Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    G
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 7
    • Posts 33
    • Best 8
    • Groups 0

George F.

@George F.

10
    Profile views
    33
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

George F. Unfollow Follow

Best posts made by George F.

• RE: Εύρεση αυτοκινήτου ! ! !

@cirus said in Εύρεση αυτοκινήτου ! ! !:

@george-f said in Εύρεση αυτοκινήτου ! ! !:

@cirus said in Εύρεση αυτοκινήτου ! ! !:

Καλησπέρα στην καλύτερη παρέα !!!
      Μετά απο σκέψη ήθελα να ψαχτώ για όχημα !
      Mεταχειρισμένο !!!
      Με συγκινεί πολυ το όχημα Τoyota Land Cruiser και νομίζω οτι με έχει κερδίσει μπορώ να πω.
      Οι γνώστες και έμπειροι συμφορουμίτες τι γνώμη εχουν ?
      Να ψαχτω για πετρελαιο ή βενζίνη , 90αρι ή 120αρι ?
      Τι κινητηρα ? Τι να προσεξω ?
      Υπάρχουν αλλες επιλογές?
      Αρκετοι προτινουν Μitsubishi Pajero ή Land Rover discovery.
      Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας , θα χαρω να το συζητησουμε !!!

Καλυτερο από Toyota Land Cruiser Δεν υπάρχει

εκτός μονο αν θες σε καρότσα και off road sport οπότε Ford Ranger Raptor

και τα 2 είναι ονειρωξη

Εχεις να μου πεις κατι παραπανω ? Εννοω ποιο μοντελο , ποιοι κινητηρα κλπ ?

Οχι γιατι γνωριζω ελάχιστα σε σχέση με κάποιους εδώ που ξερουν πολύ περισσότερα από μένα σε offroad. περιμενε λίγο να το διαβασουν το μυν σου και θα σου γράψουν. forum είναι δεν θα πάρεις απαντηση σε 10 λεπτά

Σιγουρα δεν ειπα να γραψουν αμεσως ολοι ! Παντως ειναι ομορφα αυτοκινητα και το Land Cruiser και το Discorery ! ! Αναμενω απαντησεις και πληροφοριες απο οσους εχουν τη διαδεση! Ευχαριστω οσους γραφουν και δινουν τον χρονο τους

posted in Εκτός Δρόμου
      G
      George F.
    • RE: Επιλογή μεταχειρισμένου SUV

@gatoz said in Επιλογή μεταχειρισμένου SUV:

@george-f said in Επιλογή μεταχειρισμένου SUV:

#mono_vitara

αλλα για ξηγησου, τι προσδοκας απο ενα αμαξι?
      τα τουοτα ειναι για πεταμα, τα χι τρέιλ για το γκρεμο στο σουνιο

εκτος και αν το θες να πηγαινεις στα λιντλ

Καλησπερα μαστερ Γατε! Οπως ανεφερα και στον φιλο , με ενδιαφερει να το εχω για την πολη, και αν γινεται εξορμισεις...αλλα να μη μου μεινει στο χερι...γι αυτο ειπα δεκτες οι γνωμες
      Σε βενζινη,ντιζελ ή αεριο ειναι πραγμα που θα πειτε εσεις οι πιο εμπειροι

φιλε μου, μεχρι ποσο? 10 χαρτια? 20? 5?

Μεχρι 10 πιστευω με μικρη αποκλιση συν πλην ειναι καλα, τι λες και εσυ ?

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      G
      George F.

@realzeus said in Εύρεση αυτοκινήτου ! ! !:

Προτείνω το Toyota, λόγω αξιοπιστίας και γιατί δεν θέλω να με βρίζεις μετά αν προτείνω Land Rover και χαλάσει. 😄 Εγώ πάντως έχω Discovery...

Χα χα χα ! Οπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ που αφιερωνεις χρονο και μου απαντας ! Το Discovery που εχεις ποιας χρονολογιας ειναι ?

posted in Εκτός Δρόμου
      G
      George F.
    • RE: Επιλογή μεταχειρισμένου SUV

@antoniokon said in Επιλογή μεταχειρισμένου SUV:

@georgekn said in Επιλογή μεταχειρισμένου SUV:

@georgekn said in Επιλογή μεταχειρισμένου SUV:

@george-f said in Επιλογή μεταχειρισμένου SUV:

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/327549862-suzuki-grand-vitara
      Ειναι προκαταληψη αν πω οτι ειναι εμπορος και οχι ιδιωτης ? Φαινεται πολυ καλο

Η μούρη πάντως είναι ξανά βαμμένη...με ότι και αν σημαίνει!!!

Και τι παίζει με τις πόρτες...

πως καταλαβες για μουρη? αν λες προφυλακτηρα, τα περισσοτερα τρωνε βαψιματακια για γρατζουνιες. αλλα εγω μια πορτα εκοψα μονο για ξαναβαμμενη
      μιλαμε για μτχ 13 χρονων
      ολα, μα ολα εχουν κατι να πουν στην ιστορια τους
      για αυτο χρειαζεται ελεγχος

Το φτερό με την κολώνα το καπό και την πόρτα δεν ταιριάζουν χρωματικά τώρα ακριβώς τι έχει γίνει... μόνο με καλό έλεγχο με φαναρτζη...
      Και πίσω αριστερά κάτι συμβαίνει...13 χρόνων είναι αλλά και 9000 € δεν είναι λίγα...για τίς 50 αποχρώσεις τού γκρί.😀

Στις λίγες φορές που έχω πάει σε μάντρα, το μόνο που δέχονται είναι επιτόπιος έλεγχος και μάλιστα στατικός, λόγω έλλειψης πινακίδων...

Και την μοναδική φορά που προχώρησα σε αγορά, την πάτησα...

ΜΑΚΡΙΑ...

Γι αυτο προβληματιζομαι,οι μαντρες ειναι για να πουλανε φικια για μεταξωτες κορδελες

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      G
      George F.

Προτείνω το Toyota, λόγω αξιοπιστίας και γιατί δεν θέλω να με βρίζεις μετά αν προτείνω Land Rover και χαλάσει. 😄 Εγώ πάντως έχω Discovery...

Χα χα χα ! Οπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ που αφιερωνεις χρονο και μου απαντας ! Το Discovery που εχεις ποιας χρονολογιας ειναι ?

Παλιό είναι, αλλά πλέον έχω λύσει τα προβλήματά του. Το καλό είναι ότι εκείνα τα Land Rover παίρνουν πολύ φτιάξιμο και λύνονται τα αρχικά προβλήματα.

Land Rover Discover Mk1 facelift του 1995 είναι.

PHOTO_20190105_115841.jpg

Πριν 10 μέρες έβαλα και καινούρια λάστιχα. Αμερικάνικα Cooper, εξαιρετικά εκτός δρόμου:

Cooper Tyres 2.jpg

Μια χαρα ειναι ! Πολυ ωραιο ! Καλες βολτες σου ευχομαι και καλα ταξιδια !!!

posted in Εκτός Δρόμου
      G
      George F.
    • Εύρεση αυτοκινήτου ! ! !

Καλησπέρα στην καλύτερη παρέα !!!
      Μετά απο σκέψη ήθελα να ψαχτώ για όχημα !
      Mεταχειρισμένο !!!
      Με συγκινεί πολυ το όχημα Τoyota Land Cruiser και νομίζω οτι με έχει κερδίσει μπορώ να πω.
      Οι γνώστες και έμπειροι συμφορουμίτες τι γνώμη εχουν ?
      Να ψαχτω για πετρελαιο ή βενζίνη , 90αρι ή 120αρι ?
      Τι κινητηρα ? Τι να προσεξω ?
      Υπάρχουν αλλες επιλογές?
      Αρκετοι προτινουν Μitsubishi Pajero ή Land Rover discovery.
      Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας , θα χαρω να το συζητησουμε !!!

posted in Εκτός Δρόμου
      G
      George F.

@civil357 said in Εύρεση αυτοκινήτου ! ! !:

Αν και ανέκαθεν ήμουν φιλικά προσκείμενος προς τη Land rover και εκεί θα κοιτούσα πρώτα προσωπικά σε disco3 , πιθανόν στο γνωστό 90αρι Land Cruiser να κατέληγα.

Έχει και τη φήμη και τις ικανότητες , έχει σε κινητήρες diesel γνωστά μηχανικά σύνολα τα οποία "φορέθηκαν" και στα Hilux. Πλήθος συνεργείων να ασχοληθούν μαζί του και πληθώρα ανταλλακτικών. Δε μπλοκάρει πίσω διαφορικό βέβαια , αλλά εδώ πρέπει να δεις αν το χρειάζεσαι , από την άλλη άκαμπτους άξονες και μία αίσθηση άσπαστου και ότι θα σε βγάλει παντού. Τα 90αρια κρατάνε τιμές πολύ καλά πάντως.

Το pajero , πιο εξωτικό φρούτο , με πολλές επιλογές στην τετρακίνηση , αλλά νομίζω με χειρότερη ελευθερία άρθρωσης στην ανάρτηση , οπότε ότι χάνει το Lc , κάπου το μαζεύει εδώ.

Αποφάσισε αν τα χρειάζεσαι όλα αυτά. Λύσεις για πίσω μπλοκαριζόμενο διαφορικό στο Lc νομίζω ότι υπάρχουν στο εμπόριο.

Παράξενη επιλογή , αλλά ΑΝ βρεθεί Touareg με αερανάρτηση και το έξτρα πακέτο off road ( πίσω μπλοκέ, έξτρα προστασία και λοιπά ) , τότε εγώ σε πετρέλαιο θα του έριχνα μία πολύ σοβαρή ματιά. Το πιο σύγχρονο εντός δρόμου και αν δε το λυπηθείς , με το συγκεκριμένο πακέτο και υψωμένη την αερανάρτηση , ασταμάτητο εκτός.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου !

posted in Εκτός Δρόμου
      G
      George F.
    • RE: Ερώτηση για Vitara

@a-d-p said in Βοηθεια για εκτακτη αναγκη !!!:

Επίσης γνωρίζεις την κυρία προσωπικά ή το βρήκες από αγγελία;
      Είναι προτιμότερο ένα αυτοκίνητο που κινείται

Την γνωριζω προσωπικα την κυρια, αλλα οντως με προβληματιζει η ακινησια....δεν ξερω , λιγο ρισκο το βρισκω

posted in Εκτός Δρόμου
      G
      George F.

Latest posts made by George F.

@xenos said in Βοηθεια για εκτακτη αναγκη !!!:

Επειδή είμαι στο ψάξιμο, θα σου πω ότι αν μπορει να το μεταβιβάσει και αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση (χλμ;) τοτε είναι και πάλι σε σχετικά υψηλά επίπεδα τιμής.

Ναι αυτο ειπα και εγω...μου λεει ή στη τιμη που θελω θα το πουλησω ή θα το εχω για ενα χωραφι να κινουμαι απο το εξοχικο...μου ζητησε να τη βοηθησω να πουληθει...αλλα δε με χαλαγε και εμενα να το παρω...αλλα πολυ μαγειρεμα μου φαινεται

posted in Εκτός Δρόμου
      G
      George F.

@a-d-p said in Βοηθεια για εκτακτη αναγκη !!!:

Επίσης γνωρίζεις την κυρία προσωπικά ή το βρήκες από αγγελία;
      Είναι προτιμότερο ένα αυτοκίνητο που κινείται

Την γνωριζω προσωπικα την κυρια, αλλα οντως με προβληματιζει η ακινησια....δεν ξερω , λιγο ρισκο το βρισκω

posted in Εκτός Δρόμου
      G
      George F.

@ilias-a said in Βοηθεια για εκτακτη αναγκη !!!:

Παρε ενα ετοιμο για off road φθηνοτερα θα σου κοστισει.
      Τι κυβικα ειναι 1600 ή 2000, το κοστος για το σημα ειναι κατοπιν συνεννοησης.

2000 κυβικα νομιζω αλλα απο το οτι ειναι ακινητοποιημενο , παλι με προβληματιζει....

posted in Εκτός Δρόμου
      G
      George F.
    • Ερώτηση για Vitara

Παιδια καλησπερα! Δεν ξερω αν το θεμα που ανοιγω ειναι για αυτο το νημα αλλα ελπιζω να μην ενοχλω.
      Μια κυρια μεγαλη σε ηλικια εχει ενα αυτοκινητο απο τον αδελφο της που εφυγε απο τη ζωη.
      Suzuki Vitara 2004 νομιζω
      Ειναι ακινητοποιημενο ...
      Εχει καταθεσει πινακιδες αλλα δεν ειναι στο ονομα της...το σημα 2025 δεν ειναι πληρωμενο...
      Το δινει 5000 ευρω , χαριστικα 4 .500....
      Ποιος πληρωνει το σημα και ...
      Αξιζει η αγορα του και να το μαζεψεις για χρηση ταξιδιου και off road ?
      Θελω να ανεβασω φωτογραφια αλλα ειναι 4.2 mb και δε με αφηνει...
      Οι αποψεις και η βοηθεια σας πολιτιμη

posted in Εκτός Δρόμου
      G
      George F.
    • RE: Εξέλιξη τιμών μεταχειρισμένων οχημάτωνν

@i-hasu said in Εξέλιξη τιμών μεταχειρισμένων οχημάτωνν:

κοίτα να φέρεις από εξωτερικό.

Πως γινεται ? Δεν γνωριζω

posted in Εκτός Δρόμου
      G
      George F.
    • Εξέλιξη τιμών μεταχειρισμένων οχημάτωνν

Καλησπέρα σε όλους.
      Ήθελα να θέσω έναν προβληματισμό μου.
      Με ενδιαφέρει η αγορά ενός μεταχειρισμένου οχήματος και λόγω συγκυριών δεν εχω καταφέρει να το αποκτήσω....
      Το όχημα είναι το Toyota Land Cruiser πριν το 2004.
      Οι τιμές του είναι πολύ υψηλές όμως....!
      Γνωρίζει κάποιος για ποιο λόγω το συγκεκριμένο όχημα είναι τόσο ακριβό , απο τη στιγμή που αντίστοιχα μοντέλα απο άλλες εταιρείες είναι πιο οικονομικά ???
      Ξέρω η ποιότητα κλπ αλλά μιλάμε για τιμές σχεδόν απαγορευτικές.
      Επίσης αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει στο θέμα της κυριότητας του οχήματος....μπορώ να το έχω μαζί με άλλο άτομο ? Για να έχουμε τα κυβικά μοιρασμενα μιας και στη χώρα μας είναι απαγορευτικόνα έχεις όχημα που σου κάνει κεφι. Στην Κύπρο έχουν περι τα 300 ευρώ τα τέλη κυκλοφορίας για το συγκεκριμένο όχημα.
      Δεν θέλω να κουράσω, οι απόψεις σας δεκτές για εναν όμορφο διάλογο.

posted in Εκτός Δρόμου
      G
      George F.
    • RE: Νεος στο off road !

@k-m said in Νεος στο off road !:

θα σου πουν οι του vitara, αλλα απλα να πω οτι το ονειρο μου για το χιονι ειναι αυτο

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=WeoE6E85E2g 🙂

βεβαια το 1ο ονειρο ειναι να εχουμε χιονι 🙂

Ωραιο ! Αλλα θελουμε μεγαααλη αποσταση με χιονι και να μην εγκλωβιστουμε 🤣🤣🤣

posted in Εκτός Δρόμου
      G
      George F.
    • Νεος στο off road !

Καλησπέρα σε ολη την παρέα ! Θελω τη βοήθειά σας!
      Eιχα γραψει ενα θεμα για την επιλογη αυτοκινητου...Για να μπω στο off road .....
      Ειμαι νεος σε αυτο το κομματι και θελω τη βοηθεια σας....! Μακρυ οχημα ή πιο κοντο ?
      Ειδα , συγχωρεστε με, οτι θελει κοντο οχημα για λασπη και χιονι,ενω για βουνο και βραχια πιο μακρυ οχημα....με επιφυλαξη το λεω....για να κανω σωστωτερη επιλογη τι πρεπει να εχω μακρυ ή κοντο οχημα ?
      Εγω θα ηθελα να μπω σε ολες τις καταστασεις......και χιονι και λασπη και βουνο και βραχωδες εδαφος αλλα το οχημα να εχει χωρους!
      Ευχαριστω για το χρονο σας

posted in Εκτός Δρόμου
      G
      George F.

@civil357 said in Εύρεση αυτοκινήτου ! ! !:

Αν και ανέκαθεν ήμουν φιλικά προσκείμενος προς τη Land rover και εκεί θα κοιτούσα πρώτα προσωπικά σε disco3 , πιθανόν στο γνωστό 90αρι Land Cruiser να κατέληγα.

Έχει και τη φήμη και τις ικανότητες , έχει σε κινητήρες diesel γνωστά μηχανικά σύνολα τα οποία "φορέθηκαν" και στα Hilux. Πλήθος συνεργείων να ασχοληθούν μαζί του και πληθώρα ανταλλακτικών. Δε μπλοκάρει πίσω διαφορικό βέβαια , αλλά εδώ πρέπει να δεις αν το χρειάζεσαι , από την άλλη άκαμπτους άξονες και μία αίσθηση άσπαστου και ότι θα σε βγάλει παντού. Τα 90αρια κρατάνε τιμές πολύ καλά πάντως.

Το pajero , πιο εξωτικό φρούτο , με πολλές επιλογές στην τετρακίνηση , αλλά νομίζω με χειρότερη ελευθερία άρθρωσης στην ανάρτηση , οπότε ότι χάνει το Lc , κάπου το μαζεύει εδώ.

Αποφάσισε αν τα χρειάζεσαι όλα αυτά. Λύσεις για πίσω μπλοκαριζόμενο διαφορικό στο Lc νομίζω ότι υπάρχουν στο εμπόριο.

Παράξενη επιλογή , αλλά ΑΝ βρεθεί Touareg με αερανάρτηση και το έξτρα πακέτο off road ( πίσω μπλοκέ, έξτρα προστασία και λοιπά ) , τότε εγώ σε πετρέλαιο θα του έριχνα μία πολύ σοβαρή ματιά. Το πιο σύγχρονο εντός δρόμου και αν δε το λυπηθείς , με το συγκεκριμένο πακέτο και υψωμένη την αερανάρτηση , ασταμάτητο εκτός.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου !

posted in Εκτός Δρόμου
      G
      George F.

@dimgeo said in Εύρεση αυτοκινήτου ! ! !:

Εξαρτάται απο το τί θέλεις.

Για καμιά χαλαρή εκδρομούλα με λίγο offroading οποιοδήποτε SUVoειδές με τετρακίνηση, ακόμα και τα ψευτο-4x4 με την κατανομή ροπής όπως το Vitara-Ignis κλπ είναι αρκετά. Ακόμα και 2χ2 οχήματα πόλης μπορούν να τα καταφέρουν σε ελαφρυ offroading αν ξερεις να οδηγησεις.

Για πιο ζόρικες καταστάσεις Land Cruiser (το αγαπώ, μετανιωσα που το πουλησα), Defender (το ορίτζιναλ, οχι το καινούργιο που είναι μόνο για πουλ μουρ), Duster (δεν μου γεμιζε το ματι μεχρι που το οδηγησα. Πάει κυριολεκτικά παντού), Ford Ranger Raptor.

Αν είσαι τρελός και θέλεις να σκαρφαλώνεις κατσάβραχα, να περνας απο ποτάμια και τέτοιες φάσεις, ΤΙΠΟΤΑ (για οχηματα παραγωγής μιλάμε - οχι τίποτα custom αμφίβια τερατα) δεν μπορεί να ακολουθησει το Wrangler Rubicon (με τα καταλληλα χωματινα λαστιχα βεβαια) και αυτό δεν ειναι απλά η γνώμη μου αλλά το εχω δει με τα ματια μου σε events.

Καλησπερα και σε ευχαριστω για την απαντηση σου ! Ναι οπως ανεφερα και στον κυριο απο πανω, δεν μιλαω για ψευτο οff roading ! Αν θες συνεχισε τον συλογισμο σου! Θα ηθελα να μαθω παραπανω....τι να κοιταξω, τι να ψαξω, τι μοντελο ,τι καυσιμο κλπ

posted in Εκτός Δρόμου
      G
      George F.
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ