-
@realzeus said in SUV/Crossovers Forum:
Η μουσική στα διάφορα βίντεο είναι το μόνιμό μου παράπονο.
Αγαπητέ είστε παράξενος. lol
εγω βαριέμαι αν είναι μεγλαλο το βίντεο και δεν έχει μουσική επένδυση
-
Ωραίο χόμπι και ωραία βίντεο Γάτε. Αν μου επιτρέπεις μόνο μια επισήμανση, η μουσική όχι μόνο δεν προσφέρει κάτι, αλλά ενοχλεί κιόλας. Θα ήταν προτιμότερος ο φυσικός ήχος για να νιώσει ο θεατής ότι βρίσκεται στο σημείο, ακούγοντας τον ήχο των κινητήρων, την φύση κλπ. Η μουσική στα διάφορα βίντεο είναι το μόνιμό μου παράπονο.
Δίκιο έχεις αλλά δεν νομίζω η dashcam να έχει τόσο καλή ποιότητα ήχου.
-
@yem said in SUV/Crossovers Forum:
Ωραίο χόμπι και ωραία βίντεο Γάτε. Αν μου επιτρέπεις μόνο μια επισήμανση, η μουσική όχι μόνο δεν προσφέρει κάτι, αλλά ενοχλεί κιόλας. Θα ήταν προτιμότερος ο φυσικός ήχος για να νιώσει ο θεατής ότι βρίσκεται στο σημείο, ακούγοντας τον ήχο των κινητήρων, την φύση κλπ. Η μουσική στα διάφορα βίντεο είναι το μόνιμό μου παράπονο.
Δίκιο έχεις αλλά δεν νομίζω η dashcam να έχει τόσο καλή ποιότητα ήχου.
στο πρωτο βιδεο προφανως ειναι με κλειστο ηχο καμερας και επενδυση απο ρογιαλτυ φρι του γιουτιουμπ απο παν. στο βιντεο του αλεξανδρου, δεν εχω ιδεα...
η ουσια ειναι αλλη...
ζουμε σε μια τρομερα ομορφη μερια του κοσμου και πρεπει να την απολαμβανουμε. ουτε οι οθονες, ουτε τα πλαστικα συγκρινωνται με μια μερα στο δασος, πιο μακρυα απο εκει που πανε ολοι για φρεντο -
Συμφωνώ γάτε με την απόλαυση της ελληνικής φύσης... αλλά...
Μιλάμε για Οικοσύστημα, όχι όμορφα χολυγουντιανα σκηνικά.Για ΠΟΙΟ λόγο ΠΡΕΠΕΙ να περάσουν τα τζιποτράκτερα ΜΕΣΑ από το δάσος;
Ειδικά όταν μιλάμε για κονβόυ...
Είναι λίγο ...εριστική, τέτοια
αγάπη για τη φύση. -
@piliourits said in SUV/Crossovers Forum:
Συμφωνώ γάτε με την απόλαυση της ελληνικής φύσης... αλλά...
Μιλάμε για Οικοσύστημα, όχι όμορφα χολυγουντιανα σκηνικά.Για ΠΟΙΟ λόγο ΠΡΕΠΕΙ να περάσουν τα τζιποτράκτερα ΜΕΣΑ από το δάσος;
Ειδικά όταν μιλάμε για κονβόυ...
Είναι λίγο ...εριστική, τέτοια
αγάπη για τη φύση.τα τζιποτρακτερα χρησιμοποιουν δασικους δρομους. και οπως ισως δεν γνωριζεις, πλην κατι κωλοπαιδων φυσικα υπαρκτων, φροντιζουν το δασος οσο μπορουν. δεν μπορεις πραγματικα να φανταστεις ποσοι κορμοι τεμαχιζονται και απομακρυνονται ανοιγοντας πυροσβεση, ποσα μαζεματα σκουπιδιων γινονται, ποσοι τσακωμοι με κυνηγους ανοισθητους, ποση συντηρηση γινεται σε οσες κατασκευες βρισκονται εκει. χασε τα 20,ελα και θα εκπλαγεις.
-
Τόσα χρόνια στα ορεινά , λίγοι είναι οι τζιπάδες που πραγματικά ενοχλούν. Διακρίνονται πολλές φορές από υπερβολικά ανούσιες μετατροπές.
Αυτούς θα τους πετύχεις είτε να οργώνουν λιβάδια εκτός τελείως του δασικού, είτε να παλέβουν άσκοπα να σκαρφαλώσουν μια πλαγιά είτε ( χειρότερο για μένα) να πλένουν τη λασπουριά του αυτοκινήτου μέσα σε ποτάμια.
Το σκηνικό περιλαμβάνει μερικές φορές πλήρη εξάρτηση για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο ( όπλα και τα συναφή) ,φτιάχνοντας το τέλειο έγκλημα!
Σε άλλα νέα πόσο να σε περιμένω ρε tonale;;;;
https://www.quattroruote.it/news/nuovi-modelli/2021/11/02/alfa_romeo_tonale_allestimenti_super_veloce_ti_motori_uscita.html
Δε ξέρεις και τι να πιστέψεις πια , μας έλεγαν ότι καθυστέρησε γιατί θα κούμπωναν μάλλον το υβριδικό της psa, τώρα καταλαβαίνω ότι τελειοποιούν το υπάρχων της fiat-jeep. -
Από την στιγμή που υπάρχει χαραγμένος δρόμος (δασικός, αντιπυρική ζώνη κλπ) δεν είναι ούτε παράνομο, ούτε κακό να τον περάσεις. Ακόμα και μια πλαγιά να ανέβεις δεν είναι κακό, αν δεν κάνεις καταστροφές. Εννοείται φυσικά ότι όχι μόνον δεν αφήνουμε το παραμικρό σκουπίδι, αλλά μαζεύουμε και όποιο βρίσκουμε. Επίσης, χωρίς να το έχω κάνει ποτέ, δεν βρίσκω κακό και το πλύσιμο στο ποτάμι ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΑΣΠΗ. Η λάσπη θα έπεφτε έτσι κι αλλιώς στο ποτάμι (χωματάκι με νερό είναι) και θα καθίσει στον πάτο. Όμως είναι κακή ιδέα, γιατί μπορεί να φύγουν και λάδια-καύσιμα από το όχημα και να μολύνουν το ποτάμι (το οποίο ποτάμι φυσικά επιτρέπεται να το διασχίσεις, εκτός αν υπάρχει απαγορευτική σήμανση). Τον καταλαβαίνω των Γάτο πάντως, γιατί ήμουν κι εγώ σε τζιποκλάμπ.
-
#antrika_suv
Youtube Video -
@gatoz said in SUV/Crossovers Forum:
#antrika_suv
Youtube VideoΣιγα τα αντρικά suv!!!! και το PUMA πάει εκεί αν ήθελα απλά δεν το πάω μη βρωμίσει.
ωραιες διαδρομές πάντως πέρα από πλάκα
ΥΓ Ειπά πάει έτσι, δεν είπα ότι θα φύγει κιολας
-
Κάποια σημεία με νεροφαγώματα και λάσπες είναι πρόβλημα, αλλά πήγαινα μικρός στο "Ακρόπολις" με Ε46. Και μια φορά χρειάστηκε να κατέβω και να περπατήσω μπροστά και να δω σε ποιες πέτρες να πατήσω για να περάσω. Δεν το ξανάκανα όμως!
-
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-jeep-wrangler-4xe-sahara
αχχχχχχχχχχχχχχ
αν και υπαρχει καλυτερο
το rubicon
οταν ανηξει η γατακω οδοντιατρειο και παρει προαγωγη στη φαρμακευτικη ο γατακιος, τοτε ο μπαμπαγατος θα χωρισει τη γατα, θα πουλησει το διαμεριΖμα και θα παρει ενα.... -
Στα λέω εγώ γάτε...που πήγες και πήρες το Γαλλικό....ληζινγκ αφου, πάρε το ράνγκλερ να γουστάρεις...!!
-
@fanis75 said in SUV/Crossovers Forum:
Στα λέω εγώ γάτε...που πήγες και πήρες το Γαλλικό....ληζινγκ αφου, πάρε το ράνγκλερ να γουστάρεις...!!
τι θα πουλαγες να μου δωκεις αλλα 50 που λειπανε?
-
ΤΙΠΟΤΑ!! Λήζινγκ αφου λέμε. Απλά θα είχες λίγο μίσθωμα παραπάνω, PHEV = ακόμα μεγαλύτερη απαλαγή.
-
@fanis75 said in SUV/Crossovers Forum:
ΤΙΠΟΤΑ!! Λήζινγκ αφου λέμε. Απλά θα είχες λίγο μίσθωμα παραπάνω, PHEV = ακόμα μεγαλύτερη απαλαγή.
εισαι μικρος και τριανταφυλλενιος
προ φορων >40k -
Χαχαχα
Πάτησα το λινκ.
Τι χαζομάρες λένε, έλεγα.....
Έλεγα......
Σκροραλλω κάτω ....
Από 75.000, λέει...
Μετά ήπια μια γουλια καφέ και κοίταξα τον τοίχο απέναντι μου....
-
εισαι μικρος και τριανταφυλλενιος
προ φορων >40kΕεε καλά Ελλάδα αφού....θα έβρισκαν μια μόντα!!
-
-
Το μέλλον είναι τα μικρα αμαξάκια. Τα θηρία θα πάνε στο χρονοντούλαπο της ιστοριας.
-
@iceman7 said in SUV/Crossovers Forum:
Το μέλλον είναι τα μικρα αμαξάκια. Τα θηρία θα πάνε στο χρονοντούλαπο της ιστοριας.
Εντελώς στρεβλή άποψη. Θα πάρει ο εύπορος Αμερικάνος ή Ρώσος μικρό αμαξάκι; Το γεγονός ότι η κατηγορία Α πεθαίνει (στην Ευρώπη μόνον οι Toyota, Fiat, Hyundai-Kia, Renault, Suzuki και VW προσφέρουν τέτοια αυτοκίνητα), ενώ τα τεράστια SUV κάνουν θραύση δεν το βλέπουμε;
SUV/Crossovers Forum