-
ο γυρος χαθκε? ε?
-
επισης
συναδελφε καταιγις?
πουσαι? -
Εδώ είμαι! Να είστε καλά για το ενδιαφέρον.
Διακοπάρω ακόμα, σας διαβάζω όμως που και που, αλλά γενικότερα δεν υπάρχουν και πολλά θέματα για να συμμετέχω.
-
@lap said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
δεν υπάρχουν και πολλά θέματα για να συμμετέχω
-
Ωραίος ο lap.
Σαν τις διακοπές δεν έχει -
Μετά από λίγες ημέρες και οι διακοπές κούραση γίνονται.
-
-
@yem said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Πλησιάζουν εκλογές και λείπει ο @storm σίγουρα μια καλή οπτική...
.Ο storm κάπου, κάπου τα Σ/Κ μπαίνει και διαβάζει μόνο. Δεν βρίσκει το λόγο να γράψει κάτι. Άλλωστε αν εκφραστεί ελεύθερα θα φάει και αυτός το 3ημεράκι του ή/και το 7ημεράκι του. Τσάμπα είναι!
Και εννοείται ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τα πιστεύω του και τις απόψεις του για να είναι αρεστός στο παρεάκι του φόρουμ που ράβει και κόβει.
Και να σου πω και κάτι; Δεν γουστάρω κάποιος γνωστός/άγνωστος να επεμβαίνει στις απόψεις μου με μία κόκκινη γραμματοσειρά.
Και προφανώς αμεροληψία στην διαχείριση στο φόρουμ δεν υπήρχε και δεν υπάρχει. Οι λόγοι προφανέστατοι. Δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Συνεπώς, αραιά και που, μπαίνω, χαζεύω και λυπάμαι που το φόρουμ έχει γίνει υπόθεση τεσσάρων, πέντε μελών που θεωρούν ότι είναι ιδιοκτησία τους. Που μάλλον είναι.
Όταν πέσουν ή μάλλον βγουν οι μάσκες τότε τα ξαναλέμε.
Μέχρι τότε καλύτερα να "μασάω παρά να μιλάω".υ.γ. α ρε @andya3 και @pgp737ng εγώ σας τα έλεγα. Θυμάστε; Μην παρασυρθείτε... Θα σας παρασύρουν. Την πατήσατε την μπανανόφλουδα.
Άλλοι παρτάρουν και άλλοι "αστική ευγένεια" με το ζόρι. Παρασυρθήκατε φίλοι μου. Δεν έχετε καταλάβει πολλά. Ίσως κάποια στιγμή καταλάβετε. -
Έλα ρε storm, μας έλειψες. Χαίρομαι που είσαι καλά! Δικαίωμά σου φυσικά να μην θέλεις να συμμετάσχεις, αλλά έχεις μεγάλο άδικο σε αυτό που λες. Είδες τι έγραψαν αυτοί που έφαγαν ban? Ο ένας έλεγε τους άλλους ηλίθιους και χαζούς και ο άλλος έγραψε το πιο σοκαριστικό και ομοφοβικό σχόλιο που έχω δει ποτέ στο φόρουμ. Πιστεύεις ειλικρινά ότι μπαναρίστηκαν για τις απόψεις τους;
-
@storm ️
#tsekourato_ksevrakwma
#gelaei_o_kosmos -
Δεν είναι για γέλια, για κλάματα είναι μάστορα... ειδικά το ομοφοβικό σχόλιο!
-
Δεν έχεις καταλάβει με τι γελάει ο κόσμος, ούτε πρόκειται, ούτε αξίζει να σου πει κανείς.
Καμία σχέση με αυτό που έγραψες
-
Δεν πάτε να λερώσετε κανένα άλλο τοπικό? Ας πούμε αυτό της πολιτικής διαφάνειας?
-
Πάντως το παρόν forum είναι από τα πιο «ελεύθερα».
Μπείτε σε κανά Insomnia, να γευτείτε λογοκρισία και ban να χορτάσετε.Ο Quadra τι απέγινε;
-
Λογικά θα κάνουν κουμάντο δεξιουληδες εκεί.
Εδώ είναι πολύ φιλελεύθερα τα πράγματα. -
@vagkirk said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Λογικά θα κάνουν κουμάντο δεξιουληδες εκεί.
Εδώ είναι πολύ φιλελεύθερα τα πράγματα.Όχι φυσικά το ανάποδο συμβαίνει, τα σόσιαλ κτλ έχουν καταντήσει γιάφκες
#petsomena_mono
-
Γιατί άμα είσαι και ιδεολόγος, το 0,60 μια χαρά σου φτάνει...
-
@criuser said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Γιατί άμα είσαι και ιδεολόγος, το 0,60 μια χαρά σου φτάνει...
Μην ξεχνάς τα χοντρά πακέτα απ τον Σόρος.
Κάτι ξέρουμε κι εμείς... -
Για πες, πληρώνει καλά ?
Ξέρω ότι αν είσαι σε μκο κονομάς χοντρά...
-
@storm said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
@yem said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Πλησιάζουν εκλογές και λείπει ο @storm σίγουρα μια καλή οπτική...
.Ο storm κάπου, κάπου τα Σ/Κ μπαίνει και διαβάζει μόνο. Δεν βρίσκει το λόγο να γράψει κάτι. Άλλωστε αν εκφραστεί ελεύθερα θα φάει και αυτός το 3ημεράκι του ή/και το 7ημεράκι του. Τσάμπα είναι!
Και εννοείται ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τα πιστεύω του και τις απόψεις του για να είναι αρεστός στο παρεάκι του φόρουμ που ράβει και κόβει.
Και να σου πω και κάτι; Δεν γουστάρω κάποιος γνωστός/άγνωστος να επεμβαίνει στις απόψεις μου με μία κόκκινη γραμματοσειρά.
Και προφανώς αμεροληψία στην διαχείριση στο φόρουμ δεν υπήρχε και δεν υπάρχει. Οι λόγοι προφανέστατοι. Δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Συνεπώς, αραιά και που, μπαίνω, χαζεύω και λυπάμαι που το φόρουμ έχει γίνει υπόθεση τεσσάρων, πέντε μελών που θεωρούν ότι είναι ιδιοκτησία τους. Που μάλλον είναι.
Όταν πέσουν ή μάλλον βγουν οι μάσκες τότε τα ξαναλέμε.
Μέχρι τότε καλύτερα να "μασάω παρά να μιλάω".υ.γ. α ρε @andya3 και @pgp737ng εγώ σας τα έλεγα. Θυμάστε; Μην παρασυρθείτε... Θα σας παρασύρουν. Την πατήσατε την μπανανόφλουδα.
Άλλοι παρτάρουν και άλλοι "αστική ευγένεια" με το ζόρι. Παρασυρθήκατε φίλοι μου. Δεν έχετε καταλάβει πολλά. Ίσως κάποια στιγμή καταλάβετε.Αγαπητέ μου κακώς ασχολείσαι με τους συμφορουμίτες ή τον admin. Στο forum είσαι για να διασκεδάζεις και να λες αυτά που θες εσύ. Το τι λένε οι άλλοι για τις δικές σου απόψεις δεν πρέπει να σου χαλάει τη ζαχαρένια.
Πιστεύω κι εγώ στην αστική ευγένεια μεταξύ αγνώστων, αλλιώς δεν μπορεί να γίνει πολιτισμένος διάλογος. Κάποιες φορές όμως πρέπει να τη σπας, όταν έχεις να κάνεις με διαστροφικά και υποχθόνια άτομα, που προσπαθούν να κρύψουν την ύπουλη φύση τους και τις πραγματικές τους προθέσεις πίσω από τον καθως-πρεπισμό.
Και μάλιστα στην περίπτωση που αναφέρεσαι για μένα στο forum, αντέδρασα και πολύ μετριοπαθώς, σε σχέση με το πως θα αντιδρούσα στην πραγματική ζωή, αν αντιμετώπιζα τέτοιους υπάνθρωπους, που το παίζουν τιμητές του σωστού, για να αποκρύψουν τα πραγματικά τους κίνητρα γι' αυτό που κάνουν και λένε.
Θα επανέλθω στο θέμα εν καιρώ πιο δυναμικά. Τώρα έχουμε εκλογές. Οπότε γύρνα και γράφε για να περάσουμε καλά.
Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία