-
Το chaos έπεσε θύμα της συγκυρίας έλλειψης ημιαγωγών και όλα όσα λέτε είναι απλά κακεντρεχειες.
-
Δλδ είναι απλα θέμα ξε-chip-ωσιάς;;;
-
Κάπως έτσι, ο άνθρωπος δε θέλει να παρουσιάσει ένα ξε - chip - ωτο αμάξι.
Άμα σας το παρουσιάσει χωρίς αναδιπλουμενους καθρέπτες πάλι θα κράζετε. -
Διαβάζω κατά καιρούς τίτλους για το -φανταστικό- ελληνικό hypercar των 100.000 ίππων που θα κατατρoπώσει όλους τους κουτόφραγκους και τους σχιστομάτες εξίσου και αναρωτιέμαι, υπάρχουν όντως κάποιοι που πιστεύουν σε αυτές τις χοντροκομένες βλακείες;
Το περίεργο είναι ότι ακόμα και ο ειδικός τύπος στην Ελλάδα αναπαράγει άκριτα αυτές τις μπούρδες και θλίβομαι για το επίπεδο αυτής της χώρας... -
@lapin said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Διαβάζω κατά καιρούς τίτλους για το -φανταστικό- ελληνικό hypercar των 100.000 ίππων που θα κατατρoπώσει όλους τους κουτόφραγκους και τους σχιστομάτες εξίσου και αναρωτιέμαι, υπάρχουν όντως κάποιοι που πιστεύουν σε αυτές τις χοντροκομένες βλακείες;
Το περίεργο είναι ότι ακόμα και ο ειδικός τύπος στην Ελλάδα αναπαράγει άκριτα αυτές τις μπούρδες και θλίβομαι για το επίπεδο αυτής της χώρας...Είστε και σεις ανθέλληνας εθνομηδενιστής φαίνεται, όπως κι εμείς.
-
Ετοιμαστειτε πάντως γιατί ο Σαρημπαλιδης ξεκίνησε τα χαλαρα podcast και αν έκανε σεφτε με τον άρχοντα (Πατσουρεα) ε καταλαβαίνετε τη συνέχεια. Θα φάμε λουτρό μιας ώρας+ να γουστάρουμε.
-
Δεν το ακολουθώ , δεν μπορώ να τον βλέπω καν , όπως ο Φάνης τον Στέφου (απορώ γιατί) . Με εκνευρίζει υπερβολικά για κάποιο λόγο που δεν τον έχω εντοπίσει ακόμα και δεν καίγομαι να εντοπίσω , ασχέτως με την φάση του σούπερ εθνικ κάρου .
-
@yem said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Δεν το ακολουθώ , δεν μπορώ να τον βλέπω καν , όπως ο Φάνης τον Στέφου (απορώ γιατί) . Με εκνευρίζει υπερβολικά για κάποιο λόγο που δεν τον έχω εντοπίσει ακόμα και δεν καίγομαι να εντοπίσω , ασχέτως με την φάση του σούπερ εθνικ κάρου .
Κι εμένα το ίδιο. Μου δίνει την αίσθηση του φανφάρα,εφετζή νεοέλληνα.
Τουλάχιστον ο Στέφου,άσχετα του τρόπου ομιλίας του, κάνει μια στάνταρ δοκιμή στ'αυτοκίνητα. -
@panormus772 said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
@yem said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Κι εμένα το ίδιο. Μου δίνει την αίσθηση του φανφάρα,εφετζή νεοέλληνα.
Τουλάχιστον ο Στέφου,άσχετα του τρόπου ομιλίας του, κάνει μια στάνταρ δοκιμή στ'αυτοκίνητα.Σαν άσχετος με τα αυτοκίνητα όταν έψαχνα πριν από 2 χρόνια έβλεπα βιντεάκια του που έμπαινε μέσα στα αυτοκίνητα στο λιμάνι και κοπάναγε πόρτες - ταμπλό - ντουλαπάκια και άλλες τέτοιες βλακείες και δεν μιλάω για το αμάξι του test drive αλλά για αυτοκίνητα που κατά πάσα πιθανότητα ήταν πληρωμένα από ιδιώτες , αυτό με ξενέρωσε , ίσως και η περιγραφή που δίνεις εσύ , βέβαια πέφτουν στα χέρια του ωραία αυτοκίνητα αλλά ....δεν...
-
-
@johanndelta said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Πιο ρεαλιστικό ε;
Ε ναι, αυτό υπάρχει στα αλήθεια τουλάχιστον, έστω και σαν πρωτότυπο. Νομίζω κάνει λάθος το άρθρο όμως. Η έκδοση 3000 ίππων είναι δρομίσια, αυτή των 5000 ίππων είναι μόνο για πίστα.
-
Πιο ρεαλιστικό ε;
ε αρκετά χαχαχαχαχαχχ
βεβαια θα προτιμούσα μια ferrari με το 1/4 από τα άλογα σε σχεση με αυτό το ασχημό πράγμα αλλά αυτό είναι γούστο. Απο μηχανολογικής απόψεως είναι πανέμορφο.
-
Βρε εδώ απλά εξετάζουμε το αν (εστω) προχωράνε αυτά τα αυτοκίνητα με ιπποδύναμη αμαξοστοιχίας, για τα υπόλοιπα έχει ο Θεός...
-
Αυτοί θα ήταν που έκλεψαν τα σχέδια του Chaos
-
EifΦΕΛλος
-
Να έκανε κανένας χριστιανός προπαραγγελία ή σχέδια θα πουλάει ο Σπύρος?
-
-
-
Μάλλον από αυτό το meme πήρε την ιδέα της αναδιάπλασης...
-
EifΦΕΛλος
Αυτό τώρα τι είναι;
Σεξουαλικό βοήθημα για τρανσφορμερ;
CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός