-
-
Τι ανατροπαρα ήταν αυτή βρε Andy; Αφού -ως γνωστον- κερδατε με άνεση , από που θα προκύψει ο ΚΚ3; Όχι ότι μας πέφτει λόγος βέβαια, άλλωστε έχετε παράδοση πλέον στο να κάνετε αρχηγούς αυτούς που σας αξίζουν.
Άκου θα βάλει το μετρό στη σειρά...εδώ δε βάζει τη ζώνη του και βέβαια κατά τη ΝΔουλικη νοοτροπία παρα-καμπτει το σύστημα:
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οι ανθρωποι χάθηκαν στο Μάτι με ευθύνες του Κράτους των Ζαίων και δεν υπάρχει κανείς να το αμφισβητεί, και ήταν άλλωστε ένας απ τους σοβαρούς λόγους που έκανε σημαία η ΝΔ και στους οποίους πάτησε για να βγει Κυβέρνηση.
Αλλά τώρα που βγήκε Κυβέρνηση η ΝΔ, δεν τους χρειάζεται πλέον άλλο τους επιζήσαντες συγγενείς, οπότε θα πάρουν τα @@ της...
Αν δεν κάνω λάθος κάπου είχα ακούσει ότι σε οποιαδήπουτε τέτοια περίπτωση (βάση νόμου) είναι υποχρεωμένο το δημόσιο να εξαντλήσει νομικά όλα τα μέσα για να αποφύγει την πληρωμή. Αλλιώς οι επικεφαλείς διώκονται για απιστία.
Διάβασε το σκεπτικό του Δημοσίου (όχι μόνο εσύ προσωπικά) βάση του οποίου ΔΕΝ φταίει ούτε η Διοίκηση ούτε η Πυροσβεστική, αλλά οι ακραίες συνθήκες, κι ότι όλα είχαν γίνει σωστά και πάλι πως ό,τι και να έκαναν μάλλον δεν θα σωζόταν κανένας.
Αν ισχύσει αυτό το σκεπτικό σε απόφαση δικαστηρίου, σημαίνει πως όλα τα εμπλεκόμενα μέρη του Κράτους ήταν αθώα, κι απλά η ΝΔ τους λοιδωρούσε. -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι ανατροπαρα ήταν αυτή βρε Andy; Αφού -ως γνωστον- κερδατε με άνεση , από που θα προκύψει ο ΚΚ3; Όχι ότι μας πέφτει λόγος βέβαια, άλλωστε έχετε παράδοση πλέον στο να κάνετε αρχηγούς αυτούς που σας αξίζουν.
Άκου θα βάλει το μετρό στη σειρά...εδώ δε βάζει τη ζώνη του και βέβαια κατά τη ΝΔουλικη νοοτροπία παρα-καμπτει το σύστημα:
Δεν υπάρχει Άντυ, κάποιος αναρχοκομμουνιστης μας κάνει πλάκα και τρολαρει, υποδυόμενος τον "και τα μυαλά στα κάγκελα" Νεοδημοκράτη.
-
-
Καλό johan. Ας περάσουμε όμως από το φαντασιακό κόσμο της αριστεράς με τα video και τα animation, στον πραγματικό κόσμο που βασιλεύει η δεξιά.
Ο ουρανός είναι μπλε. Η θάλασσα είναι μπλε. Η σημαία μας είναι μπλε. Το κόμμα είναι μπλε. Και πάνω απ' όλα.
Το α3 μου είναι μπλε. Οπότε υπόκλιση στα μπλε -
Kατσε Andy, τα βιντεα και τα ανιμεΐσο παλιά τέχνη κόσκινο της ΝΔουλας, τόσο καιρό τα τρώμε στη μάπα.
Πάμε παρακάτω όμως: Έχουμε που λες στη γειτονιά έναν ντελιβερα. Όλη την ώρα καραμουζα στο συνεργείο τον πήγαιναν γιατί είχε ένα πουντοτζιτο με βασικους Kormoranους, ούτε καν UHP . ΕκαΜε λοιπόν ΤΗΝ κίνηση και πήρε ολοιδιο Α3 με στραβό πίσω δεξί ψαλίδι efqeria, άλλαξε το ψαλίδι στη μέση του δρόμου όταν ήρθε, όχι θα του τα τρώγανε οι μηχανικοί. ΝΑ μια σημαιαρα εις τας εθνικας επετείους και τσίτα τον Αυτιά κάθε ΣΚ. Κάθε Κυριακή μετά την εκκληΣΑ κατεβάζει λάστιχο από το μπαλκόνι και γεμίζει νερά τη γειτονιά, ΜΠΛΕξαμε σου λεω. Εν τω μεταξύ αυτό αν ανοίξεις το google earth, εκεί, δεν κουνιέται! Το beauté όμως beauté, μαζί με το παπί το οποίο έχει φάει πιο πολλή λύση-αρμολογηση από G3.Όλα τα παραπάνω στα λέω γιατί μετά από τόση αναΦΤυξη κριμας και άδικος να είσαι ακόμα με το 8P, πρέπει να "ανέβεις", τι θα πει ο κόζμος!
Δισκλέιμερ: Ωραία (και ποθητά) όλα τα πριμια, αλλά να έχουνε και ολίγη ψυχούλα, γιατί κάτω από τα 200 αλογατα πάει εν πολλοίς χαμένο το σηματακι της υπεροχής.
Σε άλλα νέα:
http://www.zoornalistas.com/2023/02/blog-post_551.html?m=1 -
Δηλαδή μας γίνανε τερκενλίδικα με τις επιτυχίες της ΝΔ τόσο καιρό και δεν έχουμε να παρουσιάσουμε ούτε ένα Q ?
Τι απογοήτευση είναι αυτή... -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλό johan. Ας περάσουμε όμως από το φαντασιακό κόσμο της αριστεράς με τα video και τα animation, στον πραγματικό κόσμο που βασιλεύει η δεξιά.
Ο ουρανός είναι μπλε. Η θάλασσα είναι μπλε. Η σημαία μας είναι μπλε. Το κόμμα είναι μπλε. Και πάνω απ' όλα.
Το α3 μου είναι μπλε. Οπότε υπόκλιση στα μπλεΩραίο το Α3 σου Andy!!!
Κουκλί!
Και τρίπορτο που πλέον είναι και σπάνια πουλιά γενικά τα 3πορτα!
Χρηματοκιβώτιο σε σχέση με τα σημερινούς κουβάδες BSUV , κορυφαίο πάτημα , compact και πιο μανιτζέβελο απο supermini.
Κοίτα μην κάνεις το λάθος και την πατήσεις για κανένα απο δαύτα.
Περίμενε μέχρι κάποιο αξιοπρεπές ηλεκτρικό σε καλή τιμή μετά την επόμενη πενταετία.Και δεν ξέρω αν έχεις παιδιά , μετά τα 2,5 που περπατάνε καλά , τους ανοίγεις την πόρτα και το μπροστινό κάθισμα ,πατάνε στα μαρσπιέ, σκαρφαλώνουν μόνα τους στο καθισματάκι τους και εσύ μέσα στηριζόμενος στο μπροστινό κάθισμα με μια απλή έκταση των χεριών τους δένεις τις ζώνες και στα 2!
Ούτε γύρω γύρω απο την μια πόρτα στην άλλη με κίνδυνο κάποιο να σου φύγει ,ούτε σκύψιμο να δέσεις τις ζώνες -ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ αν είσαι πάνω απο 1,80 -, ούτε να σου φεύγει κάθε φορά η μέση να τα σηκώνεις να μπούν μέσα στα SUV αφού λόγω ύψους δεν φτάνουν μόνα τους. -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
.....τους ανοίγεις την πόρτα και το μπροστινό κάθισμα
Αϊ σταδιαλα! Εχει τέτοια δυνατότητα;
-
Κουκλί!
Χρηματοκιβώτιο σε σχέση με τα σημερινούς κουβάδες BSUV , κορυφαίο πάτημα , compact και πιο μανιτζέβελο απο supermini.
Περίμενε μέχρι κάποιο αξιοπρεπές ηλεκτρικό σε καλή τιμή μετά την επόμενη πενταετία.Και δεν ξέρω αν έχεις παιδιά , μετά τα 2,5 που περπατάνε καλά , τους ανοίγεις την πόρτα και το μπροστινό κάθισμα ,πατάνε στα μαρσπιέ, σκαρφαλώνουν μόνα τους στο καθισματάκι τους και εσύ μέσα στηριζόμενος στο μπροστινό κάθισμα με μια απλή έκταση των χεριών τους δένεις τις ζώνες και στα 2!
Ούτε γύρω γύρω απο την μια πόρτα στην άλλη με κίνδυνο κάποιο να σου φύγει ,ούτε σκύψιμο να δέσεις τις ζώνες -ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ αν είσαι πάνω απο 1,80 -, ούτε να σου φεύγει κάθε φορά η μέση να τα σηκώνεις να μπούν μέσα στα SUV αφού λόγω ύψους δεν φτάνουν μόνα τους.Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το αυτοκίνητο αυτό είναι για ταξίδια. Έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα, έχει πάει Γερμανία και έχει έρθει κάμποσες φορές. Πας με 150-160 εθνική κι είναι σα σταματημένο. Συνεισφέρει και το κάθισμα και η χαμηλή θέση οδήγησης, μπορείς να οδηγείς ξεκούραστα για ώρες.
Αυτό ήθελα απ' αυτό όταν το πήρα και μου το έδωσε με το παραπάνω.
Και φυσικά έχει μεγαλώσει ο γιός μου μέσα με το καρεκλάκι του κλπ.
Κάποια στιγμή βέβαια θα το αλλάξω. Όταν βρω όμως κάποιο καινούργιο που θα μου κάνει κλικ. Κανένα απ' όσα οδηγήσει έως τώρα δε μου έχει κάνει τόση εντύπωση και τόση διαφορά που να πω χαλάλι του, το πετάω το α3 και πάνω να δώσω 30k να πάρω το καινούργιο.
Μάλλον με κάποιο αντίστοιχο euro7 θα κλείσω την οδηγική μου καριέρα πάντως. Θέλω το τελευταίο θερμικό μοτερ της vw, τα ηλεκτρικά τα αφήνω για τη νέα γενιά. -
Κουκλί!
Ούτε γύρω γύρω απο την μια πόρτα στην άλλη με κίνδυνο κάποιο να σου φύγει ,ούτε σκύψιμο να δέσεις τις ζώνες -ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ αν είσαι πάνω απο 1,80 -, ούτε να σου φεύγει κάθε φορά η μέση να τα σηκώνεις να μπούν μέσα στα SUV αφού λόγω ύψους δεν φτάνουν μόνα τους.Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το αυτοκίνητο αυτό είναι για ταξίδια. Έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα, έχει πάει Γερμανία και έχει έρθει κάμποσες φορές. Πας με 150-160 εθνική κι είναι σα σταματημένο. Συνεισφέρει και το κάθισμα και η χαμηλή θέση οδήγησης, μπορείς να οδηγείς ξεκούραστα για ώρες.
Αυτό ήθελα απ' αυτό όταν το πήρα και μου το έδωσε με το παραπάνω.
Και φυσικά έχει μεγαλώσει ο γιός μου μέσα με το καρεκλάκι του κλπ.
Κάποια στιγμή βέβαια θα το αλλάξω. Όταν βρω όμως κάποιο καινούργιο που θα μου κάνει κλικ. Κανένα απ' όσα οδηγήσει έως τώρα δε μου έχει κάνει τόση εντύπωση και τόση διαφορά που να πω χαλάλι του, το πετάω το α3 και πάνω να δώσω 30k να πάρω το καινούργιο.
Μάλλον με κάποιο αντίστοιχο euro7 θα κλείσω την οδηγική μου καριέρα πάντως. Θέλω το τελευταίο θερμικό μοτερ της vw, τα ηλεκτρικά τα αφήνω για τη νέα γενιά.Ναι σε καταλαβαίνω απόλυτα,
μόνο με το Α3 sportback του 2019 που λίγο πριν αλλάξει μοντέλο το έδιναν με 20κ άξιζε να το αλλάξεις και θα έιχες και τα χρήματα σου μέσα σήμερα , ή με κάποια Α4 B9 1.4 TSI 150 που εμφανίστικαν απο leasing με 50-60κ χιλιόμετρα στα 16.000 ευρώ περίπου στην αγορά μεταχειρισμένων κάπου το 2021 αν θυμάμαι καλά.Το B9 καλύτερο και πιο εξελιγμένο Α4 που έχει φτιαχτεί ποτέ -λίγο πρίν το marketing αρμέγματος με τα ψευτοSUV ισοπεδώσει οριστικά τα πάντα στην αυτοκινητοβιομηχανία απο πλευράς μηχανολογικής βελτίωσης- στα πλαίσια του έντονου διαχρονικού ανταγωνισμού με την 3αρα και την C , και γενικά όταν μιλάμε για Α4 μιλάμε και για το καλύτερο αυτοκίνητο απο το 85% των αυτοκινήτων που κυκλοφορεί στον δρόμο αυτή την στιγμή.
-
Ρε το 8P...πάντως μπράβο που επιμένεις θερμικά, κάτι τέτοια κάνεις και με Meloniς. Όμως άλλαξε γιατί χαλάς την πιάτσα της αναπτύξεως και θα έρθει μετα κανας αριστερός να σου πει:
Μη θυμώνεις με το oil, και αυτός με Q7 αντίστοιχης χρονολογίας κυκλοφορεί. Όλοι βλέπετε κύκλους!
Τουλάχιστον είσαι τίμιος ιδεολόγος γιατί άμα ειχες πάρει καμία απευθειας ανάθεση από το Σοφάκι καλή ώρα θα κυκλοφοραγες κύριος με Αλφα Τεσσιρου. Πάντως χωρίς πλακα μια χαρά είσαι γιατί -όπως σε όλα τα πράγματα- υπάρχουν και χειρότερα: Φίλος με Punto ELX με μόλις 330.000km μπλε τρίθυρο ίδια πολιτική φάση αλλά με τόση ανάπτυξη την χάνει την ψήφο του ο Κούλης γιατί με τέτοιες μισθουλαρες πού να φτάσουν τα ευρώ να πάει στο χωριό να τον ψηφίσει και να κρατήσει μακριά τους κομμουνιστΑΙ!
-
Οι κομμουνισται ειναι στο 5% και κανεις δε θα πρεπε να τους φοβαται.
-
Ο κώνος Καραμανλής ο βου(ς) αποσύρεται από την πολιτική κονίστρα, και δεν έχω παρά να χαιρετίσω την είδηση αυτή. Ένας κληρονόμος ονόματος λιγότερος, στο κέρδος είμαστε. Τι θα κάνουμε με τους υπόλοιπους τώρα, και είναι και κάμποσοι...
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οι κομμουνισται ειναι στο 5% και κανεις δε θα πρεπε να τους φοβαται.
ναι αλλά «οι άλλοι» είναι στο 25% και πετάγονται στον ύπνο τους με κρύο ιδρώτα οι Νεοδημοκράται, μη τυχόν και λάβει άλλος τη κουτάλα ξαφνικά...
τί εννοείς «τί θα κάνουμε» με τους εναπομείναντες Καραμανλήδες;
Θα τους ψηφίσουμε, φυσικά! -
έκανε βουτιά ο Τσίπρας το χειμώνα; Τωρινό είναι αυτό;
-
Κάνει προεκλογική εκστρατεία στα ψάρια. Όλο και κάτι θα τσιμπήσει.
Άλλοι μπανιαρίζονται και βολτάρουν σε εξοχικά και άλλοι τρέχουν σε πελάτες να βγάλουν μεροκάματο να το δώσουν στο δημόσιο παμφάγο τέρας και στις τράπεζες.
-
-
Οι άλλοι Πηλιου είναι στο 95 . Όχι στο 25. Η κλίμακα είναι στα 100.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2