Apr 13, 2022, 7:07 AM

@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:

@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:

@dstou said in Toyota Yaris Cross:

Σε άλλες περιπτώσεις απλά αναβάλλεις την αγορά γισ αργότερα, και βγαίνεις πολλαπλά κερδισμένος σε τομείς όπως: αποταμιεύσεις και κάνεις αγορά μετρητοίς ή με λιγότερο χρέος, ομαλοποιείται η αγορά, βελτιώνεται η ποικιλία , μειώνεται ο χρόνος αναμονής, κ.α.

Είναι διαφορετικός τρόπος σκέψης απλά....και τον ακούω. Εγώ σκέφτομαι τελείως διαφορετικά. Δεν θα μοιζεριάσω με κάτι που δεν θέλω πια (γιατί δεν με εξυπηρετεί) για να περιμένω κάτι τελείως αβέβαιο στο μέλλον. Θα κάνω αυτό που θέλω για να περνάω καλύτερα σήμερα...είμαι αυτής της λογικής.

Που διαφέρει ρε συ Φάνη η λογική αυτή από τη λογικη του μέσου νεοελληνα που χορεύει στο Συνταγμα πουλώντας ανέξοδα "επανάσταση" με το iphone, το νύχι και μαλλί κομμωτηρίου, τα επώνυμα ρουχα, το φρέντο και την κλάιν νοοτροπία, περιμένοντας το επίδομα του κράτους ή του μπαμπά....

Fuck logic!

δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει ενας ανθρωπος που υπολογιζει τα οικονομικα του και αποφασιζει να παρει νεο αυτοκινητο με αυτον που χορευει στο Συνταγμα και ζηταει να ανθισει το λεφτοδεντρο