-
Έχει τιμοκατάλογο το λινκ που έβαλε και γκάλερι
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Μπήκαν και οι μεμβράνες σήμερα. Χprel XR, 70% μπροστά (να είναι νόμιμο) και 20% πίσω, στην https://tint.town/el/. Ο,τι και να πω για τον Αλέξανδρο είναι λίγο - απλά εξαιρετικός!! Για εμένα (και έχω πάει σε αρκετούς), μακράνα ο καλύτερος στον χώρο του...παίζει σε άλλο επίπεδο. Πλέον μόνο εκεί για μεμβράνες.
Μπροστα στο μπαμπριζ τελικα αν μπουν δημιουργουν προβλημα?Εχει βαλει καποιος?
-
Είχα ρωτήσει παλιά στη llumar και μου είπε ότι επιτρέπεται μόνο 10 πόντους πάνω στο μπροστινό παρμπρίζ δηλαδή όσο είναι το σκιάδο.
Ο tint town βάζει αλλά μου είπε η xpel xr 80 δεν αξίζει οπότε δε συζήτησα καν για 90, η xr plus 80 ήταν πιο ανοικτό χρώμα αλλά 150 ευρώ άμα δε την δεις στο δρόμο που να ξέρεις.
Γενικά και μένα δεν μου αρέσουν οι πολύ σκούρες γιατί πέρα από το νόμιμο υπάρχει και το πρακτικό κομμάτι π.χ. συναντάω ένα σε διασταύρωση και έχει τελείως σκούρα και δε μπορώ να καταλάβω τις προθέσεις του, με έχει δει ? θα περάσω? θα περάσει? θα στουκάρουμε? -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Σε επόμενο αμάξι θα επιδιώξω να τον δοκιμάσω αν και δεν τις ξέρω τις xpel.
Βέβαια και αυτός βγάζει φωτό από μακριά.
Η δουλειά στις μεμβράνες δεν φαίνεται στο ποσο ωραια γραφουν στις φωτό αλλά στο αν έγιναν ζημιές στα πλαστικά, αν έμεινε σκόνη ή νερό κλπ.
Αυτά λίγοι τα βλέπουν γιατί οι περισσότεροι είναι κλαιν και χαζεύουν με το classy look ενός αυτοκινήτου με μεμβρανη.Εαν πας εκεί Στέφανε θα καταλάβεις....ειδικός για εσένα είναι, τόσο ψείρας που είναι. Είναι ο μοναδικός (απο όσο ξέρω) στην Αθήνα που βάζει μονοκόμματη μεμβράνη στην ηλιοροφή του Τέσλα και φυσικά χωρίς νερά και ζημιές. Η τοποθέτηση σε εμένα φοβερή ήδη από την 1η μέρα.
Όσο για τις Xpel ούτε εγώ τις ήξερα, αλλά εαν το ψάξεις θα δείς ότι είναι κορυφαίες - ίσως με τα καλύτερα χαρακτηριστικά από όλες. Επίσης, εαν συζητήσεις μαζί του θα καταλάβεις πολλά. Και για τον Γιαννικέλη μου μίλησε με πολύ καλά λόγια.
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Εσείς εκει στην Αθήνα βρήκατε /είχε κανένας 90αρα για το εμπρός παρμπρίζ;
Ναι αυτός που έβαλα έχει και μάλλον θα πάω σύντομα για να βάλω και μπροστά και στο Γιάρις και στην Κορόλα.
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Ποσο σου κόστισαν ;
Ακριβώς όσο αναφέρει στο site του, δηλαδή €220.
-
Ναι αυτός που έβαλα έχει και μάλλον θα πάω σύντομα για να βάλω και μπροστά και στο Γιάρις και στην Κορόλα.
Με τα ηλεκτρονικά πίσω/κάτω από το ταμπλό τι γίνεται με τα τόσα νερά που θα πέσουν? Με το σήμα κινητής τηλεφωνίας και με τα πάσα από τα διόδια ? Θα λειτουργούν κανονικά?
-
Α και να επιβεβαιώσω ότι τα πίσω τζάμια στο γιαρις κρος τουλάχιστον είναι απλά σκούρα και κόβουν μόνο το φως. Ζέστη δεν κόβουν όπως όταν βαζεις τετοιες μεμβράνες.
Το δοκιμάσαμε με ένα πρωτότυπο τρόπο στου Γιαννικελη τις προαλλες.
Έκανε το μπρος κάθισμα μπροστά και καθήμενος πίσω είχα χώρο να βάζω το κεφάλι και στο μπροστινό παράθυρο. Με μια λάμπα υπερύθρων λοιπόν κάναμε το τεστ και στα δυο τζάμια και στο μπροστινό δεν ζεσταινόμουν ενώ πίσω ζεσταινόμουν.
Κάποια στιγμή ίσως πάω να βάλω και στα πίσω αν και είναι μικρες οι επιφάνειες (κάτι πρέπει να έχουν οι Γιαπωνέζοι με τους πίσω επιβατες και τους έχουν σε κλουβιά)Σε αυτό έχεις δίκιο γιατί οι μεμβράνες έχουν φίλτρα για τις υπεριώδεις. Το θέμα εκτός από τους πίσω επιβάτες μπορεί να είναι η υβριδική μπαταρία που δεν είναι καλό να υπερθερμαίνεται και να δουλεύει το ανεμιστηράκι συνέχεια.
Και 2ο κρατάς πιο χαμηλή θερμοκρασία σε όλο το χώρο άρα λιγότερο clima, λιγότερη κατανάλωση.
Όσο για τον Αλέξανδρο εξαιρετικός και στο δικό μου που έχω ανεμοθραύστες και τον δυσκόλεψα δε με χρέωσε παραπάνω πράγμα που το εκτίμησα. -
Εντάξει δεν ψηνομαι γιατί το αμαξι χρησιμοποείται ως 2ο - 3ο και μπορεί να πωληθεί κιολας.
Επίσης είναι από πάρκινγκ σε πάρκινγκ.
Αλλά αν είχα επιλογή μαμά φιμέ δεν θα έβαζα.
Τσάμπα κόστος αλλά ας οψονται τα ανόητα πακέτα της TH -
Μπήκαν και οι μεμβράνες σήμερα. Χprel XR, 70% μπροστά (να είναι νόμιμο) και 20% πίσω, στην https://tint.town/el/. Ο,τι και να πω για τον Αλέξανδρο είναι λίγο - απλά εξαιρετικός!! Για εμένα (και έχω πάει σε αρκετούς), μακράνα ο καλύτερος στον χώρο του...παίζει σε άλλο επίπεδο. Πλέον μόνο εκεί για μεμβράνες.
Φάνη με γειά τα φιμε!.
(ελπίζω να του είπες ότι θα του κάνεις και διαφήμιση, ώστε να κόψει κάτι για τις αγορές από το φόρουμ. )
-
https://fb.watch/kMl2KI3n9k/
για να δούμε τι θα έχει παραπάνω από το YC -
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
για να δούμε τι θα έχει παραπάνω από το YCΑπλά ποιοτητα λογικά παντου!
Οχι τα ρεζίλια του YC -
Οχι τα ρεζίλια του YCΈχει ρεζίλια (πίσω πλαφονιέρα, οι πίσω πόρτες δεν ανοίγουν τελείως, τα turkey-sachs, κάτι μονώσεις κλπ.) αλλά στο βενζινάδικο πας χαμογελαστός
-
Οχι τα ρεζίλια του YCΈχει ρεζίλια (πίσω πλαφονιέρα, οι πίσω πόρτες δεν ανοίγουν τελείως, τα turkey-sachs, κάτι μονώσεις κλπ.) αλλά στο βενζινάδικο πας χαμογελαστός
Βασικά δεν πας γιατι εχω να φουλάρω απο 28/4 και με βλέπω από Ιουνιο πάλι! ηδη στα 530 από το γεμισμα με υπόλοιπο αλλα 180...
Αλλά τα ρεζιλια, ρεζιλια! Ειδικά αυτό με τις πόρτες καθε φορά που το βλεπω κλαίω ρε συ! Ακαταλληλο για οικογενεια! -
Και εμείς χαμογελαστοί πάμε...
700 χλμ στο 50άρικο βάζουμε πλέον..
-
@yem said in Toyota Yaris Cross:
Με τα ηλεκτρονικά πίσω/κάτω από το ταμπλό τι γίνεται με τα τόσα νερά που θα πέσουν? Με το σήμα κινητής τηλεφωνίας και με τα πάσα από τα διόδια ? Θα λειτουργούν κανονικά?
Δεν πέφτουν νερά, βάζουν πετσέτα και κορδόνι. Αυτό έλειπε να το γέμιζαν νερά!! Για αυτό έχει και αρκετά υψηλό κόστος, γιατί θέλει αρκετή ώρα, περί το 50% του χρόνου που θέλουν όλα τα άλλα τζάμια μαζί!!
Δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα με τα σήματα...οι παλιές είχα θέμα που είχα μεταλλικές στρώσεις. Οι νέες δεν εμποδίζουν τίποτα.
Σε αυτό έχεις δίκιο γιατί οι μεμβράνες έχουν φίλτρα για τις υπεριώδεις.
Φίλτρα για υπεριώδεις (UV) εχουν και τα τζάμια των αυτοκινήτων. Το πιο σημαντικό που κάνουν οι μεμβράνες είναι που περιορίζουν την υπέρυθρη (IR) ακτινοβολία που είναι υπεύθυνη για την θερμότητα.
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
Φάνη με γειά τα φιμε!.
(ελπίζω να του είπες ότι θα του κάνεις και διαφήμιση, ώστε να κόψει κάτι για τις αγορές από το φόρουμ. )Ευχαριστώ! Όχι δεν του είπα κάτι, δεν είναι στο στυλ μου...δεν "πουλάω" εκδουλεύσεις και τέτοια, ποτέ δεν το έκανα. Μόνο όταν είχα το bmwforum.gr, αλλά τότε ήταν συμφωνίες για ομαδικές αγορές ή εκπτώσεις στο club. Εδώ ειναι διαφορετικά γιατί δεν είναι δικό μου το φόρουμ.
-
Φίλτρα για υπεριώδεις (UV) εχουν και τα τζάμια των αυτοκινήτων.
Το γυαλί εξ' ορισμού προσφέρει προστασία έναντι των UVB (που είναι οι πιο επικίνδυνες), αλλά όχι των UVA.
https://www.skincancer.org/blog/surprising-danger-planes-trains-automobiles/
-
-
Από αγγλικά σκίζουν πάντως, τύφλα να έχει η Οξφόρδη
Στο 12:12 δεν είναι τραίαλ είναι τρείλ, trial είναι η δοκιμή και trail το μονοπάτι.
Κατά τα άλλα κάτσε να το δει ο γάτος να έχουμε πανηγύρια. -
Από αγγλικά σκίζουν πάντως, τύφλα να έχει η Οξφόρδη
Στο 12:12 δεν είναι τραίαλ είναι τρείλ, trial είναι η δοκιμή και trail το μονοπάτι.
Κατά τα άλλα κάτσε να το δει ο γάτος να έχουμε πανηγύρια.ξερω και του λουντεμη το αλλο 'ημουν δυστυχησμενος επειδη δεν ειχα παπουτσια μεχρι που ειδα καποιον χωρις ποδια'
εσεις ομως ακουμπησατε και κοσικατι χιλιαρικουμπες για να ακουτε βασικη περιγραφικη μηχανολογια 3ης δημοτικου να νοιωσετε καλυτερα δευτεριατικα που ξεκιναει το μεροκαματο και πρεπει να πας μεσα σε ενα γιαρι -
Ναι αλλά το βιτον με σκαιβιού πετάει στα βουνά
Αλήθεια τι το θέλανε το βιτον αφού έχει τζάμι στην οροφή? -
31 χιλιαρικα ειπε?
Καλα αυτος μετα απο 28 αυτοκινητα παραγγειλε αμαξι κ δεν ηξερε οτι εχει hill descent?
Ο καθενας ανεβαζει κ ενα review στο σωληνα...τραγωδια πραγματικη λεμε.
Toyota Yaris Cross