@a65 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Για να το λέει ο κ. Γάτος κάποιο λόγο θα έχει, προσωπικά δεν αμφισβητώ.
Τα δικά μου επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν από λαστιχάδες πχ.διαφορετικές ημερομηνίες στην ίδια τετράδα, μέχρι γρανάρισμα σπειρώματος απλά κάνω την ερευνά μου, βλέπω τι θέλω και ποιος τα έχει διαθέσιμα τα τσεκάρω πριν τα βάλει και μετά πληρώνω.
Στο Φωκά τα βρήκα άμεσα διαθέσιμα, εντάξει δεν είδα τίποτα περίεργο στη τοποθέτηση.
ειμαι απο το ενα καταστημα του μερικα νουμερα διαφορα, 12 ειμαι εγω και 33 αυτος, και απο το αλλο 250 μετρα
οταν πηγα δεν ηταν το service αυτο που επρεπε, σφιξιμο οτι ναναι, ζυγοσταθμιση χειροτερη απο οτι το πηγα, βιασυνη να διωξουν τον πελατη, στυλακι εγωξερω, και γενικα δεν μου αρεσε η προσλαμβανουσα. και οταν ξαναπηγα για τη λαθος ζυγοσταθμιση δεν δεχτηκαν το σφαλμα τους, οκ κλαιν σγα τα γιουρα, αλλα ξανακαναν νεα χειροτερη και απο τη προηγουμενη. διεγραφησαν.
αντιθετα απεναντι απο εμενα εχει μπιληρη - λαστιχα γιατι εχω και τις ζαντες αλλα σε αλλο δρομο. σαν γειτονα του πηγαινω οτι εχω χαμηλης σχετικα δυσκολιας πληρωνοντας πριμιουμ μια και ειναι μικρο μαγαζι αλλα στα 10 μετρα λες και καλημερα. ο γιαννης μολις δει τη δυσκολια, σου λεει πηγαινε αλλου δεν μπορω να το υποστηριξω.
στον οικονομου παω γιατι ειναι ανοιχτος παντα και καθε φορα ειναι αψογος στις υπηρεσιες του. και φυσικα διορθωσε τη ζυγοσταθμιση του φωκα μολις ειδε το αμαξι, το γκεικο φεβ, κανοντας τη σε διαφορετικη συσκευη.