-
@yem said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@alexandros-s το Gs όντως άοσμο μου είναι. Ελαφρά μυρωδιά.. Καθαριστικου, τίποτα το αξιοσημείωτο
Covid έχει και δεν μυρίζει τίποτα αυτός? Μακριά... Μακριά
Αχαχαχα καλό καλό
-
Covid έχει και δεν μυρίζει τίποτα αυτός? Μακριά... Μακριά
Αχαχχαχα όντως καλό! Μια χαρά μυρίζω.. Με γεύση δε τα πάω πολύ καλά ίσως από το κάπνισμα. Αλλά πάντα αν δοκιμάσω μουφα εντελώς το καταλαβαίνω ευτυχώς
-
Καπνίζεις;
Όχι ρε συ.... Σε είχα για άνθρωπο που προσέχει τις λεπτομέρειες και σίγουρα δεν θα κάπνιζε.
-
Επίτηδες καπνίζω.. Να υπάρχει και κάποιο ψεγάδι στην Αριστεία μου
-
Για το μάτι δηλαδή...... Εντάξει το δέχομαι. Έχει μια λογική.
-
@kkostask said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@monman2 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Πριν κανα δυο μήνες το Yaris είχε ενα "ατύχημα" έπεσε πάνω του άχνη απο ηλεκτροστατική βαφή στο εργοστάσιο που δουλεύει ο γιός ...
το λάθος αναγνωρίστηκε και μας είπαν φτιάξτε το και φέρτε τιμολόγιοΕδώ αρχίζουν τα ενδιαφέροντα πήγα σε φανοποιεία , βαφεία , πλυντήρια , πλυντήρια που εχουν μια εσάνς ντιντέιλερ οι τιμές απο 200 - 370 +ΦΠΑ και κάποιοι είπαν θέλει ξύσιμο /βάψιμο 1200 € κοστολόγιο.
Λέω δεν παω να ρωτήσω (εγκυκλοπαιδικά) και στο γνωστότερο κατάστημα της Θεσσαλονίκης για αλοιφές κεραμικές κλπ .
Ο Αντρέας μου έδωσε ίδια τιμή με υπόγεια φανοποιεία που είχαν καμμιά δεκαριά αυτοκίνητα το ενα πάνω στο άλλο και μου είπαν απο Σεπτέμβριο φέρτο γιατί κάνει ζέστη !Οπότε πήρε την δουλειά και είμαι και εγω επίσημα "Θαμβωμένος"
και μια φωτογραφία απο την μεμβράνη μετα απο την ηλεκτροστατική ,τον πηλό και τα γυαλίσματα που χρωστάω στον mastoras78
Τόσες φορές έχω γράψει για τον Ανδρέα…ο άνθρωπος και τα παιδιά εκεί είναι κορυφή απλά….αν δεις πως έγινε το εσωτερικό του c4 μετά τον βιολογικό θα πάθεις σοκ…ούτε από το εργοστάσιο δεν βγήκε έτσι.
Καθότι με ενδιαφέρει και μένα το κομμάτι αυτό, ποιος είναι ο Ανδρέας παιδιά? Που μπορούμε να τον βρούμε?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! -
@christosvvs said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@kkostask said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@monman2 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Πριν κανα δυο μήνες το Yaris είχε ενα "ατύχημα" έπεσε πάνω του άχνη απο ηλεκτροστατική βαφή στο εργοστάσιο που δουλεύει ο γιός ...
το λάθος αναγνωρίστηκε και μας είπαν φτιάξτε το και φέρτε τιμολόγιοΕδώ αρχίζουν τα ενδιαφέροντα πήγα σε φανοποιεία , βαφεία , πλυντήρια , πλυντήρια που εχουν μια εσάνς ντιντέιλερ οι τιμές απο 200 - 370 +ΦΠΑ και κάποιοι είπαν θέλει ξύσιμο /βάψιμο 1200 € κοστολόγιο.
Λέω δεν παω να ρωτήσω (εγκυκλοπαιδικά) και στο γνωστότερο κατάστημα της Θεσσαλονίκης για αλοιφές κεραμικές κλπ .
Ο Αντρέας μου έδωσε ίδια τιμή με υπόγεια φανοποιεία που είχαν καμμιά δεκαριά αυτοκίνητα το ενα πάνω στο άλλο και μου είπαν απο Σεπτέμβριο φέρτο γιατί κάνει ζέστη !Οπότε πήρε την δουλειά και είμαι και εγω επίσημα "Θαμβωμένος"
και μια φωτογραφία απο την μεμβράνη μετα απο την ηλεκτροστατική ,τον πηλό και τα γυαλίσματα που χρωστάω στον mastoras78
Τόσες φορές έχω γράψει για τον Ανδρέα…ο άνθρωπος και τα παιδιά εκεί είναι κορυφή απλά….αν δεις πως έγινε το εσωτερικό του c4 μετά τον βιολογικό θα πάθεις σοκ…ούτε από το εργοστάσιο δεν βγήκε έτσι.
Καθότι με ενδιαφέρει και μένα το κομμάτι αυτό, ποιος είναι ο Ανδρέας παιδιά? Που μπορούμε να τον βρούμε?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!Χτυπά dazzle car detailing και θα τα βρεις όλα.
-
Κι εγώ καπνίζω παιδιά. Αλλά όχι στο αυτοκίνητο. Μάλιστα πριν μπω μέσα ξεφυσώ πολλές φορές για να μην ξεφυσήξω κανένα ξεχασμένο ντουμάνι από μέσα μου.
Αν είχα κανένα αγροτικό θα κάπνιζα σα φουγάρο! -
Εγώ όταν κάπνιζα (πριν πολλά χρόνια) κάπνιζα φουλ στο αυτοκίνητο....το καλύτερο ήταν με το κάμπριο, δεν μύριζε καθόλου!
Του πατέρα μου που το έχει 18 χρόνια, μπαίνεις μέσα και νομίζει ότι μπήκες σε τασάκι!!! Αηδία...
-
Χαχαχα λέει καπνιζα με το κάμπριο ανοιχτό. Και η οροφή πεντακάθαρη αγόρια...
Α ρε Φάνη, χαχαχαχα μου άρεσε πολύ
-
Παιδιά μην γελάσετε με την ερώτηση.
Όταν δεν έχουμε ειδικό σαμπουάν για τον αφροποιητή κυριακάτικα είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά;Κρεμοσαπουνο χεριών ;
Αφρολουτρο;
Σαμπουάν;
Καθαριστικό πιάτων; -
Σαμπουάν θα έλεγα εγώ. Που έχουν πιο ουδέτερο ph
-
Σίγουρα όχι καθαριστικό πιάτων. Σαμπουάν για μαλλιά θα έλεγα εγώ
-
- Tίποτα, πάμε για μπάνιο και περιμένουμε το άλλο ΣΚ
- Κάνουμε τράκα από γείτονες ή άλλους "αλληλέγγυους" του φόρουμ !
Και καθαριστικό για τα πιάτα να βάλεις μία φορά σε κρύο αμάξωμα και με την προϋπόθεση πως δεν θα το αφήσεις να στεγνώσει δεν πρόκειται να βγάλει την όποια προστασία έχεις.
Ερώτηση με τι καθαρίζετε τα πινέλα/βούρτσες που δουλεύεται τα διάφορα APC για τις πιο βρώμικες δουλειές όταν πιάνουν μαυρίλα και το νερό υπό πίεση δεν φτάνει ;
-
@vagkirk said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Παιδιά μην γελάσετε με την ερώτηση.
Όταν δεν έχουμε ειδικό σαμπουάν για τον αφροποιητή κυριακάτικα είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά;Κρεμοσαπουνο χεριών ;
Αφρολουτρο;
Σαμπουάν;
Καθαριστικό πιάτων;Aπο αυτα που ανεφερες, μονο αφρολουτρο.
-
Εγώ θα έβαζα υγρό πιάτων, γιατί καλύτερα το αφρόλουτρο @driver-m ?
-
Γιατί το υγρό πιάτων έχει συστατικά για να βγάζουν τα λάδια και αντίστοιχο ph. Στο αυτοκίνητο αντί για τα λάδια, βγάζει το βερνίκι. Όλα αυτά που βλέπεις χωρίς βερνίκι τα έπλεναν με σαπούνι πιάτων
-
@tesa54 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
- Tίποτα, πάμε για μπάνιο και περιμένουμε το άλλο ΣΚ
- Κάνουμε τράκα από γείτονες ή άλλους "αλληλέγγυους" του φόρουμ !
Και καθαριστικό για τα πιάτα να βάλεις μία φορά σε κρύο αμάξωμα και με την προϋπόθεση πως δεν θα το αφήσεις να στεγνώσει δεν πρόκειται να βγάλει την όποια προστασία έχεις.
Ερώτηση με τι καθαρίζετε τα πινέλα/βούρτσες που δουλεύεται τα διάφορα APC για τις πιο βρώμικες δουλειές όταν πιάνουν μαυρίλα και το νερό υπό πίεση δεν φτάνει ;
Καλή ερώτηση ήθελα και γω να την κανω
-
Εγώ θα έβαζα υγρό πιάτων, γιατί καλύτερα το αφρόλουτρο @driver-m ?
Γιατι ειναι το πιο ηπιο μεν αλλα με καποια καλη καθαριστικη ιδιοτητα δε.
Σαμπουαν δεν θα δοκιμαζα γιατι θεωρω οτι δεν θα καθαρισει καλα. Υγρο πιατων πολυ δραστικο και ισως να δημιουργησει μικροθεματα στο βερνικι (αν καινοχι πιθανι με μια φορα). Καλα αν το'χεις κερωμενονδεν συζηταμε οτι το κερι θα παει ακλαφτο.Οποτε σαν λυση αναγκης μονο αφρολουτρο.
-
Τούτο το βρήκα τυχαία τωρα, το είχα πάρει πριν χρόνια, μια φορά το χρησιμοποίησα , δεν... έχει καπάκι είναι ανοιχτό!
Υγρό κερί δεν είναι ;
Θέλει μόνο πανακι μικροινων;
Δεν θυμάμαι καθόλου.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ