-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
Παντα στο D.
Σταματας, βαζεις χειροφρενο και μετα το βαζεις στο Ρ.Δεν έχει η style αυτόματο χειρόφρενο;
-
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Παρατήρησα ότι στον διαμορφωτή έχουν φύγει τα πλαϊνά hybrid
τα μοντελα MY22 δε θα φερουν τα διακριτικα hybrid.
μια πιθανή αιτιολογια ειναι οτι δε θελουν μελλοντικα να υπάρξει μπερδεμα με το σήμα για τα υδρογονοκίνητα ιχήματα -
@ataim said in Toyota Corolla 2019:
Δεν έχει η style αυτόματο χειρόφρενο;
Όλες έχουν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις και χειροκίνητα. Επίσης απενεργοποιείται και από το μενού εαν δεν το θες.
-
@georpapa said in Toyota Corolla 2019:
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Παρατήρησα ότι στον διαμορφωτή έχουν φύγει τα πλαϊνά hybrid
τα μοντελα MY22 δε θα φερουν τα διακριτικα hybrid.
μια πιθανή αιτιολογια ειναι οτι δε θελουν μελλοντικα να υπάρξει μπερδεμα με το σήμα για τα υδρογονοκίνητα ιχήματαΕγώ προτιμώ να μην έχει οπότε καλύτερα
-
Το αμαξι αν του βαλεις 2-3 μπλιμπλικια και στην καταλληλη εκδοση γινεται κουκλα!
Επίσης σε αυτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=VMXQk7iju4k&ab_channel=MécaniqueSportive βλεπουμε οτι η Corolla εχει ηλιοροφη, στη διαμορφωση δεν μου την βγαζει καθολου! -
Παντα στο D.
Σταματας, βαζεις χειροφρενο και μετα το βαζεις στο Ρ.ΣΤΑΜΑΤΑΣ, βάζεις στο P και μπαίνει αυτόματα και μόνο του το χειρόφρενο...!!
-
Μετά από σχεδόν 6 μήνες κατοχής (5 και κάτι ψιλά είναι) και 7.000χλμ. είπαν να γράψω λίγο πιο αναλυτικά τις εντυπώσεις μου. Για όποιον βαριέται να διαβάζει ας πάει στο συμπέρασμα κατευθείαν: Εξαιρετικό και για εμένα ό,τι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος σε αυτά τα λεφτά (€21.600 πλήρωσα).
Τα περισσότερα τα έχω γράψει περί ποιότητα κύλισης, άνεσης και οδικής συμπεριφοράς και δεν έχει αλλάξει κάτι. Μέσα στην πόλη δεν έχει αντίπαλο παρά μόνο τα αμιγώς ηλεκτρικά. Η οδήγηση είναι αγχολυτική έως και απολαυστική! Έχω κάνει και αρκετά ταξίδια (Αμαλιάπολη 2 φορές, Κιάτο, Καλάβρυτα, Χαλκίδα 3 φορές) και μπορώ να πω ότι ταξιδεύεις άνετα μέχρι τα 140-150 χαω, από εκεί και πάνω ο θόρυβος είναι αισθητός ειδικά εάν είναι ανωφέρεια. Εγώ τα ταξίδια πάω πέριξ των 140 χαω οπότε καίω και παραπάνω. Οι προσπεράσεις σε επαρχιακό δίκτυο γίνονται χωρίς πρόβλημα αφού το αυτοκίνητο έχει αργές ρεπρίζ σε ταχύτητες άνω των 120 χ.α.ω.
Πολύ μεγάλη διαφορά κάνει το πρόγραμμα sport, η επιτάχυνση είναι πολύ πιο άμεση και επίσης η μπαταρία φορτίζει πιο γρήγορα και κρατάει φόρτιση. Επίσης είναι και πιο έντονο το φρενάρισμα (ανάκτηση ενέργειας) όταν αφήνει το γκάζι. Φυσικά η κατανάλωση αυξάνεται. Να σημειώσω (για παρακάτω που θα γράφω καταναλώσεις) ότι οδηγώ κατά 85% στο normal και 15% στο sport. Eco δεν βάζω ποτέ. Για παράδειγμα σε στροφοδιαδρομή το έχω πάντα στο sport (όπως όταν πήγα Καλάβρυτα).
Όσο πέφτει η θερμοκρασία η ΜΕΚ δουλεύει περισσότερο. Καταρχάς παίρνει μπροστά με το που ξεκινήσεις, όποτε δεν μπορείς να κάνει μικρές αποστάσεις ηλεκτρικά εάν προηγουμένως δεν έχει κάνει κάποια απόσταση ώστε να ζεσταθεί η μηχανή. Οπότε σε μικρές διαδρομές των 1-3 χλμ η κατανάλωση είναι αυξημένη. Από την άλλη π.χ. πήγα Παιανία και μετά έφυγα να παω να ψωνίσω. Έκανα όλη την διαδρομή ηλεκτρικά και επειδή ήταν κατηφορικά γέμισε και η μπαταρία οπότε έκανα και την επιστροφή 100% ηλεκτρικά, συνολικά 2χλμ απόσταση.
Γενικά το υβριδικό θέλει λίγο διαφορετικό τρόπο οδήγησης για να εκμεταλλευτείς τα οφέλη του 100%. Για παράδειγμα όταν βλέπεις το φανάρι κόκκινο αφήνεις το γκάζι ώστε να ρολάρει και να γεμίσει η μπαταρία, δεν πατάς γκάζι και μετά πέφτεις στα φρένα. Θέλει λίγο πιο στρωτή οδήγηση και να προβλέπεις ώστε να έχεις την μέγιστη δυνατή ανάκτηση ενέργειας. Από την άλλη είναι εντυπωσιακό όταν συνειδητοποιείς κατά την οδήγηση πόση ενέργεια πάει χαμένη σε έναν κανονικό αυτοκίνητο, είναι απίστευτο!Από κατανάλωση, τα έχω γράψει. Μέσο όρο είμαι στα 4.5λτ/100χλμ στα 7.000χλμ που έχω κάνει με τα ταξίδια που έχω αναφέρει. Έχει πλάκα γιατί τώρα βλέπω κατανάλωση π.χ. 5λτ/100χλμ και λέω «πώπω πολλά έκαψε» όταν παλιότερα έβλεπα 7 στο Panda και έλεγα «ωραίο τα pandaki και οικονομικό» ….αχαχαχα! Όλα σχετικά είναι. Ρεαλιστικά μέσα στην πόλη είμαι από το 3 έως το 5, ανάλογα συνθηκών και διαδρομή με πιο σύνηθες πέριξ του 3 και πιο σπάνια το 5. Σε ταξίδι κάτω από 5 δεν έχω πέσει ποτέ και το μεγαλύτερο που έχω δει είναι 6.2 (για όλο το ταξίδι). Προφανώς πέφτει και παρακάτω άνετα, αλλά στο ταξίδι βαριέμαι να πηγαίνω με 100-120 και στην πόλη δεν μου αρέσει να σέρνομαι.
Τι μου αρέσει στο αυτοκίνητο μέχρι σήμερα:
- Πάρα πολύ χαμηλή κατανάλωση
- Εξαιρετική άνεση και ποιότητα κύλισης
- Πολύ καλός εξοπλισμός για τα χρήματα που ζήταγε
- Όμορφο και εργονομικό εσωτερικό, ειδικά η διχρωμία δίνει άλλο αέρα, όσοι το έχουν δει έχουν πει τα καλύτερα, αναβαθμίζει το εσωτερικό αρκετά πιστεύω
- Πολύ καλά φώτα Led τόσο τα μεσαία όσο και τα μεγάλα.
- Όλα τα σσυστήματα ασφαλείας που έχει, άσχετα εάν δεν τα χρησιμοποιώ. Λάπη για εσένα, το ACC 1-2 φορές το έχω βάλει….ψιλό άχρηστο το βρίσκω…αχαχα!
- Άμεση ψύξη/θέρμανση λόγω ηλεκτρικού κομπρεσέρ AC
- Εξαιρετικά ξεκούραστο και αγχολυτικό μέσα στην πόλη
- Γρήγορο μέσα στην πόλη, το ηλεκτρομοτέρ βοηθάει πάρε πολύ στις ενδιάμεσες επιταχύνσεις.
- Που στους ηλεκτρικά αναδιπλ. Καθρέπετες έχεις 3 επιλογές ο διακόπτης: χειροκίνητη αναδίπλωση, αυτόματη κατά το κλείδωμα και καθόλου.
Τι δεν μου αρέσει:
- Που δεν έχει one-pedal driving, πολύ θα το ήθελα. Το βρίσκω εξαιρετικό σε όσα ηλεκτρικά έχω οδηγήσει και θα ήταν πολύ βολικό και στο υβρίδιο. Καταλαβαίνω ότι ίσως ξενίζει ορισμένους,
- Τα λάστιχα που φοράει, ειδικά στις εκκινήσεις σπινάρει με το παραμικρό
- Που δεν έχει κουμπί στο τηλεχειριστήριο να ξεκλειδώνει μόνο ο χώρος αποσκευών (έλεος ρε Ιάπωνες, το έχει η ΜιΤο που είναι 10 χρόνια παλαιότερη!) και πρέπει να ξεκλειδώνεις όλο το αυτοκίνητο
- Που δεν ανάβουν τα εξωτερικά φώτα όταν ξεκλειδώνεις για να βλέπεις το βράδυ (είπαμε Ιαπωνικά κολλήματα…πάλι το έχει η ΜιΤο)
- Που έχει μέτριους χώρους για το μήκος της
- Που δεν έχει αισθητήρες παρκαρίσματος. Δεν τους θεωρώ απαραίτητους αλλά θα ήθελα να έχει από το εργοστάσιο
- Που δεν έχει wireless carplay. Βέβαια το έλυσα με €80, αλλά θα ήθελα να το έχει
- Που οι ηλεκτρικά αναδιπλωμενοι καθρέπτες δεν δουλεύουν εάν δεν είναι ανοιχτή η ανάφλεξη.
Ό,τι ξεχνάω σε επόμενη ανασκόπηση ή ποστ!
-
Εξαιρετικό ποστ!
Εύγε από εμένα.Στο σημείο που γράφεις πως θέλει να μάθεις να τα οδηγείς ισχύει και στα πιο ταπεινα και απλά mhev. Γνωρίζω ανθρώπους με το ίδιο αυτοκίνητο πως πιάνουν 5,2 λίτρα/100χλμ ενώ εγώ πιάνω 4,2-4,4 λίτρα/100χλμ διότι κάνω ότι αναφέρεις. Δηλαδή αφήνω να ρολλαρει πριν σταματήσω σε φανάρι. Έτσι γεμίζει η μπαταρία σχεδόν 100%
Όπως γράφεις είναι εντυπωσιακό πόση ενέργεια πάει χαμενει σε κατηφόρες και φρεναρίσματα χωρίς κάποιο υβριδικό σύστημα ή έστω mild hybrid.
Και πάλι πολύ ωραίο ποστ. Άραγε με acc στα 120χλμ/100 τι καταναλωση έχει το corolla;
Υ.γ σου έχει συμβεί και εσένα πως όταν γεμίζει η μπαταρία σε φρεναροαμα να νιώθεις ένα αίσθημα ικανοποίησης ή μόνο σε έμενα συμβαίνει;
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Που δεν έχει wireless carplay. Βέβαια το έλυσα με €80, αλλά θα ήθελα να το έχει
Πολύ ωραία και ουσιώδης ανάλυση, όλα σωστά περί υβριδισμού, τα βλέπω κι εγώ τώρα με το Yaris Cross.
Μια απορία, πως έλυσες το θέμα του wireless android auto - carplay. -
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Εξαιρετικό ποστ!
Και πάλι πολύ ωραίο ποστ. Άραγε με acc στα 120χλμ/100 τι καταναλωση έχει το corolla;Υ.γ σου έχει συμβεί και εσένα πως όταν γεμίζει η μπαταρία σε φρεναροαμα να νιώθεις ένα αίσθημα ικανοποίησης ή μόνο σε έμενα συμβαίνει;
- Ευχαριστώ Λαπ!
- Δεν είναι στεθερή η κατανάλωση, έχει σχέση με την διαδρομή. Εαν εννοείς να πάω π.χ. Χαλκίδα με σταθερό το ACC στα 120, δεν το έχω δοκιμάσει. Εικάζω περί το 4.5 αλλά τελείως εμπειρικά.
- Ναι όντως έχω και εγώ αυτή την ανωμαλία να χαίρομαι όταν βλέπω να γεμίζει η μπαταρία...αχαχα!
Τελευταία βόλτα, τα νούμερα:
@miro said in Toyota Corolla 2019:
Πολύ ωραία και ουσιώδης ανάλυση, όλα σωστά περί υβριδισμού, τα βλέπω κι εγώ τώρα με το Yaris Cross.
Μια απορία, πως έλυσες το θέμα του wireless android auto - carplay.Σε ευχαριστώ!
Με αυτό το έκανα wireless: https://carlinkitcarplay.com/products/carlinkit-wireless-adapter-for-factory-carplay
-
Το οτι δεν αναβουν τα εξωτερικα φωτα το βραδυ ειναι θεμα επιπεδου εξοπλισμου ή ετσι ειναι σε ολα τα κορολα;
-
Το οτι δεν αναβουν τα εξωτερικα φωτα το βραδυ ειναι θεμα επιπεδου εξοπλισμου ή ετσι ειναι σε ολα τα κορολα;
Από ότι έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ, σε όλα έτσι είναι. Είναι από τις "βλακείες" των Ιαπώνων. Εαν γίνεται με κάποιο τρόπο δεν το έχω βρεί...θα ρωτήσω στο σέρβις το καλοκαίρι.
-
νομιζω πως εχει coming home λειτουργια, εκτος αν δεν δουλευει στο leaving home χαχα
-
Εχει follow me home, αλλα αυτο ειναι για οταν φευγεις αππ το αυτοκίνητο. Εγω θελω για οταν το ξεκλειδώνω!
-
μπορει να γινεται με προγραμματισμο, ισως το ξερουν στο σερβις ή να βρεις κατι στο ιντερνετ.
-
Ουσιώδες post με μεγάλες αλήθειες περιγράφει την πραγματικότητα ότι όσο διαρκεί η μεταβατική περίοδος οι Ιάπωνες είναι στην δική τους κλάση.
Μπράβο Φάνη για το κείμενο και έχω την εντύπωση οτι θα είναι από τις σπάνιες φορές που η διαφορά αρχικής τιμής και τιμής πώλησης μετα από τέσσερα χρόνια θα είναι πολύ μικρή.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Μετά από σχεδόν 6 μήνες κατοχής (5 και κάτι ψιλά είναι) και 7.000χλμ. είπαν να γράψω λίγο πιο αναλυτικά τις εντυπώσεις μου. Για όποιον βαριέται να διαβάζει ας πάει στο συμπέρασμα κατευθείαν: Εξαιρετικό και για εμένα ό,τι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος σε αυτά τα λεφτά (€21.600 πλήρωσα).
Τα περισσότερα τα έχω γράψει περί ποιότητα κύλισης, άνεσης και οδικής συμπεριφοράς και δεν έχει αλλάξει κάτι. Μέσα στην πόλη δεν έχει αντίπαλο παρά μόνο τα αμιγώς ηλεκτρικά. Η οδήγηση είναι αγχολυτική έως και απολαυστική! Έχω κάνει και αρκετά ταξίδια (Αμαλιάπολη 2 φορές, Κιάτο, Καλάβρυτα, Χαλκίδα 3 φορές) και μπορώ να πω ότι ταξιδεύεις άνετα μέχρι τα 140-150 χαω, από εκεί και πάνω ο θόρυβος είναι αισθητός ειδικά εάν είναι ανωφέρεια. Εγώ τα ταξίδια πάω πέριξ των 140 χαω οπότε καίω και παραπάνω. Οι προσπεράσεις σε επαρχιακό δίκτυο γίνονται χωρίς πρόβλημα αφού το αυτοκίνητο έχει αργές ρεπρίζ σε ταχύτητες άνω των 120 χ.α.ω.
Πολύ μεγάλη διαφορά κάνει το πρόγραμμα sport, η επιτάχυνση είναι πολύ πιο άμεση και επίσης η μπαταρία φορτίζει πιο γρήγορα και κρατάει φόρτιση. Επίσης είναι και πιο έντονο το φρενάρισμα (ανάκτηση ενέργειας) όταν αφήνει το γκάζι. Φυσικά η κατανάλωση αυξάνεται. Να σημειώσω (για παρακάτω που θα γράφω καταναλώσεις) ότι οδηγώ κατά 85% στο normal και 15% στο sport. Eco δεν βάζω ποτέ. Για παράδειγμα σε στροφοδιαδρομή το έχω πάντα στο sport (όπως όταν πήγα Καλάβρυτα).
Όσο πέφτει η θερμοκρασία η ΜΕΚ δουλεύει περισσότερο. Καταρχάς παίρνει μπροστά με το που ξεκινήσεις, όποτε δεν μπορείς να κάνει μικρές αποστάσεις ηλεκτρικά εάν προηγουμένως δεν έχει κάνει κάποια απόσταση ώστε να ζεσταθεί η μηχανή. Οπότε σε μικρές διαδρομές των 1-3 χλμ η κατανάλωση είναι αυξημένη. Από την άλλη π.χ. πήγα Παιανία και μετά έφυγα να παω να ψωνίσω. Έκανα όλη την διαδρομή ηλεκτρικά και επειδή ήταν κατηφορικά γέμισε και η μπαταρία οπότε έκανα και την επιστροφή 100% ηλεκτρικά, συνολικά 2χλμ απόσταση.
Γενικά το υβριδικό θέλει λίγο διαφορετικό τρόπο οδήγησης για να εκμεταλλευτείς τα οφέλη του 100%. Για παράδειγμα όταν βλέπεις το φανάρι κόκκινο αφήνεις το γκάζι ώστε να ρολάρει και να γεμίσει η μπαταρία, δεν πατάς γκάζι και μετά πέφτεις στα φρένα. Θέλει λίγο πιο στρωτή οδήγηση και να προβλέπεις ώστε να έχεις την μέγιστη δυνατή ανάκτηση ενέργειας. Από την άλλη είναι εντυπωσιακό όταν συνειδητοποιείς κατά την οδήγηση πόση ενέργεια πάει χαμένη σε έναν κανονικό αυτοκίνητο, είναι απίστευτο!Από κατανάλωση, τα έχω γράψει. Μέσο όρο είμαι στα 4.5λτ/100χλμ στα 7.000χλμ που έχω κάνει με τα ταξίδια που έχω αναφέρει. Έχει πλάκα γιατί τώρα βλέπω κατανάλωση π.χ. 5λτ/100χλμ και λέω «πώπω πολλά έκαψε» όταν παλιότερα έβλεπα 7 στο Panda και έλεγα «ωραίο τα pandaki και οικονομικό» ….αχαχαχα! Όλα σχετικά είναι. Ρεαλιστικά μέσα στην πόλη είμαι από το 3 έως το 5, ανάλογα συνθηκών και διαδρομή με πιο σύνηθες πέριξ του 3 και πιο σπάνια το 5. Σε ταξίδι κάτω από 5 δεν έχω πέσει ποτέ και το μεγαλύτερο που έχω δει είναι 6.2 (για όλο το ταξίδι). Προφανώς πέφτει και παρακάτω άνετα, αλλά στο ταξίδι βαριέμαι να πηγαίνω με 100-120 και στην πόλη δεν μου αρέσει να σέρνομαι.
Τι μου αρέσει στο αυτοκίνητο μέχρι σήμερα:
- Πάρα πολύ χαμηλή κατανάλωση
- Εξαιρετική άνεση και ποιότητα κύλισης
- Πολύ καλός εξοπλισμός για τα χρήματα που ζήταγε
- Όμορφο και εργονομικό εσωτερικό, ειδικά η διχρωμία δίνει άλλο αέρα, όσοι το έχουν δει έχουν πει τα καλύτερα, αναβαθμίζει το εσωτερικό αρκετά πιστεύω
- Πολύ καλά φώτα Led τόσο τα μεσαία όσο και τα μεγάλα.
- Όλα τα σσυστήματα ασφαλείας που έχει, άσχετα εάν δεν τα χρησιμοποιώ. Λάπη για εσένα, το ACC 1-2 φορές το έχω βάλει….ψιλό άχρηστο το βρίσκω…αχαχα!
- Άμεση ψύξη/θέρμανση λόγω ηλεκτρικού κομπρεσέρ AC
- Εξαιρετικά ξεκούραστο και αγχολυτικό μέσα στην πόλη
- Γρήγορο μέσα στην πόλη, το ηλεκτρομοτέρ βοηθάει πάρε πολύ στις ενδιάμεσες επιταχύνσεις.
- Που στους ηλεκτρικά αναδιπλ. Καθρέπετες έχεις 3 επιλογές ο διακόπτης: χειροκίνητη αναδίπλωση, αυτόματη κατά το κλείδωμα και καθόλου.
Τι δεν μου αρέσει:
- Που δεν έχει one-pedal driving, πολύ θα το ήθελα. Το βρίσκω εξαιρετικό σε όσα ηλεκτρικά έχω οδηγήσει και θα ήταν πολύ βολικό και στο υβρίδιο. Καταλαβαίνω ότι ίσως ξενίζει ορισμένους,
- Τα λάστιχα που φοράει, ειδικά στις εκκινήσεις σπινάρει με το παραμικρό
- Που δεν έχει κουμπί στο τηλεχειριστήριο να ξεκλειδώνει μόνο ο χώρος αποσκευών (έλεος ρε Ιάπωνες, το έχει η ΜιΤο που είναι 10 χρόνια παλαιότερη!) και πρέπει να ξεκλειδώνεις όλο το αυτοκίνητο
- Που δεν ανάβουν τα εξωτερικά φώτα όταν ξεκλειδώνεις για να βλέπεις το βράδυ (είπαμε Ιαπωνικά κολλήματα…πάλι το έχει η ΜιΤο)
- Που έχει μέτριους χώρους για το μήκος της
- Που δεν έχει αισθητήρες παρκαρίσματος. Δεν τους θεωρώ απαραίτητους αλλά θα ήθελα να έχει από το εργοστάσιο
- Που δεν έχει wireless carplay. Βέβαια το έλυσα με €80, αλλά θα ήθελα να το έχει
- Που οι ηλεκτρικά αναδιπλωμενοι καθρέπτες δεν δουλεύουν εάν δεν είναι ανοιχτή η ανάφλεξη.
Ό,τι ξεχνάω σε επόμενη ανασκόπηση ή ποστ!
Μια ερώτηση Φάνη, που βάζεις το wireless μηχάνημα για το CarPlay; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάπου πέρα απο το wireless charger που έχω στο δικό μου αυτοκίνητο. Συμφωνώ απόλυτα με το review σου αν και έχω κάνει μόλις 400 χλμ (1.8L Style)
-
Φάνη, το τελευταίο θετικό (για τους καθρέφτες) και το τελευταίο αρνητικό (πάλι για τους καθρέφτες) δεν είναι σε αντιδιαστολή;
Απο την στιγμή που υπάρχει επιλογή για αναδίπλωση κατά την διάρκεια του κλειδώματος, δεν θα είναι κλειστή η ανάφλεξη; -
παιδια στο GR συνδέομαι wireless μεσω miracast επιλογης
-
@pashalisgergis said in Toyota Corolla 2019:
Μια ερώτηση Φάνη, που βάζεις το wireless μηχάνημα για το CarPlay; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάπου πέρα απο το wireless charger που έχω στο δικό μου αυτοκίνητο. Συμφωνώ απόλυτα με το review σου αν και έχω κάνει μόλις 400 χλμ (1.8L Style)
Στο USB, δεν έχει σχέση η ασύσρματη φόρτιση. Το μηχάνημα συνδέεται στο USB και μετά η σύνδεση με το iPhone γίνεται ασύρματα.
@spiros75 said in Toyota Corolla 2019:
Φάνη, το τελευταίο θετικό (για τους καθρέφτες) και το τελευταίο αρνητικό (πάλι για τους καθρέφτες) δεν είναι σε αντιδιαστολή;
Απο την στιγμή που υπάρχει επιλογή για αναδίπλωση κατά την διάρκεια του κλειδώματος, δεν θα είναι κλειστή η ανάφλεξη;Οχι δεν είναι σε αντιδιαστολή. Σε όλα τα αυτοκίνητα (BMW, PSA, Alfa, MB, Ford) που ξέρω μπορείς να κλείσεις του καθρέφτες πατώντας το κουμπί ακόμα και με την ανάφλεξη κλειστή, εεε στην Κορόλα δεν μπορείς!! Εαν αποφασίσεις να τους κλείσεις εσύ (και όχι να κλείσουν αυτόματα κατά το κλείδωμα), πρέπει να ανοίξεις την ανάφλεξη!
@grandejohn said in Toyota Corolla 2019:
παιδια στο GR συνδέομαι wireless μεσω miracast επιλογης
Με το iPhone δεν δουλεύει το miracast.
Toyota Corolla 2019