-
-
Καθόλου ασήμαντο.
Μου είπε ο πωλητής, ότι μαζί με τα αμάξια έχουν ακριβύνει πολύ και τα ανταλλακτικά, οπότε ενώ είχα έτσι και αλλιώς αποφασίσει να κάνω μικτή ασφάλιση, απλά έβαλα πιο μεγάλη απαλλαγή.
Είναι και ένα θέμα με τα λήζινγκ τι γίνεται με τα ατυχήματα, όταν φταίει ο μισθωτής.
-
Καθόλου ασήμαντο.
Μου είπε ο πωλητής, ότι μαζί με τα αμάξια έχουν ακριβύνει πολύ και τα ανταλλακτικά, οπότε ενώ είχα έτσι και αλλιώς αποφασίσει να κάνω μικτή ασφάλιση, απλά έβαλα πιο μεγάλη απαλλαγή.
Είναι και ένα θέμα με τα λήζινγκ τι γίνεται με τα ατυχήματα, όταν φταίει ο μισθωτής.
Ανεβάζω τιμολόγια
-
Τα ανταλλακτικά ήρθαν σχεδόν όλα από Γαλλία. Ο χρόνος αναλύεται ως εξής, 10 ημέρες για συνεννόηση ασφαλιστικής, 15 μέρες η πρώτη παραγγελία ανταλλακτικά συν 15 μέρες η 2η παραγγελία γιατί φανήκανε και άλλα στην πορεία και οι υπόλοιπες 15 για εργασίες - διαβουλεύσεις πραγματογνώμων κλπ
-
Τα ανταλλακτικά ήρθαν σχεδόν όλα από Γαλλία. Ο χρόνος αναλύεται ως εξής, 10 ημέρες για συνεννόηση ασφαλιστικής, 15 μέρες η πρώτη παραγγελία ανταλλακτικά συν 15 μέρες η 2η παραγγελία γιατί φανήκανε και άλλα στην πορεία και οι υπόλοιπες 15 για εργασίες - διαβουλεύσεις πραγματογνώμων κλπ
Καλά πήγε..
-
@alexandros-k said in DS4 2021:
Καλοτάξιδο να είναι.
Αξιοσημείωτο, ότι υπήρχαν ή ήλθαν γρήγορα τα ανταλλακτικά, γιατί σε κάτι άλλες μάρκες διαβάζουμε στενάχωρα πράγματα...
Οτι στοιχισε πανακριβα, περναει ως ασημαντο
Καλά, δεν θυμάσαι του @yem πόσο πήγε και αρκετά πιο πίσω χρονικά; Όλα είναι πανάκριβα πλέον..
-
Καλοτάξιδο να είναι.
Αξιοσημείωτο, ότι υπήρχαν ή ήλθαν γρήγορα τα ανταλλακτικά, γιατί σε κάτι άλλες μάρκες διαβάζουμε στενάχωρα πράγματα...
Καλά, δεν θυμάσαι του @yem πόσο πήγε και αρκετά πιο πίσω χρονικά; Όλα είναι πανάκριβα πλέον..
οι τιμες ανταλλακτικων ελαφρως πανω απο τον μεσο ορο, οι τιμες εργασιας και φανοποιας ειναι γιατις κλωτσιές
-
Καλοτάξιδο να είναι.
Δεν θυμαμαι οντως. Αν και του yem ηταν πιο μεγαλο το χτυπημα . Τον τρακαρε αμαξι, οχι μηχανακι
-
Καλοτάξιδο να είναι.
Δεν θυμαμαι οντως. Αν και του yem ηταν πιο μεγαλο το χτυπημα . Τον τρακαρε αμαξι, οχι μηχανακι
Πίσω έχει πολύ λιγότερα πράγματα να χαλάσουν και τα περισσότερα αυτοκίνητα δεν είναι καν full led, και πίσω είναι ψηλά και την γλυτώνουν συνήθως..
αν φας μούρη πλέον την έκατσες..αν έχεις και μπροστά αισθητήρες ακόμη χειρότερα..
-
Αν την φας μπροστά κλαις πριν βγεις από το αμάξι να δεις ζημιά. Αν θυμάμαι 950€ το κάθε φανάρι στο captur.
Το έχω ξαναπεί το κόστος ασφάλισης είναι εξαιρετικά VFM σε σχέση με την αξία των ανταλλακτικών/εργατικών , δίνω 100€ παραπάνω ΚΑΙ με μικτή ασφάλεια σε σχέση με αυτά που έδινα για το Focus Mk1 2003my που έβρισκα φανάρι και σε περίπτερο -
Αν την φας μπροστά κλαις πριν βγεις από το αμάξι να δεις ζημιά. Αν θυμάμαι 950€ το κάθε φανάρι στο captur.
Το έχω ξαναπεί το κόστος ασφάλισης είναι εξαιρετικά VFM σε σχέση με την αξία των ανταλλακτικών/εργατικών , δίνω 100€ παραπάνω ΚΑΙ με μικτή ασφάλεια σε σχέση με αυτά που έδινα για το Focus Mk1 2003my που έβρισκα φανάρι και σε περίπτεροΘύμησε στα παιδιά και το δικό σου νούμερο!
Από Κίνα και Ali, βρίσκω το μπροστινό (είναι full led) για το scooter μου (ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ!) 850€! Δεν τόλμησα να ρωτήσω την αντιπροσωπεία γιατί αλλιώς θα έπαιρνα Typhoon δίχρονο του 95!
-
Αυτό με τα λεντ, τελικά τρελή μπίζνα.
-
Και αντε πες τα δικά μας είναι απλά Full led, βάλε κάτι Focus και δεν ξέρω και πια άλλα που έχουν το σύστημα με τις γωνίες που στρίβουν το φανάρι ή που "κλείνουν το μάτι" στο αντίθετο ρεύμα, γενικά όλα αυτά με έξτρα μηχανισμούς 🥶.
Το δικό μου για ένα πίσω στουκο χωρίς φανάρια πήγε αν θυμάμαι κοντά στα 5.500 με. Έκπτωση στην ασφαλιστική. Όταν πάω σπίτι και δω τα χαρτιά θα στείλω ακριβές ποσόν.
Ασε που έκαναν κανα 4μηνο. -
Αυτό το σύστημα που λες το έχω σε αυτοκίνητο στο περιβάλλον μου. Stellantis. Που κουνιούνται τα φώτα και σε χαιρετούν και καλα. Κρατιέσαι???...1300 ευρώ το ενα νομίζω πριν 3-4 έτη νομίζω
-
Και αντε πες τα δικά μας είναι απλά Full led, βάλε κάτι Focus και δεν ξέρω και πια άλλα που έχουν το σύστημα με τις γωνίες που στρίβουν το φανάρι ή που "κλείνουν το μάτι" στο αντίθετο ρεύμα, γενικά όλα αυτά με έξτρα μηχανισμούς 🥶.
Το δικό μου για ένα πίσω στουκο χωρίς φανάρια πήγε αν θυμάμαι κοντά στα 5.500 με. Έκπτωση στην ασφαλιστική. Όταν πάω σπίτι και δω τα χαρτιά θα στείλω ακριβές ποσόν.
Ασε που έκαναν κανα 4μηνο.Γενικά δεν βγάζεις άκρη..τα ποσά είναι απίστευτα.. καλά να είμαστε, οι λαμαρίνες φτιάχνονται..
-
Αυτό το σύστημα που λες το έχω σε αυτοκίνητο στο περιβάλλον μου. Stellantis. Που κουνιούνται τα φώτα και σε χαιρετούν και καλα. Κρατιέσαι???...1300 ευρώ το ενα νομίζω πριν 3-4 έτη νομίζω
Σιγά τα πολλά (μήπως έχει κάνα 2χίλιαρο??). Το 2010 σε BMW Z4 το κάθε φανάρι Ξένον κόστιζε €1.900!! Οπότε εαν τόσο high-tech led εχει €1.300 είναι πολύ καλή τιμή, "μόνο?" θα έλεγα εγω!
Τα βρήκα και τα 2 κομπλέ με τα πάντα (ballast, ignitors, λάμπες κλπ.) στα €900 μεταχειρισμένα. Τα ήθελα για retrofit. -
Ασε που έκαναν κανα 4μηνο.Ο κουμπάρος μου με puma που τον χτύπησαν από το πλάι και τον έστειλαν πάνω σε κολώνα και πεζοδρόμιο του βγήκε συνολικά 8.500 από τη τσέπη του γιατί ο άλλος έρχονταν από δεξιά σε σταυροδρόμι χωρίς σήμανση και εκείνου απλά έσπασε ο μπροστά προφυλακτήρας.
-
Για αυτό λέμε μικτή ασφάλεια, τους δίνεις την απαλλαγή πχ:500€ και γλιτώνεις 8.000€
-
-
Ο κουμπάρος μου με puma που τον χτύπησαν από το πλάι και τον έστειλαν πάνω σε κολώνα και πεζοδρόμιο του βγήκε συνολικά 8.500 από τη τσέπη του γιατί ο άλλος έρχονταν από δεξιά σε σταυροδρόμι χωρίς σήμανση και εκείνου απλά έσπασε ο μπροστά προφυλακτήρας.
Οπότε, επειδή έφταιγε ο κουμπάρος σου, δεν "τον χτύπησαν", αλλά αυτός χτύπησε κάποιον ταλαίπωρο!
DS4 2021