-
Άμα τελειωστε τον Ησιοδο, διαβάστε και λίγο Πλάτωνα, να παίξετε και το κυνήγι του θησαυρού
-
@alexandros-s said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ξεχνάς ότι στο red alert στο τέλος δηλητηρίαζαν τον Στάλιν; (αν έπαιζες με τους συντρόφους)
Αλήθεια? Άμα είναι έτσι θα το ξανακατεβάσω..
-
Να μιλησουμε για gaming καλύτερα;
Εγώ στο simcity, έβαζα μόνος μου τα πακέτα delor. Υπήρχε ένας cheat κωδικός που σου εβαζε αν θυμάμαι καλά 1εκ χρηματικές μονάδες. Και έτσι έκανα έργα και δρόμους. Αν περίμενα από τους κατοίκους μου και τους φόρους τους ακόμα θα μάζευα.
Βρε λες από εκεί να το κόλλησα.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να μιλησουμε για gaming καλύτερα;
Εγώ στο simcity, έβαζα μόνος μου τα πακέτα delor. Υπήρχε ένας cheat κωδικός που σου εβαζε αν θυμάμαι καλά 1εκ χρηματικές μονάδες. Και έτσι έκανα έργα και δρόμους. Αν περίμενα από τους κατοίκους μου και τους φόρους τους ακόμα θα μάζευα.
Έχει και γιό ο Λαλιώτης τελικά... έσφαλα πρίν..
-
Άιντε με τις βλακείες.... Δεν τον συμπαθώ τον Λαλιώτη, βασικά δεν τον πολύ θυμάμαι είναι η αλήθεια. Ημανε μωρό. Χαζό το αστείο.
Δεν τον βάζατε εσείς τον κωδικό;
Περιμένατε να μαζευτεί ο φόρος;;;;
Simcity 3000 και μετά simcity 4 έπαιζα...
Ωραίες εποχές.... Και καλά είχα διαβάσει τα μαθήματά μου, μπούρδες αδιάβατος ημανε, πήγαινα έφτιαχνα μια ωραία σοκολάτα και αραζα στο pc και έπαιζα.....ζωαρα!
Οι γηραιότεροι δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ωραία που είναι. Πλέον έχω να παίξω από την εποχή των μνημονίων! 10-12 έτη.
-
Μιας και θυμηθήκαμε τα παλιά χρόνια, τα ορθόδοξα...
Ποιος/α πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έχει εδώ και 10-15 χρόνια δικό του ξενοδοχείο στην Ελβετία?
Πίσω από εταιρικά σχήματα κλπ φυσικά.
Όποιος το βρει κερδίζει λουκούμι... -
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@alexandros-s said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ξεχνάς ότι στο red alert στο τέλος δηλητηρίαζαν τον Στάλιν; (αν έπαιζες με τους συντρόφους)
Αλήθεια? Άμα είναι έτσι θα το ξανακατεβάσω..
-
Χατζιδακις, Ξαρχακος, Μικης και τωρα ο Νιονιος.
-
Καλά κάνει και έχει την άποψη του, το δικαίωμα να αλλάζει απόψεις και να λέει ότι θέλει. Ακόμα και αν κάποιοι διαφωνούν με αυτές δεν είναι πρέπον να ζητούν την απολογία του, ούτε να τον πιέζουν ψυχολογικά πόσο μάλλον στην ηλικία που είναι.
Όμως
Ποταπό να τον χλευάζουν για τις αλλαγές των απόψεων του, όπως επίσης ποταπό να εργαλειοποιούν τις αλλαγές αυτές.
Οι μεν αντιδρούν με το θυμικο και οι δε με πονηρό δόλο. Ποταποί και οι δύο.
Αν υπάρχει περίπτωση να μας διαβάζει....ποτέ δεν ξέρεις:
Νιονιο σε αγαπάμε ότι και αν πιστεύεις και ότι και αν λες. Μην αγχώνεσαι για τιποτα και μη φοβάσαι να λες την άποψη σου. Υγεία να έχεις, αυτό μονάχα μας νοιάζει.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο καθένας στο είδος της εργασίας του και στις συνθήκες αυτής.
Ένα alt tab είναι για εμένα το forum.
Εντωμεταξυ εξαιρετικά παιχνιδια και τα δύο. Τα έπαιζα μικρός. Το SimCity υπάρχει ακόμα;
Offtopic αρχή
Τα παλιά simcity μπορείς να τα βρείς (πωλούνται) σε ηλεκτρονική μορφή, ξέρω σίγουρα για το gog αλλά μπορεί να υπάρχουν και στο steam ή στο epic (έχω γραφτεί μόνο στο gog οπότε δεν ξέρω για τα άλλα)
Για νεα simcity δεν ξέρω, δεν παρακολουθώ πια τον τομέα μετά το τέλος του pcmaster πριν κάτι χρόνια...
Offtopic τέλος. -
Και εγώ από pc master το έμαθα και έβλεπα του κωδικούς στις τελευταίες σελίδες του τεύχους.
Ωραίες εποχές!
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λιγες μερες μετα το τραγικο θανατο 3 ανθρωπων, τοτε με τη πορσε με τα χειμωνιατικα λαστιχα. Επαγγελματικο δειπνο στο κουκουβαγια. Ο πατερας του ενος και μαζι ο νιονιος συνετρωγαν. Σιγα το γεγονος, η μοτοσυκλετα του ελας εγινε μερκεντε, το καπνισμενο τσουκαλι δειπνο με δυναστες σε γκουρμε εστιατόρια, ητανε φτηνες οι νοτες και οι ψυχες τελικα.
Ακούγεται αλλωστε πως ετοιμαζει το νεο δισκο του βικτωρα του βερνικος... -
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλά ο Νιόνιος τραγικός σαν άνθρωπος από πάντα. Καλλιτέχνης καλός (αν και πολλά κλεμμένα), αλλά όχι καλός άνθρωπος...όλα τα το χρήμα τα έκανε και πούλαγε ιδεολογία γιατί βοήθαγε στην κονόμα.
-
Απλά σε κάποιους παίρνει δεκαετίες να αντιληφθούν την νεανική τους πλάνη, ενώ κάποιοι άλλοι δεν την αντιλαμβάνονται ποτέ, γιατί τους έχουν κυριεύσει οι νεανικές τους εμμονές, ή ακόμα χειρότερα φοβούνται ότι πέρασαν την ζωή τους τσάμπα...
Από την άλλη τα παραμύθια είναι πάντα ελκυστικότερα της πραγματικότητας και έτσι πολλοί έλκονται από αυτά και μας πρήζουν και εμάς με παραμυθένιες ιδεολογίες στην χώρα του ποτέ...
-
Δεινόν το γήρας, ου γαρ έρχεται μόνον...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Απλά σε κάποιους παίρνει δεκαετίες να αντιληφθούν την νεανική τους πλάνη, ενώ κάποιοι άλλοι δεν την αντιλαμβάνονται ποτέ, γιατί τους έχουν κυριεύσει οι νεανικές τους εμμονές, ή ακόμα χειρότερα φοβούνται ότι πέρασαν την ζωή τους τσάμπα...
Από την άλλη τα παραμύθια είναι πάντα ελκυστικότερα της πραγματικότητας και έτσι πολλοί έλκονται από αυτά και μας πρήζουν και εμάς με παραμυθένιες ιδεολογίες στην χώρα του ποτέ...
οποτε γονυπετεις απο τη ντέι ουάν ε?
-
Gatoz οι αριστεροί συνέχεια λέτε ότι το να έχεις χρήματα ή μερκεντέ δεν σημαίνει ότι δεν είσαι αριστερός. Οπότε μου μοιάζει άδικη η κριτική σε αυτό το επίπεδο.
Σχετικά με τα σχόλια του Νιόνιου για τις εκλογές εγώ νομίζω ότι μέχρι το σημείο που μίλησε για αυτοδυναμία, δεν είπε κάτι άσχημο.
Επί της ουσίας μίλησε για εικόνα πολιτικών αρχηγών που έχουνε μείνει ακόμα στην ορμή της νιότης τους ή στο 2015, που δεν έχουν θέμα με ακυβερνησίες ή συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, που θέλουν απλή αναλογική αλλά δεν θέλουν συνεργασία και γενικά που θεωρούν την ''μη κανονικότητα'' ως ευκαιρία.
Έχουμε περάσει πολλές περιπέτειες τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς αυτό που ακούω από δεξιούς και μη είναι το '' δυστυχώς δεν υπάρχει εναλλακτική, είναι μονόδρομος να ψηφίσεις Κούλη''.
Το έχω ξαναγράψει, μόνο και μόνο για το όνομα Μητσοτάκης και τα 4 χρόνια στην εξουσία θα έπρεπε να είχε αρπάξει την ευκαιρία ο Αλ6ς και να είναι 5 μονάδες μπροστά αυτήν την στιγμή. Το ότι δεν έχει συμβεί ή δεν δείχνει ότι θα συμβεί, πρέπει να προβληματίσει. Και σίγουρα δεν φταίνε τα Πετσωμένα μέσα ή το ανάθεμα θα πέσει στον λαό.-Γενικά η αριστερά όταν ακούει κάτι που δεν της αρέσει από ανθρώπους του χώρου της(Νιόνιος, Γλέζος, Μίκης κτλπ) τους βγάζει ότι έχουν άνοια, είναι δούρειοι ίπποι κτλπ.
Ενώ θυμίζω ότι λίγους μήνες πριν τους(Γλέζος) περιφέρανε όπως τον γεράκο (Μαθουσαλίξ) στο Αστερίξ και Οβελίξ... -
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Gatoz οι αριστεροί συνέχεια λέτε ότι το να έχεις χρήματα ή μερκεντέ δεν σημαίνει ότι δεν είσαι αριστερός.
Προφανώς και είναι αντίθετα αυτά μεταξύ τους. Απλά δεν βολεύει να το παραδεχτούν, απλά πράγματα....ανρώπινη φύση!
-
@insanedriver
εχεις μπλεξει πραγματα
τι σχεση εχει το να πετυχεις εντιμα και στον καπιταλισμο οταν ζεις μεσα σε συγκεκριμενες συνθηκες με την πωληση συνειδησης ακριβως για λιγα ακομη γιουρα? ο νιονιος δεν ειναι αριστερος, ειναι ενα ακομη πελατακι εξαγορασιμο και μαλιστα φθηνο.
και μια και φτανουμε βλεπω στις καλπες, γυρνας και εσυ σε μουντ 'υπερασπισης-αυτος-ειναι-καλυτερος-ο-αλλος-ειναι-βλακας', συμψηφισμων και διλληματων με συγκρισεις λιγνου-χοντρου. πραγματικα περιμενα πολυ καλυτερη ρητορικη. -
Γατουλη για σενα αυτο. Νιονιος ο μπαμπας σας!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2