-
Σε αυτα τα χρήματα έχει αυτήν την ανάρτηση της Σιτροέν;
-
Παραμένω ιδιαίτερα δύσπιστος ότι ο Έλληνας αγοραστής που σκοπεύει να διαθέσει 40k και πάνω για ένα αυτοκίνητο, θα προτιμήσει ένα DS αντί για τα κλασσικά Γερμανικά premium.
Είναι όμως όμορφο αυτοκίνητο και του εύχομαι καλή επιτυχία.
Οι Φραντσέζοι το έχουν με την ομορφιά, από Σανέλ, Υβσενλοράν κλπ. Θα καταφέρουν άραγε να περάσουν αυτήν την κουλτούρα της ομορφιάς και στα αυτοκίνητα και να τραβήξουν πελάτες? Μηχανολογικά πάντως δε βλέπω κάποια σημαντική διαφοροποίηση από τα κλασσικά Peugeot/Citroen, πλην ίσως αυτής της περίεργης ανάρτησης που σκανάρει το δρόμο, που ξέρω ότι την έχουν τα ακριβά Mercedes. -
Την δυσπιστία κανείς δεν εμισησε, την λαδωμενη αλκανταρα από νόστιμο σουβλακιον όμως, πολλοί.
Μέχρι στιγμής τους βγαίνει η ομορφιά. Πραγματικά από μπροστά είναι πανέμορφο.
Δεν ήξερα καν ότι ήρθε Ελλάδα.
Το cross τι άλλο παραπάνω έχει; Και μη μου πείτε μόνο κόστος. -
-
Την δυσπιστία κανείς δεν εμισησε, την λαδωμενη αλκανταρα από νόστιμο σουβλακιον όμως, πολλοί.
Μέχρι στιγμής τους βγαίνει η ομορφιά. Πραγματικά από μπροστά είναι πανέμορφο.
Δεν ήξερα καν ότι ήρθε Ελλάδα.
Το cross τι άλλο παραπάνω έχει; Και μη μου πείτε μόνο κόστος.Κάτι πλαστικά έχει γύρω γύρω, ράγες οροφής, άλλο σχέδιο ζάντας και τουλάχιστον στην Γαλλία είναι το μόνο που παίρνει σαν έξτρα traction control και hill descent assist. Δεν νομιζω κάτι άλλο...
-
Παραμένω ιδιαίτερα δύσπιστος ότι ο Έλληνας αγοραστής που σκοπεύει να διαθέσει 40k και πάνω για ένα αυτοκίνητο, θα προτιμήσει ένα DS αντί για τα κλασσικά Γερμανικά premium.
Οι Φραντσέζοι το έχουν με την ομορφιά, από Σανέλ, Υβσενλοράν κλπ. Θα καταφέρουν άραγε να περάσουν αυτήν την κουλτούρα της ομορφιάς και στα αυτοκίνητα και να τραβήξουν πελάτες? Μηχανολογικά πάντως δε βλέπω κάποια σημαντική διαφοροποίηση από τα κλασσικά Peugeot/Citroen, πλην ίσως αυτής της περίεργης ανάρτησης που σκανάρει το δρόμο, που ξέρω ότι την έχουν τα ακριβά Mercedes.Νομίζω ότι είναι το μόνο hatch του ομίλου που προσφέρει τον 1.6 puretech, όλα τα άλλα έχουν τον 1.2 ίσως λόγω ρύπων. Αυτό για μένα του δίνει ένα προβάδισμα. Οι Γερμανοί έχουν τον 1.5 στα 150 αλογα.
-
Νομίζω ότι είναι το μόνο hatch του ομίλου που προσφέρει τον 1.6 puretech, όλα τα άλλα έχουν τον 1.2 ίσως λόγω ρύπων. Αυτό για μένα του δίνει ένα προβάδισμα. Οι Γερμανοί έχουν τον 1.5 στα 150 αλογα.
Θα προτιμούσες λοιπόν τον 1.6 PureTech με τα 160 αλογα ή τον 1.5 BlueHDI?
Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμη.
Οι φίλοι μου λένε για τον οικονομικότερο 1.5 BlueHDI αλλά μου φάινεται θορυβότερος, τουλάχιστον στο Peugeot που έκανα TD. -
Οι Φραντσέζοι το έχουν με την ομορφιά, από Σανέλ, Υβσενλοράν κλπ. Θα καταφέρουν άραγε να περάσουν αυτήν την κουλτούρα της ομορφιάς και στα αυτοκίνητα και να τραβήξουν πελάτες? Μηχανολογικά πάντως δε βλέπω κάποια σημαντική διαφοροποίηση από τα κλασσικά Peugeot/Citroen, πλην ίσως αυτής της περίεργης ανάρτησης που σκανάρει το δρόμο, που ξέρω ότι την έχουν τα ακριβά Mercedes.Νομίζω ότι είναι το μόνο hatch του ομίλου που προσφέρει τον 1.6 puretech, όλα τα άλλα έχουν τον 1.2 ίσως λόγω ρύπων. Αυτό για μένα του δίνει ένα προβάδισμα. Οι Γερμανοί έχουν τον 1.5 στα 150 αλογα.
Ή εσύ τα έχεις μπερδέψει ή εγώ. Ο 1.6 puretech δεν είναι αυτός που φοράνε τα plug-in 3008 και C5?
-
Όπως τα λες είναι απλά δεν τον δίνει σκέτο, το C5 δεν είναι hatch.
-
@alexis-kapsalis said in DS4 2021:
Νομίζω ότι είναι το μόνο hatch του ομίλου που προσφέρει τον 1.6 puretech, όλα τα άλλα έχουν τον 1.2 ίσως λόγω ρύπων. Αυτό για μένα του δίνει ένα προβάδισμα. Οι Γερμανοί έχουν τον 1.5 στα 150 αλογα.
Θα προτιμούσες λοιπόν τον 1.6 PureTech με τα 160 αλογα ή τον 1.5 BlueHDI?
Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμη.
Οι φίλοι μου λένε για τον οικονομικότερο 1.5 BlueHDI αλλά μου φάινεται θορυβότερος, τουλάχιστον στο Peugeot που έκανα TD.Δεν είμαι φαν του diesel... Κάνω 8,000 klm το χρόνο και γενικά οι αποστάσεις της καθημερινότητας μου είναι μικρές. Επίσης ο 1.6 είναι 180 αλογα, κατς καλά
-
@alexis-kapsalis said in DS4 2021:
Δεν εχω φωτογραφία του πίσω χώρου αλλά πίστεψέ με είναι πολύ μεγαλύτερος ο χώρος για τους πίσω απο ότι στο Golf.
Εννοείται ότι είναι το πιο όμορφο αμαξι που έχω δεί. (Για <40χιλ)Στη Γαλλία η τιμή του για το παραπάνω αμάξι ΒlueHDi Performance Line είναι:
Ευχαριστώ για την απάντηση για τους πίσω χώρους. Ρώτησα και προβληματίζομαι γιατί το τελευταίο τεύχος των 4τροχων γράφει το παρακάτω …
-
Το Formentor θα είναι σίγουρα πιο άνετο πίσω παρότι τα οχήματα έχουν το ίδιο μεταξόνιο. Τώρα αν είναι τέσσερις 1.80 σε ένα αμάξι ε, μάλλον θέλουμε πιο μεγάλο τουτού.
-
Το Formentor θα είναι σίγουρα πιο άνετο πίσω παρότι τα οχήματα έχουν το ίδιο μεταξόνιο. Τώρα αν είναι τέσσερις 1.80 σε ένα αμάξι ε, μάλλον θέλουμε πιο μεγάλο τουτού.
Ως κάτοχος του Formentor , μπορώ να πω ότι οι χώροι του είναι πολύ καλοί για τους πίσω επιβάτες εκτός το σχετικά ψηλό τουνελ μετάδοσης που θα δυσκολέψει ένα πέμπτο επιβάτη.
Πάντως το Ds4 είναι πανέμορφο και δείχνει πιό elegant και premium απ το cupra που είναι πιό αλήτικο . Άλλωστε θα έχει και αντίστοιχη τιμή (7.000 τουλάχιστον πάνω ) . Βέβαια σε τέτοια τιμή πας στο cupra vz με 310 άλογα που είναι άλλη ιστορία .. -
το πανελακι μπροστα απο τον λεβιε των ταχυτήτων τι είναι οθονη αφης?
η επιπεδη επιφανεια δεξια του διακοπτη με τα drive modes ειναι για να ακουμπας την παλαμη? -
-
το πανελακι μπροστα απο τον λεβιε των ταχυτήτων τι είναι οθονη αφης?
η επιπεδη επιφανεια δεξια του διακοπτη με τα drive modes ειναι για να ακουμπας την παλαμη?Ναι, οθόνη αφής και για να ακουμπάς
Ωραία κολπακια αυτές οι οθόνες κλασικά εφετζιδικες δεν ξέρω πόσο βοηθούν πραγματικά , το σίγουρο είναι ότι θα έχεις άλλη μια επιφάνεια μέσα στην δαχτυλια.
Τα joystick είναι μακράν τα πιο εργονομικά και γρήγορα για χειρισμούς οθόνης.
Ούτε γέρνεις το κορμί, ούτε αποσπας την προσοχή από τον δρόμο. Σαν να αλλάζεις ταχύτητα σε αυτόματο είναι εντελώς διαισθητικό και αποτυγχάνει ελάχιστες φορές. -
Με γαντάκι του μετρ μόνο στην DS
-
Ως κάτοχος του Formentor , μπορώ να πω ότι οι χώροι του είναι πολύ καλοί για τους πίσω επιβάτες εκτός το σχετικά ψηλό τουνελ μετάδοσης που θα δυσκολέψει ένα πέμπτο επιβάτη.
Πάντως το Ds4 είναι πανέμορφο και δείχνει πιό elegant και premium απ το cupra που είναι πιό αλήτικο . Άλλωστε θα έχει και αντίστοιχη τιμή (7.000 τουλάχιστον πάνω ) . Βέβαια σε τέτοια τιμή πας στο cupra vz με 310 άλογα που είναι άλλη ιστορία ..Τιμούλες νοτ μπαντ εδώ που φτάσαμε:
https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/stin_ellada_to_neo_ds4_times-7807613/Δεν το βλέπω το +7,000€
-
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τιμή τα €28.500 της 1ης έκδοση, αφού είναι και αυτόματη. Ουσιαστικά δεν έχει λόγω ύπαρξης το C4 Cross, αφού η διαφορά είναι μόνο €3.500 και δεν συγκρίνονται τα 2 οχήματα! Δεν το περίμενα τόσο φτηνό. Επίσης μεγάλη εντύπωση η τιμή σε σχέση με το DS3, το οποίο σε αυτόματο με 130 άλογα έχει €28.650 . Μιλάμε "καταργεί" τελείως το DS3 πρέπει κάποιος να έχει λοβοτομή για να το προτιμήσει όταν με τα ίδια λεφτά παίρνει το DS4!
-
Πάντως το Ds4 είναι πανέμορφο και δείχνει πιό elegant και premium απ το cupra που είναι πιό αλήτικο . Άλλωστε θα έχει και αντίστοιχη τιμή (7.000 τουλάχιστον πάνω ) . Βέβαια σε τέτοια τιμή πας στο cupra vz με 310 άλογα που είναι άλλη ιστορία ..Τιμούλες νοτ μπαντ εδώ που φτάσαμε:
https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/stin_ellada_to_neo_ds4_times-7807613/Δεν το βλέπω το +7,000€
όντως , δεν τις είχα δει μια χαρά είναι . Βέβαια ειναι +1000 για το crossover για να είναι συγκρίσιμες συν ότι είναι πιο μικρός ο βασικός κινητήρας . Αλλα βέβαια απ την άλλη στανταρ το αυτόματο . Επομένως διαλέγει κάποιος είτε φινέτσα με premium υλικά , είτε χώρους και σπορτίφ χαρακτήρα . Και τα δύο εξάλλου είναι πανέμορφα .
DS4 2021