-
-
@dimitriscsd said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
@storm said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Requires Android 4.4 and up
Ευτυχώς που επιτρέπουν ακόμη την επίδειξη σε έντυπη μορφή.
Το 4.4 βγήκε το 2013... Όποιος χρησιμοποιεί ακόμη σήμερα τόσο αρχαία συσκευή καλό θα είναι να σκεφτεί σοβαρά την ασφάλεια των προσωπικών του δεδομένων.
Εγώ πάντως έχω ξεμείνει στο android 4.0... χε!χε!...
-
Ιδου η λύσις, αξιόπιστος έργαλος. (δωρεάν με κουπόνια με την "ΕΣΤΙΑ", ψησου Εμμανουέλ Κοττακί)
Πάμε δυνατά και σήμερα, the ΣΚΑΪ is the limit!
-
Δεν θα δουλεύει, οι πάροχοι κλείνουν τα 3g δίκτυα.
Απο 4g και πάνω!
Και αν δεν κάνω λάθος αυτό πρέπει να είναι 2g! -
Καταργείται το 3g και θα συνεχίσει η μετάδοση σε 2g και 4g/5g.
Η 2g (φωνή/ίντερνετ) μετάδοση δεν μπορεί να καταργηθεί γιατί πολλοί χρήστες κάνουν χρήση των κινητών μόνο για τηλεφωνία και SMS και καθόλου ίντερνετ. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ. Δεν κάνω καθόλου χρήση ίντερνετ στο κινητό τηλέφωνο, ούτε κάμερες, βίντεο κλπ...
Αν θέλω να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή android παίζω με apk και ποτέ login στο google play. Φυσικά κάποιες ελάχιστες εφαρμογές που χρησιμοποιώ δεν έχουν σχέση με το ίντερνετ.
-
@storm said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Καταργείται το 3g και θα συνεχίσει η μετάδοση σε 2g και 4g/5g.
Η 2g (φωνή/ίντερνετ) μετάδοση δεν μπορεί να καταργηθεί γιατί πολλοί χρήστες κάνουν χρήση των κινητών μόνο για τηλεφωνία και SMS και καθόλου ίντερνετ. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ. Δεν κάνω καθόλου χρήση ίντερνετ στο κινητό τηλέφωνο, ούτε κάμερες, βίντεο κλπ...
Αν θέλω να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή android παίζω με apk και ποτέ login στο google play. Φυσικά κάποιες ελάχιστες εφαρμογές που χρησιμοποιώ δεν έχουν σχέση με το ίντερνετ.
Κάπου είχα διαβάσει (δεν θυμάμαι που) ότι καταργείται από 3g και πίσω. Αλλά προφανώς το έχεις ψάξει περισσότερο, οπότε πάω πάσο και ευχαριστώ και για την ενημέρωση.
Φαντάσου τώρα, να προσπαθώ να μάθω τον θείο στο χωριό να χειρίζεται android! -
Δεν έχω ψάξει κάτι. Οι εταιρείες κινητής έχουν βγάλει ανακοινώσεις.
-
Δυστυχώς την πάτησα. Μετά την τρομακτική αύξηση κρουσμάτων, βρέθηκαν θετικοί πελάτες, συνεργάτες, υπάλληλοι. Στο σημερινό self test που έκανα βρήκα και εγώ. Περιμένω το αποτέλεσμα του μοριακού αύριο και ευελπιστώ η καραντίνα μου να είναι 5 ημερών.
-
Περαστικά κι εύχομαι να το περάσετε όλοι ελαφρά. Ψυχραιμία κι υπομονή.
-
@limited_one said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Δυστυχώς την πάτησα. Μετά την τρομακτική αύξηση κρουσμάτων, βρέθηκαν θετικοί πελάτες, συνεργάτες, υπάλληλοι. Στο σημερινό self test που έκανα βρήκα και εγώ. Περιμένω το αποτέλεσμα του μοριακού αύριο και ευελπιστώ η καραντίνα μου να είναι 5 ημερών.
Περαστικά και να την περάσεις οσο πιο ελαφρά, εύχομαι
-
Ευχαριστώ παιδιά!
-
Όλοι μας μάλλον θα την κολλήσουμε. Περαστικά και ξεκούραση.
-
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Όλοι μας μάλλον θα την κολλήσουμε.
Έτσι μου είπαν στο μικροβιολογικό. Εμβολιασμένοι τρις, άνθρωποι που έχουν νοσήσει πρόσφατα, τους θερίζει η όμικρον.
-
-
Και εγώ έχω κομαρες αλλα έκανα προσφατα την τρίτη δόση και τα 3 Ραπίντ τεστς δεν έδειξαν κατι. Είμαι σε οικογενειακό περιβαλλον και δεν παω πουθενα.
-
Ελπιζω μονο η ομικρον να μην οδηγησει σε μια επομενη μεταλλαγμενη μορφη, με αυξημενη θανατιλα τυπου Δ. Θα κλαψουνε μανουλες. Ουτε με 10000 μεθ δε την παλευουμε μετα.
-
Πάλι καλά που δεν πέταξε λεφτά σε ΜΕΘ το αντμινιστρέισο, γιατί σε τέτοια περίπτωση όσες και να είχαμε δεν θα έφταναν.
-
Αυτό που γίνεται σήμερα δεν το έχω ξαναδεί, η ουρά από το κόσμο έχει βγει από το νοσοκομείο και φτάνει στο δρόμο, όμοια η κατάσταση στη ΔΕΘ ώρα 08.15. Όλοι περιμένουν για τεστ. Με τέτοιες συνθήκες μοιάζει να γενικεύετε η κατάσταση, δλδ. όλοι να κολλήσουν.
-
Είδα το don't look up.
Δείτε το όλοι. -
Η όμικρον εξελίσσεται σαν τσουνάμι. Στην εργασία μου το τσουνάμι ήρθε.
Πάμε για ανοσία αγέλης; Μάλλον.Όποιοι είναι εμβολιασμένοι έχουν αυξημένη προστασία, το βλέπω και στην εργασία μου. Οι ανεμβολίαστοι πήραν το ρίσκο. Έκαναν την επιλογή τους.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες