-
@ggab said in MAZDA FORUM:
Ναι έρχεται 1.5 με 115 και 1.3 με 75!!!!!!!!
Να βλέπω τους υποψηφίους αγοραστές παρακαλώ......... τι,κανένας;;;;
Δυστυχώς το 3 με τον 1.5 και τα 120 αλογα δεν έρχεται στην Ελλάδα εδώ και 2 περίπου χρόνια!
Σε 1.3 και 75 δεν έρχεται ούτε το 2 ούτε το 3!!!
Το 2 έρχεται στα 1.5 και σε εκδόσεις 75 και 90 άλογα!
Αν το 3 sedan (ναι παππουδιστηκα) στα 1.5 ερχοταν σε τιμή 20000-22000€, θα είχα κάνει κάποια κίνηση πριν 2 χρόνια. Έβγαινε από 23000€ και πάνω! -
γιατι δεν υπάρχει το ενδεχόμενο μελλοντικα να το βγαλει με εναν 1500 ή 1800 hybrid? με 150+ αλόγατα κούρσας?
-
@slowmotion said in MAZDA FORUM:
γιατι δεν υπάρχει το ενδεχόμενο μελλοντικα να το βγαλει με εναν 1500 ή 1800 hybrid? με 150+ αλόγατα κούρσας?
Αν βγει με κάτι τέτοιο, ΤΟ ΠΉΡΑ!!!!!!
-
@lap said in MAZDA FORUM:
Ε ναι δε έρχεται διότι τέτοια αυτοκίνητα δεν έχουν κοινό λόγω σχεδίασης. Είναι τα λεγόμενα παππουδιστικα
Δεν είναι μόνο παππουδίστικα απο την μέση και πίσω αλλά και άβολα στο φόρτωμα με την πίσω πόρτα να αφήνει μικρό περιθώριο για μεγάλα και ογκώδη αντικείμενα όπως καροτσάκια και ποδήλατα , μέχρι και οι μεγάλες βαλίτσες θα σε δυσκολέψουν να τις τακτοποιήσεις !
Ενώ πχ στο clio Grandtour που αναφέρθηκε ανοίγει πίσω όλη η πόρτα και κερδίζεις μεγάλο ύψος φόρτωσης με σχεδόν 10 πόντους λιγότερους σε μήκος! -
@yem said in MAZDA FORUM:
Ε ναι δε έρχεται διότι τέτοια αυτοκίνητα δεν έχουν κοινό λόγω σχεδίασης. Είναι τα λεγόμενα παππουδιστικα
Δεν είναι μόνο παππουδίστικα απο την μέση και πίσω αλλά και άβολα στο φόρτωμα με την πίσω πόρτα να αφήνει μικρό περιθώριο για μεγάλα και ογκώδη αντικείμενα όπως καροτσάκια και ποδήλατα , μέχρι και οι μεγάλες βαλίτσες θα σε δυσκολέψουν να τις τακτοποιήσεις !
Ενώ πχ στο clio Grandtour που αναφέρθηκε ανοίγει πίσω όλη η πόρτα και κερδίζεις μεγάλο ύψος φόρτωσης με σχεδόν 10 πόντους λιγότερους σε μήκος!Για τις νεκροφόρες λες;;;; (station wagon)
Πλάκα κάνω, και αυτά είναι μια χαρά για οικογένειες! -
Ούτε εμένα μου αρέσουν , αλλά το Clio είναι pocket size δεν βαράει στο μάτι , 4,26m νομίζω είναι και όπως είπε ο @lap κόβει ωραία πίσω!
-
Ναι το clio sw είναι μεγάλη εξαίρεση. Μοιάζει με hatchback
-
@yem said in MAZDA FORUM:
Ενώ πχ στο clio Grandtour που αναφέρθηκε ανοίγει πίσω όλη η πόρτα και κερδίζεις μεγάλο ύψος φόρτωσης με σχεδόν 10 πόντους λιγότερους σε μήκος!Το καρότσι το παίρνουν ρε συ. Εδώ το παίρνουν μικρά πόλης. Μεγάλες βαλίτσες δεν παίρνουν σε κάθετη διάταξη. Και όντως δεν μπορείς να σηκώσεις ελάχιστα την εταζερα για να μπει καλύτερα μια βαλίτσα.
Αλλά μπροστά στην αντριλα.....χαλαλι και η βαλίτσα που θα αφήσουμε πίσω. Ούτως ή άλλως ο άντρας τις κουβαλά. -
Παιδιά μια ερώτηση, σε νέο αυτοκίνητο αξίας 31500 ευρώ (3 Sedan) τι δώρο πιστεύετε μπορεί να κάνει η (μοναδική) αντιπροσωπεία στην Αθήνα; Ρώτησα αν μπορούν να κάνουν τα πεντάλ αλουμινίου αλλά μου είπαν ότι κάνουν 400 ευρώ με τοποθέτηση και ίσως γίνει ένα 30% στην τιμή. Τα +2 χρόνια εγγύηση που μου είπαν θεωρώ είναι "στάνταρ".. Γενικά περίμενα ένα καλό δώρο με την αγορά, δεν είναι και ότι φεύγουν τα Mazda σαν ζεστά ψωμάκια και δεν έχουν ανάγκη.
-
@babisstinson said in MAZDA FORUM:
Παιδιά μια ερώτηση, σε νέο αυτοκίνητο αξίας 31500 ευρώ (3 Sedan) τι δώρο πιστεύετε μπορεί να κάνει η (μοναδική) αντιπροσωπεία στην Αθήνα; Ρώτησα αν μπορούν να κάνουν τα πεντάλ αλουμινίου αλλά μου είπαν ότι κάνουν 400 ευρώ με τοποθέτηση και ίσως γίνει ένα 30% στην τιμή. Τα +2 χρόνια εγγύηση που μου είπαν θεωρώ είναι "στάνταρ".. Γενικά περίμενα ένα καλό δώρο με την αγορά, δεν είναι και ότι φεύγουν τα Mazda σαν ζεστά ψωμάκια και δεν έχουν ανάγκη.
Nαι αλλά όπως είπες είναι και η μοναδική, ανταγωνισμός γιοκ, μόνο αν έδειχνες ίσως ότι ενδιαφέρεσαι και για άλλο εντελώς αμάξι.
-
@jntaras said in MAZDA FORUM:
Nαι αλλά όπως είπες είναι και η μοναδική, ανταγωνισμός γιοκ, μόνο αν έδειχνες ίσως ότι ενδιαφέρεσαι και για άλλο εντελώς αμάξι.
Θα συμφωνήσω, σε κάποιο αντίστοιχης τιμής, κατηγορίας, χαρακτήρα, επιδόσεων!
Πχ Corolla sports wagon ή sedan 2.0
Κοντινή τιμή, ίδια κατηγορία, πολύ κοντινές επιδόσεις, ίδιος χαρακτήρας οχήματος!
Ορμά!!! -
Μιας και είναι μονοπώλιο λίγα πράγματα. Μπορείς όμως να πιέσεις για κάποια έκπτωση στα service πχ έκπτωση 15% - 30% σε ανταλλακτικά ή και σε εργασία
-
@kostis20 said in MAZDA FORUM:
Για μελλοντικό συλλεκτικό Sunday car προσανατολίζομαι.Το NC είναι πολύ συνηθισμένο πλέον ψάχνω κάτι να είναι και λίγο σπάνιο.
Ένα εργοστασιακό ΝΑ σε αξιοπρεπή κατάσταση θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή αλλά δύσκολα θα βρεις. Τελευταίο θυμάμαι του rocsta που ήταν πολύ καλή περίπτωση.
ΝΒ αφού θες να είναι ιδιαίτερο μόνο sporty αλλά και σε αυτή την περίπτωση δύσκολο να βρεις κάτι καλό.
Για μένα ένα εργοστασιακό μηχανικά ΝΑ χωρίς σκουριές και το μαζεύεις λίγο με βάψιμο, καινούργια καθίσματα και ότι ψιλοαναλώσιμο χρειαστεί.Μπήκα πάντως από περιέργεια να δώ αγγελίες, μετρημένα στα δάχτυλα και ούτε ένα ''παρθένο''.
-
@jntaras said in MAZDA FORUM:
Ανέφερα ότι έχω καταλήξει σε αυτό και την Σειρά 1 όντας και κάτοχος παλιάς 3αρας, ότι θέλω να οδηγήσω και τα 2 και να καταλήξω. Το έχω πάρει σχεδόν απόφαση, απλά σκεφτόμουν τι μπορεί να χτυπήσω ως δώρο..
-
Στο 2022 ζούμε, έλεος με τα καριδότσουφλα ΝΑ. ΝΒ το λιγότερο για να υπάρχει μια ελάχιστη ασφάλεια...
-
Tα Να είναι για μια Κυριακάτικη, ανοιχτή βόλτα και μέχρι εκεί. Και το NB από ασφαλεια/στιβαρότητα δεν θα έλεγες ότι κρατιέται τη σημερινή εποχή. Το θέμα είναι ότι όλα είναι βιασμενα, οπότε αν και ότι βρεις σε καλύτερη κατάσταση παίρνεις.
-
Γιατί δεν αγοράζετε το νέο;
Είδα ξανά ένα, δεν έλεγα το Λόττο καλύτερα;
Πάνεμορφο και δίπλα στα suv είναι σαν φόρμουλα, τόσο κοντό
-
@panos2171 said in MAZDA FORUM:
@kostis20 said in MAZDA FORUM:
Για μελλοντικό συλλεκτικό Sunday car προσανατολίζομαι.Το NC είναι πολύ συνηθισμένο πλέον ψάχνω κάτι να είναι και λίγο σπάνιο.
Ένα εργοστασιακό ΝΑ σε αξιοπρεπή κατάσταση θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή αλλά δύσκολα θα βρεις. Τελευταίο θυμάμαι του rocsta που ήταν πολύ καλή περίπτωση.
ΝΒ αφού θες να είναι ιδιαίτερο μόνο sporty αλλά και σε αυτή την περίπτωση δύσκολο να βρεις κάτι καλό.
Για μένα ένα εργοστασιακό μηχανικά ΝΑ χωρίς σκουριές και το μαζεύεις λίγο με βάψιμο, καινούργια καθίσματα και ότι ψιλοαναλώσιμο χρειαστεί.Μπήκα πάντως από περιέργεια να δώ αγγελίες, μετρημένα στα δάχτυλα και ούτε ένα ''παρθένο''.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια.Και εγώ που το είχα κοιτάξει δε βρήκα τίποτα...
Δια το NB δε μου αρέσει.Οποτε ή ΝΑ ή ΝC. -
Γιατί δεν αγοράζετε το νέο;
Είδα ξανά ένα, δεν έλεγα το Λόττο καλύτερα;
Πάνεμορφο και δίπλα στα suv είναι σαν φόρμουλα, τόσο κοντό
Πέτυχα 2 ΜΧ-5 ND αυτό το ΣΚ σε Ναύπλιο/Επίδαυρο, στο Crystal Red αυστηρά και τα δύο, έτρεξε σαλάκι.. Και αυτό που λες ακριβώς, το ένα ήταν παρκαρισμένο δίπλα σε ένα Tiguan αν θυμάμαι καλά και φαινόταν σαν μονοθέσιο
-
Τι μονοθεσιο...... τι 2θεσιο.... (που ειναι)
MAZDA FORUM