-
@lap said in Renault Clio V:
Δηλαδή αν με στείλει η κυρά να παρω γάλα από το σουπερμάρκετ και οδηγώ το κλιο με συμφέρει να ανοίξω τα κουτιά και να ρίξω το γαλα στο πορτμπαγκάζ.
Αν αγοράσεις γαλα για στρατόπεδο ναι αλλιώς δεν χρειάζεται θα χωρέσουν 2-3 συσκευασίες άνετα
-
@celebrimor said in Renault Clio V:
Δηλαδή αν με στείλει η κυρά να παρω γάλα από το σουπερμάρκετ και οδηγώ το κλιο με συμφέρει να ανοίξω τα κουτιά και να ρίξω το γαλα στο πορτμπαγκάζ.
Αν αγοράσεις γαλα για στρατόπεδο ναι αλλιώς δεν χρειάζεται θα χωρέσουν 2-3 συσκευασίες άνετα
Ευτυχώς!!!!
Άλλα τα χαρίσματα του κλιο, οι χώροι δεν είναι ένα από αυτά.
-
Γενικά είμαι πολύ στρομωχτο αυτοκίνητο. Πολύ καλό αλλά...εγώ στον συνοδηγό που έχω κάτσει αρκετές φορές τα πόδια μου δεν μπορώ να τα έχω άνετα λογω της κονσόλας.
Πίσω δεν χωράω άνετα , πορτπαγκαζ δεν έχει μεγάλο ... Αλλά από θέση οδήγησης είναι πολύ σπορτίφ αλλά και πάλι με μικρό παρμπρίζ.
Για την θεση συνοδηγού κανείς δεν έχει παραπονεθεί από επιβάτες που έχω βάλει μέσα άνδρες/γυναίκες με άτομα πίσω τους..μόνο τα άτομα στις πίσω θέσεις ανά περιπτώσεις που βρίσκεται ψηλόσωμο άτομο μπροστά τους(λογικό)..μέσα είναι πιο άνετο από φιέστα και από 208 αλλά όχι από πολο/ιμπιζα…πορτμπαγκάζ είναι απλά οκ κατά την ταπεινή μου άποψη..καθίσματα στην RS Line παρά πολύ καλά,παρά πολύ καλή πλευρική στήριξη και άνετα(προσωπική άποψη)
Η RS Line γιατί σταμάτησε ρε παιδιά? Το αυτοκίνητο ήταν κουκλί σε αυτή την έκδοση! Το περίεργο είναι ότι στο site την διαφημίζει κανονικά, όπως και την Initiale (το ίδιο και στο captur νομίζω)...
-
Ευτυχώς!!!!
Άλλα τα χαρίσματα του κλιο, οι χώροι δεν είναι ένα από αυτά.
Σίγουρα δεν το καλύτερο αλλά ούτε το χειρότερο σε χώρους της κατηγορίας..
-
Η RS Line γιατί σταμάτησε ρε παιδιά? Το αυτοκίνητο ήταν κουκλί σε αυτή την έκδοση! Το περίεργο είναι ότι στο site την διαφημίζει κανονικά, όπως και την Initiale (το ίδιο και στο captur νομίζω)...
Κανείς δεν ξέρει όπως κανείς δεν ξέρει την περίοδο που εισαγόταν ο 1.3 130 με το αυτόματο κιβώτιο στο εξωτερικό κυκλοφορούσε και σε χειροκίνητο αλλά ποτέ δεν ήρθε Ελλάδα
-
-
@panormus772 said in Renault Clio V:
Που στο δι@ολο βρήκε td full hybrid etech?
Στεφος είναι αφού
Φίλος του @fanis75 αφούΧαχχαχα
-
-
@yem said in Renault Clio V:
Στεφος είναι αφού
Φίλος του @fanis75 αφούΧαχχαχα
Φίλος του fanis ο Στέφος?? Μη λές τέτοια, θα αποκτήσει και αυτός.... ψυχολογικά!
-
Που στο δι@ολο βρήκε td full hybrid etech?
Τελικά πολυ καλο φαίνεται. Αλλά πανακριβο.
-
Οκ διπλα στον πως τον λενε μωρε του 1και 70 το λες και μεγαλο. Παντως ο συγκεκριμενος το χει. Παρουσιαζει ευπεπτα τα αμαξια δινοντας προσοχη στις λεπτομερειες που ενδιαφερουν τους 9 στους 10.
-
@spi_duster said in Renault Clio V:
Οκ διπλα στον πως τον λενε μωρε του 1και 70 το λες και μεγαλο. Παντως ο συγκεκριμενος το χει. Παρουσιαζει ευπεπτα τα αμαξια δινοντας προσοχη στις λεπτομερειες που ενδιαφερουν τους 9 στους 10.
Είναι απλά Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο-Σ..... ελεος τον τρώμε στην μάπα και εδω μέσα. Ούτε να μιλήσει δεν ξέρει....ο γιός μου Β' Δημοτικού καλύτερα μιλάει!
-
@fanis75 said in Renault Clio V:
@spi_duster said in Renault Clio V:
Είναι απλά Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο-Σ..... ελεος τον τρώμε στην μάπα και εδω μέσα. Ούτε να μιλήσει δεν ξέρει....ο γιός μου Β' Δημοτικού καλύτερα μιλάει!
Ο ενας στους δεκα μιλησε.
-
Χαχαχαχα
-
Μια χαρά τύπος είναι. Τον συμπαθώ από τα βιντεάκια του.
Μ αρέσει που είναι όσο αυστηρός πρέπει με ένα αυτοκινητο και όχι ειρωνικός σαν τον Μάρεκ.Καλά όπως κάνει ο Φάνης με αυτόν έτσι εγώ κάνω με τον Μάρεκ.
-
Μ αρέσει που είναι όσο αυστηρός πρέπει με ένα αυτοκινητο και όχι ειρωνικός σαν τον Μάρεκ.
Παπάκια αυστηρός είναι....από όπου τα παίρνει....και ΔΕΝ ξέρει να μιλήσει....ούτε να τονίσει σωστά και να αρθρώσει....για κλωτσιές λέμε!!
-
Μ αρέσει που είναι όσο αυστηρός πρέπει με ένα αυτοκινητο και όχι ειρωνικός σαν τον Μάρεκ.
Παπάκια αυστηρός είναι....από όπου τα παίρνει....και ΔΕΝ ξέρει να μιλήσει....ούτε να τονίσει σωστά και να αρθρώσει....για κλωτσιές λέμε!!
Χαχχαχα κλαίω λέμε.
Σκέψου να ήσασταν συμμαθητές στο σχολείο, κάθε μέρα bullying θα του έκανες.Edit : Βέβαια σε σχέση με κάτι Σαριμπαλοβλακες καλύτερος
-
Έχει βελτιωθεί πλέον πάρα πολύ, παλιά έκανε αρκετά λάθη.
Τα βλέπω πολύ ευχάριστα τα βιντεο του. -
Χαχαχα
Πω πω έρωτας!!!
Σκέψου να κάνει μεταγραφη στους 4 τροχούς και να γίνει mod και αυτός.Και να μαλώνουν με τον Φάνη σε κάθε νήμα.
Όντως και εγώ τον βλέπω ευχάριστα.
-
Τον βλέπω και εγώ τακτικά... Είναι απ τους λίγους που δίνουν βάση στην ουσία και όχι σε βλακειες τύπου infotainment και λοιπά. Παρουσιάζει το αυτοκίνητο όπως πρέπει...
Το υβριδικό Κλιο είναι πολύ καλό αλλά πανάκριβο ακόμη και το βασικό οπότε αν επιλέξετε υβριδικό τότε μάλλον το Γιαρις είναι καλύτερο...
Renault Clio V