και καταφέρεται κατά όποιου βρει στο διάβα του,χωρίς να μπορεί να ξεχωρίσει καταστάσεις.Φοράς λευκή μπλούζα,εσύ φταις από το λόγο που αργεί η γνωμάτευση στο νοσοκομείο μέχρι το γιατί δεν έχει μαξιλαροθήκες... Είσαι καρδιολόγος,αλλά αφού φοράς λευκή μπλούζα,πρέπει να μου πεις γιατί με τσούζει το μάτι μου και να μου το κάνεις και καλά (μου'χει τύχει στην ειδικότητα)... Έχω διάφορες ιστορίες κι από μένα κι από συναδέλφους και στον ιδιωτικό τομέα και -κυρίως- στο ΕΣΥ για παράλογα αιτήματα ασθενών που δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις.. Κι εσύ πιστεύεις ότι έναν τέτοιο λαό μπορούμε ως δια μαγείας να τον προσαρμόσουμε στα κοινωνικά κι οικονομικά δεδομένα της χώρας για την ΠΦΥ;;
                                        Ένας λόγος που πολλοί γιατροί δεν πλησιάζουν το ΕΣΥ είναι αυτή η αντιμετώπιση του κόσμου που έχει μάθει να τσαμπουκαλεύεται,να είναι θρασύς και να απαιτεί ότι γουστάρει από το δημόσιο σύστημα υγείας.Αυτό βέβαια κάποιοι του το έχουν μάθει,τον έχουν εκπαιδεύσει... Γι αυτό αρκετοί προτιμούν να κερδίζουν και λιγότερα ιδιωτικά απ'ότι στο ΕΣΥ,αλλά κάνουν με πιο ηρεμία και ψυχραιμία τη δουλειά τους κι έχουν και καλύτερη σαφώς ποιότητα ζωής.
                                        Φυσικά παίζουν ρόλο κι οι απολαβές,οι οποίες όμως ούτως ή αλλιώς ποτέ δε φτάσουν στην Ελλάδα στα επίπεδα του εξωτερικού,ότι και να γίνει:
                                        https://www.healthreport.gr/ti-mistho-lamvanoyn-oi-ellines-giatroi-kai-posa-pairnoyn-oi-synadelfoi-toys-stin-ypoloipi-eyropi-oi-pio-akrivopliromenoi/?fbclid=IwAR287ACra_LY0_-iSPblDMGU7kq9ej-hUxbl17SvNiBxkS8nxD0_N7Hdt_k

Oπότε όσα κτίρια,εργαστήρια,ασθενοφόρα,κέντρα υγείας,ΠΦΥ,νοσοκομεία και να φτιαχτούν, οι γιατροί ή δεν θα πλησιάζουν το δημόσιο σύστημα λόγω του ότι οι συνθήκες εργασίας είναι αποκρουστικές -ακόμη και με καλύτερες απολαβές- με υποβάθμιση της ποιότητας ζωής του εργαζομένου,είτε θα φεύγουν στο εξωτερικό για 4πλάσιες και 5πλασιες αποδοχές,που δεν μπορούν ποτέ να πλησιάσουν εδώ.

Όσο κι αν φαίνεται οξύμωρο, μόνο με το ΚΚΕ μπορεί να υποχρεωθεί ο γιατρός -όπως και ο κάθε εργαζόμενος- να δουλέψει εκεί που ορίζει κι έχει ανάγκη το ΕΣΥ (και το κράτος) χωρίς άλλη επιλογή ή αμφισβήτηση.Αυτό θα καλύψει αριθμητικά αστραπιαία όλα τα κενά,αλλά δε ξέρω πως θα εξελιχθεί σε θέμα ποιότητας υπηρεσιών,αφού οι οικονομικές δυνατότητες ενός κράτους που δεν παράγει και δεν εξάγει σχεδόν τίποτα (το γράψατε σε προηγ. post),είναι μηδενικές...

1 Reply Last reply Reply Quote 5
                                        • C
                                          criuser last edited by

Γιατρέ θα γίνει με τον γνωστό κομμουνιστικό τρόπο...

Οι γιατροί θα κάνουν πως δουλεύουν και το κόμμα θα κάνει πως τους πληρώνει...😊

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                          πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                          • A
                                            andya3 @lap last edited by

@andya3
                                            Θεωρεις ότι μπορείς να αντέξεις την ιδιωτική υγεία;;;; Εδώ ένα dacia δεν μπορείς να αγοράσεις. Εσύ προσωπικά που και τώρα μπορείς να φορολογηθείς όσο επιθυμείς μέχρι και να μη πληρώσεις καθόλου φόρο, θεωρείς ότι μπορείς χωρίς δημόσια υγεία;

Έχω ήδη ιδιωτική υγεία καραγκιοζ#κ#. Για μένα και την οικογένειά μου. Αλλίμονο σ' αυτούς που περιμένουν να σωθούν από το κράτος.
                                            Αυτό συζητάμε. Αφού το κράτος δεν μπορεί, ας τους αφήσει τουλάχιστον να φροντίσουν μόνοι τους τον εαυτό τους και την οικογένειά τους. Να μειώσει τις κρατήσεις για περίθαλψη και να τους απελευθερώσει ένα ποσό για ιδιωτική ασφάλεια.
                                            Ξεφτίλα, πεθαίνουν οι συμπατριώτες μας σαν το σκυλί στ' αμπέλι κι εμείς προσπαθούμε 50 χρόνια να φτιάξουμε το σοσιαλιστικό ΕΣΥ.
                                            Έτσι είναι όμως, το κράτος πατερούλης έχει πάντα δίκιο και είναι η σωτηρία μας, ο ραγιαδισμός της Τουρκοκρατίας έχει μείνει ανέγκιχτος στο DNA του νεοέλληνα.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1293
                                            • 1294
                                            • 1295
                                            • 1296
                                            • 1297
                                            • 1985
                                            • 1986