-
-
Τα vw είναι αυτοκίνητα πολύ άνω του μέσου όρου. Πολύ δύσκολο ένας μέσος οδηγός να μην μείνει ικανοποιημένος.
Την έχουν πατήσει κάποιοι με τα πειράματα που έχουν κάνει κατά καιρούς οι Γερμανοί και τους έχουν κάνει b-testers. Και αυτοί δικαιούνται να παραπονιούνται.
Οι υπόλοιποι απλώς εκφράζουν προσωπική αντιπάθεια ή υιοθετούν άκριτα και χωρίς προσωπική άποψη για ένα vw, στερεότυπα για λαδιέρες, φριτέζες κλπ.
Για να μην πω μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι κάποιοι απ' αυτούς που κατηγορούν τα vw δεν φτάνουν καν να τα αγοράσουν, οπότε όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...Καλά μην παίρνεις και όρκο
την έχουν πατήσει πολλοί όχι κάποιοι
την αντιπάθεια μας την καλιέργησε η ίδια η VW και έχουμε προσωπική άποψη γιατί έιχαμε κάποιοι αρκετά VAG. Με κάποια είμασταν και ευχαριστημένοι (παρόλο που είχαμε ακόμα και σε αυτά μικροπροβλήματα)
Μια χαρά μπορούμε να αγοράσουμε τις λαδιέρες απλά επιλέγουμε να μην το κάνουμε......
-
-
Τα vw είναι αυτοκίνητα πολύ άνω του μέσου όρου. Πολύ δύσκολο ένας μέσος οδηγός να μην μείνει ικανοποιημένος.
Την έχουν πατήσει κάποιοι με τα πειράματα που έχουν κάνει κατά καιρούς οι Γερμανοί και τους έχουν κάνει b-testers. Και αυτοί δικαιούνται να παραπονιούνται.
Οι υπόλοιποι απλώς εκφράζουν προσωπική αντιπάθεια ή υιοθετούν άκριτα και χωρίς προσωπική άποψη για ένα vw, στερεότυπα για λαδιέρες, φριτέζες κλπ.
Για να μην πω μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι κάποιοι απ' αυτούς που κατηγορούν τα vw δεν φτάνουν καν να τα αγοράσουν, οπότε όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...Καλά μην παίρνεις και όρκο
την αντιπάθεια μας την καλιέργησε η ίδια η VW και έχουμε προσωπική άποψη γιατί έιχαμε κάποιοι αρκετά VW. Με κάποια είμασταν και ευχαριστημένοι (παρόλο που είχαμε ακόμα και σε αυτά μικροπροβλήματα)
Μια χαρά μπορούμε να αγοράσουμε τις λαδιέρες απλά επιλέγουμε να μην το κάνουμε......
Σου έγραψα αλλά δεν το διάβασες φαίνεται... Το ηλεκτρικό Puma θα βγει λέει με την πλατφόρμα του id3. Καμουφλαρισμένο vw θα έχεις θες δε θες...
-
Ούτως ή άλλως η Φορντ με τις τελευταίες της επιλογές έχει φάει Χ, όποτε αυτό είναι ακόμα ένας λόγος.
Μετά από 4 vw στην οικογένεια έχω κάθε δικαίωμα να τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ολκής και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. -
την αντιπάθεια μας την καλιέργησε η ίδια η VW και έχουμε προσωπική άποψη γιατί έιχαμε κάποιοι αρκετά VW. Με κάποια είμασταν και ευχαριστημένοι (παρόλο που είχαμε ακόμα και σε αυτά μικροπροβλήματα)
Σου έγραψα αλλά δεν το διάβασες φαίνεται... Το ηλεκτρικό Puma θα βγει λέει με την πλατφόρμα του id3. Καμουφλαρισμένο vw θα έχεις θες δε θες...
μπορεί να συμβεί και εκεί θα κράξω.
Και τα FORD τα κράζω φίλε για τις μαλακίες που κάνουν δεν έχω τέτοια κολλήματα
Ολο μαλακίες κάνουν τελευταία στην FORD και τα έχω γράψει πολλές φορές αρκεί να διαβάσεις παλιά μου ποστ
εγώ είμαι με τον καταναλωτή δεν είμαι με καμία εταιρία. Απλά προσπαθώ να κρίνω αντικειμενικά. Κάποιες φορές τα καταφέρνω κάποιες όχι
-
Ούτως ή άλλως η Φορντ με τις τελευταίες της επιλογές έχει φάει Χ, όποτε αυτό είναι ακόμα ένας λόγος.
Μετά από 4 vw στην οικογένεια έχω κάθε δικαίωμα να τους αποκαλώ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ολκής και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.Ετσι. Εχουν κάνει Παρα πολλές τσιπιές στην FORD παράλληλα με αυξηση κόστους. Ουτε εγώ πχ προτείνω πλέον το PUMA σε κανέναν, δεν πιστεύω ότι αξίζει τέτοια τιμή που εφτασε με παράλληλες περικοπές σε πολλά
-
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς. Εγώ πάντως θα φτιάξω αυτοκολλητάκια "πίσω από τη λαμαρίνα κρύβω ένα id3" και θα τα κολλάω στα puma που θα βρίσκω στο δρόμο. Έτσι για να θυμούνται και οι κάτοχοι την καταγωγή τους... χα,χα,χα,
-
Εγώ να πω για τα vw. Την έχουμε πατήσει με το Tiguan 5N και με καδένα Τούρμπο. Αυτά νομίζω τα αυτοκίνητα βγήκαν δοκιμαστικά. Σε Troc 1.6 tdi Troc.1.0 tsi vw up 1.0 Κανένα μα κανένα πρόβλημα όλα βαίνουν με ικανοποιητικά δίχως προβλήματα. Έκανε κάτι μαλακιούλες η Volkswagen για να είμαστε τίμιοι. Αλλά λάδια δεν μπορώ να πω ότι έχει και κάποιο από τα αυτοκίνητα μας ακόμα και το Tiguan. Τώρα για τις βλάβες που λένε κάποιοι το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό όσα περισσότερα αμάξια παράγεις τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να έχεις περισσότερες βλάβες και αυτό να αποτυπώνεται περισσότερο.
-
Εταιρεία που παίρνεις καινούργιο αυτοκίνητο και το πληρώνεις και παραπάνω σαν πιο ποιοτικό και σου λένε στην αντιπροσωπεία ότι ο κινητήρας είναι φυσιολογικό να καίει λάδι και δεν σου δικαιολογεί η εγγύηση κάτι...., προσωπικά την θεωρώ ΜΗ ΣΟΒΑΡΗ ετσι για να τελιώνουμε και να μην γράφω σεντόνια με άλλα πράγματα. Αν το κάνουν και άλλες εταιρείες αυτό, το ΙΔΙΟ θα τις κράξω.....
Ζημιές όλα μπορούν να πάθουν αλλά να μην στο περνάνε σαν ελλάτωμα???? ελεος
Μόνο στην Mazda με τον Vankel κινητήρα (στο παρελθόν) το δικαιολογώ κάτι τέτοιο που είναι εκ κατασκευής έτσι ο κινητήρας
-
Εταιρεία που παίρνεις καινούργιο αυτοκίνητο και το πληρώνεις και παραπάνω σαν πιο ποιοτικό και σου λένε στην αντιπροσωπεία ότι ο κινητήρας είναι φυσιολογικό να καίει λάδι και δεν σου δικαιολογεί η εγγύηση κάτι..
Για ποιους κινητήρες το λένε; Για όλους; Το λένε ακόμα και σήμερα ή το λέγανε στο παρελθόν;
Το γράφει η εγγύηση του αυτοκινήτου ότι αν καίει λάδι δεν το καλύπτει η εγγύηση ή είναι "με το στόμα" και όποιος την έφαγε ας πρόσεχε; -
Εγώ να πω για τα vw. Την έχουμε πατήσει με το Tiguan 5N και με καδένα Τούρμπο. Αυτά νομίζω τα αυτοκίνητα βγήκαν δοκιμαστικά. Σε Troc 1.6 tdi Troc.1.0 tsi vw up 1.0 Κανένα μα κανένα πρόβλημα όλα βαίνουν με ικανοποιητικά δίχως προβλήματα. Έκανε κάτι μαλακιούλες η Volkswagen για να είμαστε τίμιοι. Αλλά λάδια δεν μπορώ να πω ότι έχει και κάποιο από τα αυτοκίνητα μας ακόμα και το Tiguan. Τώρα για τις βλάβες που λένε κάποιοι το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό όσα περισσότερα αμάξια παράγεις τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να έχεις περισσότερες βλάβες και αυτό να αποτυπώνεται περισσότερο.
Επέτρεψε μου μια διόρθωση, δεν έκανε μαλακιούλες αλλά μαλακιάρες. Προφανώς και κανένας μας δεν χαίρεται όταν οποιοδήποτε όχημα έχει σοβαρή βλάβη που την επιβαρύνεται ο πελάτης αλλά η αδιαφορία που επέδειξε η εν λόγω εταιρεία στα επαναλαμβανόμενα προβλήματα είναι παροιμιώδης. Και αν είχε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία τα ίδια θέματα πάλι θα την κράζαμε ασύστολα. Όταν βλέπεις τον φίλο σου να κλαίει κυριολεκτικά πάνω στο τιμόνι του Tiguan του απελπισμένος από τις πολλές και ακριβές βλάβες (ανακατασκευή κινητήρα,mechatronic,3 πολύδισκους και εγκέφαλο τιμονιού) σε μόλις 80κ χλμ ε, όσο να’ναι, θέλεις να τους ανοίξεις το κεφάλι ειδικά όταν σου λένε «αναλώσιμα,δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».
-
πτει η εγγύηση ή είναι "με το στόμα" και όποιος την έφαγε ας πρόσεχε;
στο παρελθόν συνέβει και ναι το γράφει μέσα οτι είναι φυσιολογικό να καίει λάδι ο κινητήρας απότε μια χαρά καλυμένοι είναι δεν φταίνε σε κάτι δεν μπορεί να τους πας δικαστικά
Ο φταίχτης είναι ο πελάτης που τους διάλεξε και αγόρασε αυτοκίνητο από αυτούς
Δεν ξαναασχολήθηκα να δω αν το συνεχίζουν αυτό, έφαγαν Χ και από τον ιδιοκτήτη και από μένα.
-
Παλαιότερα το έγραφε και το βιβλίου του αυτοκινήτου, ότι κατανάλωση ενός λίτρου λαδιού κάθε 1000χλμ θεωρείται φυσιολογική. Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Είχα φίλο με Golf και όταν τον ρώτησα κάθε ποτέ αλλάζει τα λάδια μου απάντησε «ποτέ, συμπληρώνω τόσο που είναι πάντα φρέσκο»… -
Για να μην πω μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι κάποιοι απ' αυτούς που κατηγορούν τα vw δεν φτάνουν καν να τα αγοράσουν, οπότε όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...KARA LOL....
-
-
Όταν βλέπεις τον φίλο σου να κλαίει κυριολεκτικά πάνω στο τιμόνι του Tiguan του απελπισμένος από τις πολλές και ακριβές βλάβες (ανακατασκευή κινητήρα,mechatronic,3 πολύδισκους και εγκέφαλο τιμονιού) σε μόλις 80κ χλμ ε, όσο να’ναι, θέλεις να τους ανοίξεις το κεφάλι ειδικά όταν σου λένε «αναλώσιμα,δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».
Το έχω ζήσει και εγώ, αλλά δεν με άκουγε όταν του έλεγα μακριά...ας πρόσεχαν όλοι αυτοί που τα αγοράζουν. Μέτρια αμάξια με πολλές και ακριβές βλάβες...αλλά κάλά κάνει το VAG αφού μπορεί. Όπως είπα σε αυτοκίνητα είναι μπηλοζήρο, αλλά σε marketing παίρνουν άριστα!
-
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς. Εγώ πάντως θα φτιάξω αυτοκολλητάκια "πίσω από τη λαμαρίνα κρύβω ένα id3" και θα τα κολλάω στα puma που θα βρίσκω στο δρόμο. Έτσι για να θυμούνται και οι κάτοχοι την καταγωγή τους... χα,χα,χα,
Να το κάνεις και με την Α κλας...
Οδηγώ το νέο ντάτσια..Καλό. Θα τυπώσω και για τη Mercedes "κάτω από το καπό είμαι Dacia", ..
Και για τους λάτρεις της Mazda, "κάτω από το καπό είμαι Ford" για τα MX-5.
Στο νέο Mazda 2 θα βάλω γιγαντοαφίσα "είμαι yaris"...
Αυτό με τα αυτοκολλητάκια έχει αρχίσει και μ' αρέσει.... Άλλαξα χθες δισκόπλακες - τακάκια και όταν πήρα το αυτοκίνητο είχαν κολλήσει ένα αυτοκόλλητο στο τιμόνι "φρενάρω προσκτικά για τα πρώτα 30Km, φοράω καινούργια φρένα", από κει την πήρα την ιδέα, χα,χα, -
Μια γενια ΜΧ5 ειχε κινητηρες Φορντ . Η 3η αν θυμαμαι σωστα
-
Καμία γενιά δεν είχε κινητήρες Ford. Οι κινητήρες MZR που φορούσαν και κάποια Ford (π.χ. Mondeo) ήταν της Mazda. Η Ford τους κατασκεύαζε με άδεια της Mazda για τα δικά της μοντέλα, αλλά δεν ήταν τόσο ποιοτικοί όσο οι original Made in Japan. Ο 1800 του Mazda 6 και ο 1800 του Mondeo είχαν μεν ίδια σχεδίαση (της Mazda), αλλά αυτοί που έμπαιναν στα Ford είχαν κατώτερα περιφερειακά κλπ. Το ΜΧ5 είχε άλλο μοτέρ, που δεν φόρεσε κανένα Ford, καθώς ήταν διαμήκης η τοποθέτηση.
VW T-Roc