-
Τουλάχιστον συμφωνήσαμε στο τελευταίο. Εσείς δεν αφήσατε υπονοούμενα; Όταν εσείς βγαζετε κατευθείαν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον σκιτσογράφο εγώ πάω να τον ερμηνεύσω.
Από την ομολογουμένως άβολη αισθητική της διαφήμισης του Pantene μέχρι την ανάγκη κάποιων ανθρώπων να ζουν όπως το αντιλαμβάνονται δίχως να είναι επικίνδυνοι/παραβατικοι υπάρχει δρόμος πολύς...
Τα απαιδευτα σουργελα είναι μια χαρα παράγωγο του εκφασισμου που πάει πακέτο με τη σαπιλα και τον παρτακισμο. Θεωρία των δύο άκρων παντού αγαπητοί μου...
-
@kkostask said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Το ότι είσαι ικανός να πολιτικοποιήσεις ακόμα και το από που βγαίνει ο ήλιος είναι αξιοθαύμαστο…..δεν είναι καθόλου απλό το θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια για να το αναλύουμε εδώ. Δεν είναι θέμα κομμάτων αλλά της γενικότερης σαπίλας και παρτακισμού της κοινωνίας μας. Και όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι δεν είναι τίποτα περισσότερο από απαίδευτα σούργελα.
Κάποιοι μπορούν να πολιτικοποιήσουν και διλήμματα τύπου πορτοκαλάδα-γκαζόζα ή μελομακάρονο-κουραμπιές...
Και κάποιοι μπορεί να έχουν χιλιάδες αναρτήσεις αλλά για θέματα αυτοκινήτου σε αυτοκινητιστικό φόρουμ έχουν αφιερώσει μερικές αράδες...
-
@antoniokon said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Κάποιοι μπορούν να πολιτικοποιήσουν και διλήμματα τύπου πορτοκαλάδα-γκαζόζα ή μελομακάρονο-κουραμπιές...
Εννοείται μελομακάρονο....τι θες να πεις!?!?!
-
@antoniokon said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Και κάποιοι μπορεί να έχουν χιλιάδες αναρτήσεις αλλά για θέματα αυτοκινήτου σε αυτοκινητιστικό φόρουμ έχουν αφιερώσει μερικές αράδες...
Αναγνώστης 2 γενεών (παρόλο που μου τη σπάει άσχημα πλέον ο ΣΧ με τις γλυψιματικες στον Κούλη -το αυτό σε οποιονδήποτε πολιτικο και να το εκανε-, σε ένα αυτοκινητιστικό κατά τα άλλα περιοδικο), δυστυχως γράφω 95-5 πολιτική-αυτοκινηση από το 2012 και μετά. Δε φταίω εγώ, δεν το κάνω μόνο εγώ.
Να με συμπαθας που δεν έχω την τριπλέτα της εποχής που "επιτρέπει" τα πολλά καθαρά αυτοκινητιστικα ποστ (SUV-EV-PHEV) αλλά πιο πριν και ας είχα πάντα (very) entry-level hot hatch και αγωνιστικά έχω ζήσει παρά πολλά δόξα τω θεώ για τα οποία έγραφα διαρκώς από την πρώτη στιγμή του φόρουμ το οποίο κλείνει 20 χρόνια φέτος νομιζω (γερνάμε).
Άμα δεν είχαμε αυτή την πολιτική σκηνή που έχουμε η ζωή θα ήταν καλύτερη για πάρα πολλούς από εμάς και ΔΕΝ θα γράφαμε εδώ. Περιμένω αυτή τη μερα, αλλά την κόβω να έρχεται σε καμία 10αρια χρόνια (αισιόδοξο).
Δεν ρωτάω αν σε καλυψα, εννοείται όχι. Άλλωστε αν θες να την πεις σε κάποιον κάτι θα βρεις (γενικό, ισχύει και για μένα). Εγώ αντιστοιχα όπως έχω ξαναγράψει θεωρώ "άγραφο κανόνα" ότι είσαι αγοραστής του περιοδικού και γράφεις εδώ. Γι'αυτό και γράφω ακόμα εδώ.
-
@johanndelta said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Άμα δεν είχαμε αυτή την πολιτική σκηνή που έχουμε η ζωή θα ήταν καλύτερη για πάρα πολλούς από εμάς και ΔΕΝ θα γράφαμε εδώ. Περιμένω αυτή τη μερα, αλλά την κόβω να έρχεται σε καμία 10αρια χρόνια (αισιόδοξο).
Μακάρι αλλά σε βρίσκω υπερβολικά αισιόδοξο....εγώ δεν την βλέπω να έρχεται ποτέ! Ρεαλιστικά ίσως σε 20-30 χρόνια. Όσο η οικογενειοκρατία καλά κρατεί, καλή μέρα δεν θα δούμε στην Ελλάδα...ααα και θα πρέπει να ωριμάσουμε και οι ψηφοφόροι και να δούμε την μεγαλύτερη εικόνα και όχι μόνο την τσέπη μας.
ΥΓ: Και εγώ πριν 20 χρόνια ξεκίνησα να γράφω εδώ...ήμουν νιός και γέρασα...αχαχα!!!
-
Θα έρθει Φάνη, απλά the hard way.
-
Θα έρθει Φάνη, απλά the hard way.
Μακάρι....για να δούμε! Γιατί 50 χρόνια την περιμένουμε και δεν έχει έρθει...αχαχα!! Ίσως την προλάβει ο γιός μου....εαν αποφασίσει να μείνει Ελλάδα γιατί θα κάνω ότι μπορώ να τον πείσω να ζήσει σε μια πολιτισμένη χώρα του εξωτερικού.
-
Ευτυχώς που υπάρχουν (ακόμα;) φόρουμ όπου ο πολιτικός αντίλογος είναι ανεκτός.
Αλλά θέλω να μάθω στα πόσα auto ποστ μπορεί κάποιος να εκφράσει την άποψη του στα περί πολιτικής ;
Υπάρχει κάποιο ratio σαν τα τορρενταδικα; -
@fanis75 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Όσο η οικογενειοκρατία καλά κρατεί, καλή μέρα δεν θα δούμε στην Ελλάδα...
Αχαχχαχα ωραίο το πρωταπριλιάτικο βρε κουτό
Για ποια χρόνια λες οτι πρέπει να περιμένεις.. Το Τσίριζα το ξέχασες???
#thauma_pou_zoume_akoma
-
Μάταια περιμένετε τη μέρα που η κατάσταση θα βελτιωθεί,δεν θα έρθει ποτέ.
Αυτή η χώρα από το 1945 και μετά δεν προσφέρει τίποτα παγκοσμίως,ζει εντελώς παρασιτικά.Έχοντας εκ τοτε κυβερνηθεί από καραγκιοζοτσαρλατάνους κι από λαό που έχει μάθει στον τυχοδιωκτισμό (στ'@ρχιδι@ όλων μας το κράτος) κι έχοντας παίξει το ρόλο για τον οποίο το ήθελαν και το κρατούσαν σε ζωή οι ξένοι,είναι αναπόφευκτο σε 75 χρόνια παρακμής να απορροφηθεί/προσχωρήσει/κατακτηθεί από ισχυρότερο γειτονικό κράτος (ίσως και συντομότερα από τα 50 έτη που λέει ο Φάνης).
Δεν υπάρχει μέλλον εδώ.Όποιος έχει τη δυνατότητα να σωθεί -και κυρίως να σώσει τους απογόνους του-, είναι μονόδρομος η φυγή. -
@panormus772 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
είναι αναπόφευκτο σε 75 χρόνια παρακμής να απορροφηθεί/προσχωρήσει/κατακτηθεί από ισχυρότερο γειτονικό κράτος (ίσως και συντομότερα από τα 50 έτη που λέει ο Φάνης).
Δεν υπάρχει μέλλον εδώ.Όποιος έχει τη δυνατότητα να σωθεί -και κυρίως να σώσει τους απογόνους του-, είναι μονόδρομος η φυγή.Μακάρι και στα 2!!
- Να γίνουμε μέλος μια σοβαρής χώρας.
- Να φύγουν όσοι νέοι μπορούν. Εγώ δεν το είχα καταλάβει και επέστρεψα δυστυχώς....
-
Ε ρε κάτι πράγματα από Έλληνες αγωνιζόμενους -στην πλειοψηφία τους καραμπλου(μ)-...
-
Ε ρε κάτι πράγματα από Έλληνες αγωνιζόμενους -στην πλειοψηφία τους καραμπλου(μ)-...
-
Δλδ θα κάνει κρύο ΚΑΙ τον Απρίλη; Πότε θα βρέξει ακρίδες;
Αδελφοποιημένα κόμματα σου λέει μετα
-
Λέτε άμα στείλουμε στον Πούτιν το Λαφαζάνη με τους άλλους Ζαίους που είχαν πάει Ρωσία και το έριξαν στις υποκλίσεις στον επικεφαλής της Gazprom, να μας λυπηθούν οι Ρώσοι και να μας δώσουν φθηνότερα ΦΑ?
Λίγη αξιοπρέπεια ακόμα και στις δύσκολες στιγμές δε βλάπτει. Ειδικά αν το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι. Ή μήπως η λέξη "αξιοπρέπεια" πέφτει βαριά στο στομάχι κάποιων εκεί στ' "αριστερά"? Γι' αυτό και οι υποκλίσεις, οι "κωλοτούμπες" κλπ. -
Το Δεκέμβρη πάντως που πήγε ο "πάλαι ποτέ δίχως αντίπαλο" χαϊρι δεν είδαμε. Εδώ θα μου πεις και από τους "φίλους και συμμάχους" πάλι τίποτα. Πού είναι το "ρεύμα" του ηγέτη μας που δεν είναι απομονωμένος σαν κάτι άλλους;
ΥΓ: Τις πλήρωσε τις υποκλίσεις ο Λαφαζάνιεφ. Εκεί στη ΝΔ βέβαια "μπετό", που να ξετσουτσουνισει κανένας απέναντι στον Κυριάκο. Αλλά όπως πάντα μετά από κάθε ήττα "ουδείς γνωριζε τίποτα για το φόνο".
-
Επιστρέφοντας στο σκίτσο εκείνου του σκατόψυχου και για να απαντήσω σε κάποια σχόλια, αρχικά για το διαφορετικό ζευγάρι, μπορεί πράγματι να είναι άριστοι για γονείς, αλλά θα έπρεπε να ερωτηθεί και εκείνο το έρημο το παιδί, αν θα ήθελε να έχει μία διαφορετική οικογένεια.
Εκτός αν για τους αυτοαποκαλούμενους "προοδευτικούς", η άποψη του παιδιού, δεν μετράει.
Υπάρχει όμως και ο θεσμός της αναδοχής, που θα έδινε λύσεις σε τέτοιες περιπτώσεις, όπου τα παιδιά θα είχαν επαφή με τους ενδιαφερόμενους και φτάνοντας στην εφηβεία, θα μπορούσαν να επιλέξουν και τα ίδια.
Από την άλλη όμως είχα την "τύχη" στον ευρύτερο περίγυρο μου, να υπάρξει μία "κανονική οικογένεια", που η μητέρα παρουσίασε μέτρια ευτυχώς ψυχολογική διαταραχή.
Δεν άντεχε τα παιδιά της και κανένα άλλο και τελικά αποφάσισε η ίδια να φύγει και τα άφησε στον πατέρα τους σε τρυφερή παιδική ηλικία.
Υπήρξαν πολλά προβλήματα και εύχομαι σε κανένα να μην τύχουν τέτοια θέματα, ούτε ελαφρά ούτε βέβαια βαριά γιατί η ψυχή του ανθρώπου είναι περίεργη και ο νους κάνει περίεργα ταξίδια.
Αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους που υποφέρουν από τον ίδιο τους τον εαυτό, ο σκατόψυχος σκιτσογράφος, τους έβρισε, επέδειξε ρατσιστική συμπεριφορά και θα έπρεπε να ασχοληθεί μαζί του η δικαιοσύνη.
Αλλά κάποιοι θεωρούν ότι είναι οι γνώστες της αλήθειας και οι καλοί, ενώ οι άλλοι είναι οι κακοί.
Στην πραγματικότητα, είναι ολοκληρωτικοί και φανατικοί.
Οπότε να προσέχετε ποιους υποστηρίζετε, γιατί οι εμμονές δεν κάνουν καλό.
-
Άστο βρε criu, πας και εσύ να βγάλεις άκρη με τα μπορντοροζομπράσινα αδόλφια..
-
Criu ας είμαστε ειλικρινείς. Σε κανέναν μας να μην τύχουν τέτοιες καταστάσεις και τα παιδιά μας και τα παιδιά των φίλων και των συγγενών μας να κάνουν "κανονικές" οικογένειες, αλλα όταν για κάποιο λόγο το πράγμα "αποκλίνει" ας υπάρχει ένα damage control και όχι ολοκληρωτισμοι κάθε είδους.
"Έτυχε" να υπάρχουν τα παιδιά από πριν οπότε η περίπτωση που ξέρω είναι "βατή". Και μιλώντας με τον καιρό και κερδίζοντας εκατέρωθεν εμπιστοσύνη η μητέρα "δεν κάνει", το σύστημα όμως πρακτικά θέλει βαρβάτα πράγματα από τη μητέρα (ναρκωτικά, κακουργήματα) για να πάρεις την επιμέλεια. Γι'αυτό πρέπει εμείς οι πατεράδες να είμαστε πραγματικά δίπλα στα παιδιά μας και όχι μόνο το πορτοφόλι μας ή η τυχόν muchιλα μας. Οι καιροί έχουν αλλάξει.
Μισή δουλειά έκανε ο σκιτσογράφος, ας έβαζε και δύο γυναίκες. Το σύστημα πάσχει και στην υιοθεσία (έχουν γίνει πολλά και διάφορα), άστα.
Αυτά, πάμε παρακάτω γιατι έχουμε και τους γνωστούς που πρέπει να 🤬 τη συζήτηση...
-
Ειλικρινείς είμαστε.
Και αν είμαστε προσεκτικοί και ανεκτικοί , για όλους μπορούν να υπάρξουν λύσεις.Αν όμως ψάχνουμε να βγάλουμε αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητα, τότε προφανώς δεν θα βγεί πουθενά
Γελοιογραφία & Χιούμορ