-
@fanis75 said in Γερμανική Αξιοπιστία :
@bmw116d said in Γερμανική Αξιοπιστία :
- Χαμηλα κοστοι συντηρισης (δεν υπαρχουν service.... (λαδια φιλτρα ανα 30.000 χλμ και φιλτρο αερα ανα 60.000 χλμ)
Το μοναδικό όχημα στον πλανήτη που δεν χρειάζεται σέρβις, ούτε φρένα!!
Αλλα οχι ειναι απλα Diesel! Η κυριαρχη τεχνολογια στον πλανητη.
Αχαχαχα....μπα σε καλό σου Παρασκευιάτικα....αχαχαχα....το έχεις τερματήσει!!
Ειναι θεούλης τον πάω με 1000 μου εφτιαξε την μέρα
-
Χαχα χαμός γίνεται σε αυτό το θρεντ.
Πάντως με τα νέα πρότυπα μέτρησεων με ρεαλιστικες δοκιμες και τα νέα πρότυπα ρύπων το 116d f40 παράγει 10 λιγότερα γραμμάρια co2 από αυτό του bmw116d. F20. Είναι πολύ εντυπωσιακό, πραγματικά, για αυτοκίνητο του c segment. Και δεν του λείπει ηχομόνωση και εξοπλισμός για να είναι πούπουλο.
-
- Χαμηλα κοστοι συντηρισης (δεν υπαρχουν service.... (λαδια φιλτρα ανα 30.000 χλμ και φιλτρο αερα ανα 60.000 χλμ)
Το μοναδικό όχημα στον πλανήτη που δεν χρειάζεται σέρβις, ούτε φρένα!!
Αλλα οχι ειναι απλα Diesel! Η κυριαρχη τεχνολογια στον πλανητη.
Αχαχαχα....μπα σε καλό σου Παρασκευιάτικα....αχαχαχα....το έχεις τερματήσει!!
Σιγα το κοστος...
Αλλαξα στα 117.000 χλμ μπροστα (αντιπροσωπια):
δισκους + τακακια + σενσορες με 270 ευρω με εργασιακαι στα 151.000 χλμ πισω με 250 ευρω με εργασια
Τσαμπα! Τωρα στα 250.000 χλμ!
Να δειτε τι χρεωνουν οι αμπαλοι της Τογιοτα! Αυτοι ειναι για κλωτσιες!
-
Άρα κανεις πάρα πολλά χιλιόμετρα σε αυτοκινητόδρομο. Έτσι όντως βγαζεις τέτοια νούμερα κατανάλωσης και φθειρεις ελάχιστα τα φρένα σου.
Στην πόλη θα είχες πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση και εκεί τα υβριδικά θα ήταν απείρως καλύτερα ενώ θα είχες και μεγαλύτερες φθορές που δεν τις έχουν τα υβριδικά.Οπότε, για τη χρήση που του κάνεις όντως σε βολεύει και είναι καλό. Όχι γενικά και αόριστα είναι καλύτερο από τα υβριδικά και τα Φηβ. Καλά τα φηβ είναι παντού και στα πάντα ανώτερα αλλά είναι άλλη συζήτηση αυτό.
-
Αλλαξα στα 105.000 χλμ μπροστα (αντιπροσωπια):
δισκους + τακακια + σενσορες με 270 ευρω με εργασιακαι στα 125.000 χλμ πισω με 250 ευρω με εργασια
Ααα έχεις την ειδική έκδοση με τα long life φρένα. Γιατί εμένα με έπιασαν κότσο και μου έδωσαν την έκδοση για πλέμπες και μέχρι τα 70.000χλμ είχα αλλάξει 3 φορές τακάκια και 1 φορά δίσκους. Πάω να τους κάνω μήνυση....δεν θα τους αφήσω έτσι!!!
-
δισκους + τακακια + σενσορες με 270 ευρω με εργασιακαι στα 125.000 χλμ πισω με 250 ευρω με εργασια
Ααα έχεις την ειδική έκδοση με τα long life φρένα. Γιατί εμένα με έπιασαν κότσο και μου έδωσαν την έκδοση για πλέμπες και μέχρι τα 70.000χλμ είχα αλλάξει 3 φορές τακάκια και 1 φορά δίσκους. Πάω να τους κάνω μήνυση....δεν θα τους αφήσω έτσι!!!
Θα σε χαλασω περισσοτερο...εκανα ανανεωση!
Πρωτη αλλαγη τακακια μπροστα και πισω και σενσορες μπροστα στα 65.000 χλμ
Δευτερες αλλαγες:
δισκους + τακακια + σενσορες με 270 ευρω με εργασιακαι στα 151.000 χλμ πισω με 250 ευρω με εργασια
-
Θα σε χαλασω περισσοτερο...εκανα ανανεωση!
Πρωτη αλλαγη τακακια μπροστα και πισω και σενσορες μπροστα στα 65.000 χλμ
Δευτερες αλλαγες:
Τι μάρκα δισκόπλακες και τακάκια σου έβαλαν ξέρεις? Ή απλώς σου έβαλαν τα αυθεντικά?
-
αν είσαι άμπαλος φίλε δεν περνεις την καλή έκδοση
πες στον φίλο ότι είσαι κάτοχος Hybrid corolla και άσε τις εξυπνάδες που πάτε να μειώσετε την BMW με τα μπαταριοψευτοσυστήματα της πλάκας
πάτε να την πείτε κατευθείαν αμπαλοι, αφού στα εξηγεί ομορφα και ωραία , μάθε μπαλιτσα αγόρι μου, μαθε μπαλίτσα
-
@cirus said in Γερμανική Αξιοπιστία :
πες στον φίλο ότι είσαι κάτοχος Hybrid corolla και άσε τις εξυπνάδες που πάτε να μειώσετε την BMW με τα μπαταριοψευτοσυστήματα της πλάκας
πάτε να την πείτε κατευθείαν αμπαλοι, αφού στα εξηγεί ομορφα και ωραία , μάθε μπαλιτσα αγόρι μου, μαθε μπαλίτσα
Προσπαθώ!!! Βέβαια είχα και F20 και κάτι άλλα ψιλά από μπεμβέ...αλλά παλαιώθεν...
-
Προσπαθώ!!! Βέβαια είχα και F20 και κάτι άλλα ψιλά από μπεμβέ...αλλά παλαιώθεν...
Απο bmw σε Cατσαrolla! Eλεος!
Εχω ξεκωλιασει την κορνα μου για παρτι σας!
-
@bmw116d said in [Γερμανική Αξιοπιστία :)]
Εσυ κι ο cruiser
-
Καταραμένη φτώχεια!!!
Τώρα βέβαια οδηγώ μια γαμιστερή bmw με πολλά άλογα και 4κίνηση και καμια 20λτ/100χλμ κατανάλωση και γουστάρω!!
-
αμα γεια σου
πες για την παπουδιέρα που πήγε και πήρε
είχε bmw και alfa romeo και αγόρασε corolla??????? ELEOS
και ειναι λέει και ευχαριστημένος γιατί έχει καλύτερη καταλωση από diesel που είναι παρωχημένη τεχνολογία
ε δηλαδη αν είχε το δικό σου τι θα έλεγε
-
Χίλια δίκια έχεις, εκτός από αυτό. Εαν είχα το δικό του θα το πέταγα γιατί έχει κουτάλα!! Με τίποτα κουτάλα ξανά, καλύτερα το ΚΤΕΛ.
-
Χίλια δίκια έχεις, εκτός από αυτό. Εαν είχα το δικό του θα το πέταγα γιατί έχει κουτάλα!! Με τίποτα κουτάλα ξανά, καλύτερα το ΚΤΕΛ.
απλά ζηλεύεις φίλε.
εγώ πάντως το σκέφτομαι να προτείνω του φίλου ανταλλαγή με το δικό μου αν και δεν το βλέπω να το θέλει .
Μολις του πω ότι είναι βενζινη τρικύλινδρη μαλακια της FORD θα μου πετάξει ντομάτες και κλούβια αυγά
-
Ωραίος ο μπεμβαδάκιας....
Εχει το καλύτερο, οικονομικότερο και πιο αξιόπιστο αμάξι και είναι και μ,,,,παγίδα...
-
@ggab said in Γερμανική Αξιοπιστία :
@harisma23 said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Μου αρέσει που συνεχίζετε την κουβέντα με ένα τζαζεμένο, που νομίζει ότι έχει διαστημική τεχνολογία το ντιζελάκι του, που δεν μπορεί να καταλάβει πως λειτουργεί ένα κιβώτιο, που δεν μπορεί να διαβάσει σωστά τις στροφές, που δεν μπορεί να μετρήσει σωστά κατανάλωση, που έχει ένα από τα χειρότερα εξάρια χειροκίνητα κιβώτια που υπάρχουν και παρόλ' αυτά θεωρεί ότι οδηγεί υπεραυτοκίνητο!
Τι πινεις και δεν μας δινεις ?
Στην ουρα για λιγο βενζινη μικρε...
Αν όλα αυτά στο eco τότε στο sport θα πρέπει να έχεις τελική κοντά στα 250,0-100 κάτω απο 5" και κατανάλωση 5.1λ!!!!!!!!!
Πόσο μαλ@κες είναι όλοι οι άλλοι που οι τζιμινιέρες τους στο eco σέρνονται,απο επιτάχυνση άστο για αύριο και στα 130χλμ καίνε 6λ!!!!!Δειχνεις ποσο ασχετος εισαι...Ιδεα δεν εχεις τι κανει το ECO.
Ξέρω ότι στο eco σέρνονται και γι'αυτό είναι eco.
Πες μου τώρα τί κάνει το μοναδικό,γερμανικό,αξιόπιστο δικό σου μαζούτ,που οι 115 ίπποι στην πραγματικότητα είναι 200οι και δεν τρώνε και σανό!....στις 4.000 στροφες! Μικρε καταλαβαινεις την διαφορα! Απο τις πολυστροφες κουραδες!
...και ροπη απο πατωμα!Όταν ενηλικιωθείς μεγάλε και καταλάβεις ότι 115 ίπποι είναι ΜΟΝΟ 115 και κάτι 1000αρακια τουρμπακια περνάνε απο πάνω σου για πλάκα,έλα να μας κάνεις να γελάσουμε ξανά......
-
@harisma23 said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Μου αρέσει που συνεχίζετε την κουβέντα με ένα τζαζεμένο, που νομίζει ότι έχει διαστημική τεχνολογία το ντιζελάκι του, που δεν μπορεί να καταλάβει πως λειτουργεί ένα κιβώτιο, που δεν μπορεί να διαβάσει σωστά τις στροφές, που δεν μπορεί να μετρήσει σωστά κατανάλωση, που έχει ένα από τα χειρότερα εξάρια χειροκίνητα κιβώτια που υπάρχουν και παρόλ' αυτά θεωρεί ότι οδηγεί υπεραυτοκίνητο!
Τι πινεις και δεν μας δινεις ?
Στην ουρα για λιγο βενζινη μικρε...
Αν όλα αυτά στο eco τότε στο sport θα πρέπει να έχεις τελική κοντά στα 250,0-100 κάτω απο 5" και κατανάλωση 5.1λ!!!!!!!!!
Πόσο μαλ@κες είναι όλοι οι άλλοι που οι τζιμινιέρες τους στο eco σέρνονται,απο επιτάχυνση άστο για αύριο και στα 130χλμ καίνε 6λ!!!!!Δειχνεις ποσο ασχετος εισαι...Ιδεα δεν εχεις τι κανει το ECO.
Ξέρω ότι στο eco σέρνονται και γι'αυτό είναι eco.
Πες μου τώρα τί κάνει το μοναδικό,γερμανικό,αξιόπιστο δικό σου μαζούτ,που οι 115 ίπποι στην πραγματικότητα είναι 200οι και δεν τρώνε και σανό!....στις 4.000 στροφες! Μικρε καταλαβαινεις την διαφορα! Απο τις πολυστροφες κουραδες!
...και ροπη απο πατωμα!Όταν ενηλικιωθείς μεγάλε και καταλάβεις ότι 115 ίπποι είναι ΜΟΝΟ 115 και κάτι 1000αρακια τουρμπακια περνάνε απο πάνω σου για πλάκα,έλα να μας κάνεις να γελάσουμε ξανά......
γιατι το κανεις αυτο? γιατι? ε?
μη ζηλευεις
πανε τα λεφτα σου, τα πεταξες
εχω κλαιω ηδη τη 50αρα για το πολυστροφο φεβ
χαχαχ -
Η κατσαrolla είναι χύτρα ταχύτητος! Φοβού τους οργισμένους toyoταίους!
-
Έχω πάθει πλάκα.
Τελικά αυτό το πεμφε είναι ανστοπαμπλ.
Με ένα 50ρικο φτάνεις στου διαβόλου την μάνα.
Τύφλα να έχει το snowpiercer του Εντ Χάρις!
Γερμανική Αξιοπιστία :)