-
@yem said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Αααααχ βρε Κούλη , μας άλλαξες τα φώτα βρε μπαγάσα
Τώρα λέω εγώ , είναι περίπου 30 πυλώνες επί 4 led προβολείς έκαστος = 120 τεμάχια και ακριβώς από κάτω κοιμούνται οι "ευπαθείς", αν πάω στο παζάρι του Σχιστού την Κυριακή θα προλάβω κανένα κομμάτι ή θα έχουν κάνει ήδη sold out ?
.
Πάντως ο γαλανόλευκος κυματοειδής κρυφός φωτισμός είναι μεγάάάάάλη πουτανιά ...ααα ρε Κούλη τσαχπινιάρικο τρελό αγόριΈχουν ήδη ξεπουλήσει!!!
Τα έκανε παραγγελία η εταιρεία που τα τοποθέτησε για να τα ξαναπουλησει στο δημόσιο και να έχει και το έξτρα έσοδο από την τοποθέτηση!!! -
Χαχαχα στην τηλεόραση λένε να κάνουμε εξοικονόμηση ενέργειας. Να ανοίγουμε το ψυγείο αποφασιστηκά ξέροντας τι θα φάμε από πριν. Δηλαδή πως γίνεται να ανοίγεις αποφασιστηκά το ψυγείο;;; Υπάρχει κόσμος που ανοίγει το ψυγείο νωχελικα για να περνάει η ώρα;
-
Λίγο προσοχή , το άνοιξα μόνο και μόνο να δω τι παίζει...
-
Κάτι τέτοιο θα πήγε και στον ΠΑΣΟΚΟ...πάτησε το κουμπί...και βγήκε μια χοντρή....από το κουτί...
-
Παρόμοιο μου ήρθε κι εμένα στα spam στα αγγλικά από ξένη ταχυδρομική,να πατήσω link για να παραλάβω ένα δέμα (χωρίς φυσικά να περιμένω τίποτα).
Με τη διαφορά πως ήταν τόσο ατζαμήδες,που η ημερομηνία του email ήταν 12/9 και το δέμα έπρεπε να παραληφθεί το αργότερο μέχρι 11/9... -
Από άρθρο στο ίντερνετ...
"Στις αρχές του 20ου αιώνα ήταν παράνομο για όσα αυτοκίνητα καταχωρούνταν στη Ιαπωνία να έχουν ένα μόνο διακόπτη για την ενεργοποίηση των φώτων. Ο κλασικός διακόπτης που βρίσκουμε στην κολώνα του τιμονιού ή ακριβώς δίπλα θα άναβε τα εμπρός φώτα, αλλά ταυτόχρονα θα έπρεπε να υπάρχει και ένας δεύτερος διακόπτης, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου όπου θα ήταν υπεύθυνος για τα πίσω φώτα. Στόχος της ιδέας ήταν οι οδηγοί να μπορούν να γνωρίζουν κατευθείαν εάν κάποιο φωτιστικό σώμα στο πίσω μέρος του οχήματος δεν δούλευε αφού αναγκαζόντουσαν να βγουν από την καμπίνα για να τα ανάψουν."
Πλάκα πλάκα αν δεν μας πει κάποιος στο δρόμο ότι δεν δουλεύει κάποιο από τα πίσω φώτα, πώς το καταλαβαίνουμε?
-
@antoniokon said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Πλάκα πλάκα αν δεν μας πει κάποιος στο δρόμο ότι δεν δουλεύει κάποιο από τα πίσω φώτα, πώς το καταλαβαίνουμε?
Τα περισσότερα αυτοκίνητα πλέον έχουν ένδειξη στο ταμπλό ότι κάποιο φώς δεν λειτουργεί. Το είχαν οι bmw από το 199Χ και το είχε και η ΜιΤο και το Κούγκα. Τογιότα δεν ξέρω, δεν έχει προλάβει να καεί κάτι...αχαχα!
-
Παρκάρουμε με τον κ*λο σε τοίχο και κοιτάμε καθρέπτες.
-
@panormus772 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Παρόμοιο μου ήρθε κι εμένα στα spam στα αγγλικά από ξένη ταχυδρομική,να πατήσω link για να παραλάβω ένα δέμα (χωρίς φυσικά να περιμένω τίποτα).
Με τη διαφορά πως ήταν τόσο ατζαμήδες,που η ημερομηνία του email ήταν 12/9 και το δέμα έπρεπε να παραληφθεί το αργότερο μέχρι 11/9...Το άνοιξα μόνο και μόνο επειδή περίμενα δέμα απο τα Ελτά τα οποία ο κούριερ δεν μας έβρισκε εκεί ...μαγαζί 14 ώρες λειτουργίας 6 μέρες την βδομάδα... μετά είδα ότι λέει για χρέωση 1ε/μέρα. Ήρθαν 2 email Elta post και Elta Hellenic
-
Τα καινούργια με canbus υποτίθεται σε ειδοποιούν.
-
Κουρασμένος απ τη ζωή...
Δεν είναι εύκολο να κολλάς ένσημα απ τα 18.Τελικά και ενώ η ώρα ήταν 3.30 τα ξημερώματα, μια ώρα μετά την καταδίωξη, ο 63χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και, επειδή δεν είχε κουράγιο ούτε να φυσήξει στο αλκοολόμετρο (…) έγινε λήψη αίματος, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται. Επειδή δεν υπήρχε η μέτρηση αλκοόλ στο αίμα του, δεν έγινε σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, παρά μόνο για επικίνδυνη οδήγηση.
-
στο 4.55
γαμω τον εφκα, τον φπα και τις εφοριες μου μεσα....
λοιπον εχουμε μια τυπισα που κανει εικοσι τοσα χρονια σπα καπου σκατα στο εξωτερικο, που γουσταρει γυμναστικες και ανακαλυψε τι θελει να κανει λεει αργα. ε, μια και ειχε/εχει απειρα γιουρα καπως να τα φαει. χαριτωμενη ε?
ΛΟΙΠΟΝ
πρωην αεροσυνοδος της ολυμπιακης που βγηκε σε συνταξη στα 42 και ειχε λεει ολο το καιρο να φχαριστηθει τη ζωη της.
και μια και εχω και εγω γνωστο, πλεον βουλευτη, που βγηκε στη συνταξη στην ιδια ηλικια απο ολυμπιακη και επισης ιπταμενο φροντιση, τα ποσα ηταν ή 300 εφαπαξ και μικρη συνταξη των 1400 ή 180 εφαπαξ και 2800. σε ιπταμενους μηχανικους και πιλοτους φυσικα πολυ περισσοτερα. χρονια υπηρεσιας, του γνωστου αυτηνης δεν ξερω, 9. -
@gatoz said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
λοιπον εχουμ
gilfάρα η κυρία!
Είτε έτσι είτε αλλιώς τέτοια ζωή θα έκανε μια τόσο όμορφη γυναίκα , απλά στην περίπτωση της είχε δημόσιο χορηγό.
Μακάρι να είχαμε και εμείς την τύχη του φροντιστή γνωστού σου. -
@vagkirk said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
λοιπον εχουμ
gilfάρα η κυρία!
Είτε έτσι είτε αλλιώς τέτοια ζωή θα έκανε μια τόσο όμορφη γυναίκα , απλά στην περίπτωση της είχε δημόσιο χορηγό.
Μακάρι να είχαμε και εμείς την τύχη του φροντιστή γνωστού σου.#erdogan_ela
-
πρωην αεροσυνοδος της ολυμπιακης που βγηκε σε συνταξη στα 42 και ειχε λεει ολο το καιρο να φχαριστηθει τη ζωη της.
και μια και εχω και εγω γνωστο, πλεον βουλευτη, που βγηκε στη συνταξη στην ιδια ηλικια απο ολυμπιακη και επισης ιπταμενο φροντιση, τα ποσα ηταν ή 300 εφαπαξ και μικρη συνταξη των 1400 ή 180 εφαπαξ και 2800. σε ιπταμενους μηχανικους και πιλοτους φυσικα πολυ περισσοτερα. χρονια υπηρεσιας, του γνωστου αυτηνης δεν ξερω, 9.Και κάτσε εσύ ανώνυμε κωπηλάτη και τράβα κουπί μέχρι τα 67...για να μάθεις αν τελικά θα πάρεις ένα ξεροκόμματο. Αν το πάρεις φυσικά και αν ζεις μέχρι τα 67...
Πως το έλεγε η Σαπφώ; Μπουρλότο!
-
Ωραία χρόνια...
Δυστυχώς, "Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις.."Αλλά μην απογοητεύεστε αδέρφια, το μήνυμα περνά από γενιά σε γενιά και "Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα'ναι"
-
Γιατί τώρα δεν πληρώνουμε Γκόλντεν Μπόις; Ο μισθός τους είναι το εφάπαξ αυτών των υπαλλήλων.
Αυτό που σας αρέσει να πληρώνετε τους μεν και να κατακρίνετε τους δε, είναι ο ορισμός του παραλογισμού
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Γιατί τώρα δεν πληρώνουμε Γκόλντεν Μπόις;
Για ποιούς λές? Διοικητές ΔΕΚΟ, παρατρεχάμενους Βουλής κλπ. ή για ιδιωτικό τομέα?
-
Όλους.
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Όλους.
Στον ιδιωτικό δεν έχει golden boys πια...μόνο Γεν. Δντες και άνω...οι μισοί εκ των οποίων έπρεπε να είναι φυλακή ή κατ' ελάχιστον άνεργοι. Αλλά ποιος πολιτικός είναι καθαρότερος για να τους κυνηγήσει???
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]