-
-
-
Θα μας πάρουν με τις πέτρες οι lancisti αλλά ναι μετά το b pillar θυμίζει από το πλάι. Αν είχαν κρατήσει και το καπό πιο γραμμικό θα της έφερνε πιο πολύ. Αμαξάρα είναι!
-
@sargus said in Hyundai Ioniq:
Απλά γράφω για να το φέρω στην επιφάνεια.
Δε μου λέτε, θυμίζει και σε κανέναν άλλο Lancia integrale;Δυστυχώς όχι..
-
Δε μου λέτε, θυμίζει και σε κανέναν άλλο Lancia integrale;
Έλα παραδέξου το, ξεκίνησες τις ρακές από το πρωί σήμερα... (Στην πίσω κολόνα, C pillar που λένε και στο χωριό μου, φέρνει λίγο). Επιμένω για το Kia ομως.
-
Είναι 3-4 χιλιάρικα πιο ακριβό αλλά συμφωνώ ότι είναι εντυπωσιακότατο!
(Ρακές σήμερα πρωί πρωί όχι...είπαμε! -
Δε μου λέτε, θυμίζει και σε κανέναν άλλο Lancia integrale;Οχι ρε συ, πολυ πιο ομορφο ειναι!! Η ιντεγκράλε αμαξαρα αλλα σε σχημα χαλια ενα τετραγωνο ατσούμπαλο πράγμα!
-
-
Πολύ όμορφο , το τιμόνι με χαλάει μόνο
-
Ναι, τα διμπρατσα δεν τα συμπαθώ και εγώ.
-
Το αμάξι έχει φοβερό σχεδιασμό με πολλά ρετρό στοιχεία ενώ και εσωτερικά η ποιότητα και η πρακτικότητα είναι σε υψηλό επίπεδο. Μεταφέρει πραγματικά 3 επιβάτες πίσω άνετα λόγω της απουσίας τούνελ και φυσικά τα 3μ μεταξόνιο μοναδικό για τα 4.63μ.
Αν έπαιρνα ηλεκτρικό θα ήταν νομίζω η πρώτη μου επιλογή και με 185 τελική. -
@mastoras78 said in Hyundai Ioniq:
Δε μου λέτε, θυμίζει και σε κανέναν άλλο Lancia integrale;Δυστυχώς όχι..
Yugo 5θυρο μου θυμίζει πάντως...
Χιούμορ κάνω @sargus...αν σου αρέσει και καλύπτει τις ανάγκες σας... μην πτόησε... -
Ευκολα μοιαζει με το TRoc παντως....
-
@antonakis said in Hyundai Ioniq:
Καθόλου.
Φυσικά και θυμίζει. Σαν να αναβίωσε η lancia το σχέδιο της Delta
-
@lap said in Hyundai Ioniq:
@antonakis said in Hyundai Ioniq:
Καθόλου.
Φυσικά και θυμίζει. Σαν να αναβίωσε η lancia το σχέδιο της Delta
Περισσότερο είναι η πίσω κολώνα.
Και το Astra την αντέγραψε
-
Το έχω δει από κοντά το ioniq αρκετές φορές. Είναι τεράστιο, δεν φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά είναι πραγματικά τεράστιο. Νιώθεις σαν παιδάκι μπροστά σε ένα υπερμεγέθες hatchback
-
@lap said in Hyundai Ioniq:
Το έχω δει από κοντά το ioniq αρκετές φορές. Είναι τεράστιο, δεν φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά είναι πραγματικά τεράστιο. Νιώθεις σαν παιδάκι μπροστά σε ένα υπερμεγέθες hatchback
Αυτό ακριβώς σχολιάζει κάποιος στο ριβιου του Ματ Γουότσον όπου στην τελευταία σκηνή στέκεται δίπλα στο αμάξι και φαίνεται σαν παιδάκι.
Αντίθετα ένας Τριανταφυλλίδης στο γκοκαρ.γρ φαίνεται τεράστιος! Τι ύψος έχει αυτός ρε παιδιά; -
Σχετικά με τις διαστάσεις μοιάζει σαν ένα χαμηλότερο Κούγκα στις άλλες δύο διαστάσεις είναι σχεδόν ίδια.
-
Είχα δει και το άλλο το kia ev6 από κοντά και μάλιστα έτρεχα να το προλάβω. Αυτό είναι σαν gt. Απίστευτος σχεδιασμός
Πάτησε μια ηλεκτρογκαζια και έπαθα πλάκα με το πως πετάχτηκε μπροστά. Εγώ βέβαια σαν ενοχλητική μύγα αργά μεν αλλά σταθερά το ξανά πρόλαβα αν και μάλλον είχα σπάσει τα νεύρα του οδηγού του. -
Αντίθετα ένας Τριανταφυλλίδης στο γκοκαρ.γρ φαίνεται τεράστιος! Τι ύψος έχει αυτός ρε παιδιά;
Μια φορά που μιλήσαμε μου φάνηκε ψηλός ο κος Κλεάνθης
Hyundai Ioniq