-
Φίλος θέλει Suv , Μαζί είδαμε τα 2 πρώτα, Η alfa romeo πολύ νέο μοντέλο , μεσαία έκδοση 42,5K η 1,5 130 ps, Το audi q3 παλαιότερο οριακά φθηνότερο με ευέλικτο χρηματοδοτικό και χαμηλό επιτόκιο , + 20 άλογα αλλά ίσως και +2 λίτρα παραπάνω κατανάλωση απο το ιταλικό.
Η bmw mild hybrid νομίζω με 170 ps έχει πιο πλούσιο εξοπλισμό στα ίδια περίπου χρήματα , το nissan φουλ έξτρα και τετρακίνηση μάλλον παίζει outsider αλλά είναι και το πιο πλήρες πακέτο?
Πιο οικονομικές επιλογές και τετρακίνητες corolla cross 2.0 και mazda Cx5 2.0. .Να σημειώσω οτι ο φίλος δεν παίρνει τα βουνά και δεν κάνει και πολλά χιλιόμετρα . -
X1 από μένα με τα 170 άλογα. Αν αντέχει φυσικά τα κόστη. Αλλιώς CX-5.
-
@trail-rated said in Tonale 130 vs Q3 tfsi 35 auto vs X1 (2023) vs qashqai xtronic 158 awd:
Φίλος θέλει Suv , Μαζί είδαμε τα 2 πρώτα, Η alfa romeo πολύ νέο μοντέλο , μεσαία έκδοση 42,5K η 1,5 130 ps, Το audi q3 παλαιότερο οριακά φθηνότερο με ευέλικτο χρηματοδοτικό και χαμηλό επιτόκιο , + 20 άλογα αλλά ίσως και +2 λίτρα παραπάνω κατανάλωση απο το ιταλικό.
Η bmw mild hybrid νομίζω με 170 ps έχει πιο πλούσιο εξοπλισμό στα ίδια περίπου χρήματα , το nissan φουλ έξτρα και τετρακίνηση μάλλον παίζει outsider αλλά είναι και το πιο πλήρες πακέτο?
Πιο οικονομικές επιλογές και τετρακίνητες corolla cross 2.0 και mazda Cx5 2.0. .Να σημειώσω οτι ο φίλος δεν παίρνει τα βουνά και δεν κάνει και πολλά χιλιόμετρα .απο αυτα, mazda χωρις κουβεντα
-
H Alfa είναι εγκληματικά underpowered αλλιώς θα ήταν μακράν η επιλογή μου. Q3 είναι για γέλια ποιοτικά σε σχέση με τη τιμή του. Οπότε Χ1.
Προσωπικά πάνω κάτω στα ίδια χρήματα πήρα αυτό με τον πλουσιότερο εξοπλισμό γιατί μιλάμε για ανθρωπομεταφείς και στο τέλος της μέρας μόνο αυτό μετράει και όχι το σήμα στο καπώ.
-
X1 και να περάσει από μάζντα να δει το cx5.
-
Και εγώ Χ1 και Mazda θα κοιτούσα.
-
Προφανώς Χ1 δεν υπάρχει σύγκριση με τα άλλα, σαφώς ανώτερο αμάξι.
Εαν δεν τον ενοχλούν τα 2λίτρα, τότε να δει και Mazda, εξαιρετικά αμάξια.
-
Κ γω CX-5 πρωτα κ μετα X1.
Αναλογως εξοπλισμου/τιμης κλπ κλπ.
Το X1 4κινητο ανεβαινει παρα πολυ...
Το Mazda με AWD μπορει να παρεις πολυ καλη εκδοση σχεδον φουλ στα ~41-42.
Το ειχα δει απο κοντα στην εκθεση οταν πηγα για το CX-30 κ ειχα εντυπωσιαστει.Οπως κ δηποτε βολτα απο τις αντιπροσωπειες για χαζι κ πληροφοριες.
-
Δυστυχώς ( καθώς αγαπάω alfa) , σε αυτά τα χρήματα η bmw X1, μοιάζει να μην έχει αντίπαλο.
Τώρα το Cx-5 καλό χρυσό , αλλά πείτε μου ειλικρινά , πόσο καλό μπορεί να είναι με τον ατμοσφαρικό με τα 165 άλογα σε μέγεθος του ανώτερου άκρου της κατηγορίας; Μάλλον το Cx-30 ,φαντάζει πιο λογική επιλογή στη γκάμα της εταιρίας και περισσεύουν και χρήματα.
-
Ας πάει να τα οδηγήσει ο ενδιαφερόμενος και σε συνδυασμό με το budget καθώς και τις προτεραιότητες του (πχ σχεδιασμός, χώροι, κατανάλωση, στήσιμο, επιδόσεις, μεταπωλητική αξία, εγγύηση, κόστος service, πουλμουρ κλπ)ας αποφασίσει.
Ως κάτοχος της αναιμικής πρώτης έκδοσης της Tonale θα την πρότεινα μόνο αν δεν τον νοιάζουν οι απόλυτες επιδόσεις. Σε τιμόνι/αναρτήσεις καθώς και σε οικονομία/κατανάλωση με το υβριδικό σύστημα είναι στις τοπ 3-5 επιλογές της κατηγορίας. Ανάμεσα στα αλλά σε κάθε άλλη περίπτωση Χ1. Ο,τι και να αποφασίσει καλοτάξιδο!! -
Στην υπογραφή μου, φαίνεται ένα site. Εκεί έχω δημοσιεύσει δοκιμές της Tonale και του Q3. Για τα υπόλοιπα μοντέλα δεν έχω γνώμη, γιατί δεν τα έχω οδηγήσει.
-
@trail-rated said in Tonale 130 vs Q3 tfsi 35 auto vs X1 (2023) vs qashqai xtronic 158 awd:
ικό και χαμηλό επιτόκιο , + 20 άλογα αλλά ίσως και +2 λίτρα παραπάνω κατανάλωση απο το ιταλικό.
Πιο οικονομικές επιλογές και τετρακίνητες corolla cross 2.0FORD PUMA ST
αφου δεν κάνει πολλα χλμ και θέλει SUV (crossover) (αν δεν έχει μεγάλη οικογενεια να θέλει τεράστιο) ας πάρει κάτι να καραγουστάρει όταν κάνει
αλλιώς BMW X1
-
Η Χ1 και για μένα είναι μία καλή επιλογή, για τους λόγους που κάποιος θα έπαιρνε πρίμιουμ...
Αν θέλει άνεση στα λεφτά αυτά τα 42000, παίζει και το 5 αιρκρός σε φεβ έκδοση με 180 ή 225 άλογα στις δύο ψηλότερες εκδόσεις καθότι έχει μία έκπτωση 2300 και μπαίνει και στον κόσμο της φόρτισης, αλλά με εναλλακτική να φορτίζει μία φορά τον μήνα αν θέλει 2-3 ώρες.
-
Τώρα που το σκέφτομαι και Formentor παίζουν διάφορες εκδόσεις σε αυτά τα λεφτά, μάλλον εκεί θα πήγαινα τελικά.
-
Γιατι δε κοιτάει το diesel 3008?
(troll) -
@dimitrioskosmas said in Tonale 130 vs Q3 tfsi 35 auto vs X1 (2023) vs qashqai xtronic 158 awd:
Γιατι δε κοιτάει το diesel 3008?
(troll)Γιατί είναι φτηνό για τα λεφτά που δίνει...
Tonale 130 vs Q3 tfsi 35 auto vs X1 (2023) vs qashqai xtronic 158 awd