-
σας ευχαρίστω πολύ!!!
ολα καλά θα πάνε, είμαι πολύ χαρούμενος που τα βγάζω!!!!!
περιμενα πως και πως για αυτή την στιγμη γιατι η λάμα και οι βίδες εξειχαν και με ενοχλούσαν και με περιόριζαν
-
@cirus said in Honda Civic:
@strom said in Honda Civic:
@fanis75 said in Honda Civic:
@vagkirk said in Honda Civic:
Εν τω μεταξύ είναι εντυπωσιακό και στο οδηγικό κομμάτι που ο Mat λεει πως έχει καλύτερο responsiveness , τιμόνι και σπορ αίσθηση απο το Ceed !!!
Απο την άλλη είναι τραγική η πολιτική του Σαρακάκη!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα γιατι!-
Για την Κορόλα τα γράφω και εγώ αλλά ορισμένοι δεν με πιστεύουν, έχει πάρα πολύ καλή οδική συμπεριφορα, αμέσως κάτω από Φόκους, έχουν κάνει φοβερή δουλειά στην ανάρτηση.
-
Για τον Σαρακάκη είναι απλή η απάντηση, γιατί δεν τον ενδιαφέρει. Το ερώτημα είναι γιατί η Χόντα τον κρατάει ακόμα?
-
σε πιστεύουμε ως ένα βαθμό αλλά πιο διασκεδαστικό είναι να το αγνοούμε και να κοροιδεύουμε τις παπουδιέρες. Υπάρχει παράδοση τόσων χρόνων που σεβόμαστε και δεν καταργούμε εν μία νυχτί επειδη η toyota απόφασισε να αλλάξει την corolla στην οδηγική συμπεριφορά στο τελευταίο μοντελο. Αν το συνεχίσει σε για 2-3 γενιες θα το αλλάξουμε
-
γιατί δεν την νοιάζει νομίζω. Δεν είναι σημαντική η ελληνική αγορα και δυστηχώς επειδή εγώ έχω μια ιδιαιτερη αδυναμία στην μάρκα ήταν παντα ο αποτρεπτικός μου παράγοντας να αποκτήσω ένα HONDA. Τόσο στα αυτοκίνητα όσο και στις μηχανές. Είχα πάντα YAMAHA. το τετραπτυχο στις μηχανές είναι HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI) και HONDA ήταν η μόναδική που δεν έιχα ποτέ.
Είχες μηχανές φίλε μου? Μια από τα ίδια, τώρα σε εκτιμώ ακόμα περισσότερο!Και εγώ πάντα Yamaha και Suzuki είχα, και μια Triumph
πολλές αλλά δυστηχώς πριν 1,5 χρονο είχα ενα μεγαλο ατύχημα. κοπηκε το ενα δάχτυλο χεριου και το πόδι εσπασε σε πολλά σημεία.
το δαχτυλο το κολλησαν αλλα έχασα τελειως μια αθρωση. και το ποδι έχασα λίγο κίνηση. Το σαββατο αυτό μπαινω χειρουργείο για αφαιρεση λαμας στον αστραγαλο.
ευτυχώς είμαι καλά πια αλλά υποσχέθηκα στην γυναικα να μην το ξαναπεράσει αυτο γιατι ηταν πολύ δυσκολο.
μου λείπουν πολύ οι μηχανές αν δεν είχα υποσχεθει θα ξανακαβαλούσα σιγουρα. προς το παρόν απλά ζηλεύω οσους έχουν.
Ομως να προσέχετε πάρα πολυ. παρα πολύ. είναι πολύ επικύνδινα και δεν σας προσέχουν
εγω να φανταστεις φορούσα κράνος, μπουφαν, γαντια , μποτες μηχανής ολα με προστατευτικά. και έπεσα με 40 χιλιόμετρα μόνο. απλά ήμουν ατυχος.........
Σοκαρίστηκα...σιδερένιος...Να προσέχετε όλοι παίδες με τις μηχανές...
-
-
σας ευχαρίστω πολύ!!!
ολα καλά θα πάνε, είμαι πολύ χαρούμενος που τα βγάζω!!!!!
περιμενα πως και πως για αυτή την στιγμη γιατι η λάμα και οι βίδες εξειχαν και με ενοχλούσαν και με περιόριζαν
Άντε το τελευταίο και όλα καλά..και εγώ έχω καμία 100η ραματα, αλλά ψήνομαι για κάτι ακόμα.. κάτι τελευταίο και ήρεμο..με 40 γαμωτο μου..α ρε Cirus κρίμα.. περαστικά φίλε.
-
Άντε με το καλό cirus!
-
@cirus αντε να βάλεις και κάνα καλό παπούτσι σιδερένιος!!!
Στα του Civic... πως είναι δυνατόν στην Αγγλία η advanced του Civic να κάνει 33κ και το αντίστοιχο Corrola HB 2.0 top spec να είναι οριακά πιο ακριβό;;;
Ίδια specs φορολογικά οπότε το μόνο που αλλάζει είναι η τιμή του εργοστασίου.
Εδώ στο Ελλάντα γιατί υπάρχει αυτή η στρέβλωση;
Ρητορική η ερώτηση και η απάντησή είναι ένα γράμμα (πριν το Τ.).Τι κρίμα...
-
@netgeo said in Honda Civic:
Στα του Civic... πως είναι δυνατόν στην Αγγλία η advanced του Civic να κάνει 33κ και το αντίστοιχο Corrola HB 2.0 top spec να είναι οριακά πιο ακριβό;;;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Βαρέθηκα να φοράω μόνο χαμηλα αθλητικά
οτιδήπωτε άλλο με πονάει
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
οτιδήπωτε άλλο με πονάει
τι αλλο θα βρεις για να κρυφτεις?
περαστικα....
-
@gatoz said in Honda Civic:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
οτιδήπωτε άλλο με πονάει
περαστικα....
Τωρα που θα μπορεί, θα βάλει και ορειβατικά και θα σου ερθει
-
@gatoz said in Honda Civic:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
οτιδήπωτε άλλο με πονάει
περαστικα....
ευχαριστώ πολύ!!
κάτι θα βρω
-
-
Αμαξαρα, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά.
-
@lap said in Honda Civic:
Αμαξαρα, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά.
Τα γνωστά θετικά που ξέρουμε (+ ότι οι τιμές στην Ιταλία είναι και φθηνότερες).
Από αρνητικά τα εξής τρία α) το "κυψελοειδές" ταμπλό μπορεί να καθαρίζεται λίγο δύσκολα από σκόνη β) δεν έχει στις ποτηροθήκες επένδυση για να μην κάνουν θόρυβο κλειδιά κ.τ.λ. (δική μου υποσημείωση: λύνεται εύκολα με αγορά από ιντερνετ προστατευτικών) γ) το μαρσπιε των πορτών είναι βαμμένα σε πιο "θαμπή" απόχρωση από το υπόλοιπο μεταλλικό χρώμα. Δηλ. μη ουσιώδη, να'χαμε να λέγαμε... -
Ευχαριστω για την σύνοψη.
Ως γρήγορη σκέψη μπορώ να πω πως τις κυψέλες τις καθαρίζεις με αυτά σαν βούρτσες για το make up ή τα swiffer φτερά, για τις ποτηροθηκες όπως είπες, και το άλλο δεν το κατάλαβα....δεν έχει βερνίκι;
-
Περιεργάστηκα ένα μαύρο που έχει η έκθεση στην Θεσσαλονίκη.
Φωτογραφίες και βίντεο δεν μπορούν να αποδώσουν την τρισδιάστατη μορφή του, είναι ένα λιγότερο "πρόστυχο¨ Audi Α7 στο σχήμα και μέσα είναι καλλίτερο από Audi .
Μου άρεσε ... πολύ!
-
@monman2 said in Honda Civic:
Περιεργάστηκα ένα μαύρο που έχει η έκθεση στην Θεσσαλονίκη.
Φωτογραφίες και βίντεο δεν μπορούν να αποδώσουν την τρισδιάστατη μορφή του, είναι ένα λιγότερο "πρόστυχο¨ Audi Α7 στο σχήμα και μέσα είναι καλλίτερο από Audi .
Μου άρεσε ... πολύ!
Βγάζει κάτι από Sportback της Audi...
-
@lap said in Honda Civic:
Ευχαριστω για την σύνοψη.
Ως γρήγορη σκέψη μπορώ να πω πως τις κυψέλες τις καθαρίζεις με αυτά σαν βούρτσες για το make up ή τα swiffer φτερά, για τις ποτηροθηκες όπως είπες, και το άλλο δεν το κατάλαβα....δεν έχει βερνίκι;
Ναι,μάλλον κάτι τέτοιο εννοεί.
Αν το δεις στο σημείο που δείχνει τα μαρσπιέ κάτω στις πόρτες,κάπως έτσι φαίνεται (όπως στα άλλα αυτοκίνητα, στο χώρο της ρεζέρβας στο πορτμπαγκάζ). -
-
Και στο Μάζντα στα μαρσπιε το χρώμα είναι διαφορετικό. Μάλλον όχι τριπλής επίστρωσης και φαίνεται διαφορετικό
Ξαναλέω
Πολύ ωραίο το σιβικ, για μένα μόνο αρνητικό το μήκος του. -
Μήπως έχουν κάτι σαν πίσσα για προστασία και δεν καθετε καλά το χρώμα πάνω τους.
-
Όχι όχι, μάλλον οικονομία
Honda Civic