-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
https://www.carandmotor.gr/nea/toyota-yaris-cross-anabathmizetai
Αξίζει να σημειωθεί ότι η τετρακίνητη εκδοχή του Toyota Yaris Cross θα προσφέρεται στις εξοπλιστικές εκδόσεις Adventure και Adventure Plus, ενώ οι δικίνητες θα διατίθενται σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού, ξεκινώντας από την Business Plus και καταλήγοντας στην Style Plus.
Να δουμε τι θα φέρουν παλι στη χώρα τα ξεφτέρια της ΤΗ.
Θα το πήρανε χαμπάρι ότι δεν υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές με φουλ υβριδικά, ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση και κάποια τετρακίνηση και τα έβαλαν στο πιο ακριβό μοντέλο (κάνα 30αρι χιλιάρικα).
Κρίμα που πήρα μόνο ένα style awdΜε μελλοντικο 'συλλεκτικο' YARiS CROSS ακομα ενας λογος για να ειστε Προεδρος αγαπητε @a65
Κριμα αντι να δωσουν την ευκαιρια και σε ACTIVE μελλοντικους αγοραστες αυτο τη δυνατοτητα την αφαιρουν και απο τους αλλους των εκδοσεων στη μεση...
-
Κρίμα και άδικο να μην υπάρχουν πολλές επιλογές σε 4κινητα, κι εγώ θα ήθελα να βγαίνει και active awd αλλά....
Εντάξει ότι σιλικονούχο βάλεις στα πλαστικά καλό τους κάνει ασχέτως μάρκας.
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Χαχα έτσι είναι και στο yaris και στο iQ που έχω τώρα ...διακριτική
Ανέκαθεν τραγικές κόρνες τα Τογιότα. -
Δεν ξέρω αν στη sedan Corolla έχει άλλη κόρνα αλλά ίδια με το Tiguan που είχα πριν μου φαίνεται.
Έχει τόση σημασία ο ήχος της; 22 χρόνια παίζει να μην έχω κορνάρει 20 φορές -
Νέα εξάτμιση από την γνωστή HKS για το cross
-
@jorge_greek said in Toyota Yaris Cross:
και γαμώ τις φάσεις είναι για υβριδικό !!!
πάνω που μιλάγαμε για κόρνες ορίστε η λύση
στο βίντεο εχει πλάκα η στιγμή που πάει αθόρυβα με την μπαταρία και ξαφνικά το γκαζώνει και αλλάζει δραματικά ο ήχος μετα το 01:05 -
Γιατί ως γνωστόν το Γιάρις Κρός δεν πρέπει μόνο να είναι αγριόγκαζο...
Πρέπει και να ακούγεται!Άσχετα που δεν θα μπορέσει να σε προσπεράσει ποτέ, τουλάχιστον θα ακούς τον απειλητικό ήχο από πίσω μακριά να έρχεται και να έρχεται και να έρχεται...
Παρ΄ όλα αυτά θα πάω να το δω κάποια στιγμή, ποτέ δεν ξέρεις...
Υπάρχουν τεστ ντράηβ; κι επαρχία; -
Ίδιο ήχο με τα ΤεΜαξ που φοράνε ξετάπωτη ακράποβιτς κάνει με την εξάτμιση
-
-
Με αφορμή αυτό το βίντεο μου κάνει εντύπωση η διαφορετικότητα τα διαφόρων εκδόσεων ανά κράτος.
Youtube VideoΣτην Αυστραλία και στις 3 εκδόσεις (GX, GLX, Urban) που έχουν, το ταμπλό είναι με τα binoculars καθώς και η οθόνη είναι η 7αρα όπως το δικό μας φθηνό Active.
-
Ο χρόνος παράδοσης πήγε Ιανουάριος του 24..οπότε πήγα στο chr με χρόνο παράδοσης Μαρτίου του 23!!!
-
@jorge_greek said in Toyota Yaris Cross:
Για μενα θα επρεπε να απαγορευτει η πωληση τετοιων εξατμησεων. Εχουν γεμισει οι ελληνικες πολεις με θορυβωδη αυτοκινητα και (ακομη περισσοτερο) μηχανακια. Πραγματικα απορω γιατι ειναι απαραιτητη ολη αυτη η ηχορυπανση και για πιο λογο επιτρεπεται η πωληση των εξατμησεων τετοιου τυπου. Περναει ο αλλος 4 η ωρα το πρωι τερμα γκαζια, χτυπαει ο συναγερμος του αλλου (που ειναι συνδεδεμονος με κορνα), παπαλα ο υπνος μας.
Ελεος δηλαδη.
-
Μα στην συγκεκριμένη περιπτωση και οταν μιλαμε για φουλ υβριδικο , πρεπει να απαγορευτει λογω βλακειας!!!
Εχουν κανει "αγωνα" λογικα να γίνεται οσο πιο ομαλη η μετάβαση απο μπαταρια στον θερμικο και οι αλλοι βγαζουν εξατμιση να φωναζει οταν μπαινει ο θερμικος!!! -
Καλημέρα στο forum. Σήμερα μετά από επίσκεψη στην αντιπροσωπεία με ενημέρωσαν ότι το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί ( παραγγελία 26 Οκτωβρίου 2021 active plus υβριδικό και αρχική ημερομηνία παράδοσης 11 Νοεμβρίου 2022) και περιμένω να φορτωθεί και να έρθει.
-
@giann73 said in Toyota Yaris Cross:
Καλημέρα στο forum. Σήμερα μετά από επίσκεψη στην αντιπροσωπεία με ενημέρωσαν ότι το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί ( παραγγελία 26 Οκτωβρίου 2021 active plus υβριδικό και αρχική ημερομηνία παράδοσης 11 Νοεμβρίου 2022) και περιμένω να φορτωθεί και να έρθει.
Με το καλό να παραλάβεις!!!!
-
@christos_uoa said in Toyota Yaris Cross:
Με αφορμή αυτό το βίντεο μου κάνει εντύπωση η διαφορετικότητα τα διαφόρων εκδόσεων ανά κράτος.
https://www.youtube.com/watch?v=-DKI-rzt5Pw>
Στην Αυστραλία και στις 3 εκδόσεις (GX, GLX, Urban) που έχουν, το ταμπλό είναι με τα binoculars καθώς και η οθόνη είναι η 7αρα όπως το δικό μας φθηνό Active.Εμάς έχει 8αρα
-
Τα ευρωπαϊκά εχουν πολύ καλλίτερο εσωτερικό και σε χρώματα και σε υλικά πχ το κάθισμα , ακόμα και η active ...
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Ευχαριστω!
Τα αυτόματα με μετατροπέα όταν αφήνεις το φρένο στο d τσουλανε. Τα σίριακα έχουν ειδικό mode που το κάνει.
Oλα? Και ενα Golf mild hybrid ας πουμε? Να ενημερωσω...
Στα 110χλμ/ώρα τι κατανάλωσης βλέπεις;
Ιδεα δεν ειχα πως το βλεπουμε αυτο... Προσπαθησα να ασχοληθω οταν οδηγουσα και νομιζω το βλεπεις σε γραφημα και οχι αριθμητικα. Θα προσπαθησω να δω οταν θα ειμαι σε ευθεια χωρις ανηφορες κατηφορες (εστω και μικρες) η κλισεις στο δρομο...
Δε εχω καταλαβει απο που αλλαζει και το κοντερ και αν αλλαζει τελικα... Απο αναλογικο σε ψηφιακο... Ειχα μελετησει λιγο το MANUAL αλλα πλεον δεν εχω καθολου χρονο... Το ανεβασω κατεβασω σπιτι και μονο βολτες το κανω...
Απο προχθες παντως που εκανα τα σχολια αρχισε να παιζει πολυ... Μετα απο εβδομαδες καρφωμενο στα 3,8... Kαι την καθοδο στα 3,7.
Δηλαδη εδειξε και κατω του 3,0 στο οποιο ειναι τωρα και μου εβγαλε - φανταζομαι βαση ιστορικου - και μεγαλυτερη αυτονομια... Απο 715 km, μολις το 'φουλαρα' χθες, 778 km...
Μπορείς να παραγγείλεις το hi fi σύστημα ως έξτρα εξοπλισμό;
Οπως ειπε ο Φανης (παρακατω) παραπανω... Οχι. Ειναι στα εξτρα πχ στη Γερμανια... Και σε αλλες χωρες... Και ισως στα standard στη PREMIER σε καποιες αλλες... JVC και μονο νομιζω...
Γεια σας αγαπητε @lap, ξαναετρεξα με 110 μονο σε καποιες περιπτωσεις που επρεπε να δωσω χωρο στο πισω και επρεπε να περασω κατι επικαθημενα... Στα 100 ομως που βρισκομουν με το cruise control τραβηξαμε κατι φωτογραφιες (σε δυο διαφορετικες στιγμες) να σου παραθεσω και κατεφερα πριν λιγες μερες να τις κανω μικρο αρχειο... Ελπιζω να σου λενε κατι γιατι περασανε μερες και δε ειμαι σε θεση να θυμαμαι σε τη φαση τις τραβηξαμε...
και ενα ζουμ μιας και στο ταμπλο δεν εχει δεικτες για να αποδωσει με σαφηνεια την καταναλωση...
Μετα την ερωτηση σας ασχοληθηκα και λιγο και ειδα οτι εκει αριστερα η λευκη ημικυκλια γραμμη ειναι η καταλαλωση οπως εμφανιζεται στην οθονη...
Γενικα ακομα και σε χαμηλες ταχυτητες ανεβαινει - εστω και για δευτερολεπτο - στη κορυφη οταν μπαινει ο θερμικος κινητηρας (μονος του) η επιτυχανει ο οδηγος...
Μακαρι να μπορουσαμε να εχουμε ενα καλυτερο JVC. Τι επιλογες υπαρχουν τωρα? Θυμαμαι που ρωτησατε αν αλλαξε κανεις ηχεια... Δηλαδη μονο ηχεια μπορουμε να αλλαξουμε? Στο Multimedia δε μπορουμε να επεμβουμε?
-
@dekouk said in Toyota Yaris Cross:
Η αυτονομία όταν το γεμίζεις στα πόσα λίτρα του ρεζερβουάρ την υπολογίζει? Στα 30 ή στα 36? Υποτίθεται όταν ανάβει η ρεζέρβα έχει 6 λίτρα σωστά?
Γιατί κάτι δεν κολλάει....
Δυστηχως δε καταλαβαινω τι ακριβως σημαινει αυτο που ρωτατε... Μπορω να σας παραθεσω ενα Excelακι με ενα μερος απο τα καποια πληρη στοιχεια που κραταω... Συνηθως γεμιζω αναμεσα στα 150 με 200 χλμ... Αναλογα τι ποτε θα βρεθω σε συγκεκριμενο πρατηριο καυσιμων...
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Επισης (edit) ξεχασα να σας αναφερω οτι κραταω λογαριασμο με το κλασσικο τροπο χλμ, λιτρα κλπ και ειναι ακριβως η ιδια...
Θύμισε μου ποια έκδοση εχεις και τι κατανάλωση βλέπεις;
Γεια σας αγαπητε monman2, (ολο σας εχω στο μυαλο moonman, 'σε λεω') ΑCTIVE PLUS Hybrid, εδω και 2 εβδομαδες, νομιζω απο τοτε που σας αναφερα την τελευταια φορα η αμεσως μετα ειναι σταθερα 3,5...
Toyota Yaris Cross