-
XNY 22** VW μαύρο έξω πό την ΕΡΤ Χανιών σου πάει το καλώδιο....
-
Απορία:
Παρατηρώ σε διάφορες μάρκες αυτοκινήτων, ότι αν πάρεις πχ την εξοπλιστική έκδοση που έχει 16αρες ζάντες έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ενώ αν πάρεις αυτή με τις 17αρες θα πληρώνεις τέλη κανονικά (πχ 80 ευρώ). Η απορία μου έχει να κάνει με το τι συμβαίνει αν στην πορεία αποφασίσω να αλλάξω ζάντες? Αν δηλαδή έχω αυτοκίνητο με 16αρες ζάντες και δεν πληρώνω τέλη και πάω σε 17αρες θα αρχίσω να πληρώνω? Αντίστοιχα αν έχω αυτοκίνητο με 17-18αρες ζάντες και πάω σε μικρότερες, θα αλλάξουν οι ρύποι και θα απαλλαγώ από τα τέλη?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και προκαταβολικά συγγνώμη για το αν δεν είμαι στο σωστό θέμα! -
@christosvvs said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Απορία:
Παρατηρώ σε διάφορες μάρκες αυτοκινήτων, ότι αν πάρεις πχ την εξοπλιστική έκδοση που έχει 16αρες ζάντες έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ενώ αν πάρεις αυτή με τις 17αρες θα πληρώνεις τέλη κανονικά (πχ 80 ευρώ). Η απορία μου έχει να κάνει με το τι συμβαίνει αν στην πορεία αποφασίσω να αλλάξω ζάντες? Αν δηλαδή έχω αυτοκίνητο με 16αρες ζάντες και δεν πληρώνω τέλη και πάω σε 17αρες θα αρχίσω να πληρώνω? Αντίστοιχα αν έχω αυτοκίνητο με 17-18αρες ζάντες και πάω σε μικρότερες, θα αλλάξουν οι ρύποι και θα απαλλαγώ από τα τέλη?Εύκολη απάντηση (στην Ελλάδα): όχι! Οι ρύποι που αναγράφονται στην άδεια (και βάσει αυτών υπολογίζονται τα τέλη) δεν αλλάζουν, άσχετα με τις αλλαγές στην διάσταση των ελαστικών.
-
-
Black Friday και στις ασφάλειες; Και όμως ναι.
Από 225euro που έπρεπε να ανανεώσω (κλοπή μερική/ολική) ... κατέβηκε στα 155euro ... και αυτή κατέβηκε στα 83euro απλή ετήσια (χωρίς κλοπή).
Και σε 12 άτοκες... Hellas Direct.
Α ρε Κούλη, σε λίγο θα ψάχνω το ποιο φτηνό κουλούρι Θεσσαλονίκης και θα το βάζω και σε 12 άτοκες δόσεις.
-
Δεν άκουσες τον Κούλη ότι πάμε για@μιωντα, έχουμε εξαφανίσει την ανεργία και με τρελούς ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ συντελείται κοσμογονία και έκρηξη επενδύσεων;
Μην είστε μηδενιστες, επειδή π.χ. διπλασιάστηκε το κόστος διαβίωσης, αυτές είναι ασήμαντες πρόσκαιρες λεπτομέρειες,
μπροστά στο βζιιιν ... -
Ασχετο, πολύ πρόσφατα βλέπω πολλά αυτοκίνητα χωρις τις μπροστινές πινακίδες κυκλοφορίας..
Παιζει κάποιο τρεντ; Και δε μιλαω για τιποτε Φερραρι ΛαΦερραρι που και καλά, πού να βάλεις τη πινακίδα... -
@alejandro said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Ασχετο, πολύ πρόσφατα βλέπω πολλά αυτοκίνητα χωρις τις μπροστινές πινακίδες κυκλοφορίας..
Παιζει κάποιο τρεντ; Και δε μιλαω για τιποτε Φερραρι ΛαΦερραρι που και καλά, πού να βάλεις τη πινακίδα...Ναι παίζει και λέγετε ανύπαρκτη αστυφύλαξη .Ανύπαρκτη τροχαία κτλ κτλ κτλ
-
Καλά δεν έχεις δει ότι εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια οι μεγάλες μηχανές δεν έχουν ούτε πίσω πινακίδα ούτε πίσω φτερό;
Η ανύπαρκτη τροχαία... -
Όλα αυτά τα είπαμε και στο "Δακτύλιο" , δεν υπάρχουν έλεγχοι Π-Ο-Υ-Θ-Ε-Ν-Α ,και σε αυτό δεν φταίνε τα όργανα . Σήμερα έχω ρεπό και έτρεχα για κάτι δουλειές στα πέριξ της Νίκαιας , ευτυχώς και παραδόξως δεν είχε κίνηση γιατί έπρεπε να περάσω 2 φορές τον Κηφισό μέσω της Π.Ράλλη και τις 4 φορές (πήγαινε-έλα) σε μία από τις πιο μεγάλες διασταυρώσεις της περιοχής και παρόλο που δεν είχε κίνηση μέτρησα πάνω από 14 οχήματα που διέσχιζαν την διασταύρωση μπροστά μου ενώ εγώ είχα πράσινο ,το αντιλαμβάνεστε ? 14 έφυγαν με καραμπινάτο κόκκινο , μεταξύ αυτών κούριερ-ταξί-βανάκια και 2 λεωφορεία ... σε πιά σοβαρή χώρα γίνονται αυτά ?
-
@tgd said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Καλά δεν έχεις δει ότι εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια οι μεγάλες μηχανές δεν έχουν ούτε πίσω πινακίδα ούτε πίσω φτερό;
Η ανύπαρκτη τροχαία...Άλλη πληγή και αυτή , ή θα είναι τέρμα διπλωμένη μέσα στον θόλο ή θα έχουν βάλει τόσο μαύρο φιμέ πλαστικό που δεν βλέπεις ούτε τις βίδες .
-
-
ωωωωνασου
τιναφτόρεεεε
-
Δες στο 5:50 και μετά την έξοδο από το τούνελ.
Δεν υπάρχουν λόγια!
-
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Βάλτε ακουστικά και βάλτε το δυνατά!
Δεν λέω τίποτα άλλο.
Χάλια.....πολύ τσιριχτός ήχος. Μόνο ο ήχος ενός V8 με "άπειρα" κυβικά με συγκινεί!
-
Γνωστός άμπαλος ο Φάνης...
-
@realzeus said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Γούστα είναι αυτά....θα προτιμούσα any day of the week ενα Charger/Challenger από μια Φεράρι (εκτός από την Τεσταρόσα!!). Η Φεράρι δεν μου λέει κάτι...πολύ ειδικό αυτοκίνητο, όχι για εμένα! Ααα και ο στριγκός ήχος μικρών κυβισμών σε υψηλές στροφές δεν μου αρέσει, με ενοχλεί!!
-
@fanis75 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Ααα και ο στριγκός ήχος μικρών κυβισμών σε υψηλές στροφές δεν μου αρέσει, με ενοχλεί!!
6500 κυβικά είναι ο ιταλικός V12 παραπάνω, πιο πολλά από τον αμερικάνικο V8 που έβαλες. Χαχα. Υποθέτω δεν έβλεπες και F1 τότε, εκεί να δεις στριγκλιές...
-
Εντωμεταξύ η Ferrari είναι V12 6,5 λίτρα, όταν η Camaro είναι V8 6,2 λίτρα...
-
@fanis75 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@realzeus said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Γούστα είναι αυτά....θα προτιμούσα any day of the week ενα Charger/Challenger από μια Φεράρι (εκτός από την Τεσταρόσα!!). Η Φεράρι δεν μου λέει κάτι...πολύ ειδικό αυτοκίνητο, όχι για εμένα! Ααα και ο στριγκός ήχος μικρών κυβισμών σε υψηλές στροφές δεν μου αρέσει, με ενοχλεί!!
Εν τω μεταξύ Φάνη, στην Αραπιά αυτά τα Αμερικάνικα που θεωρούμε υπεραυτοκίνητα... είχα "εκπαιδευόμενους" πιτσιρικάδες που ερχόταν μ' αυτά για βραδινή βάρδια στο εργοστάσιο, και έπρεπε (με χίλια παρακάλια) να σκουπίσουν τους ορόφους και να τυλίξουν τις μάνικες και να φύγουν μετά μέσα σε αυτά με τα ρούχα της δουλειάς... και κάτι AMG C 63 λίγο παλιότερες, κάτι AUDI και κάτι τέτοια, σαν τα σαξόραλα που αγοράζαμε εδώ παλιά τα είχανε...
όταν Φερράρι έχουν μόνο οι υπερπλούσιοι και εκτός πολυτελών ξενοδοχείων στο Μπαχρέιν κλπ. δεν είδα ποτέ σε 7 χρόνια...
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!