-
Βαζω αγγελια το Auris μου πριν χρονια. Το αυτοκινητο εξαιρετικο απο καθε αποψη για αμαξι 12 ετων. Και επειδη ηθελα να το δωσω γρηγορα, το ειχα βαλει στο κατω ακρο των τιμων αγοραπωλησιας, κατι που αποδειχτηκε μεγα λαθος τελικα
Ερχεται ο πρωτος κυριος, μου λεει "γιατι τοσο φτηνα νεαρε, τι προβλημα εχει?", του εξηγω τους λογους και του λεω οτι μπορει να το ελεγξει οπου και οσο θελει. Αυτος εκει, να εχει "κλειδωσει" και να με ρωταει συνεχως το ιδιο πραγμα. Πραγματικα σαν 5χρονο που ζηταει σοκολατα. Εγω να προσπαθησω να κουβεντιασω και αυτος εκει "Τι προβλημα εχει?Τι προβλημα εχει?Τι προβλημα εχει". Μπορει και 500 φορες
Ωσπου δεν αντεξα, του λεω "Κοιτα να δεις, οσες φορες και να με ρωτας το ιδιο πραγμα, η απαντηση δεν θα αλλαξει". Γυρισε και εφυγε χωρις λεξη.
Σε 2ο ραντεβου ερχεται κυρια καποιας ηλικιας, με τον γιο φοιτητή απο οτι καταλαβα. Ο πιτσιρικας δεν πολυασχοληθηκε, ειπε απλα, ασχημουτσικο ειναι και μετα επαιζε με το κινητο σε με γωνια.
Σε καποια φαση, αφου το εχουν δει κτλ γυρναει η μανα και μου λεει "Που ειναι τα φωτα ομιχλης"
Της απανταω "Κυρια μου, δεν εχει, οταν αγορασα το αυτοκινητο, δεν τα προσεφερε η εκδοση του"
Απαντηση "Οχι ξερω εγω, ολα τα αυτοκινητα εχουν φωτα ομιχλης, πες μου που ειναι? Μηπως τα πηρες εσυ και τα πουλησες? Μηπως τα πηρες να τα βαλεις αλλου κτλ
Εγω να προσπαθω, να τις λεω "Κυρια μου, τι να τα κανω τα φωτα ομιχλης, ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΡΧΗΣ"
ΟΧΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ, ΦΕΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΜΙΧΛΗΣ
-
Όντως όλα έχουν φώτα ομίχλης. Εσένα δεν είχε προβολακια ομίχλης
-
Αμάν και παρήγγειλα το Yaris cross σε έκδοση που δεν έχει
φώταπροβολάκια ομίχλης! Φ@κ... -
@lap said in Ιστορίες από αγοραπωλησίες οχημάτων μας.:
Το Clio δεν έχει
-
Πανμεγιστη τσιπια η έλλειψη στα προβολακια ομίχλης. Όντως τα περισσότερα αυτοκίνητα που παρατηρώ ότι δεν έχουν είναι Toyota και Audi.
Στα τόσα χρόνια που οδηγώ τα έχω ανάψει μόλις 3 φορές,αλλά πραγματικά με βοήθησαν 100% να ταξιδέψω με ασφάλεια! -
@antoniokon said in Ιστορίες από αγοραπωλησίες οχημάτων μας.:
Το Clio δεν έχει
Σίγουρα;
Προς το τέλος δες
https://ie.e-guide.renault.com/eng/Clio-5/EXTERIOR-LIGHTING-AND-SIGNALS
-
ουτε το φεβ 3008 εχει
χαχαχ -
Πίσω φως ομίχλης είναι υποχρεωτικό να έχουν (κοινωνική οδηγία λίγο μετά από το μεσαίο φως φρένων)
Μπροστά (τα λεγόμενα προβολάκια), δεν είναι υποχρεωτικό οπότε πάνε σαν έξτρα εξοπλισμός σε μεσαίες και πάνω εκδόσεις.
Τα θεωρώ βασικό εξοπλισμό ασφαλείας!!! -
Το Clio δεν έχει
Σίγουρα;
Προς το τέλος δες
https://ie.e-guide.renault.com/eng/Clio-5/EXTERIOR-LIGHTING-AND-SIGNALS
Λες?
Θα το κοιτάξω...
Edit: Βγήκα να το δω από περιέργεια...
Δεν υπάρχει στο χειριστήριο καν το σχήμα των εμπρός φώτων ομίχλης...
Υποθέτω στο πλαίσιο περικοπών...
-
δεν της ελεγες οτι εμφανιζονται οταν εχει ομιχλη ?
-
Το Clio δεν έχει
Ούτε στο Captur σε καμία έκδοση
-
@nickthetrib said in Ιστορίες από αγοραπωλησίες οχημάτων μας.:
Μπροστά (τα λεγόμενα προβολάκια), δεν είναι υποχρεωτικό οπότε πάνε σαν έξτρα εξοπλισμός σε μεσαίες και πάνω εκδόσεις.
Τα θεωρώ βασικό εξοπλισμό ασφαλείας!!!Δεδομένου ότι όλοι σχεδόν κυκλοφορούν με αναμμένα τα ομίχλης, θεωρώ ότι στην ελλάδα δεν είναι εξοπλισμός ασφάλειας αλλά ανασφάλειας. Τόσα χρόνια μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού οι περιπτώσεις που πραγματικά μου χρειάστηκαν.
-
@k-m said in Ιστορίες από αγοραπωλησίες οχημάτων μας.:
δεν της ελεγες οτι εμφανιζονται οταν εχει ομιχλη ?
Χαχαχαχ με την σούπερ τεχνολογία της Τογιοταρας, δανεισμένη από τα mecha robot που προστατεύουν το Τόκυο από τον Γκοντζιλα
Είναι φοβερά εκνευριστικό όταν κάποιος δεν γνωρίζει η είναι ημιμαθής και επιμένει από πείσμα και μόνο. Καταστρέφει κάθε δίαυλο επικοινωνίας
-
@tgd said in Ιστορίες από αγοραπωλησίες οχημάτων μας.:
Τα θεωρώ βασικό εξοπλισμό ασφαλείας!!!Δεδομένου ότι όλοι σχεδόν κυκλοφορούν με αναμμένα τα ομίχλης, θεωρώ ότι στην ελλάδα δεν είναι εξοπλισμός ασφάλειας αλλά ανασφάλειας. Τόσα χρόνια μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού οι περιπτώσεις που πραγματικά μου χρειάστηκαν.
Το ότι κάποιοι για λόγους φιγούρας καγκουριάς κλπ τα χρησιμοποιούν χωρίς να χρειάζεται, δεν μειώνει την χρησιμότητά τους ως εξοπλισμός ασφάλειας!!!
Επίσης και το ότι εσύ δεν τα χρειάστηκες!!!
Ρώτα τους παγουράδες, τους βουνίσιους, ακόμα και τα γκαρντάσια του φόρουμ.
Και η μεγάλη σκάλα σε στραβώνει αν είσαι από την απέναντι πλευρά ή αν δεν είσαι σε απόσταση από αυτόν που σε ακολουθεί και τα έχει αναμμένα, αλλά σε επαρχιακό δρόμο βράδυ χωρίς αυτά είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε διπλανό χωράφι.@tgd said in Ιστορίες από αγοραπωλησίες οχημάτων μας.:
Μπροστά (τα λεγόμεν
-
ρε συ νικ, σχεδον κανεις δεν ξερει που χρειαζονται στη πραγματικοτητα.
πανε και βαζουνε ψυχρες λεντ στα ομιχλης....
ξερω και εδω μερικους -
@gatoz said in Ιστορίες από αγοραπωλησίες οχημάτων μας.:
ρε συ νικ, σχεδον κανεις δεν ξερει που χρειαζονται στη πραγματικοτητα.
πανε και βαζουνε ψυχρες λεντ στα ομιχλης....
ξερω και εδω μερικουςIn κιτρινίλα we trust μπος.
Έχω κάνει το Αμφιλοχία - Μεσολόγγι (τον παλιό δρόμο,ε) με ορατότητα στα 20 μέτρα μπροστά και επειδή ήμουν ο μόνος που είχα προβολάκια κάνανε όλοι στην άκρη και μπένανε πίσω μου. -
Αλήθεια, στη μισή Ελλάδα από Λαμία και πάνω, πιάνει ομίχλη πολύ συχνά.... Εδώ πιάνει στην Αμφιλοχία ( λιγο πριν, στη λίμνη Αμβρακία) σχεδόν κάθε πρωί από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο, μη μιλήσω για πιο βόρεια ή πιο ορεινά....
-
Θυμήθηκα τώρα που στα 307 τα ομίχλης τα είχε μέσα στο φανάρι μαζί με την μεσαία σκάλα.
Η τέλεια λύση για τους καγκουρες που τα ανάβουν για ομορφιά, έπρεπε να είναι υποχρεωτική μια τέτοια σχεδίαση! -
Τραγικό να υπάρχουν αυτοκίνητο χωρίς προβολακια σήμερα. Δεν θα έπρεπε καν να συζητάμε για εκδόσεις και προαιρετικό εξοπλισμό. Θα έπρεπε να είναι στάνταρ και μάλιστα με κίτρινες λάμπες.
-
Αχρείαστο κόστος για καθημερινή χρήση σε πόλη.
Εμένα δεν μου λείπουν καθόλου.
Μόνο για εφέ τα άναβα.
Και φυσικά αν είναι κίτρινα αλλάζουν την αισθητική με τα led φώτα πορείας
Ιστορίες από αγοραπωλησίες οχημάτων μας.