-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
@kpaiss said in Toyota Yaris Cross:
και σε 5 χρόνια αν θελησεις να το πουλησεις , θα νιωσεις τυχερος αν παρεις τα μισα χρήματα.
Αυτό με το τυχερός με τα μισά στη 5ετια, να το κρατήσουμε να το θυμόμαστε, για όταν πάρουμε όλοι ηλεκτρικά...
Αλλά δηλαδή με τα υβριδικά ΤΟΥΟΤΑ πόσα περιμένετε να πάρετε στη 5ετια;H λογική λεει , τουλάχιστον 30% πανω απο το Bayon.
Αν λαβουμε υποψιν μας οτι ενα μεταχειρισμενο hybrid με 100k χιλ , η μηχανη του έχει δουλεψει περιπου τα 40k χιλ , ειδικα μέσα στην Αθήνα που υπαρχουν οι φθορές ακομη λιγοτερο , όπως και οτι η Toyota εχει καλη φήμη οτι δεν βγαζει "περιφερειακές" ζημιές εύκολα, συν το κιβώτιο χωρις προβλήματα , συν η μπαταρία 11 χρόνια εγγύηση , συν η απουσία δίσκο/πλατο , ε δεν μας κάνει εντύπωση γιατί οι τιμές "κρατάνε" στα μεταχειρισμένα 5 - 7ετίας.
https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&make=248&model=820&variant=hybrid®istration-from=>2015®istration-to=<2017 -
Ότι κρατάνε τιμές κρατάνε όλα τα toyota είτε υβριδικά είτε όχι. Το θέμα είναι πως όλα αυτά που λέμε υπέρ εμείς που συζητάμε εδώ έχουμε μάθει και 5 10 πράγματα αντε να τα τυπώσεις σε έναν αγοραστή, πχ αυτόματο αθάνατο αυτός θα σου ααα έχει 100χιλ χλμ θα χαλάσει, μπαταρία θα σου πει θα χρειαστεί αλλαγή κτλ κτλ
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
και σε 5 χρόνια αν θελησεις να το πουλησεις , θα νιωσεις τυχερος αν παρεις τα μισα χρήματα.
Αυτό με το τυχερός με τα μισά στη 5ετια, να το κρατήσουμε να το θυμόμαστε, για όταν πάρουμε όλοι ηλεκτρικά...
Αλλά δηλαδή με τα υβριδικά ΤΟΥΟΤΑ πόσα περιμένετε να πάρετε στη 5ετια;H λογική λεει , τουλάχιστον 30% πανω απο το Bayon.
Αν λαβουμε υποψιν μας οτι ενα μεταχειρισμενο hybrid με 100k χιλ , η μηχανη του έχει δουλεψει περιπου τα 40k χιλ , ειδικα μέσα στην Αθήνα που υπαρχουν οι φθορές ακομη λιγοτερο , όπως και οτι η Toyota εχει καλη φήμη οτι δεν βγαζει "περιφερειακές" ζημιές εύκολα, συν το κιβώτιο χωρις προβλήματα , συν η μπαταρία 11 χρόνια εγγύηση , συν η απουσία δίσκο/πλατο , ε δεν μας κάνει εντύπωση γιατί οι τιμές "κρατάνε" στα μεταχειρισμένα 5 - 7ετίας.
https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&make=248&model=820&variant=hybrid®istration-from=>2015®istration-to=<2017Το "σωστό" θα ήταν να δείξεις τους ιδιώτες που πουλάνε το αυτοκίνητο:
https://www.car.gr/s/3sajpo5w/ οι οποίοι δεν βάζουν καν φωτογραφία... άρα τα πουλάνε άλλοι για λογαριασμό τους...Και να θυμόμαστε ότι η τιμή που αναγράφεται και η τιμή στην οποία πωλείται το όχημα τελικά (την οποία δεν μαθαίνουμε ποτέ) έχουν μια απόκλιση. Τα μίνι χάνουν λιγότερο ποσοστιαία από όλες τις άλλες κατηγορίες.
Όταν οι έμποροι ανακοινώνουν μέση τιμή 14.000€ διαθέτουν το όχημα σε μια πραγματική τιμή λίγο παρακάτω.
Πόσο τα έχουν πάρει απ τους ιδιώτες;
Επίσης μην ξεχνάμε, πως την περίοδο 2015, όπως και τώρα, το υβριδικο ήταν και είναι το ακριβότερο μίνι της κατηγορίας.
Κι εγώ πιστεύω πως ένα υβριδικο ΤΟΥΟΤΑ θα απαξιωθεί λιγότερο ποσοστιαία, σε πιο ακριβή αρχική τιμή όμως. Κέρδος απ τα καύσιμα ναι, σε βάρος των επιδόσεων, αλλά απ τη μεταπώληση, δεν ξέρω... -
Καλησπέρα.ξερει κανενας αν υπάρχει ουσιαστική διαφορά αναμεσα στο μεταλλικό άσπρο και το πέρλες άσπρο???ισχύει ότι το πέρλες έχει 4 στρώσεις χρώματος ενώ το μεταλλικό 2???
-
@kostig said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα.ξερει κανενας αν υπάρχει ουσιαστική διαφορά αναμεσα στο μεταλλικό άσπρο και το πέρλες άσπρο???ισχύει ότι το πέρλες έχει 4 στρώσεις χρώματος ενώ το μεταλλικό 2???
Έχει διαφορά στη τιμή και στην εμφάνιση, στον ήλιο γκριζάρει κάπως το περλέ.
Τώρα πόσες στρώσεις έχει παραπάνω δε ξέρω αλλά στη τιμή έχει διαφορά και στην Ιαπωνία -
το περλέ της τογιότα είναι χρωματάρα , τα σπάει -για άσπρο- , το μεταλλικό είναι ένα απλό ντεκαβλέ άσπρο όπως άλλα χιλιάδες άσπρα ...
-
Το είδα σε λευκό και μαύρο, δε μου άρεσε ούτε το ένα ούτε το άλλο. Το λευκό δε του πάει καθόλου και το μαύρο κρύβει και τις καμπύλες του και τον όγκο του.
Θα μου άρεσε πολύ σε αυτό το βυσσινί που το δίνουν. -
@panos2171 said in Toyota Yaris Cross:
Το είδα σε λευκό και μαύρο, δε μου άρεσε ούτε το ένα ούτε το άλλο. Το λευκό δε του πάει καθόλου και το μαύρο κρύβει και τις καμπύλες του και τον όγκο του.
Θα μου άρεσε πολύ σε αυτό το βυσσινί που το δίνουν.Παρε οποιο σου αρεσει εμεις τι να σου πουμε.
-
@panos2171 said in Toyota Yaris Cross:
Θα μου άρεσε πολύ σε αυτό το βυσσινί που το δίνουν.Ναι, δεν είναι και τα καλύτερα. Ένα γαλάζιο/μπλε Παλ εδώ στη γειτονιά είναι το καλύτερο που έχω δει μέχρι στιγμής.
-
Ναι σε τέτοια μοντέρνα χρώματα δείχνει τη χάρη του.
-
Ρε παιδιά..... μόνο σε εμένα φαίνεται σαν εξωλεμβιος με ρόδες;
-
Μπερδεύει πολλούς. Σου λέει πως αντί να ρίξουν τη βάρκα στο νερό ρίχνουν τα yaris cross...
Συχνό πρόβλημα. -
@teo-mak said in Toyota Yaris Cross:
Ρε παιδιά..... μόνο σε εμένα φαίνεται σαν εξωλεμβιος με ρόδες;
οχι
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Ένα γαλάζιο/μπλε Παλ εδώ στη γειτονιά είναι το καλύτερο που έχω δει μέχρι στιγμής.
Δυστυχώς το σταμάτησαν αυτό. Τώρα έχουν ανακοινώσει ότι κάποια στιγμή θα βγούν νέα χρώματα, αλλά δεν ξέρω ποιά και πότε.
-
Το yaris cross αποκτήθηκε να αντικαταστήσει ένα vw up φυσικό αέριο που εκτελούσε χρέη χαμάλη και με πηγαινοεφερνε δουλειά (ν σμυρνη- ν ιωνία και πισω) καθημερινά και οικονομικά.
Υπήρχε και ενα mondeo διλιτρο Ghia που πουλήθηκε.
Το σκεπτικό ήταν οτι με την τηλεργασία πλέον , ναι μεν θα διπλασίαζα το κοστος μετακίνησης αλλα θα μειωνονταν οι μέρες απο 5 στις 2 , οπότε θα ημουν πανω κατω στα ίδια.Ανέβηκα 2 φορες στην δουλειά με 3.7 και 3.8 μεσα στην κίνηση από κέντρο και κατέβηκα και τις δυο φορες με 3.2 απο Κηφισό. Συνολικά χιλ πανω κατω βγαίνουν , 16 απο κεντρο και 22 απο ποτάμι.
Μεχρι εδω καλά.
Το Σαββατο πηρα τον μικρό και πηγαμε βόλτα απο ν σμύρνη παραλιακά μέχρι Αγ Μαρίνα και πίσω με κινησούλα αλλα ροή.
Μέση κατανάλωση 2.8 !!
57 χιλ απόσταση , μεση ταχ 39km και διαρκεια 1h28 min.To MyT ή μας εχει πεθανει στην μπούρδα και βγαζει random αριθμους ή είναι πραγματικά οικονομικό.
Παντως και μισο λιτρο να κλεβει , παλι ευχαριστημένος είμαι
Μπορώ να ανεβάσω και φώτος αν βρω πως.... -
Αν αυτά τα νούμερα επαληθεύονται στην αντλία μιλάμε για αυτοκίνητο αναπτήρα από πλευράς κατανάλωσης!
Για θύμισε μου active έχεις; -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Αν αυτά τα νούμερα επαληθεύονται στην αντλία μιλάμε για αυτοκίνητο αναπτήρα από πλευράς κατανάλωσης!
Για θύμισε μου active έχεις;Active ναι με 16αρες.
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Για θύμισε μου active έχεις;spam mode on
μπα και με σπίρτα του βάζεις φωτια δεν χρειάζεται αναπτήρας
spam mode off -
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
spam mode on
spam mode offΕυφλεκτος πολύ είναι ο κετσές που γεμίζουν κατι καθαρόαιμα αγωνιστικά .......B-SUV με τα διπλά ακριβώς χρήματα (20k το πηρα)
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
spam mode on
spam mode offΕυφλεκτος πολύ είναι ο κετσές που γεμίζουν κατι καθαρόαιμα αγωνιστικά .......B-SUV με τα διπλά ακριβώς χρήματα (20k το πηρα)
αν τα οδηγήσεις και τα 2 και σε νοιάζει μονο η οικονομία συμφωνώ και γω και επαυξάνω κιόλας. Τι να την κανεις την BSUV βλακεία που καίει τον πάτο του σε σχέση με τα μισα χρήματα που δίνεις για το toyota και ξεχνάς τον βενζινα. Μπουρλώτο!!!!!!
αλλά έχει και αυτό τις ΄χαρες του
μην ψαρώνεις με τον αστεισμό μου. είναι καθαρα καλοπροαίρετο πείραγμα και αντίστοιχα δέχομαι και για το δικό μου
Toyota Yaris Cross