-
για αυτο παρτε το hrv.Και πιο ωραιο ειναι και φορο πολυτελειας δεν εχει και χωρους εχει.
-
@techguru said in Toyota Corolla Cross:
@chris__7 said in Toyota Corolla Cross:
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Καταλαβαίνετε που θα φτάσουν οι τιμές και τι "ευκαίρια" είναι οι τωρινές εάν ισχύσουν τα απαισιοδοξα σενάρια.
εχεις δικιο.Ειναι ευκαιρια τα 30-4000 χιλιαρικα στα αμαξια και τα διλιτρα μοτερ με τον φορο πολυτελειας με τετοια ακριβεια .Πραγματικα απορω αν το 90% αυτων που υποστηριζουν αυτες τις αποψεις αν εχουν αυτη τη στιγμη τα χρηματα να παρουν τετοιο αμαξι.Η χειροτερη περιοδος ειναι τωρα και θα ναι για καιρο ακομα.Οσο συνεχιζουν αυτες τις πρακτικες οι ελληνικες αντιπροσωπειες θα αρχιζουν συντομα να εχουν τεραστιο θεμα
Θα σου πω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο που γραφει εδω αναφεροντας τα 30-40Κ σαν στραγαλια δεν εχει για σουβλακια.
Τα σουβλάκια παχαίνουν!
-
@techguru said in Toyota Corolla Cross:
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Μια σύγκριση στους πισω χωρους μεταξυ CC, C-HR και HR-V. Το HR-V εχει απο τους μεγαλύτερους (αν οχι τους μεγαλύτερους) χώρους στις πισω θέσεις στην κατηγορία. Είμαι 1.83 και πραγματικά πισω έπαιζα μπαλα οταν έκατσα.
Ο τυπος εχει υψος 1.89.
Νομίζω δεν τίθεται θέμα χώρου στο CC εκτός αν αυτοι που θα κάθονται μπροστά και πισω ειναι πάνω απο 1.90.Eιμαι 1.90 και δεν χωραγαν τα ποδια μου με την καμια.
Μεγάλο ρόλο παίζει το ποσό όρθια ή ξαπλωτά οδηγείς.
-
-
Φάνη μόλις σε διάβασα και συμφωνώ σε όλα, ωραίος. Επιβεβαίωσες και την υποψία μου για το πάνω μέρος του ταμπλώ καθώς δεν έχω ακόμα την ΗΒ να ήμουν 100% σίγουρος.
-
Σήμερα μπήκα στη Κορόλα Κρος.
Φαίνεται αρχοντικό αμάξι με την πρώτη ματιά κι αρκετά στιβαρό κι ας μην έχει την ομορφιά και φινέτσα ενός 3008.
Δεν είναι κλειστοφοβικό, έχει ωραία θέση για τον οδηγό.
Πίσω χωράνε δυο φουλ σάηζ ενήλικες, χωρίς πολλά πολλά για τα γόνατα ή δύο μικροκαμωμένοι κι ένα παιδί. Τρίτος επιβάτης πάντως, δύσκολα. Ελάχιστα πιο φαρδύ, στην πράξη ίδιο, με ένα γιάρις κρος.
Κάπως έτσι και το πορτμπαγκαζ.αυτά με την πρώτη στατική επαφή.
-
Τι έγινε ρε παιδιά ; Περίμενατε όλοι το τεστ του Φανη για να τρέξετε να παραγγείλετε και γι αυτό πάγωσε το νημα από εχθές ;
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Τι έγινε ρε παιδιά ; Περίμενατε όλοι το τεστ του Φανη για να τρέξετε να παραγγείλετε και γι αυτό πάγωσε το νημα από εχθές ;
Περιμένουμε να αρχίσουν οι παραδόσεις!
-
Έπεσε μια οικονομοτεχνική ανάλυση στο νήμα τις Χ1 και αποπροσανατολιστήκαμε λίγο...
-
Όντως ο Φάνης μας έλυσε πολλές απορίες στο πολύ καλό ποστ που έκανε. Περιμένουμε να δούμε κανα τεστ drive επί ελληνικού εδάφους, σε youtube ή περιοδικό, γιατί τα άλλα από Ισπανία μου μοιάζουν copy-paste
-
Τελικά από εδώ κανείς ετοιμοπαράδοτο ε; Όλοι είμαστε με τον Άγιο Βασίλη;
-
Απο εδώ μάλλον κάνεις. Όμως τα πρώτα παραδίδονται σε ιδιοκτήτες μέχρι τέλος του μήνα!!
-
Να δείτε που σε λίγο θα φτάσουμε να μιλάμε για ετοιμοπάραδοτα αυτοκίνητα, όταν αυτά θα έρχονται στο εξάμηνο.
-
για αυτο παρτε το hrv.Και πιο ωραιο ειναι και φορο πολυτελειας δεν εχει και χωρους εχει.
Πλακα πλακα, αν το βαλεις κατω το HRV ειναι μια πολυ καλυτερη επιλογη αυτη την στιγμη για 2wd.
Το CC για να εχεις μια ζαντα της προκοπής και εξυπνη είσοδο πρέπει αναγκαστικά να πας στην style που με το χρωμα φτανει στα 33.500.
H "φθηνη" εκδοση του HRV σε εξοπλισμο εχει ακριβως οτι και η style CC + κάποια εξτρα οπως θερμαινόμενα καθίσματα και η τιμη με το χρωμα ειναι στα 33.800
Μηδενικη διαφορα στην τιμη ουσιαστικά, με πολυ ποιοτικότερο εσωτερικο και χωρις φορο πολυτελείας...
Μονο αρνητικο ειναι οτι ο χρονος παράδοσης ξεφεύγει και σε αυτο...
-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Εγώ είμαι Νοέμβρη.
-
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Εγώ είμαι Νοέμβρη.
Αντε με το καλό, είσαι στην Active Plus αν θυμάμαι καλά και AWD. Τούμπανο!
-
Τo hrv στην αντίστοιχη έκδοση του cc έχει 37.000 + κόστος χρώματος, δεν διαθέτει μπάρες οροφής. Θα παίξει σίγουρα μπαγκαζιέρα γιατί το πορτ μπαγκαζ είναι αστείο (330 λτ) οπότε εαν έχεις οικογένεια χρειάζεσαι τις μπάρες και πας στην ακριβή έκδοση 39.000 ευρώ. Επίσης, είναι πολύ πιο αργό, σύμφωνα με τα test drive 0-100 σε 10,6 δ. εάν δεν κάνω λάθος. Το εσωτερικό του είναι πιο όμορφο αλλά δεν ταιριάζει στις οικογενειακές ανάγκες.
-
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Πλακα πλακα, αν το βαλεις κατω το HRV ειναι μια πολυ καλυτερη επιλογη αυτη την στιγμη για 2wd.
Το CC για να εχεις μια ζαντα της προκοπής και εξυπνη είσοδο πρέπει αναγκαστικά να πας στην style που με το χρωμα φτανει στα 33.500.
H "φθηνη" εκδοση του HRV σε εξοπλισμο εχει ακριβως οτι και η style CC + κάποια εξτρα οπως θερμαινόμενα καθίσματα και η τιμη με το χρωμα ειναι στα 33.800
Μηδενικη διαφορα στην τιμη ουσιαστικά, με πολυ ποιοτικότερο εσωτερικο και χωρις φορο πολυτελείας...
Μονο αρνητικο ειναι οτι ο χρονος παράδοσης ξεφεύγει και σε αυτο...
H μεγάλη τους διαφορά είναι το χάος που τα χωρίζει σε επιδόσεις. Οπότε η τιμή μπορεί να φαίνεται ίδια αλλά με το ΨΨ παίρνεις κάτι πολύ παραπάνω σε ένα τομέα. Είναι αυτο που επαναλαμβάνουμε ότι εύκολα βρίσκει κανείς αυτοκίνητα που να "νικάνε" το ΨΨ σε συγκεκριμένους τομείς αλλά (μάλλον) κανένα που να το κάνει συνολικά ως πακέτο.
-
70 σελίδες και λέμε τα ίδια, το μόνο με το οποιο μπορεί να συγκριθεί για 2wd είναι το νεο Civic (του Strom) όπως θα το λέμε από εδώ και πέρα!!!
-
Το Σιβίκ ΞΕΚΙΝΑΕΙ από 41.500??????
Toyota Corolla Cross