-
@wantone said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Tα νεα posts πως τα βλεπουμε;
Καλή ερώτηση... Δεν έχω βγάλει άκρη...
-
@antonakis said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@wantone said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Tα νεα posts πως τα βλεπουμε;
Καλή ερώτηση... Δεν έχω βγάλει άκρη...
Είναι ίσως το μόνο θέμα που πρέπει να λυθεί.
-
Κάθε φορά όλο και πιο δύσκολο. Αναζήτηση έχει; Νέες δημοσιεύσεις;
-
Η νέα μορφή έχει κάποιες νέες δυνατότητες που εμένα τουλάχιστον με αποτρέπουν να γράφω.
π.χ. για ποιο λόγο θα πρέπει να εμφανίζονται τα ονόματα των μελών στα Likes των post;;;Κατά τα άλλα ποιο πολύ φέρνει ο χώρος τώρα σε κοινωνικό δίκτυο παρά σε φόρουμ.
-
@elvet said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Κάθε φορά όλο και πιο δύσκολο. Αναζήτηση έχει; Νέες δημοσιεύσεις;
Και πολύ ωραία αναζήτηση δοκίμασε την .
Έχει καλύτερο ορθογράφο από πριν .
@storm κάθε τι καινούριο μας φαίνεται περίεργο . Δεν με πειράζει αν φαίνεται ποιος κάνει like θα ήθελα να είχε και dislike
Αλήθεια τώρα που έγραψα @storm σου έρχεται ειδοποίηση ?
-
επιτέλους χρώματα
-
Χωρίς να μπορείς να πας με το πάτημα ενός κουμπιού στο πρώτο αδιάβαστο ποστ του κάθε topic, όλα τα υπόλοιπα καλά που φέρνει η νέα πλατφόρμα του φορουμ, καθίστανται άχρηστα.
Μακάρι να είναι απλώς μια δυνατότητα που δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί. Αλλιώς πήγαμε από το κακό στο χειρότερο... -
Δεξιά αν πατήσεις στα λεπτά που έγινε δημοσίευση, σε πήγαινε αμέσως στην τελευταία στο συγκεκριμένο τοπικό.
Εχει ωραία emoticons.... Να ένα
Η επεξεργασία κειμένου γιατί κλειδώνει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα; Γίνεται να καταργηθεί αυτό; Δε θα μπορω να διορθώσω τα ορθογραφικά λάθη που βγάζουν μάτι.
Στις κόκκινες γραμμούλες που βγάζει κάτω από τις λέξεις όταν υπάρχει ορθογραφικό λαθος δεν γινεται να πατήσεις από κινητό και να σου βγάλει τις επιλογές για την διόρθωση της ορθογραφίας.Γενικα κάπως δύσκολο είναι.
Τεσπα, καλή νέα αρχή προς την Διαχείριση με τη νέα πλατφόρμα. -
@harisma23 #grinia
-
Το reputation τι είναι?
Καλά φοβερό upgrade μέχρι και notifications σε reply ή up vote έχει.... Super
-
Υποστήριξη για tapatalk?
-
Καλησπέρα κυρίες και κύριοι,
Όπως είδατε αλλάξαμε πλατφόρμα. Ελπίζουμε η νέα πλατφόρμα να είναι περισσότερο αρεστή. Πάντως έχει σίγουρα περισσότερες δυνατότητες από την προηγούμενη. Καθότι είμαστε ακόμα στην διαδικασία των ρυθμίσεων, ίσως δείτε κάποιες μικροαλλαγές όσο περνάνε οι μέρες.
Σχετικά με τις ερωτήσεις σας (ελπίζω να μην ξεχνάμε κάτι - μπορείτε να ξαναρωτήσετε φυσικά):
- Μπορείτε να πάτε αυτόματα στην πρώτη μη αναγνωσμένη δημοσίευση ενός θέματος πατώντας πάνω στην χρονοσήμανση η οποία αναφέρει πόση ώρα πέρασε από την τελευταία δημοσίευση και η ο οποία βρίσκεται δεξιά από τον τίτλο του Θέματος στην λίστα των Θεμάτων.
- Tapatalk δεν υποστηρίζεται.
- Αναζήτηση υπάρχει πάνω στην μπάρα (το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού).
- Το θέμα με την επεξεργασία θα το σκεφτούμε καλύτερα, γιατί δεν θέλουμε να γίνονται εκ των υστέρων επεμβάσεις που θα αλλοιώνουν την συζήτηση. Όποιος θέλει απλά να ελέγχει για ορθογραφικά μπορεί να το κάνει αμέσως μετά την δημοσίευση του, προς το παρόν.
Είμαστε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε άλλο.
-
@yem ειδοποίηση ήρθε τώρα που έκανα activate το account.
Πάντως πετύχαμε και "bug". Θεωρητικά χωρίς activation δεν θα έπρεπε να με αφήνει να κάνω posts. Έτσι έγραφε και το pop-up window. Αλλά τελικά έγραφα κανονικά. Μάλλον επειδή είμαι "πάλιουρας". χα!χα! Καλό ε; Γελάσαμε και πάλι!...
υ.γ. εντυπωσιακή η αναβάθμιση, αν και εμένα με χαλάνε πάρα πολύ τα Likes και η εμφάνιση των nicknames. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα. Μου θυμίζει κάτι facebooks, instagrams και twitters που εγώ απεχθάνομαι.
-
Σε σχέση με πριν είναι έτη φωτός μπροστά το καινούριο και με τις περισσότερες λειτουργίες που θέλουμε διαθέσιμες, αλλά δεν τις έχουμε ανακαλύψει ακόμη.
Απ τα καλύτερα που έχω δει σε μη Tapatalk μοντέρνας πλατφόρμας.
Μπράβο και μόνο για την προσπάθεια.Προτείνω να μπείτε στις ρυθμίσεις και να κάνετε κάποιες αλλαγές οι συμφορουμίτες, όπως να κάνει αυτόματη παρακολούθηση (watching) των ποστ που συμμετέχετε, να παρουσιάζει τα ποστ "τα καινούρια πάνω" και homepage με τα νεότερα.
Σωστό να υπάρχει όριο στο editing και επώνυμο like.
-
Στο θέμα με την επεξεργασία (Edit) δείτε το αν δεν σας κάνει κόπο.
Περα απο τα ορθογραφικά λάθη που μπορεί να προκύπτουν, ενδέχεται να υπάρχουν προσωπικά δεδομένα που να θελήσει ο συντάκτης του post να αλλαξει για δικούς του λόγους και δεν θα μπορεί. Ρωτήστε και το νομικό σας τμημα. Είναι προσφατη οδηγία/πολιτική της Ε.Ε προς τα κράτη μέλη και έχει υιοθετηθεί από το εθνικό δίκαιο της χώρας για τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και forums κτλ. Με λίγα λόγια ο συντάκτης έχει δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες και δεδομένα τα οποία ο ίδιος παράγει/συντάσσει/δημοσιεύει κτλ.Στα της ορθογραφίας σε εσάς όταν μπαίνετε από android πατιεται η διορθωση όταν έχει κόκκινη γραμμη από κάτω σε μια λέξη;;;
Σε εμενα όχι. Βγάζει απλά ένα υπομενου για αντιγραφή της λέξης.Edit(χεχε) έφτιαξε!!!!! Μου βγάζει προτάσεις για σωστή ορθογραφία.
-
Έχουν χαθεί topics ή μου φαίνεται;
-
Έχει να κάνεις και "πλόκ" άλλον γιούζερ για τις ευαίσθητες ψυχούλες, ουραίο!
-
Αληθεια; Επιτέλους!!!!!Πολύ καλό οντως. Δεν θα χαλάει η εμπειρία χρήσης του forum από trolls, κακεντρεχείς προσωπικότητες κτλ
Πως το ενεργοποιείς; -
Έλα ρε παίχτη!! Έλα!
Μόλις μπλόκαρα τον LAP και εξαφανίστηκαν τα post του! Επιτέλους!!!!Τρελή δυνατότητα!
-
@storm Παίζει να είναι και το καλύτερο feature του νέου forum !
Δε ξέρουμε μόνο αν ο blocked μπορεί να βλέπει τα δικά σου.. θα μάθουμε σύντομα
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]