-
Πρέπει να ακυρωθούν και παραγγελίες για να "ομαλοποιηθούν" τα πράματα.
-
@storm said in SUV/Crossovers Forum:
Καταλαβαίνω ότι θέλετε να υποστηρίξετε τα ταμπούρα (ειδικά για τα Ford) αλλά μέχρι ένα σημείο.
χεσμενη την εχω την ford. εγω που το οδηγησα μου φαινονται μια χαρα φρεναρε με τα ταμπουρα. Μεχρι εκει. Μονο αυτό έχω πει γιατι αυτή είναι η γνωμη μου.
συμφωνω οτι ειδικα με τις τιμες που εχει θα επρεπε να εχει δισκόφρενα και όχι ταμπουρα ακόμα και για ψυχολογικούς λόγους.
Δεν τίθεται κανενα θέμα αν τα δισκόφρενα είναι καλύτερα απο τα ταμπούρα προφανώς και είναι καλύτερα μακράν τα δισκόφρενα.
-
@katafractos17 said in SUV/Crossovers Forum:
Κάτι τέτοια δεν ανακαλύπτει ο lap;
Αποκλείεται να έβαζε κάτι τέτοιο ο Lap
Αν δεν βγαίνει τάση για 3μ3το ή αν δεν πονάνε τα μάτια από την ασχήμια δεν είναι άξια να τα ποστάρει.
-
@cirus said in SUV/Crossovers Forum:
Αν δεν βγαίνει τάση για 3μ3το ή αν δεν πονάνε τα μάτια από την ασχήμια δεν είναι άξια να τα ποστάρει.
Ψεύτικες εξατμήσεις, ψεύτικοι αεραγωγοί, πρόσοψη σαν συρματόπλεγμα από κοτέτσι, υπερβολικά χαμηλό προφίλ ελαστικού... Και το εσωτερικό μέσα στην ασυμφωνία (δείτε πως δεν δένουν οι οριζόντιες με τις κάθετες γραμμές του ταμπλώ). Μπεζ δερμάτινος τεμπέλης με γκρι υφασμάτινα καθίσματα σε δύο τόνους...
-
Σα Μπουρναζιότισα νυχού είναι αυτό.. Κοινώς μπαίναμε..
-
@mastoras78 said in SUV/Crossovers Forum:
xaxaxaxaxaxaxa ρε δε παίζεσαι ...
-
@tgd said in SUV/Crossovers Forum:
Ψεύτικες εξατμήσεις, ψεύτικοι αεραγωγοί, πρόσοψη σαν συρματόπλεγμα από κοτέτσι, υπερβολικά χαμηλό προφίλ ελαστικού... Και το εσωτερικό μέσα στην ασυμφωνία (δείτε πως δεν δένουν οι οριζόντιες με τις κάθετες γραμμές του ταμπλώ). Μπεζ δερμάτινος τεμπέλης με γκρι υφασμάτινα καθίσματα σε δύο τόνους...
Καλά ναι συμφωνούμε αλλά.......
έχεις δει αυτά που βάζει??? αυτά που λες είναι λεπτομέρειες χαχαχαχαχαχαχα
-
@mastoras78 said in SUV/Crossovers Forum:
με τα παπουτσια μέσα
-
@storm said in SUV/Crossovers Forum:
Καταλαβαίνω ότι θέλετε να υποστηρίξετε τα ταμπούρα (ειδικά για τα Ford) αλλά μέχρι ένα σημείο.
χεσμενη την εχω την ford. εγω που το οδηγησα μου φαινονται μια χαρα φρεναρε με τα ταμπουρα. Μεχρι εκει. Μονο αυτό έχω πει γιατι αυτή είναι η γνωμη μου.
συμφωνω οτι ειδικα με τις τιμες που εχει θα επρεπε να εχει δισκόφρενα και όχι ταμπουρα ακόμα και για ψυχολογικούς λόγους.
Δεν τίθεται κανενα θέμα αν τα δισκόφρενα είναι καλύτερα απο τα ταμπούρα προφανώς και είναι καλύτερα μακράν τα δισκόφρενα.
Εννοείτε για το πρώτο, κουβέντα γίνεται και δεν υποστηρίζουμε κάποια αυτοκινητοβιομηχανία.
Δεν κάνω παράθεση για αντίλογο απλά μου δίνεται το κίνητρο να γράψω κάποια πράγματα.
Ήμουν κάτοχος ενός Suzuki SJ410 πρόγονο του Samurai/Jimny με ταμπούρα και σούστες για ανάρτηση, το αυτοκίνητο μια χαρά έστριβε και φρενάριζε και τώρα να το είχα θα έκανα μια χαρά τη δουλειά μου. Το δικό μου point είναι ότι ζούμε στο έτος 2022 μετά από τόσα χρόνια θα περίμενα κάτι καλύτερο σε βασικά χαρακτηριστικά (αναρτήσεις, φρένα κλπ) έστω και για ψυχολογικούς λόγους. -
Formentor ή cx30?
-
Αν "σηκώνεις" 2L δεν υφίσταται το ερώτημα, άποψή μου...
-
Το CX-30 diesel σε μεταχειρισμένο λέει; Δεν βγαίνει πλέον καινούριο.
-
Δεν έγραψε κάτι για ντίζελ...
-
Ναι, το ξέρω. Νέα ερώτηση έκανα αν καποιος γνωρίζει μιας και ενδιαφέρομαι για αγορά.
-
@eco said in SUV/Crossovers Forum:
Formentor ή cx30?
Αν δεν ήταν δίλιτρο το mazda θα ήμουν σε δίλημμα , ομως ως κάτοχος πλέον του formentor μπορώ να σου πώ ότι είμαι ενθουσιαμένος . (πρώην κάτοχος bmw 320 , mazda 3 )
-
-
-
@lap said in SUV/Crossovers Forum:
https://www.autoblog.com/photos/subaru-baja/#slide-2327131
Ωραίο!
Ω να σου.... Στην πρέσα γρήγορα
-
-
SUV/Crossovers Forum