-
-
-
-
-
-
-
Ωραία γελοιογραφία του γελοίου-γράφου...
Σύμφωνα και με την εποχή και μας βοηθάει...
Παγώσαμε...
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ωραία γελοιογραφία του γελοίου-γράφου...
Σύμφωνα και με την εποχή και μας βοηθάει...
Παγώσαμε...
Ετσι και αλλιώς με 100% πληρότητα, γελοία ειναι εκ του αποτελέσματος.
-
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Iδιως αν ειχε χοντρη χρυση αλυσιδα με σταυρο και χρυσα δαχτυλιδια σε ολα τα δαχτυλα .
Αυτο ειναι να εχεις τα τυχερα σου απο κουβα μερια. -
Μέρες που είναι.
-
-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Μέρες που είναι.
Φανταρος στη Μόρια, παλιός 10 μηνών, με υπηρεσιες να μας πηγαίνουν pipe to bottom, συναγερμους, Ίμια κλπ για να ξεδινουμε λίγο και να βγαίνουμε απ το στρατόπεδο, προθυμοποιουμαι να συμμετέχω σε πρόγραμμα ενδυνάμωσης κοινωνικών σχέσεων με τοπικές κοινωνίες, παίρνω όσους νέους ήθελαν και τις Κυριακές με δύο τζιπάκια Μερσεντες πάμε από αγροτικούς δρόμους σε κάτι χωριουδάκια απομακρυσμενα να εκκλησιαστουμε με τα εναπομένοντα παππούδια που μας κερνανε ελληνικό στη πλατεία μετά κλπ.
Φανταστείτε τι χαμός έγινε μέσα στο εκκλησάκι όταν ο παπάς διάβασε μετά το κυρηγμα, επιστολή "των Λεσβιακων Συλλόγων της Αμερικής" που περιεγραφαν μεταξυ αλλων πατριδολατρικών,
την "εκει προώθηση των Λεσβιακών προϊόντων"....
Ξεκαρδίστηκαν τα μαλ@κισμένα κωλόψαρα, έπεσαν κάτω απ τα γέλια, πάλι καλά δεν γκρέμισαν τα μανουάλια να μας αφορίσει ο πάτερ... -
ο πάτερ...
Συγγνώμη, αλλά αυτό μου χτύπησε. Ο <<πατήρ>>, όχι ο <<πάτερ>>. Κλίνεται το ουσιαστικό.
-
@realzeus said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
ο πάτερ...
Συγγνώμη, αλλά αυτό μου χτύπησε. Ο <<πατήρ>>, όχι ο <<πάτερ>>. Κλίνεται το ουσιαστικό.
Ας κλίνεται όπως θέλει, αμφιβάλλω αν βρεις άνθρωπο, ειδικά φαντάρο, να πει στην δημοτική καθομιλουμένη, "να ο πατήρ", ούτε καν πάτερ, "παπάς" και πολύ του είναι
-
-
-
Μου αρέσει το πιασάρικο του «loft» αντί να πούνε δώμα….
-
@kkostask said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Μου αρέσει το πιασάρικο του «loft» αντί να πούνε δώμα….
ιδανικο για επαγγελματια δολοφονο
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ