-
@liakoni said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ότι να'ναι. Δύο ξεκάρφωτες φωτογραφίες, ούτε πηγή, ούτε τίποτα.
Μόνο συμπεράσματα κατά το δοκούν.
Παίδων Πεντέλης – Παρουσία των ΜΑΤ η συγκέντρωση των υγειονομικών - ΤΑ ΝΕΑ https://is.gd/RnXQCT
Παίδων Πεντέλης: Παρουσία ΜΑΤ η διαμαρτυρία των υγειονομικών https://is.gd/wDRO95
Παρουσία ΜΑΤ η διαμαρτυρία υγειονομικών στο Παίδων Πεντέλης | Η Εφημερίδα των Συντακτών https://is.gd/bf3ajW
Ευχαριστώ. Μία συγκέντρωση υγειονομικών (συνδικαλιστών;) στο Παίδων Πεντέλης. Ok.
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Με εντολή Πλεύρη τα ΜΑΤ στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για να εμποδίσουν την εφημερία των γιατρών, να διώξουν τους ασθνείς που προσέρχονται και να επιτρέψουν μόνο τον εμβολιασμό...
Δεν είμαστε απλά πιο έξυπνοι απ τους κουτόφραγκους και τ' αμερικανάκια, είμαστε τετραπέρατοι, είναι τα ΕΛ χρωμοσώματα της έλικος του ντιενέη μας...
Μιλάμε για αισχρότητα του αισχίστου είδους αυτό που γίνεται με το Παίδων Πεντέλης.
Υπάρχει κάποιο επιχείρημα-αντιλογος για αυτό που συμβαίνει;
Αλήθεια δεν έχω ακούσει τίποτα ουσιαστικό που να στηρίζει την απόφαση τους αυτή και να στέκει λογικά.
Έχει κάποιος εδώ μέσα πληροφόρηση;To σχετικό που άκουσα από την υφυπουργό είναι ότι το νοσοκομείο θα ξαναγυρίσει στις εφημερίες σε 6 εβδομάδες.
Γιατί τόσο ντόρος; Γκρεμίστηκε κανά φούρνος;
-
Πάντως, εγώ θυμάμαι από τότε που έκανα εφημερίες,οι περισσότεροι γιατροί να εύχονται να κάνουν λιγότερες,να μην είναι εφημερία ΣΚ,γιορτές κ.τ.λ.
Οι εφημερίες -εννοώ τις γενικές,που έρχεται κόσμος,ΕΚΑΒ ασταμάτητα- είναι σκότωμα για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Επίσης πάντα υπήρχε πρόβλημα με τα λίγα νοσοκομεία για εφημερίες,αλλά δε θυμάμαι παλαιότερα ποτέ κάποιο νοσοκομείο να ζήτησε να κάνει και κάποιες επιπλέον από το πρόγραμμα εφημεριών που ήδη κάνει ή όταν εξαιρείται για κάποιο λόγο να ζητά να κάνει τις εφημερίες.Εννοείται για τον κόσμο καλό είναι όσο περισσότερα νοσοκομεία -και με ανάλογο προσωπικό- ενεργά υπάρχουν.
-
Tι ζούμε, τι ακούμε...;;;
Αλλά τι περιμένει κάποιος από μια χώρα που έβαλε Υπουργό παιδείας κάποιον που δεν πήρε ποτέ το πτυχίο του; Μόνο και μόνο ως συμβολισμός, δείχνει από τι είναι ''κατασκευασμένη'' η κοινωνία μας. -
Πάντως και στο ΦΒ , στην τοπική ομάδα γειτονιάς που ελέγχεται από τον δήμαρχο , την ίδια φωτό ανέβασαν με το ίδιο σχόλιο που δεν λέει κάτι παραπάνω...
Προφανώς η καθοδήγηση έδρασε αστραπιαία...
Αυτοί που δουλεύουν στην καθοδήγηση φαίνεται σκίζονται , για του αφεντικού το φαι...
Ξέχασα δεν έχουν αφεντικά εκεί ...
-
Αρκεί που υπάρχουν αυτοί που υπερασπίζονται την Κυβερνησάρα-τσίρκο αφιλοκερδώς, μόνο για να τιμήσουν τη μπλε φανέλα.
Κι η ομάδα κερδάει! -
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Με εντολή Πλεύρη τα ΜΑΤ στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για να εμποδίσουν την εφημερία των γιατρών, να διώξουν τους ασθνείς που προσέρχονται και να επιτρέψουν μόνο τον εμβολιασμό...
Δεν είμαστε απλά πιο έξυπνοι απ τους κουτόφραγκους και τ' αμερικανάκια, είμαστε τετραπέρατοι, είναι τα ΕΛ χρωμοσώματα της έλικος του ντιενέη μας...
Μιλάμε για αισχρότητα του αισχίστου είδους αυτό που γίνεται με το Παίδων Πεντέλης.
Υπάρχει κάποιο επιχείρημα-αντιλογος για αυτό που συμβαίνει;
Αλήθεια δεν έχω ακούσει τίποτα ουσιαστικό που να στηρίζει την απόφαση τους αυτή και να στέκει λογικά.
Έχει κάποιος εδώ μέσα πληροφόρηση;To σχετικό που άκουσα από την υφυπουργό είναι ότι το νοσοκομείο θα ξαναγυρίσει στις εφημερίες σε 6 εβδομάδες.
Σημείωσε το στο ημερολόγιο σου , μακάρι να είναι έτσι , εδώ θα είμαστε πρώτα ό Θεός.
Κάτι παρόμοιο θυμάμαι πριν 10 χρόνια με το παιδιοκαρδιοχειρουργικο Αγίας Σοφίας και 10 χρόνια μετά περιμένουμε. Μάλιστα μετα από δεκαετή αγώνα οι ίδιες ομάδες γονέων που χθες που ήταν έξω από το Πεντέλης , πήραν πριν 6 μήνες και μάλιστα στο γνωστό ταρατατζουμ , ταρατατζουμ ύφος Κικίλια υπόσχεση επαναλειτουργίας. Ακόμη περιμένουν!
Οι ίδιοι επίσης άνθρωποι είχαν συνάντηση πριν λίγες μέρες με τον Πλεύρη ο οποίος ήταν πολύ ενημερωμένος και προβληματισμένος και τους υποσχέθηκε πως δεν θα αλλάξει τίποτα στην λειτουργία του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης. Εκείνη την στιγμή πετάχτηκε η Γκαγκα , ε...θα δούμε κύριε υπουργέ μου όχι και τίποτα αλλά ο Πλεύρης παρέμεινε καθησυχαστικός .
Πριν αλεκτωρ λαλήσει τρεις , είδαμε πως πήγε αυτό , αλλά ας πιστέψουμε την κα Γκαγκα λοιπόν , εδώ θα είμαστε όπως είπα.PS: Ένα τόσο σοβαρό ζήτημα κατά την άποψη μου δεν αποτελεί πεδίο σχολιασμων επιπέδου για ΜΑΤ που δεν κατήργησε ο Τσίπρας ή συνδικαλιστών που φταίνε για όλα .
Οκ υπάρχει ένα μένος και μια προκατάληψη ενάντιον του Πηλουριτη από κάποιους αλλά κάπου μπάστα δηλαδή , μέχρι και φεικ νιουζ βρε @Storm ;
@spi_duster ΜΑΤ και αστυνομία - ακόμη και αν είναι μόνο απλοί Οννεδιτες με τα γαλάζια μπουφανακια χωρίς οπλα - έξω από ένα νοσοκομείο που εξυπηρετεί τα σοβαρά περιστατικά παιδιών της μισής και βάλε χώρας δεν είναι εικόνα δημοκρατικής χώρας. -
το εσυ και τα νοσοκομεια ειναι ταγμενα. και υποσχεμενα.
εχουνε λεει προικα μια ταμειαρα ανακαμψης νααααααααααα
τα φιλαρακια δηλαδης τι θα γινουνε, εχουν μεινει με το 48μετρο ενω ο αλλος το εχει 123 μετρα πχιατο περιεργο βεβαια ειναι που εχουν τα ιδια φιλαρακια με τους προηγουμενους. με τα κοτερα.
-
Αυτά για μένος δεν ισχύουν, δεν έχουν τίποτα μαζί μου τα παιδιά, απλά υπακουουν στο ένστικτο προστασίας του κόμματος μόλις χτυπήσει αντικυβερνητικό καμπανάκι, δεν είναι στο χέρι τους.
Κι άλλος να τα έγραφε, το ίδιο αντανακλαστικό θα ενεργοποιούνταν. -
Το μεγάλο γέλιο θα είναι αντιδεκο-επιχειρηματολογια ΚΑΙ για τους υγειονομικους από τους ΝΔουλους γενικα εν όψει της εκχώρησης νοσοκομειων. Τέτοιο αληταριο. Βέβαια δεν προλαβαίνουν (αλλά αφήνουν παρακαταθηκη για την επόμενη φορά). Και βέβαια η αρχή από παιδιατρικό νοσοκομείο. Αντρικά πράγματα από αυτους όπως πάντα.
-
Εφόσον συμβαίνει κάτι που "θυμώνει τους αριστερούς"
τι δεν θυμωνει τους αριστερους?
-
Μολις ξεμπερδεψα απο τη δουλεια. Βλεπω παντως καποιοι ειχατε πολυ παραγωγικη ημερα.
Καλα για τον Πηλιου δε συζητω. Ο τυπος ντε και καλα να με βγαλει κομματοσκυλο της ΝΔ. Δεν πειραζει. Vagkirk, συνηθησα απο τις ... αντρικιες επιθεσεις του. Να με χαρακτηριζει ετσι ποιος δηλαδη? Ο Πηλιου. Παω παρακατω. Τι εγινε βρε παληκαρια στο παιδων Πεντελης θα το μαθω. Αλλωστε εχω φιλους που δουλευουν εκει και θα τα πληροφορηθω απο μεσα.Συνεχιστε λοιπον καποιοι την .. τεσπα οτι δουλεια και να κανετε και θα σας διαβαζω. Εγω κανα ΣΚ και αν δεν ειμαι σε δουλεια ή βολτα με τη συζυγο θα σας απαντω ή θα λεω την γνωμη μου. Βλεπετε οι περισσοτεροι ΕΕ και ΙΥ εχουμε πιο χρησιμα να κανουμε απο το να γκρινιαζουμε νυχθημερον για την ατιμη κενωνία και τους δουλους συμπατριωτες μας που δε βλεπουν το δικιο του εργατη.
-
Ωριστε βρε, σας εκανα και λάικ. Μη τα δινετε μεταξυ σας τα συγχαρηκια!
-
Οκ υπάρχει ένα μένος και μια προκατάληψη ενάντιον του Πηλουριτη από κάποιους αλλά κάπου μπάστα δηλαδή , μέχρι και φεικ νιουζ βρε @Storm ;
Δεν θεωρώ το θέμα Πίνακα Ανακοινώσεων κομμάτων ή ιδεολογιών σε κάποιο διάδρομο σχολής. Θεωρώ ότι είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των μελών, έστω και με καυστικές αντιπαραθέσεις.
Όταν κάποιος ανεβάζει φωτογραφίες ας μπει στο κόπο να γράψει τι απεικονίζουν αυτές οι φωτογραφίες και ποιες είναι οι πηγές των φωτογραφιών.
Αν θέλει να γράψει κατευθείαν την άποψή του, ας βάλει μόνο ένα Link με την είδηση ώστε να ενημερώνονται και οι υπόλοιποι. Δεν είναι όλα τα μέλη μέσα στο φόρουμ, στο ίντερνετ και στα κοινωνικά δίκτυα 24ώρες το 24ωρο.
Υπό διαφορετικές συνθήκες αυτά έπρεπε να τα γράφουν οι υπεύθυνοι του χώρου που έγραψαν και τον κανονισμό λειτουργίας. Αλλά και αυτό περνά στα ψιλά γράμματα.
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
H αντιγραφή υλικού άλλων ιστοσελίδων ή πηγών πληροφόρησης(περιλαμβανομένων άλλων Διαδικτυακών Forum) χωρίς αναφορά της προέλευσής τους.
https://forum.4troxoi.gr/kanonismos-forum -
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μολις ξεμπερδεψα απο τη δουλεια. Βλεπω παντως καποιοι ειχατε πολυ παραγωγικη ημερα.
Καλα για τον Πηλιου δε συζητω. Ο τυπος ντε και καλα να με βγαλει κομματοσκυλο της ΝΔ. Δεν πειραζει. Vagkirk, συνηθησα απο τις ... αντρικιες επιθεσεις του. Να με χαρακτηριζει ετσι ποιος δηλαδη? Ο Πηλιου. Παω παρακατω. Τι εγινε βρε παληκαρια στο παιδων Πεντελης θα το μαθω. Αλλωστε εχω φιλους που δουλευουν εκει και θα τα πληροφορηθω απο μεσα.Συνεχιστε λοιπον καποιοι την .. τεσπα οτι δουλεια και να κανετε και θα σας διαβαζω. Εγω κανα ΣΚ και αν δεν ειμαι σε δουλεια ή βολτα με τη συζυγο θα σας απαντω ή θα λεω την γνωμη μου. Βλεπετε οι περισσοτεροι ΕΕ και ΙΥ εχουμε πιο χρησιμα να κανουμε απο το να γκρινιαζουμε νυχθημερον για την ατιμη κενωνία και τους δουλους συμπατριωτες μας που δε βλεπουν το δικιο του εργατη.
Να μας μεταφέρεις όσα μάθεις εκ των έσω και να περνάτε καλά στις βόλτες μετά της συζύγου.
-
Μια χαρα περναμε. Δε παιζουμε με τα κινητα μας στις βολτες μας. Φυσικα και θα μαθω απο πρωτο χερι. Αλλωστε ειμαι μεταξυ εκεινων που δωσαμε στηριξη με πολλους τροπους στο νοσοκομειο οταν προοριζονταν να κλεισει. Οχι λοιπον για να τα πω σε εσας αλλα γιατι με ενδιαφερει πισω απο το θεατρο σας τι ακριβως παιζει. Ειμαι κατοικος της περιοχης βλεπετε. Μαθαινω οτι γινεται στον τοπο μου οπως πχ και στο Μάτι που επισης ειναι διπλα.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όλα καλά vagkirk. Αυτό που βλέπεις είναι (άλλη) μια πνοή (νέας) δημοκρατίας.
https://www.news247.gr/gnomes/manos-xwrianopoylos/i-ikaria-toy-mporis-tzonson.9496435.html
Όπως έλεγαν και για τον Αλεξακο: Μακάρι να καθίσουν άλλους 18 μηνες. 32% δε θα πάρουν, να είναι και ευχαριστημένοι αν αντιστραφούν απλώς τα ψηφία.
Επειδή δεν πρόλαβα να γράψω το πρωί , έχω μια απορία Γιόχαν .
Αυτό το 32 που θα γίνει 23 , από ποιόν θα χάσει τις 9 μονάδες ?
Γιατί από το Σύριζα , καμιά 20αριά άτομα που γνωρίζω που δεν ψηφίζουν μονοκούκι νδ , αλλά κάνουν και βόλτες , τον σύριζα δεν πρόκειται να τον ψηφίσει κανείς.
Βασικά για τους πρώην πασόκους παίζει Ανδρουλάκης η Μητσοτάκης , ενώ για τους νδτες , υπάρχει στάση αναμονής αν θα υπάρξει κάτι αξιόλογο στην δεξιά.
-
Ακουσα το πρωί τον Κουτσούμπα στην τηλεόραση , Ηταν στο Αττικό....
Διάβασα ότι πιθανόν τα τούρκικα ντρόν να έχουν αναπτύξει τεχνητή νοημοσύνη , λένε κάτι γερμανοί...
Ισως και εδώ το ΚΚΕ να έχει αναπτύξει , τα ολογράμματα.
Ο Κουτσούμπας είπε τα ίδια που λέει κάθε φορά , ακριβώς με τις ίδιες λέξεις...
Μήπως ήταν ολόγραμμα από την προηγούμενη φορά ?
Α ξέρω ότι θα μας πουν ότι αυτό είναι συνέπεια...
Ισως , αλλά μήπως το κκε χρησιμοποιεί καμία κρυφή σοβιετική τεχνολογία ?
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ακουσα το πρωί τον Κουτσούμπα στην τηλεόραση , Ηταν στο Αττικό....
Διάβασα ότι πιθανόν τα τούρκικα ντρόν να έχουν αναπτύξει τεχνητή νοημοσύνη , λένε κάτι γερμανοί...
Ισως και εδώ το ΚΚΕ να έχει αναπτύξει , τα ολογράμματα.
Ο Κουτσούμπας είπε τα ίδια που λέει κάθε φορά , ακριβώς με τις ίδιες λέξεις...
Μήπως ήταν ολόγραμμα από την προηγούμενη φορά ?
Α ξέρω ότι θα μας πουν ότι αυτό είναι συνέπεια...
Ισως , αλλά μήπως το κκε χρησιμοποιεί καμία κρυφή σοβιετική τεχνολογία ?
εχετε καλομαθει απο τον κουλη τον νουδουλη που εχει παντα μια μπραντ νιου ατακα του ποσο γαματος ειναι
-
Ε, από το να παίζουν οι ίδιες κουβέντες σε 8track,βινύλιο,κασσέτα,cd και mp3 καλύτερα να υπάρχει και λίγο σασπένς…
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2