@gatoz said in Suv Leasing:
@thanos-2 said in Suv Leasing:
@rockstream said in Suv Leasing:
Γειά σας, θα πάρω εταιρικό leasing ένα αυτοκίνητο και σκέφτομαι να πάρω plugin hybrid για φορολογικους λόγους.
Είμαι ανάμεσα σε
- BMW x1 25e
- Volvo Xc40 T4
- Mercedes GLA 250e
Τιμή κάτω από 40 χιλιάδες εργοστασιακή
Έχει κάποιος κάποια συμβουλή ή πρόταση;Καλησπέρα στην παρέα,
Παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό αλλά πρώτη φορά γράφω. Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
Την βοήθεια σας θα ήθελα, καθώς σε λίγο καιρό θα πρέπει να επιλέξω το νέο εταιρικό αυτοκίνητο, ιδανικά κάτω από 40.000 και e-hybrid λόγω εφορίας.
Τι θα προτείνατε ? Είμαι και εγώ ανάμεσα στα ανωτέρω αυτοκίνητα ( + το audi q3 sportback ehybrid ).
Τα τελευταία 3 έτη οδηγώ το 3008 hybrid4. ΣΠΟΥΔΑΙΟ αυτοκίνητο, απροβλημάτιστο ( κάποια προβλήματα που αναφέρει ο συν- φορουμίτης gatoz δεν έχουν συμβεί σε εμένα φυσικά..) χαίρομαι που το επέλεξα, δεν το έχω μετανιώσει στιγμή που ζήτησα το συγκεκριμένο..
Το θέμα είναι ότι πρέπει να παραγγείλω άλλο τον Απρίλιο και δεν ξέρω ποιο.. Είμαι τόσο ευχαριστημένος με το hybrid4 που σκέφτομαι το ίδιο απλά να αλλάξω χρώμα (το έχω σε μαύρο) να πάω δηλ. στο λευκό και να προσθέσω ηλιοροφή ( που τώρα δεν έχω), αλλά δεν ξέρω πως θα βγει σε τελική αξία αυτό ύστερα.. Από την άλλη σκέφτομαι.. άλλα 4 χρόνια με ίδιο ( στην ουσία) αυτοκίνητο ?
Όλα τα ανωτέρω αυτοκίνητα , μπορεί να έχουν πιο πολύ ΄΄prestige '' αλλά στο κάθε ένα κάτι λείπει, εν αντιθέσει με το peugeot που τα συνδυάζει όλα ( επιτάχυνση, συμπεριφορά , οδήγηση, άνεση , εξοπλισμός ).
Για να μην κουράζω, θα ήθελα την γνώμη σας..
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων#pote_xana
σοβαρα τωρα? παλι #gallohrepo?
#mono_vitara
Σου έβαλα ένα ποντάκι, γιατί όλοι οι άλλοι τρόμαξαν από την γκαντεμιά σου...