-
δύσκολοι καιροί ,πρέπει να βγει και το μεροκάματο
-
@realzeus said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
3d printed Drachmas. 14 πολυεκατομμύρια για τον Σπυρέτο.
Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως να είναι καλύτερα να του φτιάξει η Εύα, αυτή που ξέρει από ΠΛΩΚΤΣΕΗ, ΘΡΙΝΤΙΠΡΙΝΤΙΝΤ ΕΝΕΦΤΙ από unobtainium για να το χρηματοδοτήσει.
-
Τη χρησιμοποιημένη κάψουλα εσπρέσο έβαλε ο άνθρωπας, να δείξει πως ξενυχτάνε στη δουλειά για να πραγματοποιήσουν το όνειρο του Ελληνικού υπεραυτοκινήτου, μια ώρα αρχίτερα.
Σε rendering πάντα, όπως θα βγει και το αμάξι, είναι το trademark της εταιρείας.Και μόλις ολοκληρώσουν την ανάπτυξη, παίρνεις έναν 3D εκτυπωτή και το στήνεις DIY μόνος σου, στην αυλή σου...
-
"Δε θέλω να δουλεύεις, και στα καπνά να πας" ακούγαμε εμείς στο υπόστεγο της Συντήρησης του εργοστασίου στη Β' Βιομηχανική, είναι πιο δημιουργικό και αποτελεσματικό για μηχανοσυνθέτες και συναφείς εργασίες (προλάβαινες και 14 replay στη 12ωρη βάρδια) και περιέχει κι αυτό που λέμε "ελληνική ψυχή" που συνάδει με την όλη Ελληνικότητα του εγχειρήματος.
-
Ζηλεύετε, για αυτό τα λέτε αυτά! Πήρε πτυχίο στο Photoshop και σας το τρίβει στα μούτρα.
Πάντως οι 3 τρύπες που φαίνονται στη σκιά, δεν φαίνονται στο υλικό από πάνω! Λες να έκανε copy-paste τη σκιά? -
Το chaos έπεσε θύμα της συγκυρίας έλλειψης ημιαγωγών και όλα όσα λέτε είναι απλά κακεντρεχειες.
-
Κάπως έτσι, ο άνθρωπος δε θέλει να παρουσιάσει ένα ξε - chip - ωτο αμάξι.
Άμα σας το παρουσιάσει χωρίς αναδιπλουμενους καθρέπτες πάλι θα κράζετε. -
Διαβάζω κατά καιρούς τίτλους για το -φανταστικό- ελληνικό hypercar των 100.000 ίππων που θα κατατρoπώσει όλους τους κουτόφραγκους και τους σχιστομάτες εξίσου και αναρωτιέμαι, υπάρχουν όντως κάποιοι που πιστεύουν σε αυτές τις χοντροκομένες βλακείες;
Το περίεργο είναι ότι ακόμα και ο ειδικός τύπος στην Ελλάδα αναπαράγει άκριτα αυτές τις μπούρδες και θλίβομαι για το επίπεδο αυτής της χώρας... -
@lapin said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Διαβάζω κατά καιρούς τίτλους για το -φανταστικό- ελληνικό hypercar των 100.000 ίππων που θα κατατρoπώσει όλους τους κουτόφραγκους και τους σχιστομάτες εξίσου και αναρωτιέμαι, υπάρχουν όντως κάποιοι που πιστεύουν σε αυτές τις χοντροκομένες βλακείες;
Το περίεργο είναι ότι ακόμα και ο ειδικός τύπος στην Ελλάδα αναπαράγει άκριτα αυτές τις μπούρδες και θλίβομαι για το επίπεδο αυτής της χώρας...Είστε και σεις ανθέλληνας εθνομηδενιστής φαίνεται, όπως κι εμείς.
-
Δεν το ακολουθώ , δεν μπορώ να τον βλέπω καν , όπως ο Φάνης τον Στέφου (απορώ γιατί) . Με εκνευρίζει υπερβολικά για κάποιο λόγο που δεν τον έχω εντοπίσει ακόμα και δεν καίγομαι να εντοπίσω , ασχέτως με την φάση του σούπερ εθνικ κάρου .
-
@yem said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Δεν το ακολουθώ , δεν μπορώ να τον βλέπω καν , όπως ο Φάνης τον Στέφου (απορώ γιατί) . Με εκνευρίζει υπερβολικά για κάποιο λόγο που δεν τον έχω εντοπίσει ακόμα και δεν καίγομαι να εντοπίσω , ασχέτως με την φάση του σούπερ εθνικ κάρου .
Κι εμένα το ίδιο. Μου δίνει την αίσθηση του φανφάρα,εφετζή νεοέλληνα.
Τουλάχιστον ο Στέφου,άσχετα του τρόπου ομιλίας του, κάνει μια στάνταρ δοκιμή στ'αυτοκίνητα. -
@panormus772 said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
@yem said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Κι εμένα το ίδιο. Μου δίνει την αίσθηση του φανφάρα,εφετζή νεοέλληνα.
Τουλάχιστον ο Στέφου,άσχετα του τρόπου ομιλίας του, κάνει μια στάνταρ δοκιμή στ'αυτοκίνητα.Σαν άσχετος με τα αυτοκίνητα όταν έψαχνα πριν από 2 χρόνια έβλεπα βιντεάκια του που έμπαινε μέσα στα αυτοκίνητα στο λιμάνι και κοπάναγε πόρτες - ταμπλό - ντουλαπάκια και άλλες τέτοιες βλακείες και δεν μιλάω για το αμάξι του test drive αλλά για αυτοκίνητα που κατά πάσα πιθανότητα ήταν πληρωμένα από ιδιώτες , αυτό με ξενέρωσε , ίσως και η περιγραφή που δίνεις εσύ , βέβαια πέφτουν στα χέρια του ωραία αυτοκίνητα αλλά ....δεν...
-
@johanndelta said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Πιο ρεαλιστικό ε;
Ε ναι, αυτό υπάρχει στα αλήθεια τουλάχιστον, έστω και σαν πρωτότυπο. Νομίζω κάνει λάθος το άρθρο όμως. Η έκδοση 3000 ίππων είναι δρομίσια, αυτή των 5000 ίππων είναι μόνο για πίστα.
-
Πιο ρεαλιστικό ε;
ε αρκετά χαχαχαχαχαχχ
βεβαια θα προτιμούσα μια ferrari με το 1/4 από τα άλογα σε σχεση με αυτό το ασχημό πράγμα αλλά αυτό είναι γούστο. Απο μηχανολογικής απόψεως είναι πανέμορφο.
-
Αυτοί θα ήταν που έκλεψαν τα σχέδια του Chaos
-
Να έκανε κανένας χριστιανός προπαραγγελία ή σχέδια θα πουλάει ο Σπύρος?
-
-
Μάλλον από αυτό το meme πήρε την ιδέα της αναδιάπλασης...
-
EifΦΕΛλος
Αυτό τώρα τι είναι;
Σεξουαλικό βοήθημα για τρανσφορμερ; -
Αυτές είναι οι βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η μακέτα στο πάτωμα.
CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός