Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    B
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 38
    • Best 9
    • Groups 0

BMW116D

@BMW116D

16
    Profile views
    38
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

BMW116D Unfollow Follow

Best posts made by BMW116D

• RE: Γερμανική Αξιοπιστία :)

@cirus said in Γερμανική Αξιοπιστία 🙂:

@harisma23 said in Γερμανική Αξιοπιστία 🙂:

@fanis75 said in Γερμανική Αξιοπιστία 🙂:

ε δηλαδη αν είχε το δικό σου τι θα έλεγε

Χίλια δίκια έχεις, εκτός από αυτό. Εαν είχα το δικό του θα το πέταγα γιατί έχει κουτάλα!! Με τίποτα κουτάλα ξανά, καλύτερα το ΚΤΕΛ.

Άσε που η κουτάλα της BMW είναι για πέταμα! Το ίδιο σε αίσθηση κιβώτιο εδώ και 40 χρόνια. Πριν 40 χρόνια ήταν καλό. Τώρα είναι για τα μπάζα με τη λαστιχένια αίσθηση.

ακομα ενας άσχετος. Διαστημική τεχνολογία λέμε....... που να καταλάβεις...

Ραντεβου στα βενζιναδικα λοιπον! Πληρωστε ρε να κανετε κανα χιλιομετρο! ahaha!

Το οτι οι dieselαδες σας κατουρανε στην Ελλαδα ειναι γνωστο!

Πληρωστε για ελεγχο μπαταριας και πατε σα κλωσες στο δρομο! Με λιγοτερα αυτοκινητα καταφερε η Τογιοτα να αυξησει την κινηση! ....με τις υβριδικες χελωνες να μπουσουλανε αναμεσα μας!

Μιλατε για κιβωτια!
      Ρε η Τογιοτα φοραει cvt κιβωτιο! Την ντροπη των κιβωτιων!
      Που τα manual που φοραει σκουζουν στις αλλαγες...

posted in Περί αυτοκίνησης
      B
      BMW116D

@osfp said in Toyota Yaris Cross:

παιδια, να πουμε και την αληθεια, εγω τα τελευταια 2 χρονια που ψαχνω να παρω αυτοκινητο, και εν τελει εχω παραγγειλει και το cross, ημουν κατα του diesel, οχι γιατι δεν αναγνωριζω την οικονομια του, αλλα γιατι κινουμαι 90% αθηνα, και λογω της υποτιθεμενης υποβολης ποινων σταδιακα, για αποσυρση του ως βρωμικο.

Αλλα 2 χρονια τωρα , καθε μερα βγαινω ψευτης και νιωθω και πιο μλκς, αφου ουτε κυρωσεις εχει ακομα, ουτε αυξηση φορολογιας, παρα διατηρειται η προνομιακη φορολογηση του σε σχεση με τη βενζινη, και το "επιδομα καυσιμου" που ποτε δεν πηρα λογω οικονομικων κριτιριων, στο diesel περασε απευθειας στην τιμη του πρατηριου και θα το ειχα παρει και για απεριοριστα γεμισματα.

αυτο το κρατος τελικα καθε μερα με κανει να νιωθω και πιο ηλιθιος που δε πηρα πχ ενα Grandland οταν το χαριζανε με 20.500 με 130 αλογακια να εχω χωρους για την οικογενεια, η εστω ενα Puma diesel με 120 αλογα

Power of Diesel....8 χρονια με το 116D και 185.000 χιλιομετρα (Αθηνα μενω) εχω ξεχασει τα service και μεση καταναλωση οχηματος 4.8 λιτρα αλλα με ταχυτητες πολυ πανω απο τα 110 χλμ. Ταχυτητες σε εθνικη τα 160-170 χιλιομετρα με 2.500 στροφες. Δεν καιει λαδια, μιδια, ξυδια....ουτε σταγονα!

Εαν βαλεις και το κοστος καυσιμου, το diesel ειναι μονοδρομος για να εχεις αξιοπιστια, χαμηλο κοστος μετακινησης και ξεφτιλα services.

Το βασικοτερο, δυναμη diesel!

Το diesel στην Ελλαδα εχεις ομαδες πιεσης, ταξι και φορτηγα. Τους βενζινακιδες μια ζωη θα τους τα περνουν κανονικοτατα και θα τους φορτωνουν ψοφαλογα ή μπαταριο-αλογα.

Το επομενο αμαξι μου ? Γερμανικο Diesel....BMW παλι! Δεν εχει κανει κιχ 8 χρονια το οχημα.

B
      BMW116D

@bmw116d said in Γερμανική Αξιοπιστία 🙂:

Μαλιστα ειμαι τυπος που οδηγαω στην πολη χωρις ταχυτητα. Παω και με νεκρα! Ελεγχοντας το βαρος του οχηματος.

Οδηγάς πάρα πολύ σωστά, σαν πραγματικός οδηγός όπως μας εξηγούσε παλιά και ο ΚΚ. Πάρα πολύ σωστά κάνεις, για αυτό υπάρχει η νεκρά....άσε που μερικοί άσχετοι δεν το ξέρουν και ρολάρουν με ταχύτητα.

Το ρολαρισμα με ταχυτητα με σκοτωνει....ειναι σαν να σε κρατανε!

Δεν το μπορω με τιποτα στο SLK (αυτοματο)

Στην πολη αρκει να τηρεις τα ορια και τις αποστασεις. Δεν χρειαζεσαι ταχυτητα.
      Αρκει να μην εχεις κανενα σαπακι που σβηνει!

Το BMW και να σβησει, μονο του ξαναπερνει μπρος! Κανει αυτοματη επανακινηση του κινητηρα!
      Οποτε σε second εχεις ξανα τιμονι και λοιπα!

Διαστημικη τεχνολογια και γερμανικη αξιοπιστια!

B
      BMW116D

@ggab said in Γερμανική Αξιοπιστία 🙂:

Μαλιστα ειμαι τυπος που οδηγαω στην πολη χωρις ταχυτητα. Παω και με νεκρα! Ελεγχοντας το βαρος του οχηματος.

Οδηγάς πάρα πολύ σωστά, σαν πραγματικός οδηγός όπως μας εξηγούσε παλιά και ο ΚΚ. Πάρα πολύ σωστά κάνεις, για αυτό υπάρχει η νεκρά....άσε που μερικοί άσχετοι δεν το ξέρουν και ρολάρουν με ταχύτητα.

Το ρολαρισμα με ταχυτητα με σκοτωνει....ειναι σαν να σε κρατανε!

Δεν το μπορω με τιποτα στο SLK (αυτοματο)

Στην πολη αρκει να τηρεις τα ορια και τις αποστασεις. Δεν χρειαζεσαι ταχυτητα.
      Αρκει να μην εχεις κανενα σαπακι που σβηνει!

Το BMW και να σβησει, μονο του ξαναπερνει μπρος! Κανει αυτοματη επανακινηση του κινητηρα!
      Οποτε σε second εχεις ξανα τιμονι και λοιπα!

Διαστημικη τεχνολογια και γερμανικη αξιοπιστια!

Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου χωρίς πλάκα.
      Εννοείται το δικό σου έχει σύστημα που ξαναπαίρνει αυτόματα μπροστά όταν σβήσει,γιατί πολύ απλά ΣΒΗΝΕΙ.
      Τα άλλα δεν το έχουν γιατί δεν σβήνουν!!!!!!

Τι παπατζα πεταξες τωρα! hahahaha

Σβηνει στο φαναρι! Οικολογια πανω απο ολα!
      Ειπαμε δυναμη, ροπη, αξιοπιστια, ταχυτητα αλλα και οικολογια! Διαστημικη Γερμανικη Τεχνολογια!

Ρε σας πειραξε η τιμη της βενζινης! 😵

B
      BMW116D

@andya3 said in Γερμανική Αξιοπιστία 🙂:

Αλλαξα στα 105.000 χλμ μπροστα (αντιπροσωπια):
      δισκους + τακακια + σενσορες με 270 ευρω με εργασια

και στα 125.000 χλμ πισω με 250 ευρω με εργασια

Ααα έχεις την ειδική έκδοση με τα long life φρένα. Γιατί εμένα με έπιασαν κότσο και μου έδωσαν την έκδοση για πλέμπες και μέχρι τα 70.000χλμ είχα αλλάξει 3 φορές τακάκια και 1 φορά δίσκους. Πάω να τους κάνω μήνυση....δεν θα τους αφήσω έτσι!!!

Θα σε χαλασω περισσοτερο...εκανα ανανεωση!

Πρωτη αλλαγη τακακια μπροστα και πισω και σενσορες μπροστα στα 65.000 χλμ

Δευτερες αλλαγες:

Αλλαξα στα 117.000 χλμ μπροστα (αντιπροσωπια):
      δισκους + τακακια + σενσορες με 270 ευρω με εργασια

και στα 151.000 χλμ πισω με 250 ευρω με εργασια

Τι μάρκα δισκόπλακες και τακάκια σου έβαλαν ξέρεις? Ή απλώς σου έβαλαν τα αυθεντικά?

Δεν το ξερω αυτο!
      Απλα ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα με τα φρενα.

Δηλαδη δινω επιπλεον βαρος στα φρενα!

Εχω και τους αισθητηρες και ανα πασα στιγμη ξερω απο την οθονη ποσα χιλιομετρα εχουν ζωη ακομα.
      Τα μπροστα τα αλλαξα στα 117.000 χλμ και τωρα εχουν ζωη για αλλα 35.000 χλμ (στα 182.000 χλμ ειναι το οχημα)

Οτι λενε οι αισθητηρες...

B
      BMW116D

πες στον φίλο ότι είσαι κάτοχος Hybrid corolla και άσε τις εξυπνάδες που πάτε να μειώσετε την BMW με τα μπαταριοψευτοσυστήματα της πλάκας

πάτε να την πείτε κατευθείαν αμπαλοι, αφού στα εξηγεί ομορφα και ωραία , μάθε μπαλιτσα αγόρι μου, μαθε μπαλίτσα

Προσπαθώ!!! Βέβαια είχα και F20 και κάτι άλλα ψιλά από μπεμβέ...αλλά παλαιώθεν...

Απο bmw σε Cατσαrolla! Eλεος!

Εχω ξεκωλιασει την κορνα μου για παρτι σας!

B
      BMW116D

Σε ενα γνωστο μου με BMW το πήγε για αλλαγή λάμπας αλογόνου και του βάλανε φανάρια LED με μόλις 87 ευρώ

και ΄φεραν και μία κοπέλα με μόλις 5 ευρώ και του πήρε και μια πίτα . κρεατοπιτα ήταν νομίζω για να ευχαριστηθει
      άξιζε τα χρήματα αψογή εξυπηρέτηση

Ειπαμε αλλα εσυ το ξεφτυλισες! Καλοφαγοτη η πιτα!

ευχαριστώ αλλά είναι μόνο για αυτούς που έχουν BMW

Δυστυχώς δεν έχω μόνο τις θαυμάζω

ΥΓ Αλήθεια τωρα? Εγώ το ξεφτύλισα?

Εμεις σου γραφουμε εμπειριες για customer support και εσυ λες για πιτες...

εμπειρία του customer support της BMW είναι και η πίτα που είναι το κακό? Επειδή στα παιδιά με τις BMW άρεσαν οι πίτες? δεν καταλαβαίνω. τεσπα σταματαω γιατι εγω δεν εχω BMW και δεν μπορώ να γράφω για άλλους.

εμενα μαρέσουν και οι μηχανές , είχα όλο YAMAHA. Και η BMW βγάζει λες να είναι καλές? εχει ένα κινητήρα Boxer η BMW πολύ διαφορετικό από τους άλλους κατασκευαστές. Γνωριζεις αν είναι καλός και αν αξίζει να πάρω κάτι τέτοιο?

Δεν ασχολουμαι με μηχανες....αλλα παντα της ζαχαρωνω!

Ειδικα τις προαλλες πετυχα την street. Ξεχωριζει! Πανεμορφη!

Τογιοταδες προσκυνατε το ειδωλο! Διαστημικη Γερμανικη Τεχνολογια!

The Absolut craftsmanship!
      Capture.JPG

B
      BMW116D

@lap said in Γερμανική Αξιοπιστία 🙂:

@lap said in Γερμανική Αξιοπιστία 🙂:

Adblue βάζεις;

https://automotivesblog.com/why-the-bmw-n47-engine-is-the-most-unreliable-bmw-engine/

Δεν αφορα το οχημα μου το αρθρο! Εχει το διορθωμενο step μοτερ!

Δεν εχουν τα EYRO 5! Kαλυτερα!

Λοιπόν, όντως το δικό σου έχει 99γρCo2/χλμ

Όντως με το παλαιότερο σύστημα μέτρησης στον αυτοκινητόδρομο η εταιρία δίνει επίσημη κατανάλωση 2,8λ/100χλμ

Αλλά....το euro 5 εκπέμπει πολλαπλάσια επίπεδα ρυπων που τα μετράνε τα νεοτερα πρότυπα ρύπων. Με λίγα λόγια και ιδιαίτερα σε αστικό περιβάλλον καθώς κινείσαι εκπέμπεις ρύπους που βλάπτουν την υγεία όσο παραπάνω από δέκα υβριδικά μη πω 20 υβριδικά.

Οπότε, καταλαβαίνεις ότι ναι, είναι αξιόλογο μοτέρ και ναι καταναλώνει ελάχιστα αλλά είναι παρωχημένο πόσο μάλλον όταν όλοι μας σου πληρώνουμε την επιδότηση στην αντλία για να μολύνει περισσότερο.

Το δικο μου σε πειραξε οταν κυκλοφορουν αμαξια δεκαετιας 90 και φορτηγα δεκαετιας 80 με EURO 0.

Πληρωστε την βενζινα τωρα! Στις πλατφορμες γρηγορα! Θα τα πουμε στα βενζιναδικα!

B
      BMW116D

Σε ενα γνωστο μου με BMW το πήγε για αλλαγή λάμπας αλογόνου και του βάλανε φανάρια LED με μόλις 87 ευρώ
      και ΄φεραν και μία κοπέλα με μόλις 5 ευρώ και του πήρε και μια πίτα . κρεατοπιτα ήταν νομίζω για να ευχαριστηθει

Σαλονακι με nespresso! Παντα γουσταρω τα service στην BMW!

B
      BMW116D

Latest posts made by BMW116D

Ειμαι Ψυχικο, και βλεπω παρκαρισμενο BMW 4 Series M40D 2022 μοντελο!

Απλα σοκ! Pure Diesel μυρισα! Θεικο μοτερ 340 αλογα στις 4.000 στροφες με 70 κιλα ροπη!
      Επιδοσεις ? Διαστημικες, 4,5 sec τα 0-100 και 250 τελικα ηλεκτρονικα περιορισμενη!

Εκαψε την ασφαλτο της Κηφισιας!

Εχει και επιδοτηση στην αντλια! Θυματαρες!

B
      BMW116D

Καλα το 1.6 μοτερ μου ανετα, ξερω για 150 αλογα και 35 κιλα ροπης!

Ασυλληπτες επιδοσεις με ανυπαρκτη καταναλωση.

Αλλα εγω θελω εργοστασιο

B
      BMW116D

@ggab said in Γερμανική Αξιοπιστία 🙂:

Στα σαλόνια της ΒΜW πιάνουν και το λοκω μαζί μαζί με το καφεδάκι. Δεν πιστεύω να σ'αρέσει και να μας βγεις ddης!!!!!

Αμα εισαι πελατης και οχι περαστικος που μπηκε ρωτησε και βγηκε εχεις 30% σε ολα και δωρακια επιπλεον.

Το να δινεις 200-250 ευρω για 30.000 χλμ ειναι αστειο το ποσο!

Φιλος με YARIS κλαιω με τι τον χρεωνουν!

B
      BMW116D

@tgd said in Γερμανική Αξιοπιστία 🙂:

Απ' όσο ξέρω μόνο στην Ελλάδα και στην Πορτογαλία γίνεται η φορολόγηση των αυτοκινήτων με τα κυβικά. Οπουδήποτε αλλού γίνεται με τους ίππους.

Οπότε δεν έχει κανέναν λόγο η BMW να βγάλει μικρούς κινητήρες. Έχει τον 1500άρι για να λέει ότι έχει κι αυτοκίνητο πόλης στη Γερμανία, και να πουλήσει και τίποτα στους νότιους. Παλιά -επί Ε46- τα μόνα 1600άρια που είχα δει στο Μόναχο ανήκαν σε σχολή οδηγών! Για όλες τις χρήσης detuned ή tuned δίλιτρα και είναι μια χαρά.

Εδω ειμαστε Ουγκαντα! Ενα 2.0 λιτρο diesel με 200 αλογα και 45 κιλα ροπη θα ηταν η καλυτερη λυση. Αλλα σε χτυπανε στην αγορα, σε χτυπανε με το ετησιο χαρατσι!

Toν 1.5 τον τρωει σιγα σιγα....απο το Χ1 εφυγε, απο το ανανεωμενο Χ2 λογικα θα φυγει! Επειτα απο το update της σειρα 1 θα φυγει!

B
      BMW116D

O καθε πικραμενος της αντλιας θα περασει να πει τον πονο του για τις ενδοξες στιγμες που καποτε ειχε! 😊

Το λαθος της BMW ειναι που σταματησε τον συγκεκριμενο μοτερ! Θα το ανεβαζε ανετα 130-135 αλογα με 32 εως 35 κιλα ροπη και θα κενταγε!

Η Τonale κατεβαζει 1.600 με 130 αλογα και 32 κιλα ροπη! Με τι θα χτυπησεις Γερμανε ?

Οι υβριδοσαπιλες Lexus πασχιζουν να περασουν τα 160 χλμ! Κανουν κοντρες με τα Smart!

Σκεφτομαι εντονα TONALE για επομενο οχημα! Επιστροφη στην Αlfa μετα απο Mercedes και BMW.

Αξεχαστο το 147 1.600 Alfa Romeo Twin Spark! Γαζωνε στην εποχη του! Καταπινοντας βενζινα καργα! Δεν εβγαλε πολλα προβληματα μεχρι τα 160.000 χλμ που το κρατησα!

B
      BMW116D

εμπειρία του customer support της BMW είναι και η πίτα που είναι το κακό? Επειδή στα παιδιά με τις BMW άρεσαν οι πίτες? δεν καταλαβαίνω. τεσπα σταματαω γιατι εγω δεν εχω BMW και δεν μπορώ να γράφω για άλλους.

εμενα μαρέσουν και οι μηχανές , είχα όλο YAMAHA. Και η BMW βγάζει λες να είναι καλές? εχει ένα κινητήρα Boxer η BMW πολύ διαφορετικό από τους άλλους κατασκευαστές. Γνωριζεις αν είναι καλός και αν αξίζει να πάρω κάτι τέτοιο?

Δεν ασχολουμαι με μηχανες....αλλα παντα της ζαχαρωνω!

Ειδικα τις προαλλες πετυχα την street. Ξεχωριζει! Πανεμορφη!

Τογιοταδες προσκυνατε το ειδωλο! Διαστημικη Γερμανικη Τεχνολογια!

The Absolut craftsmanship!
      Capture.JPG

B
      BMW116D

B
      BMW116D

B
      BMW116D

@panormus772 said in Γερμανική Αξιοπιστία 🙂:

Σ'επιασαν κώτσο φίλε, BMW116D!

Στην Χ3 του κουμπάρου μου,μαζί με τη διόρθωση από το χαλάζι,του είχε ραγίσει λιγότερο από 1,0εκ. το τζάμι στο παρμπρίζ και του το άλλαξαν κι αυτό στην αντιπροσωπία. Όλα μαζί 575,45 ευρώ, αυθημερόν!!

Και το παρμπρίζ,όχι κανένα ιμιτασιόν, κατευθείαν από Γερμανία,Λειψία.

Κωτσο! Αφου δεν πληρωσα ρε! Ακομα και το σπασμενο led φαναρι το εβαλαν στην ασφαλιστικη!

Μιλαμε για τετοια βλαβη απο χαλαζι που δεν ειχαν ξαναδει!

Συμπιεσαν τα κοστη για να μην δωσω φραγκο! Customer support οχι μαλακιες!

Ναι, αλλά του έδωσαν και τα επόμενα 6 service (εργασία και ανταλλακτικά) δώρο,γιατί τους εμπιστεύτηκε και δεν πήγε στους έξω no name. Eίναι η ανταπόδοση της BMWHellas στους καλούς πελάτες,του είπαν.

Εμενα στο service του Νοεμβριου 2021 περα απο ολες τις εκπτωσεις που μου κανουν λογω πιστης μου εδωσαν και ενα 1 χρονο τσαμπα το BMW MOBILE CARE.

Στους Τουρκους της Τογιοτα, εχει κερασμα μια σκατουλα!

B
      BMW116D

Σ'επιασαν κώτσο φίλε, BMW116D!

Στην Χ3 του κουμπάρου μου,μαζί με τη διόρθωση από το χαλάζι,του είχε ραγίσει λιγότερο από 1,0εκ. το τζάμι στο παρμπρίζ και του το άλλαξαν κι αυτό στην αντιπροσωπία. Όλα μαζί 575,45 ευρώ, αυθημερόν!!

Και το παρμπρίζ,όχι κανένα ιμιτασιόν, κατευθείαν από Γερμανία,Λειψία.

Κωτσο! Αφου δεν πληρωσα ρε! Ακομα και το σπασμενο led φαναρι το εβαλαν στην ασφαλιστικη!

Μιλαμε για τετοια βλαβη απο χαλαζι που δεν ειχαν ξαναδει!

Συμπιεσαν τα κοστη για να μην δωσω φραγκο! Customer support οχι μαλακιες!

B
      BMW116D
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ