-
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο λογος που δεν εδωσαν τα f35 και καθυστερουν τα f16, φυσικα και δεν ειναι η οψιμη αγαπη προς την Ελλαδα.
Αυτο που συνειδητοποιησε η Αμερικη και η Ευρωπη ειναι πως η Τουρκια μεγαλωσε επικινδυνα οικονομικα και προσπαθει και εξισου γεωπολιτικα. Αυτο, σε συνδυασμο με το οτι η Τουρκια τα τελευταια ετη αποτελει απροβλεπτο παραγοντα στην περιοχη, "αναγκασε" την Αμερικη να λαβει μετρα.Τίποτα από όλα αυτά. Απλά η στροφή της Τουρκίας προς την Ρωσία.
-
Δλδ Δια δεν έκανε η Τουρκία επιχειρήσεις τις οποίες δεν ενέκρινε η Αμερική;
Το ότι ''έπαιξε'' με την Ρωσία πάει στο απρόβλεπτη δύναμη.
Δεν νομίζω ότι διαφωνούμε κάπου. Το ότι μεγάλωσε σαν οικονομική δύναμη δεν σημαίνει ότι φοβήθηκαν τον ανταγωνισμό αυτοί που της τραβάνε το χαλί τώρα. Απλά όταν δυναμώνεις θεωρείς ότι μπορείς να κάνεις ότι θες και σε γεωπολιτικό επίπεδο χωρίς μεγάλες συνέπειες. -
Ας επανέλθουμε λίγο στην κύρια με τα περίεργα χόμπι:
...ποιος ξέρει οι αλλοι που παραιτήθηκαν τι χόμπι να είχαν που δεν μπορούσαν να χαρούν. Μπορεί κάποιος να είχε φτιάξει βάρκα από άδεια μπουκάλια ορού και να πεταγοταν Γαύδο για κάνα μπάνιο. Γαυδισε τα με αυτούς τους ΔΥ και τις ανωμαλίες τους!
-
Αυτός τώρα είναι αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργός. Μάλιστα.
Άιντε αριστερό χαϊβάνι παραιτήσου. Σε εμποδίζει κάποιος;
Γέμισε τσάμπα μάγκες αυτή η χώρα.Επίθεση Τσίπρα σε Ντογιάκο - «Κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος η γνωμοδότησή σας για τις παρακολουθήσεις»
Αιχμηρή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ότι η ΑΔΑΕ δεν έχει αρμοδιότητα στην ενημέρωση για τις παρακολουθήσεις"Ωστόσο μιας και τις επαναλαμβάνει ο κος εισαγγελέας, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ουδείς άλλος πέραν του θιγόμενου έχει δικαίωμα να αναζητήσει στοιχεία, είναι προφανές ότι οι απειλές αυτές δεν αφορούν μόνο τα στελέχη της ΑΔΑΕ αλλά και εμένα προσωπικά. Αφού ως γνωστόν, έχω καταθέσει από τις 7 Δεκεμβρίου 2022, αίτημα ενώπιον της ΑΔΑΕ προκειμένου να αναζητηθούν στοιχεία σχετικά με την άρση του απορρήτου συγκεκριμένων προσώπων με κρίσιμο ρόλο στο δημόσιο βίο.
Αν αυτή η ενέργεια, σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, διώκεται ποινικά, του δηλώνω ότι παραιτούμαι της βουλευτικής μου ασυλίας και τον καλώ να προβεί στα νόμιμα σε βάρος μου.
Κύριε εισαγγελέα,
Πλατεία Ελευθερίας 1, είναι το γραφείο μου.
Σας περιμένω να με συλλάβετε.
Ας γνωρίζετε, όμως, τόσο εσείς όσο και όσοι απεργάζονται αυτές τις πρωτοφανείς και κατάφωρα αντισυνταγματικές ενέργειες πως ό,τι και να κάνετε, δεν θα εμποδίσετε την αλήθεια να λάμψει, ούτε θα καταφέρετε να φιμώσετε τη δημοκρατία.
Έχει βαθιές ρίζες σε αυτόν το τόπο"
https://www.protothema.gr/politics/article/1327188/epithesi-tsipra-se-dogiako-katafori-paraviasi-tou-sudagmatos-i-gnomodotisi-sas-gia-tis-parakolouthiseis/ -
Με τον Αλέ6 και το συνοθύλευμα των Ζαίων, γιατί περί συνοθυλεύματος πρόκειται, δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις.
Να γελάσεις, γιατί οι άνθρωποι ακόμα κι εκεί που υπάρχουν πιθανότητες να έχουν δίκιο, με τους χειρισμούς τους καταφέρνουν να γελοιοποιούνται.
Να κλάψεις γιατί σκέφτεσαι ότι αυτοί οι άνθρωποι κάποτε κυβέρνησαν τη χώρα και είναι και η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση.Μήπως να στείλει ο Βαγγέλας το Μαρσέλο στο ΣΥΡΙΖΑ? Έτσι κι αλλιώς στον πάγκο κάθεται, να βγάλει και τα λεφτά του
-
Ξέχωρα τις γελοιότητες του Τσίπρα , στην ουσία του ζητήματος μιλάμε για απίστευτη κατάντια της χώρας , μια ανεξάρτητη αρχή ακυρώνεται σχεδόν πραξικοματικά χωρίς καμία σοβαρή νομική και συνταγματική αιτιολόγηση , με συγκεκριμένη αναφορά σε ποινές φυλάκισης αν στελέχη της ΑΔΑΕ δεν συμμορφωθούν!!!
Φυσικά και για προφανείς λόγους δεν θα κουνηθεί φύλλο και πάλι , με αναμενόμενη μια νέα τετραετία διακυβέρνησης βρισκόμαστε αυτή την στιγμή στο μέσον μιας...νέας επταετίας.
Και εγώ φυσικά απο εδώ και πέρα τάσσομαι και εγώ στο πλευρό τους , έχω παιδάκια να μεγαλώσω...
Οπότε ...κούρασε πολύ και το θέμα της ΑΔΑΕ , ο κόσμος σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις δεν ασχολείται με αυτά τα θέματα.
Για να επιστρέψουμε στα σοβαρά θέματα λοιπόν σε αυτό το τοπικο ,
βλέπουμε πως μετά απο χρόνια το φετινό Survivor θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον και κάτι που αξίζει πραγματικά να ασχοληθεί μεγάλο μέρος του λαού μας ,
θα επιστρέψουν -έστω και δανεικά- με τεράστια φαντάζομαι μεγαλοπρέπεια και ανάλογες εκδηλώσεις τα γλυπτά του Παρθενώνα ,
και νομίζω πως πρέπει να ανοίξουμε έγκαιρα την κουβέντα για την απόδοση τιμών αρχηγού κράτους και την προετοιμασία μια μνημιώδους τελετής για τον Βασιλέα Κωνσταντίνο που θα προβάλει την χώρα μας διεθνώς όταν θα έρθει η απευκταία στιγμή αυτή - το λέω με αφορμή ειδήσεις για επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του-Ως προς την ελλεεινή κατάσταση με τα φάρμακα και την κατάσταση με τις ιώσεις στα νοσοκομεία -DISCLAIMER: ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΥΘΥΝΗ- αναμένω αποφάσεις και στρατηγικές ανάλογες της μεγαλειώδους πολιτικής της πανδημίας που θα αντιγραφεί και θα αναγνωριστεί και γιατί όχι βραβευτεί απο όλα τα μέσα ενημέρωσης.
Περιμένω άμεσα ένα καλάθι του φαρμακοποιού ή ένα drug pass για να σπάσω τα χέρια μου απο το χειροκροτημα.
https://twitter.com/antarasfg/status/1603676450644791298?s=20&t=ADnKg-XpyRJPs6e74oRLzA
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτός τώρα είναι αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργός. Μάλιστα.
Γέμισε τσάμπα μάγκες αυτή η χώρα.Επίθεση Τσίπρα σε Ντογιάκο - «Κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος η γνωμοδότησή σας για τις παρακολουθήσεις»
Αιχμηρή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ότι η ΑΔΑΕ δεν έχει αρμοδιότητα στην ενημέρωση για τις παρακολουθήσεις"Ωστόσο μιας και τις επαναλαμβάνει ο κος εισαγγελέας, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ουδείς άλλος πέραν του θιγόμενου έχει δικαίωμα να αναζητήσει στοιχεία, είναι προφανές ότι οι απειλές αυτές δεν αφορούν μόνο τα στελέχη της ΑΔΑΕ αλλά και εμένα προσωπικά. Αφού ως γνωστόν, έχω καταθέσει από τις 7 Δεκεμβρίου 2022, αίτημα ενώπιον της ΑΔΑΕ προκειμένου να αναζητηθούν στοιχεία σχετικά με την άρση του απορρήτου συγκεκριμένων προσώπων με κρίσιμο ρόλο στο δημόσιο βίο.
Αν αυτή η ενέργεια, σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, διώκεται ποινικά, του δηλώνω ότι παραιτούμαι της βουλευτικής μου ασυλίας και τον καλώ να προβεί στα νόμιμα σε βάρος μου.
Κύριε εισαγγελέα,
Ας γνωρίζετε, όμως, τόσο εσείς όσο και όσοι απεργάζονται αυτές τις πρωτοφανείς και κατάφωρα αντισυνταγματικές ενέργειες πως ό,τι και να κάνετε, δεν θα εμποδίσετε την αλήθεια να λάμψει, ούτε θα καταφέρετε να φιμώσετε τη δημοκρατία.
https://www.protothema.gr/politics/article/1327188/epithesi-tsipra-se-dogiako-katafori-paraviasi-tou-sudagmatos-i-gnomodotisi-sas-gia-tis-parakolouthiseis/Και όλα αυτά από έναν αγράμματο καταληψία που ενδιαφέρεται για το καλό του λαού χωρίς να έχει ούτε ένα ένσημο.
-
Επειδή το θέμα του τέως Βασιλιά, θα μας απασχολήσει για την τελευταία φορά και επειδή ρώτησα διάφορους σαν στατιστική και πήρα διάφορες απαντήσεις, να θυμίσω ότι ένας πρώην υπουργός, κηδεύεται σαν υπουργός εν ενεργεία και αν είναι σημαντικός σαν πρωθυπουργός εν ενεργεία και πάει λέγοντας για τους έχοντες υπηρετήσει σε ανώτερα αξιώματα.
Εδώ θα θυμίσω πάλι, ότι η Βασιλεία στην Ελλάδα με διάφορα δημοψηφίσματα έφευγε και ερχόταν.
Αυτά συνέβαιναν σε ανώμαλες εποχές.
Το τελευταίο έγινε σε ομαλή εποχή, έτσι έλυσε οριστικά το ζήτημα, οι τέως δεν έκαναν κάποιο κόμμα που θα είχε την εύνοια τους και θα πάσχιζε για την παλινόρθωση, να θυμίσω ότι είχε πάρει σχεδόν 30 % στο δημοψήφισμα ο τέως και τώρα που έχουμε θέμα πρωτοκόλλου, ο τέως υπήρξε συνταγματικός βασιλέας από το 1964 έως το 1974, αφού τις δύο χουντικές διαδικασίες δεν τις αναγνωρίζει η Δημοκρατία.
Ως πρώην συνταγματικός Βασιλέας, θα πρέπει να τύχει κάποιων τιμών από την Δημοκρατία, σε χαμηλό επίπεδο βέβαια. Δηλαδή να επιτραπεί προσκύνημα και τελετή αν θέλει η οικογένεια και στην Μητρόπολη και βέβαια η τελευταία κατοικία εκεί που είναι και οι προηγούμενοι του.
Ετσι για κουβέντα και σύγκριση, κυκλοφορούν κάποια βίντεο από την κηδεία του τελευταίου των Αψβούργων, που δείχνει πως η Αυστριακή Δημοκρατία, τιμάει την Ιστορία της.
Προφανώς εδώ δεν είμαστε για τέτοια, αλλά κάτι λιτό θα μπορούσε να γίνει.
Βέβαια να πω την αλήθεια είναι γνωστή η πρακτική κάποιων, αλλά δεν θα ασχοληθώ.
Αυτά ως ιστορικά θέματα και μόνο, αφού η τρέχουσα πολιτική κατάσταση είναι ανάξια σχολιασμού.
-
Το θέμα των τέως γενικότερα τους απασχολεί όλους κάνα βράδυ που έχουν πιει λίγο παραπάνω, αλλά το πρωί νηφαλιοι πηγαίνουν για καφέ με τους νυν, κι ενίοτε συνεχίζουν και για φαΐ με τα συμπεθέρια...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επειδή το θέμα του τέως Βασιλιά, θα μας απασχολήσει για την τελευταία φορά και επειδή ρώτησα διάφορους σαν στατιστική και πήρα διάφορες απαντήσεις, να θυμίσω ότι ένας πρώην υπουργός, κηδεύεται σαν υπουργός εν ενεργεία και αν είναι σημαντικός σαν πρωθυπουργός εν ενεργεία και πάει λέγοντας για τους έχοντες υπηρετήσει σε ανώτερα αξιώματα.
Εδώ θα θυμίσω πάλι, ότι η Βασιλεία στην Ελλάδα με διάφορα δημοψηφίσματα έφευγε και ερχόταν.
Το τελευταίο έγινε σε ομαλή εποχή, έτσι έλυσε οριστικά το ζήτημα, οι τέως δεν έκαναν κάποιο κόμμα που θα είχε την εύνοια τους και θα πάσχιζε για την παλινόρθωση, να θυμίσω ότι είχε πάρει σχεδόν 30 % στο δημοψήφισμα ο τέως και τώρα που έχουμε θέμα πρωτοκόλλου, ο τέως υπήρξε συνταγματικός βασιλέας από το 1964 έως το 1974, αφού τις δύο χουντικές διαδικασίες δεν τις αναγνωρίζει η Δημοκρατία.
Ως πρώην συνταγματικός Βασιλέας, θα πρέπει να τύχει κάποιων τιμών από την Δημοκρατία, σε χαμηλό επίπεδο βέβαια. Δηλαδή να επιτραπεί προσκύνημα και τελετή αν θέλει η οικογένεια και στην Μητρόπολη και βέβαια η τελευταία κατοικία εκεί που είναι και οι προηγούμενοι του.
Ετσι για κουβέντα και σύγκριση, κυκλοφορούν κάποια βίντεο από την κηδεία του τελευταίου των Αψβούργων, που δείχνει πως η Αυστριακή Δημοκρατία, τιμάει την Ιστορία της.
Αυτά ως ιστορικά θέματα και μόνο, αφού η τρέχουσα πολιτική κατάσταση είναι ανάξια σχολιασμού.
Αν ειναι δυνατον
Εμμονες... -
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κύριε εισαγγελέα,
https://www.protothema.gr/politics/article/1327188/epithesi-tsipra-se-dogiako-katafori-paraviasi-tou-sudagmatos-i-gnomodotisi-sas-gia-tis-parakolouthiseis/Και όλα αυτά από έναν αγράμματο καταληψία που ενδιαφέρεται για το καλό του λαού χωρίς να έχει ούτε ένα ένσημο.
Εγώ προφανώς αριστερός δεν είμαι, ούτε κομουνιστής, ούτε καν κεντρώος. ok. Γνωστά αυτά.
Απορώ όμως. Πραγματικά απορώ χρόνια τώρα. Αυτοί που ψήφισαν τον Τσίπρα δεν μπήκαν καθόλου στο κόπο να τον γνωρίσουν λίγο; Να μάθουν αν αυτός ο τύπος έχει κάποιες ικανότητες, δεξιότητες, κριτική αντίληψη, κάποιες γνώσεις, κάτι τέλος πάντων ώστε να αξίζει να γίνει αρχηγός κράτους;
Πως πάνε και ψηφίζουν τέτοιους πολιτικούς; Με τι κριτήρια;
Οι προηγούμενοι αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ (Αλαβάνος, Κωνσταντόπουλος, Δαμανάκη) είχαν έναν σοβαρό πολιτικό λόγο, έκαναν σοβαρούς διαλόγους, είχαν μία συγκεκριμένη ιδεολογική προσέγγιση, είχαν προτάσεις, είχαν τέλος πάντων απόψεις.
Ο Τσίπρας τι ακριβώς είναι; Ο τύπος είναι λες και τον βρήκαν στην λαχανογορά του Ρέντη, πίσω από τα καφάσια με τα ραπανάκια και τον έκαναν αρχηγό.
Πόσο έχει ξεφτιλιστεί η πολιτική σκηνή της χώρας. Ποιο χαμηλά δεν πάει.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ξέχωρα τις γελοιότητες του Τσίπρα , στην ουσία του ζητήματος μιλάμε για απίστευτη κατάντια της χώρας , μια ανεξάρτητη αρχή ακυρώνεται σχεδόν πραξικοματικά χωρίς καμία σοβαρή νομική και συνταγματική αιτιολόγηση , με συγκεκριμένη αναφορά σε ποινές φυλάκισης αν στελέχη της ΑΔΑΕ δεν συμμορφωθούν!!!
Ψάξε λίγο τα νομικά και τα συνταγματικά γιατί μάλλον δεν έχεις διαβάσει το αντίστοιχο νομοσχέδιο και την διαδικασία άρσης απορρήτου.
Υπάρχει νομικό πλαίσιο και πρόσφατα έγιναν αλλαγές. Ο νόμος αναφέρει ρητά συγκεκριμένα πράγματα και αναφέρει και τις ποινές για όποιον δεν τηρεί την διαδικασία.
Δεν γράφω κάτι παραπάνω. Όποιος θέλει ψάχνει.
Φυσικά το νομοσχέδιο μπορεί να αλλάξει. Αυτό είναι άλλο θέμα. Αν βγει άλλη κυβέρνηση, ας το αλλάξει. Δημοκρατικές διαδικασίες.
-
Το πρώτο πράγμα που μαθαίνεις σε μια σχολή δημοσιογραφίας είναι ότι οι πλέον δημοφιλείς ειδήσεις , οι πιο πιασάρικες, είναι αυτές που περιέχουν ή αίμα, ή σπέρμα ή στέμμα. Και φυσικά οποιονδήποτε συνδυασμό τους.
Παρατηρείτε πχ πόσο συχνά βλέπουμε ειδήσεις στα διάφορα σιτε ή στο χαζοκούτι για την Μέγκαν, τον Χάρυ, την Γκαμήλα, την Κέητ, την Ελισάβετ, τον Χουάν Κάρλος, τον τέως, την Μαρί Σαντάλ, τον Αλβέρτο, τους σείχηδες της μέσης ανατολής, κοκ; Αυτό εξηγεί κάπως τα πράγματα.
Το τρίπλ κράουν.ή το τριπλό τζάκποτ αν θέλετε, είναι να έχουν μέσα λίγο και από τα τρία.
Κλασσικό παράδειγμα : ο θάνατος της πριγγήπισας Νταιάνας, είχαμε ονερντόουζ και από τα 3 σε αυτή την περίπτωση.
Με το θάνατο των Κώννου εδώ έχουμε 2 στα 3, με ντρέσσιγκ όμως την πολιτική χροιά του θέματος του βασιλικού θεσμού. Ο οποίος έχει καταργηθεί, αλλά ο τέως ζούσε για πολλές δεκαετίες μετά την καθαίρεση του. Μέχρι χθες δηλαδή. Και τώρα ζητάει τη δημόσια δαπάνη της τελετής και, εξόχως, τις δέουσες τιμές.
Άποψή μου: ότι και να γίνει, κακώς αποφασίζεται τώρα. Έπρεπε όσο ήταν εν ζωή να είχε φροντίσει να ρυθμίσει αυτές τις λεπτομέρειες.
Για την κυβέρνηση προφανώς και είναι καυτή πατάτα το θέμα, αν και το θεσμικό ζήτημα είναι πρακτικά ανύπαρκτο.
Για τον κοσμάκη τώρα: ας ασχοληθεί με κάτι άλλο, πρόκειται πραγματικά για τηλεοπτικό, δημοσιογραφικό και διαδικτυακό σανό. -
Οπότε ας δείξουμε άλλη μια πτυχή της βουλγαροποιησης:
Γελοίες αμοιβές, γελοιοτερες συντάξεις, πανύψηλο κόστος ζωής, δημογραφικό._
-
Το Πολιτειακο ζητημα εχει λυθει οριστικα. Δεν αμφισβητηθηκε ποτε και απο κανενα. Ας ταφει οπως αρμοζει σε εναν πρωην αρχηγο κρατους γιατι τετοιος ηταν. Εγω παντως ουτε στην κηδεια του σκοπευω να παω, ουτε νοιαζομαι ποιοι και γιατι θα πανε.
-
Μια ιστορία από το 1994-95 θα σας πω τώρα. Γιουνάιτεντ κίντομ, περιοχή λέηκ ντίστρικτ. Η νυν γυναίκα μου κάνει ένα μεταπτυχιακό στην προσχολική εκπαίδευση, και ανάμεσα στις υποχρεώσεις της ήταν να κάνει και Χ ώρες διδασκαλίας σε μερικά πηνιαγωγεία της περιοχής. Μια φορά, ελλείψει άλλου αντικειμένου απασχόλησης , λέει στα παιδάκια να ζωγραφίσουν ότι θέλουν για να γεμίσει κανά μισάωρο.
Χαλαρά 1 στα 3 ζωγράφισε διαμάντια, στρέμματα, θρόνους ή βασίλισσες. Τυχαίο θα είναι σκέφτηκε, θα είδε το ένα από το άλλο. Στην αρχή δεν έδωσε σημασία, αλλά το περιστατικό επαναλήφθηκε αργότερα και σε άλλα σχολεία, 10-20-50 μίλια μακρυά.
Τότε κατάλαβε ότι ο βασιλικός θεσμός κυκλοφοράει μέσα στις φλέβες αυτών των ανθρώπων από πολύ νωρίς.
Για την ιστορία, εδώ πολύ σπάνια θα ζωγραφίσει ένα παιδάκι κάτι αντίστοιχο. Εδώ παίζουν τα σπίτια με το τζάκι να καπνίζει, καραβάκια, αεροπλάνα, ανθρώπινες φιγούρες, αυτοκινητάκια, άλογα, κοκ.
Όβερ εντ άουτ. -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν ειναι δυνατον
Εμμονες...στοιχειώδης αστική ευγένεια vs κλασσική αριστερή σκ....ψυχιά...
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν ειναι δυνατον
Εμμονες...στοιχειώδης αστική ευγένεια vs κλασσική αριστερή σκ....ψυχιά...
Μυρισε το φορουμ ραγιαδισμο, σκυψοκεφαλο, συντηριλα, μαυροδεξα και αντμπλου
-
Οπως βλέπουμε από τις δηλώσεις πολιτικών στα κανάλια, η αντιπολίτευση, προσπαθεί επιδεικνύοντας την συνήθη σκ....ψυχιά της, να επενδύσει πολιτικά πάνω στην κυβερνητική αμηχανία, ενώ το πρόβλημα έχει ένα εύκολο τρόπο να λυθεί πολιτικά που λέγεται πρωτόκολλο, Σύνταγμα και επισκέψεις ξένων βασιλέων.
Η αντιπολίτευση στέκεται στην λογική ενός ιδιώτη, η κυβέρνηση φοβάται, ενώ θα μπορούσε να κάνει την κηδεία του τελευταίου βασιλιά, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, τονίζοντας μάλιστα το "τελευταίος", καθότι με αυτόν λήγει και τυπικά το όποιο πολιτειακό, αφού διάδοχος ιδιοκτήτης σούπερ-μάρκετ στο Αμέρικα δεν νοείται και αν θέλαμε τέτοιο, βρίσκαμε τον Τζών Κατσιματίδη.
Πέραν από τον γνωστό αριστερό τσέο, στο φόρουμ μας επικρατεί σιωπή για το θέμα, από τους γνωστούς φίλους...
Περίεργο. Αναμονή κομματικής γραμμής είναι ?
Περιμένουν να υπάρξουν τα κατάλληλα κομματικά σκίτσα, από τους γνωστούς υψηλού κομματικού χιούμορ, γελοιο-γράφους ?Θα δείξει...
-
Θέμα του κ@λου δεν υπήρχε στην πολιτική σκηνή του τόπου, θέμα του κ@λου βρέθηκε. Κάτι στέμματα, βασιλιάδες, πρίγκιπες και παραμύθια της χαλιμάς. Και όλα τα υπόλοιπα στον κουβά, αρκεί να εξυπηρετείται η παραπολιτική.
Και όπως λέει και ο σοφός Δημήτρης: "Αυτοί είστε.."
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2