-
Εσύ δεν δουλεύεις σήμερα;
Πως πω πω!!!
Εμένα μου αρέσει ο Μίμης! Έχει ενδιαφέροντα βιβλία.
-
@kkostask said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Βασικά όλοι του συναφιού όρχεις ήταν και είναι.
παμπολλοι εχουν κανει καριερα σαν παρατρεχαμενοι, συνηθως μαλιστα κατα δηλωση, και μετα λοιδορωντας.
ετεροφωτα τιποτε, εταιρες για λιγα ευρωπουλα, λιρες, δολαρια ή ρουβλια. -
Δεν έχω δει να λοιδορεί τον Φλωράκη! Το ανάποδο
Εγώ αυτούς δεν τους γνωρίζω καν παρά σαν ιστορικά πρόσωπα. Τεσπά, εκτός θέματος
-
Ξυπνήσαμε και τους Κολληγιάννηδες σήμερα...
-
-
@gatoz said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@spi_duster said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Σε όλη την Ευρώπη υπήρξαν παρτιζάνοι. Ο σκοπός τους ήταν να ελευθερωθούν οι χώρες τους και να έρθει η ελευθερία και η ειρήνη. Εδώ για 10 χρόνια κάποιοι μάχονταν μόνο για να κάνουν δώρο την πατρίδα στα συντροφιά τους. Αυτοί που δεν έχαναν ευκαιρία και τρέφονται πάντα από τις δύσκολες στιγμές που περνάει αυτός ο τόπος. Όταν όλοι έβλεπαν εχθρούς τους ναζί αυτοί έβλεπαν μόνο ταξικούς εχθρούς. Για αυτό και δεν μπόρεσαν στην τελική να πάρουν τα αναλογούντα κέρδη όταν επιτέλους ήρθε η ήττα των ναζί.
κερδη πηρανε οι συνεργατες των ναζι
τυχαια δεξιοι
ολοιΚαλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου. Ακόμη και τώρα είναι εύκολο και για τον τελευταίο βλάκα πως οι κλέφτες δεν έχουν κομματικό πρόσημο. Αλλού κάποιος έλεγε για την λαϊκή ομάδα της καρδιάς του. Δε τον απασχολεί ποιοι την κάνουν κουμάντο εδώ και πενήντα χρόνια. Το Αιγάλεω ο μικρόκοσμος και οι θιασώτες να ναι καλά και να χαμε να λέγαμε.
-
@gatoz said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Σε όλη την Ευρώπη υπήρξαν παρτιζάνοι. Ο σκοπός τους ήταν να ελευθερωθούν οι χώρες τους και να έρθει η ελευθερία και η ειρήνη. Εδώ για 10 χρόνια κάποιοι μάχονταν μόνο για να κάνουν δώρο την πατρίδα στα συντροφιά τους. Αυτοί που δεν έχαναν ευκαιρία και τρέφονται πάντα από τις δύσκολες στιγμές που περνάει αυτός ο τόπος. Όταν όλοι έβλεπαν εχθρούς τους ναζί αυτοί έβλεπαν μόνο ταξικούς εχθρούς. Για αυτό και δεν μπόρεσαν στην τελική να πάρουν τα αναλογούντα κέρδη όταν επιτέλους ήρθε η ήττα των ναζί.
κερδη πηρανε οι συνεργατες των ναζι
τυχαια δεξιοι
ολοιΚαλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου. Ακόμη και τώρα είναι εύκολο και για τον τελευταίο βλάκα πως οι κλέφτες δεν έχουν κομματικό πρόσημο. Αλλού κάποιος έλεγε για την λαϊκή ομάδα της καρδιάς του. Δε τον απασχολεί ποιοι την κάνουν κουμάντο εδώ και πενήντα χρόνια. Το Αιγάλεω ο μικρόκοσμος και οι θιασώτες να ναι καλά και να χαμε να λέγαμε.
οτι ναναι, ισα να δικαιολογηθουν οι κλεφτοκοταδες, παντεληδες αφου.
-
Τραγούδα. Το μήνυμα ήταν σαφές. Είσαι αδερφέ πολύ έξυπνος για να μη βλέπεις το παράταιρο της τοποθέτησης σου.
-
Καλύτερα κυρ - Παντελής με το κεφάλι ψηλά, παρά απολογητής κατσαπλιάδων και προδοτών κάθε χρώματος...
-
Τραγούδα. Το μήνυμα ήταν σαφές. Είσαι αδερφέ πολύ έξυπνος για να μη βλέπεις το παράταιρο της τοποθέτησης σου.
απο εκεινη τη μερια που εισαι βλεπεις αναποδα...
-
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Καλύτερα κυρ - Παντελής με το κεφάλι ψηλά, παρά απολογητής κατσαπλιάδων και προδοτών κάθε χρώματος...
+1000
-
-
-
@georgemit said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Το λες και κάρμα.
Κλεάνθης Σκουληκίδης
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54249
6976941666 -
Κλεάνθης Ατιτλίδης
-
-