-
@antonakis said in Citroen Ami:
Κάπου διάβαζα ότι έγινε recall στο monAmi, επειδή έπαιρνε νερό και χαλίκια στις πόρτες και κολούσαν οι κλειδαριές... οπότε άνοιγε μόνη της η πόρτα στις στροφές. Του οδηγού. Η suicide door!
Η λύση... λασπωτήρες.Εχει κλειδαριές ?
-
Μα φαίνεται ότι είναι τρολλια. Αλλά ποιοτική, αστική θα έλεγα.
Το παλιο αμι συγνώμη αλλά ήταν ωραιο και φαντάζομαι καλύτερο οδηγικά από το σημερινό!!!!
-
@criuser said in Citroen Ami:
Κάπου διάβαζα ότι έγινε recall στο monAmi, επειδή έπαιρνε νερό και χαλίκια στις πόρτες και κολούσαν οι κλειδαριές... οπότε άνοιγε μόνη της η πόρτα στις στροφές. Του οδηγού. Η suicide door!
Σε περίπτωση που κάποιος το μπερδέψει με κάδο.
-
@criuser said in Citroen Ami:
Όχι απαραίτητα...
-
Πάντως πέστε, πιο διασκεδαστικό και με χιούμορ θέμα από του Αμι, δεν υπάρχει...
Στα άλλα κοντράρονται για το αν το Τουσόν είναι πλέμπα και η Χ1 κυριλέ και ποιος είναι πιο λεφτάς, αυτός που παίρνει το Τουσόν ντούκου, ή αυτός που παίρνει την Χ1 σε 96 δόσεις...
Μην ξεχάσουμε και τον φόρο πολυτελείας της Κορόλα κρός..
-
Επίσης κανείς δεν τσακώνεται εδώ αν στρίβει καλά ή αν έχει καλή πληροφόρηση το τιμόνι και αν μπαίνει τρένο κλπ.
-
Επίσης κανείς δεν τσακώνεται εδώ αν στρίβει καλά ή αν έχει καλή πληροφόρηση το τιμόνι και αν μπαίνει τρένο κλπ.
γιατι να τσακωθεις για μια κονσερβα swan?
-
-
Εδώ τσακώνομαστε μόνο αν ο χρήστης του ιδρώνει τη φανέλα ή όχι από τη ζέστη μέσα σε αυτό ή αν το Ami ιδρώνει να βγάλει την ανηφόρα ή την Κηφισίας ή τη Συγγρού...
-
Βρε @cruiser τι σχέση έχει το παλιό citroen ami που έβαλες παραπάνω με το νέο ami ;
Εν τω μεταξύ δεν ξέρω τι πάιζει με τα ηλεκτρικά ποδήλατα αλλά αυτό το Honda που ανέβασε ο @dublin στα 735 ευρώ μου φανηκε καταπληκτικό , σαν μηχανάκι , πολύ ωραία και πρακτική σχεδιάση και φαίνεται στιβαρή κατασκευή.
Ξαναλέω μπορεί να κάνω λάθος - υστερεί ίσως σε απόδοση και αυτονομία το Honda ; - αλλά επειδή τις προάλλες ήμουν στον Κωτσόβολο και είδα κάτι ποδήλατα που είχε με έπιασαν τα γέλια με τις τιμές που είχαν για αυτό που έβλεπα μπροστά μου.
https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/ilektrika-patinia-podilata/ilektrika-podilata
-
@vagkirk said in Citroen Ami:
Ξαναλέω μπορεί να κάνω λάθος - υστερεί ίσως σε απόδοση και αυτονομία το Honda ; - αλλά επειδή τις προάλλες ήμουν στον Κωτσόβολο και είδα κάτι ποδήλατα που είχε με έπιασαν τα γέλια με τις τιμές που είχαν για αυτό που έβλεπα μπροστά μου.
https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/ilektrika-patinia-podilata/ilektrika-podilata
Μπορεί να σε πιάνει γέλιο, αλλά άμα δεις τι γίνεται στα group των ηλεκτροποδηλατάδων θα σε πιάνουν τα γέλια. Ή τα κλάματα.
Ποδήλατα με μετατροπές να πιάνουν 70-80χαω... Γιατί όμως κοστίζουν τόσο?
Γιατί με μικρό κόστος κτήσης/φόρτισης, ο άλλος αντικαθιστά ένα μηχανάκι που είχε στην πόλη και βενζίνες δε πληρώνει και τέλη δε πληρώνει και ασφάλειες δεν πληρώνει και κυκλοφορεί χωρίς να ελέγχει κανείς τίποτα. Greece. -
@dublin said in Citroen Ami:
@fanis75 said in Citroen Ami:
https://www.carandmotor.gr/nea/ilektriko-podilato-tis-honda
Κραξτε και λίγο Honda..735€..αισχος..η εταιρεία που βγάζει το νέο Civic στα 30-πολλα-φευγα..
Ό,τι άσχετο επιχείρημα αρκεί να υποστηρίξεις τρικολόρ...αχαχα!
Λες ότι η Citroen έβγαλε το χειρότερο, ορίστε και η Honda, το "χειρότερο" μηχανάκι που έχει βγάλει ποτέ. Απλά δεν είναι επιχείρημα αυτό που λες. Η Citroen έβγαλε το φθηνότερο και απλούστερο όχημα με 4 ροδες. Αυτό που ήθελε το πέτυχε 100%, το ίδιο κάνει και η Honda εδώ στον κόσμο των 2 τροχών, βγάζει την απλούστερη και φθηνότερη κατασκευή.
Δεν βλέπεις τον συνειρμό δηλαδή; Αν ακόμη και μετά την επεξήγηση "κάνεις" πώς δεν καταλαβαίνεις που ενώνονται αυτά τα 2 οχήματα, τότε έχεις βαφτεί και εσύ αναμφισβήτητα.
Το απλούστερο και φθηνότερο ηλεκτρικό 2κυκλο με το απλούστερο και ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ηλεκτρικό 4κυκλο. As simple as that. Voila και a bientot.
Δεν μας νοιάζει ρε φίλε τι κάνει η κατσίκα του γείτονα. Εδώ μιλάμε για την συγκεκριμένη που είναι μαύρα χάλια. Όταν πρέπει να αγοράσουμε απο τον γείτονα,θα τα ακούσει και αυτός τα Σχολιανά του για την βρωμοκατσικα του!
-
Όχι μας νοιάζει!!! Ξέρεις τι είναι να τσιριζει μια κατσίκα όλη μέρα δίπλα στο σπίτι σου;
Προτιμώ να πάρει ένα ami
-
@vagkirk said in Citroen Ami:
Μπορεί να σε πιάνει γέλιο, αλλά άμα δεις τι γίνεται στα group των ηλεκτροποδηλατάδων θα σε πιάνουν τα γέλια. Ή τα κλάματα.
Ποδήλατα με μετατροπές να πιάνουν 70-80χαω... Γιατί όμως κοστίζουν τόσο?
Γιατί με μικρό κόστος κτήσης/φόρτισης, ο άλλος αντικαθιστά ένα μηχανάκι που είχε στην πόλη και βενζίνες δε πληρώνει και τέλη δε πληρώνει και ασφάλειες δεν πληρώνει και κυκλοφορεί χωρίς να ελέγχει κανείς τίποτα. Greece.Κάπου έχει πάρει το μάτι μου κάτι τέτοια παπαράκια να πηγαίνουν σφαίρα!
Αυτό που ξέρω εγώ για τα ποδήλατα αυτά και τα ηλεκτρικά μηχανάκια είναι πως επειδή δεν χρειάζονται δίπλωμα και δεν θεωρούνται ούτε καν μοτοποδήλατα , αποτελούν μια πονηρή εναλλακτική για τα καταστήματα εστίασης για τις παραγγελίες τους καθώς γλιτώνουν την υποχρέωση δήλωσης σε σχετική φόρμα του υπουργείου εργασίας ανα οδηγό με ειδικότητα διανομέα και άρα γλιτώνουν τις σχετικές υποχρεώσεις για επιπλέον μισθό-επίδομα και παροχή συγκεκριμένου εξοπλισμού.
-
Η λύση... λασπωτήρες.Αυτό που έχω εγώ και όσα έχουν έρθει Ελλάδα, είναι αναβαθμισμένα.
-
Σηκώνονται στις μύτες όταν περνούν από νερά;
-
@zulmardis said in Citroen Ami:
Τα αυτοκίνητα εποχής 80s 90s πως άντεχαν χωρίς A/C σε λαμαρίνα χωρίς μόνωση?
Δεν άντεχαν! Μαρτύριο από τα λίγα... Θυμάμαι το 1989 που πήραμε το πρώτο μας αυτοκίνητο με A/C. Πολιτισμός!
-
@ggab said in Citroen Ami:
@fanis75 said in Citroen Ami:
https://www.carandmotor.gr/nea/ilektriko-podilato-tis-honda
Κραξτε και λίγο Honda..735€..αισχος..η εταιρεία που βγάζει το νέο Civic στα 30-πολλα-φευγα..
Ό,τι άσχετο επιχείρημα αρκεί να υποστηρίξεις τρικολόρ...αχαχα!
Λες ότι η Citroen έβγαλε το χειρότερο, ορίστε και η Honda, το "χειρότερο" μηχανάκι που έχει βγάλει ποτέ. Απλά δεν είναι επιχείρημα αυτό που λες. Η Citroen έβγαλε το φθηνότερο και απλούστερο όχημα με 4 ροδες. Αυτό που ήθελε το πέτυχε 100%, το ίδιο κάνει και η Honda εδώ στον κόσμο των 2 τροχών, βγάζει την απλούστερη και φθηνότερη κατασκευή.
Δεν βλέπεις τον συνειρμό δηλαδή; Αν ακόμη και μετά την επεξήγηση "κάνεις" πώς δεν καταλαβαίνεις που ενώνονται αυτά τα 2 οχήματα, τότε έχεις βαφτεί και εσύ αναμφισβήτητα.
Το απλούστερο και φθηνότερο ηλεκτρικό 2κυκλο με το απλούστερο και ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ηλεκτρικό 4κυκλο. As simple as that. Voila και a bientot.
Δεν μας νοιάζει ρε φίλε τι κάνει η κατσίκα του γείτονα. Εδώ μιλάμε για την συγκεκριμένη που είναι μαύρα χάλια. Όταν πρέπει να αγοράσουμε απο τον γείτονα,θα τα ακούσει και αυτός τα Σχολιανά του για την βρωμοκατσικα του!
Πάρε πρόβατο. Αν ο άλλος θέλει κατσίκα πιο το πρόβλημα;
Όλες οι εταιρείες μπαίνουν στην μικροκινητικοτητα με ότι φθηνότερο γίνεται. Piaggio one, Yamaha Neo.
Η BMW μπήκε δυνατά με το CE 04, αλλά ξεκινάει σχεδόν από τα 13.000 Ελλάδα..
Τελοςπαντων, αν δεν καταλαβαίνετε τι κάνει η Citroen δεν φταίω εγώ. Διαβάστε και για το Oli και πάρτε γραμμή που το πάει.
-
-
Τελοςπαντων, αν δεν καταλαβαίνετε τι κάνει η Citroen δεν φταίω εγώ.
Μια αρπαχτή κάνει και αυτό κράζουμε. Βγάζει το χειρότερο micro car και βάζει το σήμα της για να πίσει τον κόσμο να το πάρει.
Citroen Ami