-
Παιδια καλησπερα! Δεν ξερω αν το θεμα που ανοιγω ειναι για αυτο το νημα αλλα ελπιζω να μην ενοχλω.
Μια κυρια μεγαλη σε ηλικια εχει ενα αυτοκινητο απο τον αδελφο της που εφυγε απο τη ζωη.
Suzuki Vitara 2004 νομιζω
Ειναι ακινητοποιημενο ...
Εχει καταθεσει πινακιδες αλλα δεν ειναι στο ονομα της...το σημα 2025 δεν ειναι πληρωμενο...
Το δινει 5000 ευρω , χαριστικα 4 .500....
Ποιος πληρωνει το σημα και ...
Αξιζει η αγορα του και να το μαζεψεις για χρηση ταξιδιου και off road ?
Θελω να ανεβασω φωτογραφια αλλα ειναι 4.2 mb και δε με αφηνει...
Οι αποψεις και η βοηθεια σας πολιτιμη -
Παρε ενα ετοιμο για off road φθηνοτερα θα σου κοστισει.
Τι κυβικα ειναι 1600 ή 2000, το κοστος για το σημα ειναι κατοπιν συνεννοησης. -
Για να γίνει μεταβίβαση πρέπει να πάρει βεβαίωση μη οφειλής τελών κυκλοφορίας ο πωλητής. Άρα αρχικά θα το πληρώσει αυτή. Τα υπόλοιπα όπως τα είπε ο @ilias-a .
Πόσο καιρό είναι σε ακινησία γνωρίζεις;
Επίσης γνωρίζεις την κυρία προσωπικά ή το βρήκες από αγγελία;
Γιατί υπάρχουν και αυτές οι "ηλικιωμένες"Εγώ που έβαλα σε κυκλοφορία ξανά το saxo μετά από 1-2 χρόνια ακινησίας ήθελε αρκετά χρήματα.
Λάστιχα και μπαταρία αρχικά.
Ένα μικρό σέρβις. Λάδια οπωσδήποτε.
ΚΤΕΟ
Και μετά από λίγο έβγαλε και μια αντλία βενζίνης, αν θυμάμαι καλά
Και εξάτμιση.Είναι προτιμότερο ένα αυτοκίνητο που κινείται
-
@a-d-p said in Βοηθεια για εκτακτη αναγκη !!!:
Για να γίνει μεταβίβαση πρέπει να πάρει βεβαίωση μη οφειλής τελών κυκλοφορίας ο πωλητής. Άρα αρχικά θα το πληρώσει αυτή. Τα υπόλοιπα όπως τα είπε ο @ilias-a .
Πόσο καιρό είναι σε ακινησία γνωρίζεις;
Εγώ που έβαλα σε κυκλοφορία ξανά το saxo μετά από 1-2 χρόνια ακινησίας ήθελε αρκετά χρήματα.
Λάστιχα και μπαταρία αρχικά.
Ένα μικρό σέρβις. Λάδια οπωσδήποτε.
ΚΤΕΟ
Και μετά από λίγο έβγαλε και μια αντλία βενζίνης, αν θυμάμαι καλά
Και εξάτμιση.Είναι προτιμότερο ένα αυτοκίνητο που κινείται
- αποδοχη κληρονομιας και τα σχετικα για να παει το αυτοκινητο στο ονομα του πωλητη.
-
@ilias-a said in Βοηθεια για εκτακτη αναγκη !!!:
αποδοχη κληρονομιας και τα σχετικα για να παει το αυτοκινητο στο ονομα του πωλητη
Δεν μπορεί να μεταβιβάσει αυτοκίνητο αν δεν είναι στο όνομα της. Σωστά.
(Κι αν είναι κι άλλοι κληρονόμοι, βρες άλλο)
-
Επειδή είμαι στο ψάξιμο, θα σου πω ότι αν μπορει να το μεταβιβάσει και αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση (χλμ;) τοτε είναι και πάλι σε σχετικά υψηλά επίπεδα τιμής.
-
@ilias-a said in Βοηθεια για εκτακτη αναγκη !!!:
Παρε ενα ετοιμο για off road φθηνοτερα θα σου κοστισει.
Τι κυβικα ειναι 1600 ή 2000, το κοστος για το σημα ειναι κατοπιν συνεννοησης.2000 κυβικα νομιζω αλλα απο το οτι ειναι ακινητοποιημενο , παλι με προβληματιζει....
-
@a-d-p said in Βοηθεια για εκτακτη αναγκη !!!:
Επίσης γνωρίζεις την κυρία προσωπικά ή το βρήκες από αγγελία;
Είναι προτιμότερο ένα αυτοκίνητο που κινείταιΤην γνωριζω προσωπικα την κυρια, αλλα οντως με προβληματιζει η ακινησια....δεν ξερω , λιγο ρισκο το βρισκω
-
@xenos said in Βοηθεια για εκτακτη αναγκη !!!:
Επειδή είμαι στο ψάξιμο, θα σου πω ότι αν μπορει να το μεταβιβάσει και αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση (χλμ;) τοτε είναι και πάλι σε σχετικά υψηλά επίπεδα τιμής.
Ναι αυτο ειπα και εγω...μου λεει ή στη τιμη που θελω θα το πουλησω ή θα το εχω για ενα χωραφι να κινουμαι απο το εξοχικο...μου ζητησε να τη βοηθησω να πουληθει...αλλα δε με χαλαγε και εμενα να το παρω...αλλα πολυ μαγειρεμα μου φαινεται
-
ΦΥΓΕ μακρυά.
-
Βρε Γιωργο σε ενδειαφερει το αυτοκινητο αλλα, νομιζεις για τα κυβικα, νομιζεις για τη χρονολογια, ξερω γω τι να σου πω?
-
Μάθε κυβικά, χλμ, κατάσταση και το ξανά συζητάμε!
Ερώτηση για Vitara