-
Ό,τι καλύτερο αυτη την στιγμή στην κατηγορία!! 200 αλογα, 4κινηση, διπλα ψαλίδια πίσω και κατανάλωση Πικάντο σε κατηφόρα. Δώρο το αυτόματο…τι να λέμε τώρα, η ευκαιρία της 10ετίας!!
Οποιος κάνει μετακομίσεις με το αυτοκίνητό του ας παρει transporter. Για εμάς τους φυσιολογικούς οι χωροι ειναι υπερ-αρκετοί!
-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
Στις εκθέσεις είπαμε δεν έχει έρθει ακόμα;
Όχι στην Αθήνα τουλάχιστον, σε 10 μέρες μου είπαν το test drive.
Καλά άλλο το τεστ άλλο το στατικό. Άλλοι έχουν 2-3 μήνες στατικό μέχρι να έρθει υεστ
-
Στις εκθέσεις είπαμε δεν έχει έρθει ακόμα;
Όχι στην Αθήνα τουλάχιστον, σε 10 μέρες μου είπαν το test drive.
Καλά άλλο το τεστ άλλο το στατικό. Άλλοι έχουν 2-3 μήνες στατικό μέχρι να έρθει υεστ
Εδώ το πάμε ανάποδα
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Ό,τι καλύτερο αυτη την στιγμή στην κατηγορία!! 200 αλογα, 4κινηση, διπλα ψαλίδια πίσω και κατανάλωση Πικάντο σε κατηφόρα. Δώρο το αυτόματο…τι να λέμε τώρα, η ευκαιρία της 10ετίας!!
Οποιος κάνει μετακομίσεις με το αυτοκίνητό του ας παρει transporter. Για εμάς τους φυσιολογικούς οι χωροι ειναι υπερ-αρκετοί!
Χαχα κάπως έτσι τα έλεγε και ο πωλητής. Του έλεγα ναι το ξέρω το ξέρω ναι ναι το ξέρω ναιιιιιιι
Πίσω λέει πολλαπλών και όχι δίπλα ψαλίδια... δώρο και αυτό
-
Οποιος κάνει μετακομίσεις με το αυτοκίνητό του ας παρει transporter.
-
Εντελώς όμως.
Με έχει βάλει σε σκέψεις.
Ο δίλιτρος είναι κατάρα και ευλογία μαζί.
Έτσι έχει επιδοσαρες αλλά και φόβο να σε σκίσουν μελλοντικά. Ο ΦΠ δεν είναι τόσο θέμα γιατί σε σχέση με το θερμικό ανταγωνισμό αυτό δεν έχει τέλη.Θα έκανα κίνηση αλλά με ενδιαφέρει αμάξι για εντός πόλης και με χαλάει λίγο αισθητικά.
Αλλά νομίζω είναι τούμπανο!
-
Εγώ έχω να πω ότι μας γ@μησε την ψυχολογία η Toyota τώρα που δεν παίζουν φράγκα.
Θα μας τα φάνε τα φωτοβολταϊκά.
-
Θα εξοικονομείς με τα φωτοβολταϊκά και θα πάρεις το επόμενο.
Ως τότε θα λειτουργούν λογικά όλα τα ρομπότ συνδεσμολογίας τους
-
Αξίζει η κεραμική στην Toyota;
Την δίνουν για δώρο. Είναι λογικο κεραμική να "κοστίζει" 400€;
Ουτε γι αστειο. Μονο σε σοβαρο επαγγελματια αυτες οι δουλειες και ο οποιος φαναρτζης της αντιπροσωπειας δεν ειναι τετοιος.
-
Το αμάξι φαίνεται πολύ καλή επιλογή για αυτούς που δεν χρειάζονται τόσο πολύ τον χώρο τον 500lt+ και τους ενδιαφέρει η χαμηλή κατανάλωση. Βέβαια ο ΦΠ αποτελεί πρόβλημα, εγώ προσωπικά κώλωσα και πήγα σε Tucson αντί σε Mazda CX-5, αρχές του έτους.
-
Νομίζω θα πάει ακλαυτο στην Ελλάδα. Για εμένα είναι και άσχημο. Αν μπεις στα δίλιτρα, έχεις επιλογές!! Και εντός ομίλου το Rav 4 είναι η επιλογή!
-
Μόνο δίλιτρο θα βγει;
-
@kapelis said in Toyota Corolla Cross:
Νομίζω θα πάει ακλαυτο στην Ελλάδα. Για εμένα είναι και άσχημο. Αν μπεις στα δίλιτρα, έχεις επιλογές!! Και εντός ομίλου το Rav 4 είναι η επιλογή!
Το rav 2λιτρο δεν είναι υβριδικό δλδ τουλάχιστον 3λιτρα πάνω κατανάλωση
δεν έχει 200 άλογα αλλά 175 και στις επιδόσεις υστερεί αρκετά σε σχέση με το Corolla -
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Μόνο δίλιτρο θα βγει;
1.8 του χρόνου, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.
-
Ε, εντάξει. Και με τα 140 άλογα του 1,8 μια χαρά θα είναι. Κάπου στα 27.000 ευρώ το βλέπω.
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Ε, εντάξει. Και με τα 140 άλογα του 1,8 μια χαρά θα είναι. Κάπου στα 27.000 ευρώ το βλέπω.
Χαχα του χρόνου που θα έρθει, δηλαδή βάλε 2024 παράδοση, θα έχει τότε, όσο έχει αυτό τώρα...
-
Οκ, λογικά θα αυξηθούν και τα εισοδήματα ως τότε.
-
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
δεν έχει 200 άλογα αλλά 175 και στις επιδόσεις υστερεί αρκετά σε σχέση με το CorollaΠληρώνεις ΦΠ κλπ, και θα σε απασχολήσουν τα 3 λίτρα. Επειδή κυκλοφορεί ήδη σε Αμερική σε βενζίνη το μοντέλο ψάξε να δεις για χώρους πίσω..... για θόρυβο κύλισης κλπ κλπ
-
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
δεν έχει 200 άλογα αλλά 175 και στις επιδόσεις υστερεί αρκετά σε σχέση με το CorollaΠληρώνεις ΦΠ κλπ, και θα σε απασχολήσουν τα 3 λίτρα. Επειδή κυκλοφορεί ήδη σε Αμερική σε βενζίνη το μοντέλο ψάξε να δεις για χώρους πίσω..... για θόρυβο κύλισης κλπ κλπ
Τα 3λτ στα 100 είναι 600€ το χρόνο για μια μέση χρήση των 10,000κλμ και δεν έχει τέλος σε καμια έκδοση.
Κουβέντα να γίνεται...
-
Που αν έχεις τέτοιο αυτοκίνητο σαν καινούργιο θα του κάνεις στην αρχή 20.000 χλμ το έτος. Μετά θα το βαρεθείς και θα πέσει
Toyota Corolla Cross