-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λεω πως αυτη η διασπορα προσωπικου για βολεμα μονο ειναι. Τπτ αλλο δεν πετυχε.
δηλαδη λες οτι χρειαζεται αναδιοργανωση και με επιμελεια να στηθει το δημοσιο συστημα παροχης υγειας χωρις ορους διορισμων για ψηφους και πεταμα χρηματων σε φιλους και γνωστοι?
-
Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι στις 10/4/2023, πολύ πρόσφατα, το σωματείο εργαζομένων του ΕΚΑΒ μαζί την ΠΟΕΔΗΝ κατέβηκε σε απεργία με θέμα "αποχή από την αξιολόγηση".
Αν απεργήσω εγώ για "αποχή από την αξιολόγηση" την ίδια στιγμή θα φάω μία όμορφη κλωτσιά...
-
Φυσικα μα οσοι κοπτονται ταχα μου για την υγεια δε γουσταρουν τετοιες λυσεις. Ανεφερα το παραδειγμα παραπανω. Αν δεις το κτιριο της Ραφηνας, το λες και για νοσοκομειο. Με προσωπικο ομως ελαχιστο υπολειτουργει. Ενας επιχηρηματιας για να μη καταστραφει τι θα κανε? Θα ρευστοποιουσε τα αλλα 2 κτηρια, θα πηγαινε το προσωπικο τους στο ενα, το κοστος των αλλων 2 θα πηγαινε για 2 ασθενοφορα και ιατρικο εξοπλισμο ουσιας. Τωρα ειναι μια δυστυχια και μονο ανοητοι και ψευτες δε το βλεπουν.
-
Με λιγα λογια στην υγεια πρεπει να ακολουθησουν τακτικη στρατου και αστυνομιας. Αντι αυτο το αχρηστο οικοδομημα, πολυδυναμα κεντρα που θα εχουν και σεκιουριτι ακομα .
-
Οπου ηταν οφθαλμοφανες οπως πχ στο Θριασιο αυτος ο ρολος εκτελειται πολυ καλα. Αλλου οπως Νεα Μακρη, Ραφηνα για τα ματια του κοσμου. Αλλα αυτα δεν ειναι πιασαρικα.
-
Σεκιούριτι = Κατασταλτικό και αστυνομικό κράτος = Φασισμός = Χούντα = Ευκαιρία για απεργία και πορεία και ενδυνάμωση του λαϊκού κινήματος.
Κάπως έτσι παίζει η ροή των γεγονότων στην Ελλάδα.
-
Κλεινω εδω γιατι μπορει να ακουσω και αλλα ινδιανικα. Το ΕΣΥ πρεπει να ζησει. Για να γινει αυτο πρεπει να συρρικνωθει πρωτα, ειδικα στον ηπειρωτικο κορμο. Στα νησια πρεπει να αναπτυχθουν μαξ 2 μεγαλα νοσοκομεια με δυνατοτητες Γεννηματα και Θριασιου. Οι αποφοιτοι ιατρικων σχολων να παιρνουν κανονικα τη σειρα τους στα αγροτικα ιατρεια οπως και τωρα και να αναλαμβανουν να αξιολογουν και να δρομολογουν τα συμβαντα. Τα υπολοιπα ειναι ουτοπιες που για χαρη τους χανονται ζωες και χρημα. Χρημα που δε βγαινει παρα μονο με δανεια και στυγνη φορολογηση.
-
Φυσικα μα οσοι κοπτονται ταχα μου για την υγεια δε γουσταρουν τετοιες λυσεις. Ανεφερα το παραδειγμα παραπανω. Αν δεις το κτιριο της Ραφηνας, το λες και για νοσοκομειο. Με προσωπικο ομως ελαχιστο υπολειτουργει. Ενας επιχηρηματιας για να μη καταστραφει τι θα κανε? Θα ρευστοποιουσε τα αλλα 2 κτηρια, θα πηγαινε το προσωπικο τους στο ενα, το κοστος των αλλων 2 θα πηγαινε για 2 ασθενοφορα και ιατρικο εξοπλισμο ουσιας. Τωρα ειναι μια δυστυχια και μονο ανοητοι και ψευτες δε το βλεπουν.
ως άτομο που μεγάλωσε στη Ραφήνα επιβεβαιώνω και συμφωνώ απόλυτα.
-
Κλεινω εδω γιατι μπορει να ακουσω και αλλα ινδιανικα. Το ΕΣΥ πρεπει να ζησει. Για να γινει αυτο πρεπει να συρρικνωθει πρωτα, ειδικα στον ηπειρωτικο κορμο. Στα νησια πρεπει να αναπτυχθουν μαξ 2 μεγαλα νοσοκομεια με δυνατοτητες Γεννηματα και Θριασιου. Οι αποφοιτοι ιατρικων σχολων να παιρνουν κανονικα τη σειρα τους στα αγροτικα ιατρεια οπως και τωρα και να αναλαμβανουν να αξιολογουν και να δρομολογουν τα συμβαντα. Τα υπολοιπα ειναι ουτοπιες που για χαρη τους χανονται ζωες και χρημα. Χρημα που δε βγαινει παρα μονο με δανεια και στυγνη φορολογηση.
απαντηση δεν πηρα
εκτος και εαν ρωτησα ινδιανικα
θες δημοσια υγεια αναδιοργανωμενη?
ή ΔΕΝ θες δημοσια υγεια?
καθοτι αυτη ειναι η κουβεντα και οχι η ραφηνα με τους χοντρους βουδες -
Τι σχέση έχει ο επιχειρηματίας με την υγεία και πως έχει οργανωθεί αυτή έχοντας ως βάση την κτήριακη εγκατάσταση;
Πόσο άσχετοι πια; Βασικά όλοι άσχετοι είμαστε. Ας διαβάσουμε τι λένε οι ειδικοί και τι έχουν κάνει άλλες χώρες.
Οι ειδικοί του χώρου έχουν αναφέρει πως πρέπει να γίνει ΠΦΥ.
Να γίνουν διάσπαρτες μονάδες πφυ στη χώρα.Το μοντέλο του κεντρικού νοσοκομείο είναι το λάθος και εσείς το προτείνετε ως λύση;
Με ποια κριτήρια προτείνετε λύσεις; Με αυτά αλυσίδας ταχυφαγείων και καφετέριας;;;;Ότι να ναι!
Διαβάστε να δείτε τι γίνεται στην Ευρώπη
25% κάτω σε χρηματοδότηση το ΕΣΥ από τον μέσο ορο της Ευρώπης και ανύπαρκτη ΠΦΥ.
-
Γάτε ελπίζω να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέμε.
Τι λέμε? Ότι αυτό το τέρας που λέγεται ΕΣΥ δεν είναι βιώσιμο. Και λεφτά παραπάνω να βρεθούν, που δεν υπάρχουν, σε βαρέλι δίχως πάτο θα πέφτουν.
Μπορεί η λύση να είναι η επέκταση της ιδιωτικοποίησης που λέω εγώ. Ή το συμάζεμα που λέει ο duster. Ή κάτι άλλο που θα προτείνει κάποιος πιο ειδικός.Πάντως λύση δεν είναι να κάνεις τη Μάρθα Βούρτση για τους φτωχούς, όπως κάνεις εσύ.
Για να μην το τραβήξω παραπάνω και μιλήσω πέραν από ιδεοληψία και για υποκρισία. Την ώρα που πεθαίνει κόσμος εσείς τα 'χετε βάλει με τη ΝΔ επειδή δεν είναι ο Χουντίνι.
Και κυνηγάτε φαντάσματα και αδύνατες λύσεις, για να μην πληγωθεί ο αριστερός σας εγωισμός.
Σε τελική ανάλυση αυτό είναι η πραγματική αδιαφορία για το συνάθρωπο και συμπατριώτη σας.Ο ορισμός του παρτάκια. -
Πάντως δεν πρέπει να μπλέκουμε τα πράγματα και το περιστατικό με την 19χρονη σίγουρα δεν είναι κανονικότητα .
Μια έγκυος δεν ασθενεί , ο τοκετός είναι ενα φυσιολογικό γεγονός δεν είναι επιπλοκή αρρώστιας .Την γυναίκα μου οταν γέννησε την πήγα με το swift gti στην κλινική γιατί να καλέσω ασθενοφόρο ; είχε και koni κίτρινα...
άλλη φορά είχα το mondeo κουβάλησα μέχρι και την νύφη στο Γένεσις και μετα λεχώνα την πήγα Λάρισα , πιο άνετο είχε koni FSD...Στην Ολλανδία η αδελφή μου γέννησε στο σπίτι στην μπανιέρα , έτσι γίνεται εκει σου στέλνουν και μαμή απο το ΕΣΥ και σε προετοιμάζουν με εκπαίδευση και σου δίνουν ειδικά καθαριστικά για τον χώρο .
-
και ακομη ενας βλεπω με ιατρικη αποψη, το σπουδασε αλλωστε
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
στο σχολείο της ζωής ...
-
Βάζω πηγές γατε. Δεν έχω γνώμη. Παρά μόνο αποψη. Η άποψη λέει να διαβάσω και να δω τι κάνουν οι άλλοι που τα κατάφεραν και έχουν τις γνωσεις. Δηλώνω άσχετος. Όπως και αναγνωρίζω και στους άλλους την ασχετοσυνη τους.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γάτε ελπίζω να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέμε.
Τι λέμε? Ότι αυτό το τέρας που λέγεται ΕΣΥ δεν είναι βιώσιμο. Και λεφτά παραπάνω να βρεθούν, που δεν υπάρχουν, σε βαρέλι δίχως πάτο θα πέφτουν.
Μπορεί η λύση να είναι η επέκταση της ιδιωτικοποίησης που λέω εγώ. Ή το συμάζεμα που λέει ο duster. Ή κάτι άλλο που θα προτείνει κάποιος πιο ειδικός.Πάντως λύση δεν είναι να κάνεις τη Μάρθα Βούρτση για τους φτωχούς, όπως κάνεις εσύ.
Για να μην το τραβήξω παραπάνω και μιλήσω πέραν από ιδεοληψία και για υποκρισία. Την ώρα που πεθαίνει κόσμος εσείς τα 'χετε βάλει με τη ΝΔ επειδή δεν είναι ο Χουντίνι.
Και κυνηγάτε φαντάσματα και αδύνατες λύσεις, για να μην πληγωθεί ο αριστερός σας εγωισμός.
Σε τελική ανάλυση αυτό είναι η πραγματική αδιαφορία για το συνάθρωπο και συμπατριώτη σας.Ο ορισμός του παρτάκια.το εσυ αγαπητε αντυ νοσει
και φταινε συγκεκριμενοι
μαντεψε ποιοι
....ειναι οι ιδιοι που εσυ περιμενεις προκοπη
και σπί μάι μπρόδερ, ειδες οτι ΔΕΝ λεγατε τα ιδια? -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Βάζω πηγές γατε. Δεν έχω γνώμη. Παρά μόνο αποψη. Η άποψη λέει να διαβάσω και να δω τι κάνουν οι άλλοι που τα κατάφεραν και έχουν τις γνωσεις. Δηλώνω άσχετος. Όπως και αναγνωρίζω και στους άλλους την ασχετοσυνη τους.
εσυ απο που πεταχτηκες?
στο διπλανο στουντιο εχεις συνεντευξη -
Πήγα τουλαετα στο διάλυμα.
-
Ποιον έχει;
-
@monman2 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
στο σχολείο της ζωής ...
ε, καρδουλα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2