-
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας καθώς και για την πληρέστατη απάντηση και επεξήγηση των διαδικασιών.
Αν έχω άλλες απορίες (που συνήθως έχω επί μονίμου βάσεως ) θα ρωτήσω.
-
Κάνω αυτήν την δημοσίευση, γιατί υπήρξε απάντηση, η οποία δεν εμφανίστηκε, και θα εμφανιστεί με την επόμενη (δική μου δηλαδή) δημοσίευση. Ελπίζουμε να καταφέρουμε σύντομα να επιλύσουμε το πρόβλημα αυτό.
ΥΓ: Στην διάθεσή σας lap.
-
Πρέπει να επιλύθηκε το πρόβλημα. Αν παρατηρήσετε κάτι, παρακαλώ να το αναφέρετε. Άνοιξε φυσικά και το θέμα των Η/Υ.
-
Η "αναφορά σχολίου" στην νέα μορφή του φόρουμ που βρίσκεται;
-
@storm said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Η "αναφορά σχολίου" στην νέα μορφή του φόρουμ που βρίσκεται;
Πατάς τις 3 τελείες στο τέλος του σχολίου και κάτω κάτω έχει επιλογή flag this post (αναφορά σχολίου) και flag this user (αναφορά χρήστη)
-
Εννοείς τα πεδία που λένε
"μάρκαρε αυτή τη δημοσίευση" & "μάρκαρε αυτόν τον χρήστη" ;;;; -
@storm said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Εννοείς τα πεδία που λένε
"μάρκαρε αυτή τη δημοσίευση" & "μάρκαρε αυτόν τον χρήστη" ;;;;Ναι, αυτό είναι.
-
ok. σε ευχαριστώ.
-
Έχω μια ιδέα για την καλύτερη προώθηση του φόρουμ. Όταν ανοίγω μια σελίδα εκτός απο τη διφήμηση της BMW που πετάγεται στα μούτρα μου τον τελευταίο καιρό, να εμφανίζεται ταυτόχρονα με κάποιο πρόγραμμα/λογισμικό η ίδια διαφήμιση και στο κινητό μου και σε όποια άλλη συσκευή έχω συνδεδεμένη στο όνομά μου!!!
-
Ναι, έλεος με αυτή την άκρως ενοχλητική διαφήμιση της BMW που πετάγεται σαν @@@@@@ μες τη μέση μόλις ανοίγεις μια σελίδα του forum!
Είπαμε ο.κ., χρειάζονται οι διαφημιστές για να διατηρηθεί η δωρεάν πρόσβαση,αλλά αυτό καταντά εκνευριστικό...
-
BMW Rulez!!!
-
Σε εμένα δεν ανοίγει τίποτα, κάποιο μπανερακι αλλά όχι ποπ απ διαφήμιση... Ad Block Plus ρουλζ
-
Βασικά BMW Ball buster είναι αυτή η διαφήμιση….σπάει καρύδια…
-
@panormus772 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Ναι, έλεος με αυτή την άκρως ενοχλητική διαφήμιση της BMW που πετάγεται σαν @@@@@@ μες τη μέση μόλις ανοίγεις μια σελίδα του forum!
Είπαμε ο.κ., χρειάζονται οι διαφημιστές για να διατηρηθεί η δωρεάν πρόσβαση,αλλά αυτό καταντά εκνευριστικό...
Όταν έγραψα πριν 2-3 μέρες τα ίδια πράγματα για τη διαφήμιση της BMW που πετάγεται συνεχώς, το θέμα κλειδώθηκε για λίγο και μετά - ω του θαύματος - εξαφανίστηκε το σχόλιο μου. Μάλλον bug του forum...
-
@harisma23 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@panormus772 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Όταν έγραψα πριν 2-3 μέρες τα ίδια πράγματα για τη διαφήμιση της BMW που πετάγεται συνεχώς, το θέμα κλειδώθηκε για λίγο και μετά - ω του θαύματος - εξαφανίστηκε το σχόλιο μου. Μάλλον bug του forum...
Το θέμα κλειδώθηκε γιατί έκανες σχόλιο στο ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ #2 που θα έπρεπε να είναι κλειδωμένο έτσι και αλλιώς. Με την μεταφορά στην νέα πλατφόρμα μας ξέφυγε αυτό.
Επίσης δεν εξαφανίστηκε το σχόλιο σου, εκει είναι. -
Ευχαριστώ για την απάντηση. Επί της ουσίας όμως, υπάρχει απάντηση γιατί πετάγεται συνεχώς η διαφήμιση;
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Επί της ουσίας όμως, υπάρχει απάντηση γιατί πετάγεται συνεχώς η διαφήμιση;
Γιατί δεν έχεις ad-block.
-
@piliourits said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Και γιατί πρέπει να έχω εγώ ad-block και όχι το site μια σωστή πολιτική με λελογισμένη χρήση διαφημίσεων; Ποιος από τους δύο μας κάνει λάθος; Ποιος από τους δύο μας όφειλε πρωτίστως να είναι σωστός;
-
@piliourits said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Και γιατί πρέπει να έχω εγώ ad-block και όχι το site μια σωστή πολιτική με λελογισμένη χρήση διαφημίσεων; Ποιος από τους δύο μας κάνει λάθος; Ποιος από τους δύο μας όφειλε πρωτίστως να είναι σωστός;
Εννοείται πως έχεις χίλια δίκαια.
Ακριβώς τώρα μιλούσα με άλλο μέλος του φόρουμ που είχε το ίδιο παράπονο, και του είπα για το adblock.Εφόσον το site δεν έχει συνείδηση να κάνει τα βασικά, ως απάντηση να μην βλέπουμε ούτε μία διαφήμιση με το adblock.
Μπας και φιλοτιμηθούν για το αυτονόητο. -
Αυτό το banner που πετάγεται στην εφαρμογή στο κινητό του stoiximan ασταμάτητα είναι καινούργιο φρούτο? Οσο και να το κλείνεις επανέρχεται και σπάει να μη πω τι.. Χειρότερο και από γιουπορν έχει γίνει το φόρουμ από το spam με τις διαφημισεις..
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]