-
Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς. Λίγα έτη πριν το μερίδιο των νέων diesel ήταν άνω του 50% και σήμερα έφτασε το 17,4%
-
@cirus said in Peugeot 3008 2016:
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Ο κόσμος αν του έλεγες να οδηγεί χωρίς καταλύτες για να εξοικονομήσει χρήματα θα το έκανε.
Οπότε σωστά όπως λες, ναι λόγω των προωθητικών πολιτικών ο κόσμος γύρισε την πλάτη στα diesel. Πάντως δεν κόπηκαν τελείως. Και η Vag και η psa προσφέρουν και σήμερα αυτοκίνητα με diesel σε όλη την Ευρώπη. Δεν επιλέγονται όμως λόγω των προωθητικών πολιτικών στα πιο πράσινα αυτοκίνητα
Στην υπόλοιπη Ευρώπη εκτός από εμάς το diesel έχει ίδια ή πολύ κοντινή τιμη ή σε κάποιες περιπτώσεις και ακριβότερη τιμή από την βενζίνη στο λίτρο!!!Πρασινα άλογα
μακάρι να εκαναν σωστές κινήσεις για το περιβάλλον αυτοί που δήθεν νιάζονται για αυτό
δεν έχει σχέση με τα αυτοκίνητα είναι γενικότερο το πρόβλημα Παγκοσμίως
θα έπρεπε να εχουν επενδηθει πολλά περισσότερα εκατομύρια για παραγωγή ενέργειας απο καθαρες πηγες
και μετά τα ηλεκτρικά θα ήταν μια εξαιρετική λύση που θα εκμεταλεύονταν αυτή την παραγωγή ενέργειας
> αντί αυτου καίμε λιγνίτη και μιλάμε για πράσινα αυτοκίνητα.
Δεν μαρέσει η υποκρισία καθόλου. Ας έκοβαν όλα τα diesel και θα ήμουν μαζί τους αλλά για μια πραγματική μη ρυπογόνα λύση.
τα ημιμετρα που κάνουν για να βγαζουν περισσότερα χρήματα και να βαφτιζουν αυτοί πράσινες και μη πράσινες λύσεις είναι απλά φυκια για μεταξωτές κορδέλες.
Έτσι ακριβώς. Μην πούμε και για την περιβαλοντικη επιβάρυνση των μπαταριών που στα ηλεκτρικά πολύ θα ήθελα να μάθω τι θα γίνονται, πως θα απορριπτονται.
-
-
Γιατί τα πέταξαν; Αγανακτισμένοι ιδιοκτήτες;
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
αντρεα με αλφα τριο, φιλακια
αν και ποναει η ψυχη μου να τα βλεπω....Τι @αματο τεστ είναι αυτό?! Αν και υπάρχει νομίζω και λίγο τυχαιότητα στο αποτέλεσμα. Μπορεί να βρει κάποιο με συγκεκριμένη γωνία και σε συγκεκριμένο σημείο των Πιλάρ που να προξενήσει μικρότερη ή μεγαλύτερη ζημιά. Στο δείγμα που είδαμε το 3008 έδειξε καλύτερη συμπεριφορά. Ίσως σε ένα ακόμα ζευγάρι τα αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά.
Δείτε όμως η άτιμη η φυσική πως λειτουργεί! Τα τελευταία μέτρα είναι δραματικά ... -
Σωστός! Για να σχηματίσεις καλή άποψη πρέπει να ρίξεις πολλά ζευγάρια αυτοκίνητα.
-
Τι ψυχασθενείς είναι αυτοί ρε παιδιά?
-
αν και ποναει η ψυχη μου να τα βλεπω....Προβληματίστηκα προς στιγμήν, αλλά στο τέλος είδα ότι είναι διαφήμιση της Peugeot!
Κατά τ' άλλα πόνεσε και μένα η ψυχή μου, κρίμα τ' αυτοκινητάκια... Aν σκεφτώ κιόλας πόσα ζευγαράκια μπορεί να έριξαν στο γκρεμό για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να είναι πολύ απελπισμένη η Peugeot...
Να δω τι άλλο θα σκαρφιστούν οι Γάλλοι μπας και πουλήσουν τίποτα στην Άπω Ανατολή. Ξέρεις που είναι Γάτε ε, σ' αυτό το μέρος του κόσμου που η vw έχει πάνω από το 40% των συνολικών της πωλήσεων και η Peugeot σχεδόν... τίποτα.
-
Έτσι ήταν τα πρώτα κρας τεστ των αυτοκινητοβιομηχανιων.
-
Οι διάλογοι πάντως τέλειοι :
Για το peugeot
-Μια χαρά είναι μπορεί να επισκευαστεί
-Το καπό στράβωσε
-Είναι αλουμινίου
-Χαζομάρες
χχαχααχχαχα -
κατι που εθυμηθηκα
και μια και λετε για τα μομπάιλς σας
το σου 22 ουλτρα λοιπον και αυτο ζεσταινεται στην ασυρματη φορτισις και σταματαει αλλα πολυ αργοτερα απο το σου 21 πλους.
οποτε ειναι εφικτη η χρηση του ετσι...
ΑρΕςοι αδερφοι γαλλοι, αδερφες μαλλον, κανανε και μια σχεδον λογικη υλοποιηση σε σχεση με τον ανωμαλους κιτρινιαρηδες. το τριοοχτω εχει τουλαχιστον θεση για κουνητο, ακομη και το τερας σου 22 ουλτρα χωραει και μαλιστα με τη θηκη του, ενω στους κιτρινιαρηδες δοκιμαζω αν ειναι το μομπάιλ αδιαβροχο σε φρεντο γιατι το βαζω σε ποτηροθηκη, αλλο ραφι αγνοειται ενω η κονσολα ειναι σαν μπουτι της χοντρης με διχτυωτο.
-
@andya3 said in Peugeot 3008 2016:
αν και ποναει η ψυχη μου να τα βλεπω....Προβληματίστηκα προς στιγμήν, αλλά στο τέλος είδα ότι είναι διαφήμιση της Peugeot!
Κατά τ' άλλα πόνεσε και μένα η ψυχή μου, κρίμα τ' αυτοκινητάκια... Aν σκεφτώ κιόλας πόσα ζευγαράκια μπορεί να έριξαν στο γκρεμό για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να είναι πολύ απελπισμένη η Peugeot...
Να δω τι άλλο θα σκαρφιστούν οι Γάλλοι μπας και πουλήσουν τίποτα στην Άπω Ανατολή. Ξέρεις που είναι Γάτε ε, σ' αυτό το μέρος του κόσμου που η vw έχει πάνω από το 40% των συνολικών της πωλήσεων και η Peugeot σχεδόν... τίποτα.
Ειναι φυσικό να πουλάει εκεί ρε ανδυ η VW και όχι η Peugeot
έχεις δει τα μάτια τους????
νομίζεις βλέπουν καλά? Βλέπουν τα VW ομορφα. Μπαίνουν μέσα και λειτουργουν τα οθονάκια και ψιψιψώνια που τους ενδιαφέρουν κυρίως. Οπότε το αγοράζουν
Ε πάνε μετά και οι Γάλλοι που όντως είναι όμορφα. Με τέτοιο καταράκτη, διαφορά καμία δεν καταλαβαίνουν οπότε και αυτά τους αρέσουν. Ε μπαίνουν μέσα και τα οθονάκια είτε δεν λειτουργούν είτε για να πας στο αριστερό μενού πρέπει να πατήσεις κάνα κουμπί στην οροφή του αυτοκινήτου και για δεξιά να πιάσεις κάτω από το μπούτι του συνοδηγού στο κάθισμα και σου λένε ώπα αυτοί είναι τρελοί και δεν ψωνίζουν
-
Ψιλοάσχετο με το τόπικ αλλά ότι θέματα είχα με το S22Ultra και το android auto (και ηταν πολλα), λύθηκαν με αυτό εδώ το καλώδιο.
Είχα δοκιμάσει 3-4 άλλα της ίδιας μάρκας που είχα εδώ και κάποια χρόνια και όλα παίζανε προβληματικά οπότε είχα πειστεί ότι έφταιγε το AA ή το λογισμικό του MIB. Με το που έβαλα αυτό το καλώδιο τελειώσαν όλα. Ούτε μία αποσύνδεση όταν με τα άλλα έπεφτες σε λακούβα και έχανε σύνδεση.
Οπότε καταλήγω ότι το τηλέφωνο αυτό ήθελε πιο νέας γενιάς καλώδιο.
-
@stefan147 said in Peugeot 3008 2016:
Ψιλοάσχετο με το τόπικ αλλά ότι θέματα είχα με το S22Ultra και το android auto (και ηταν πολλα), λύθηκαν με αυτό εδώ το καλώδιο.
Είχα δοκιμάσει 3-4 άλλα της ίδιας μάρκας που είχα εδώ και κάποια χρόνια και όλα παίζανε προβληματικά οπότε είχα πειστεί ότι έφταιγε το AA ή το λογισμικό του MIB. Με το που έβαλα αυτό το καλώδιο τελειώσαν όλα. Ούτε μία αποσύνδεση όταν με τα άλλα έπεφτες σε λακούβα και έχανε σύνδεση.
Οπότε καταλήγω ότι το τηλέφωνο αυτό ήθελε πιο νέας γενιάς καλώδιο.
χαιρομαι που έβγαλες άκρη γιατί ήταν κρίμα απλά περίεργο.
εγώ ενα usb της πλάκας έχω βάλει από ebay και παίζει χωρίς καμία αποσύνδεση. Η για να ακριβολογώ κάνει μία απόσυνδεση κάθε 2 μήνες για λίγα δευτερόλεπτα
-
Ugreen βγάζει πολύ ποιοτικά προϊόντα για Κινέζους, έχω πολλά πραγματακια από δαυτους.
-
Τυχαία είχα πάρει από ebay γιατί ήταν η μόνη που έβγαζε με elbow σχήμα και μόνο έτσι χωράει το τηλέφωνο στη θήκη. Μια 5αδα καλώδια παίζει να είχαν κάτω από 5€.
-
σημερα χρησιμοποιησα το ντηζελακι αυτοματο του 2022 που εχω στην εταιρεια. που την εχει μικρη. την οθονη. λοιπον το αμαξι ψιλοψοφιο μου φανηκε επειδη δεν εχει την αμεσοτητα του φεβ στο γκαζι, σαν να χαιδευεις 48χρονη εμπειρη vs 20χρονη φοιτητρια ενα πραγμα, και μου φανηκε και λιγο κουτσουρο. ειμαι κανενα μηνα με το mitsoubishi outlander 2.4 phev που ειναι πολυ μαλακο αλλα και σε σχεση με το 300αρι μου κοπαναει πισω περισσοτερο, σαν ξυλιες απο τη κα μαργαριτα που ειχα στη 2α δημοτικου. ομως εχει μια πολυ δεμενη αισθηση και το νοιωθεις ενα πραμα σε σχεση με το phev που ενα σκορπιο αισθημα στο αφηνει. εκει που ειναι πολυ καλυτερο ειναι στην οθονη. ναι στην μικρη την 8αρα. εχει πολυ καλυτερη απεικονιση στο ραδιοφωνο, ειναι μια χαρα γρηγορη χωρις να βγαζουν ματι οι θερμοκρασιες και μου φανηκε και πιο απλη στις λειτουργιες. κυριως ομως δεν τριζει σαν καλουπι τριοροφου στις λακουβες. οποτε μια χαρα το ντηζελ eat8 αν και αργοτερο και λιγοτερο πολυτελες του phev.
για τους περιερογυς με τις καταναλωσεις, 6.1 εχει μεση στο τριπ με τα πολλα χιλιομετρα, οδηγημενο παρα πολυ οικονομικα. -
Μας έχεις μπλέξει.
Ο ημιάκαμπτος πάντα υπάρχει, έστω και με τα διπλά αμορτισέρ.
Δεν έχει την 10άρα οθόνη στο ταμπλό ?
Οταν λες πολλά χλμ και πολύ οικονομικά οδηγημένο, το κάνεις φραγκοδίφραγκα ?
-
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Ugreen βγάζει πολύ ποιοτικά προϊόντα για Κινέζους, έχω πολλά πραγματακια από δαυτους.
η Αnker βγάζει κορυφαίας ποιότητας καλώδια αλλά ειναι σχετικά ακριβά και δυσεύρετα. Καλά σχετικά ειναι και τα Blitzwolf
-
@babakos said in Peugeot 3008 2016:
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
η Αnker βγάζει κορυφαίας ποιότητας καλώδια αλλά ειναι σχετικά ακριβά και δυσεύρετα. Καλά σχετικά ειναι και τα Blitzwolf
Εξωτερικό Anker είναι το στάνταρ, απλώς θυμάμαι παλιότερα amazon δεν έστελνε Ελλάδα. Πολύ καλά, αλλά το πληρώνεις κιόλας. Και τα Blitzwolf γνωστά, αλλά τελικά δεν έχει κάτσει να πάρω.
Peugeot 3008 2016