-
Είπαμε βρε Πηλιε, θα εξεγερθεί η ομήγυρη και θα έχει τα δίκια της.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για τους αριστερούς εδώ και χρόνια δεν υπάρχουν σύνορα. Βασικά δεν υπάρχουν ελληνικά σύνορα. Γι'αυτό δικαίως έχουν τον τίτλο εθνοπροδοτες!
Αυτό γιατί πέρασε στο ντούκου;
Δεν προκαλεί εντυπωσιασμό ή απορία;
Τρία γράμματα μόνο φωτίζουν
την ελληνική μας την γενιά
και μας δείχνουν φωτεινό τον δρόμο
για να φέρουμε την λευτεριά
για να φέρουμε την λευτεριάΕίναι του αγώνα μας τα φώτα
κι ο λαός ακολουθεί πιστά,
νέοι, γέροι, όλοι μαζί φωνάζουν:
ζήτω, ζήτω, ζήτω το ΕΑΜ
ζήτω, ζήτω, ζήτω το ΕΑΜΤο ΕΑΜ μας έσωσε απ' την πείνα
θα μας σώσει και πάλι απ' την σκλαβιά
Έχει ενώσει όλο τον λαό μας,
έχει την ΕΠΟΝ και τον ΕΛΑΣ,
κι έχει πρόγραμμα λαοκρατία.
ζήτω ζήτω, ζήτω το ΕΑΜ
ζήτω ζήτω, ζήτω το ΕΑΜ.Βάλε και μια φωτογραφία το Βελουχιώτη πάνω στ' άλογο από κάτω, συγκρινέ τον και με τον Κολοκοτρώνη...
Για ποια αριστερά και ΚΚΕ μιλάτε ρε παιδιά? Δώστε μου κάτι αντίστοιχο στο Δυτικό κόσμο που ζούμε για δεκαετίες για να καταλάβω κι εγώ. Κι αν δε θέλετε στο δυτικό, έστω δώστε μου στον ανατολικό, στην Κίνα, στη Λατινική Αμερική, στην Ανταρκτική, στη σελήνη, στον Άρη, όπου θέλετε...
Πόσα χρόνια το Ελλαδιστάν ανήκει στη Δύση? Πόσες γενιές? Πόσα έχουν γίνει στον κόσμο από τότε? Πόσες πρέπει να περάσουν ακόμα για να ξεκολλήσουν κάποιοι Έλληνες?
"Τα νούμερα"...νέα σειρά στην Κρατικοδίαιτη Δημόσια Τηλεόραση.
Κομουνιστική Αριστερή Επιθεώρηση. Τρώνε καλά τα συντρόφια.
Κόκκινο το κραγιονάκι, γεμάτη η τσεπούλα...Και άσε τους άλλους να ζουν στην εποχή της συνθηκολόγησης της Βάρκιζας περιμένοντας την εμπανάσταση.
-
Aπο Νατάσα σε Νατάσα πάμε, η Τοντοριντο πότε έρχεται να σοβαΡευτουμε επιτέλους με τις αναρχοαπλυτες;
Μια χαρά η Μποφίλιου, πολυ φιλική και προσιτή με τον κόσμο έχω να σας πω. Κάποτε τουλάχιστον γιατί τώρα οι σκληροπυρηνικοί φανς την θεωρούν εμπορικια!
-
Natasha ντε...
Και για όποιον δεν του αρέσουν οι αξυριστες κομμουνίστριες τραγουδίστριες, έχουμε κι άλλη Natasha που έχει και Βραβείο Coca Cola Εφηβικού Ινδάλματος!
-
Άντε πάλι, ποια είναι και αυτή;
Μα τω θεώ που τις βρίσκετε;
Ελληνίδα είναι; -
Ο πολυβολισμος αθώων στα σύνορα είναι φαντάζομαι κάποιο κομμουνιστικό απωθημενο; Υπάρχει ενδόμυχη ζήλεια για τον Κιμ Γιονγκ και για τον Χότζα;
Εννοείται ότι δεν χρειάζεται να πολυβοληθει κανείς. Ούτε έχει γίνει, ούτε θα γίνει (άλλο οι προειδοποιητικές βολές, άλλο βαράω στο ψαχνό). Υπάρχουν φράχτες, δακρυγόνα, drones, λιμενικό, non lethal weapons κλπ. Η αριστερή υπερβολή βέβαια ανακαλύπτει δράκους εκεί που δεν υπάρχουν και αιμοσταγείς στρατοκαυλους που πυροβολούν μωρά για πρωινό.
Κι εμένα προσωπικά μου έχει τύχει σε ακριτικο νησί νύχτα (πολύ πριν αρχίσει το τωρινό μεταναστευτικό νταβαντουρι) παραλίγο να χτυπήσουμε κάτι καημένους σε μια παραλια... Εννοείται ότι θα το είχα βάρος μια ζωή.
Φυλάμε τα σύνορα μας ως δημοκρατική και δυτική χώρα. Άρα τα φυλάμε στο μετρο που μπορούμε βάση κανόνων δικαίου. Το εξωφρενικό είναι ότι κάποιοι πιέζουν να μην κάνουμε ούτε καν αυτό. -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γιαμαλοφέρνει λίγο...
Ποιά η απάνω και ποιά η αποκατω;;;;
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο πολυβολισμος αθώων στα σύνορα είναι φαντάζομαι κάποιο κομμουνιστικό απωθημενο; Υπάρχει ενδόμυχη ζήλεια για τον Κιμ Γιονγκ και για τον Χότζα;
Εννοείται ότι δεν χρειάζεται να πολυβοληθει κανείς. Ούτε έχει γίνει, ούτε θα γίνει (άλλο οι προειδοποιητικές βολές, άλλο βαράω στο ψαχνό). Υπάρχουν φράχτες, δακρυγόνα, drones, λιμενικό, non lethal weapons κλπ. Η αριστερή υπερβολή βέβαια ανακαλύπτει δράκους εκεί που δεν υπάρχουν και αιμοσταγείς στρατοκαυλους που πυροβολούν μωρά για πρωινό.
Κι εμένα προσωπικά μου έχει τύχει σε ακριτικο νησί νύχτα (πολύ πριν αρχίσει το τωρινό μεταναστευτικό νταβαντουρι) παραλίγο να χτυπήσουμε κάτι καημένους σε μια παραλια... Εννοείται ότι θα το είχα βάρος μια ζωή.
Φυλάμε τα σύνορα μας ως δημοκρατική και δυτική χώρα. Άρα τα φυλάμε στο μετρο που μπορούμε βάση κανόνων δικαίου. Το εξωφρενικό είναι ότι κάποιοι πιέζουν να μην κάνουμε ούτε καν αυτό.Ότι θα κάνουν ντου 50.000 λαθρομετανάστες είναι αριστερή υπερβολή ή δεξιά υπόθεση εργασίας;
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φυλάμε τα σύνορα μας ως δημοκρατική και δυτική χώρα. Άρα τα φυλάμε στο μετρο που μπορούμε βάση κανόνων δικαίου. Το εξωφρενικό είναι ότι κάποιοι πιέζουν να μην κάνουμε ούτε καν αυτό.Ότι θα κάνουν ντου 50.000 λαθρομετανάστες είναι αριστερή υπερβολή ή δεξιά υπόθεση εργασίας;
Πες ότι είναι υπόθεση εργασίας... Εκεί είναι το θέμα; Δεν έγινε πριν κάτι χρόνια; Τόσο απίθανο δλδ να ξαναγίνει;
Έχεις εσύ άποψη επί του θέματος; Η άμα ερχονται 10 - 10 περνανε, άμα ερχονται πολλοί μαζί δεν περνάνε; -
Αν την ξέρεις εσυ ή οποιοσδήποτε την απάντηση, να μας την φανερώσει και μας.
Δεν σταματάς χιλιάδες κόσμου αν δεν βαρεσεις στο ψαχνό.
Το μόνο ρεαλιστικα εφικτό είναι το damage control της λαθρομετανάστευσης.Εγώ λέω πως απάντηση δεν υπάρχει, κι οι δυο κυβερνήσεις των δύο χωρών για να μη φουνταρουν, το να χέρι νίβει τ'αλλο, εκμεταλλευονται όσο μπορούν τη ρητορική και κάνει τη δουλειά του ο καθένας.
-
Δεν είναι υπόθεση εργασίας.
Εχει ειπωθεί από τουρκικά χείλη πριν λίγες μέρες ότι υπάρχουν κάπου 100000 στην Ανατολική Θράκη που αναμένουν το σήμα.
Τώρα το τι θα κάνεις, νομίζω έχεις δυνατότητες στον Εβρο με τον φράχτη.
Στην θάλασσα είναι δύσκολο, αλλά ευτυχώς έχουμε χειμώνα μπροστά μας.
Πολυβολισμούς πάντως μέχρι τώρα είχαμε στις χώρες που ήταν κάτω από την μπότα της ΕΣΣΔ σε όσους πολίτες πήγαιναν να ξεφύγουν από την καταπίεση...
Ισως τελικά πρέπει να ρωτήσουμε τους συμπαθούντες αυτά τα καθεστώτα, για το πως θα πορευθούμε, που έχουν το νόου χάου...
-
Θεωρώ αδύνατο να οργανωθεί "ομαδικό ντου" τόσο μεγάλου αριθμού μεταναστών. Αν ήταν στρατός, ναι θα μπορούσε να γίνει εισβολή. Μεταναστών εισβολή όμως όχι.
Μέχρι μερικές χιλιάδες (1000; 2000; άντε 3000 ένθερμοι άντρες μετανάστες) ίσως μπορούν να οργανωθούν για σόου στον Έβρο και μέχρι εκεί. Όσο βρίσκονται σε Τουρκικό έδαφος ότι τους συμβεί θα είναι ευθύνη της Τουρκίας.
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν είσοδοι σε διάφορα σημεία από όπου σίγουρα καταφέρνουν και περνούν Ελλάδα κάποιες ομάδες. Είτε στον Έβρο, είτε από θάλασσα.
-
Για τους αριστερούς εδώ και χρόνια δεν υπάρχουν σύνορα. Βασικά δεν υπάρχουν ελληνικά σύνορα. Γι'αυτό δικαίως έχουν τον τίτλο εθνοπροδοτες!
ζήτω, ζήτω, ζήτω το ΕΑΜ
ζήτω ζήτω, ζήτω το ΕΑΜ
ζήτω ζήτω, ζήτω το ΕΑΜ.Βάλε και μια φωτογραφία το Βελουχιώτη πάνω στ' άλογο από κάτω, συγκρινέ τον και με τον Κολοκοτρώνη...
Για ποια αριστερά και ΚΚΕ μιλάτε ρε παιδιά? Δώστε μου κάτι αντίστοιχο στο Δυτικό κόσμο που ζούμε για δεκαετίες για να καταλάβω κι εγώ. Κι αν δε θέλετε στο δυτικό, έστω δώστε μου στον ανατολικό, στην Κίνα, στη Λατινική Αμερική, στην Ανταρκτική, στη σελήνη, στον Άρη, όπου θέλετε...
Πόσα χρόνια το Ελλαδιστάν ανήκει στη Δύση? Πόσες γενιές? Πόσα έχουν γίνει στον κόσμο από τότε? Πόσες πρέπει να περάσουν ακόμα για να ξεκολλήσουν κάποιοι Έλληνες?
"Τα νούμερα"...νέα σειρά στην Κρατικοδίαιτη Δημόσια Τηλεόραση.
Κομουνιστική Αριστερή Επιθεώρηση. Τρώνε καλά τα συντρόφια.
Κόκκινο το κραγιονάκι, γεμάτη η τσεπούλα...Και άσε τους άλλους να ζουν στην εποχή της συνθηκολόγησης της Βάρκιζας περιμένοντας την εμπανάσταση.
Δεν το είχα δει αυτό , είδα αποσπασματικά πριν λίγο, απίστευτος αυτοσαρκασμος .
https://twitter.com/Marka2_/status/1573661178429046785?t=qijClyCT1Dtgb-oNRDD6jw&s=19Εν τω μεταξύ είδα και αυτή την εικόνα
Ποιοι σκέφτηκαν το σκηνικό αυτό , και το καλύτερο φαντάζομαι αυτούς που θα έπαιρναν τα κάδρα για να τα πάνε στο γύρισμα.
Σενάριο "Λουφα και παραλλαγή" στην πραγματικότητα του σήμερα.- Που να κόψω το τιμολόγιο ρε παιδιά για την φωτό του Στάλιν;
- ΕΡΤ ΑΕ
- Κόψτε την πλάκα ρε παιδιά, σοβαρά τώρα που πάνε αυτά;
- Ε , αυτό μου είπανε και τύλιξε τα καλά να μην φαίνονται
-
ζήτω, ζήτω, ζήτω το ΕΑΜ
ζήτω ζήτω, ζήτω το ΕΑΜ
Εσύ παλικάρι μου αν σου έλεγαν ότι όλοι πέφτουν από εκείνον τον γκρεμό, θα πήγαινες να βουτήξεις με την μία; Δική σου σκέψη δεν έχεις; Ό,τι κάνουν οι άλλοι μόνο;
Με τον (πρώην) συνάδελφο μου ggab μπορεί να διαφωνώ σε πολλά (άλλωστε υπάρχουν συμμαθητές από ΑΣΕΙ που ο ένας ήταν στο ΚΚΕ και ο άλλος στην ΧΑ), αλλά συμφωνώ μαζί του στο ότι δεν πρέπει να προσκυνάμε ότι κάνουν οι άλλοι. Πρέπει να σκεφτόμαστε από μόνοι μας. Αν θες όμως μια απάντηση, στην Ιταλία το ΚΚΙ ήταν Κυβέρνηση κάποιο φεγγάρι!!!@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Margot Robbie
Αυτός είναι πολύ δύσκολος ΑΝΣΚ!!!
ΥΓ: Λείπουν τα πορτρέτα των Μαλενκοφ, Τσερνίενκο και Αντρόποφ.
-
Θεωρώ αδύνατο να οργανωθεί "ομαδικό ντου" τόσο μεγάλου αριθμού μεταναστών. Αν ήταν στρατός, ναι θα μπορούσε να γίνει εισβολή. Μεταναστών εισβολή όμως όχι.
Μέχρι μερικές χιλιάδες (1000; 2000; άντε 3000 ένθερμοι άντρες μετανάστες) ίσως μπορούν να οργανωθούν για σόου στον Έβρο και μέχρι εκεί. Όσο βρίσκονται σε Τουρκικό έδαφος ότι τους συμβεί θα είναι ευθύνη της Τουρκίας.
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν είσοδοι σε διάφορα σημεία από όπου σίγουρα καταφέρνουν και περνούν Ελλάδα κάποιες ομάδες. Είτε στον Έβρο, είτε από θάλασσα.
Επειδή το παραπάνω είναι το αληθινό και τα γράφει σωστά, καλό θα ήταν να μην συζητάμε ιστορίες με φίδια, όπου οι πατριώτες δεξιοί θα σταματήσουν με μαγικό τρόπο 50.000 άοπλους εισβολείς χωρίς να πέσει σφαίρα, αλλά οι κακοί αριστεροί θα τους αφήσουν να μπουν.
Όποιος θεωρεί πραγματικότητα την άνοδο των μυρίων και προβάλλει την πατριωσύνη του σε αντίθεση με τους απατριδες αναρχοάπλυτους, να μας περιγράφει και το ρόλο που θα χει αυτός κι ο γιος του στο ντου, ή τέλος πάντων ποια πρακτική λύση προτείνει που δεν περιλαμβάνει σφαίρες και δεν ταυτίζεται με τις παπ@ριες του Πλεύρη σε κάποια ταβέρνα με ακροδεξιούς.
-
Μα τα γεγονότα μιλούν μόνα τους. Επί ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πέρασαν από την Ελλάδα κάπου ένα εκ μετανάστες. Οι οποίοι οι πολλοί έφυγαν μεν μέχρι που οι παραπέρα χώρες έκλεισαν τα σύνορα και ξέμειναν στην Ειδομένη, σε καταυλισμούς στα νησιά κλπ.
Τώρα φημολογείται ότι το ποσοστό είναι μείωση 95%. Εγώ και τα παιδιά μου όλο αυτό τον καιρό ήμαστε στον καναπέ μας και απ' όσο ξέρω δεν πυροβολήθηκε κάποιος. Όχι; Στον Έβρο η πρώτη απόπειρα ήταν με πάνω από 50 χιλ κόσμο. Χρειάστηκε να πάω να πυροβολήσω κάποιον; Χρειάστηκε κάποιο παιδί που υπηρετεί εκεί την θητεία του η συνοριοφύλακας να πυροβολήσει κάποιον;
Μια είναι η ρεαλιστικά δύσκολη περίπτωση. Να έχεις πολύ κόσμο μαζεμένο να περάσει μαζικά από την θάλασσα. Βέβαια εκεί, 50 η 100 η 200 χιλ κόσμος θα θέλουν και κάποιες εκατοντάδες βάρκες που δεν μπορεί να μην τις πάρεις χαμπάρι. Μιλάμε για κανονική προπαρασκευή εισβολής από την Τουρκία.
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ζήτω, ζήτω, ζήτω το ΕΑΜ
ζήτω ζήτω, ζήτω το ΕΑΜ
Εσύ παλικάρι μου αν σου έλεγαν ότι όλοι πέφτουν από εκείνον τον γκρεμό, θα πήγαινες να βουτήξεις με την μία; Δική σου σκέψη δεν έχεις; Ό,τι κάνουν οι άλλοι μόνο;
Με τον (πρώην) συνάδελφο μου ggab μπορεί να διαφωνώ σε πολλά (άλλωστε υπάρχουν συμμαθητές από ΑΣΕΙ που ο ένας ήταν στο ΚΚΕ και ο άλλος στην ΧΑ), αλλά συμφωνώ μαζί του στο ότι δεν πρέπει να προσκυνάμε ότι κάνουν οι άλλοι. Πρέπει να σκεφτόμαστε από μόνοι μας. Αν θες όμως μια απάντηση, στην Ιταλία το ΚΚΙ ήταν Κυβέρνηση κάποιο φεγγάρι!!!Σοβαρά τώρα? Μήπως θες να ξανασκεφτείς τι έγραψες?
Εσείς που νοσταλγείτε κάτι που δεν υπάρχει πουθενά, όχι μόνο στη Γη αλλά σε ολόκληρο το Σύμπαν, είστε ανοιχτόμυαλοι και έχετε δική σας σκέψη.
Και όποιος απλώς βλέπει την πραγματικότητα γύρω του και την επισημαίνει είναι προσκυνημένος.
Δεν αντέχουν σχολιασμού αυτά που γράφεις. Είναι σε ευθεία αντιπαραβολή με αυτά που βλέπουμε στις ταινίες και γελάμε. Ο τρελός επειδή δεν βλέπει ο υπόλοιπος κόσμος τα δικά του οράματα, νομίζει ότι είναι λογικός και όλος ο υπόλοιπος κόσμος τρελοί... -
Επί ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πέρασαν από την Ελλάδα κάπου ένα εκ μετανάστες.
Το περίεργο θα ήταν να μην περνούσαν στην Ελλάδα τόσοι μετανάστες επί ΣΥΡΙΖΑ.
Επί ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και οι γιαγιάδες επιστρατεύτηκαν για να προπαγανδίσουν το "ανοίξαμε και σας περιμένουμε". -
Και όποιος απλώς βλέπει την πραγματικότητα γύρω του και την επισημαίνει είναι προσκυνημένος.
Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω.
Αυτός, ο οποιοσδήποτε, που ζει σε αυτή την πραγματικότητα και γεύεται τους καρπούς της δεν είναι προσκυνημένος;
Τι είναι;Παραπάνω έβαλα μία ΄τύπισσα που δηλώνει ότι είναι ΚΚΕ, δηλώνει παρών στα φεστιβάλ της ΚΝΕ, ανοίγει τα φεστιβάλ και πλέον σατιρίζει ή μάλλον χλευάζει αυτά που υποτίθεται πιστεύει.
Αυτή τι ακριβώς είναι; Προσκυνημένη δεν είναι στο καπιταλιστικό καθεστώς; Εκτός αν η επανάσταση για τους ΚΚΕέδες θεωρείται ο χλευασμός της ιδεολογίας τους με διαφόρους τρόπους.
-
Επί ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πέρασαν από την Ελλάδα κάπου ένα εκ μετανάστες.
Το περίεργο θα ήταν να μην περνούσαν στην Ελλάδα τόσοι μετανάστες επί ΣΥΡΙΖΑ.
Επί ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και οι γιαγιάδες επιστρατεύτηκαν για να προπαγανδίσουν το "ανοίξαμε και σας περιμένουμε".Οι τύποι ήταν ανοίξαμε και σας περιμένουμε κυριολεκτικά.
Όμως και επί αρχαιοκάπηλου δεν έχουν έρθει λιγότεροι. Θυμάσαι το σκηνικό στον Έβρο,όπου και καλά σφραγίζει τα σύνορα ανήμερα Κ. Δευτέρα;;;;
Μία εβδομάδα πριν οι ίδιοι αστυνομικοί ήταν σε Χίο Λέσβο να δείρουν τους ακροδεξιούς ακρίτες που δεν θέλανε καινούργιο ισλαμοχωριο στον τόπο τους!!!!!!
Πάρτο χαμπάρι,είναι όλοι ακριβώς το ίδιο πράγμα και πλέον όχι μόνο δεν το κρύβουν αλλά κάνουν και πλάτες.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2